2015 Nisan Anneleri

Ay tatlım ya erkeklerin askerlik kadınların dogum hikayeleri bitmez derlerya cok heycanlı okudum yazdıklarını sanki ben yasadım evet biraz zorlu olmuş ama sonunda saglıcakla yavruna kavusmuşsun diosunya kalktım kendimi temizledim üstümü gîydim maşallah normal dogum gibisi yok biraz cekion ama o an enazından sonrası iyi hemn toparlanıyosun rabbim bu dogumunu daha kolay eylesin inşallah canım bir avazda bizede nasip etsin

okumasaydım iyiydi ya çok korktum offfffff offffffff
korkma canım benim talihsizdi biraz sonrası çok güzel bebeğin bakımını herşeyin kendin yapıyosun hemen toparlanıyosun sancı hiçbişey kalmıyo aklında için boşalmış hafifsin kalkıp yürüyosun falan normal doğum bu açıdan çok iyi sabah doğum yaptım gece kalmak istemedim imza atıp çıktık çok iyiydim yani dikişlerde temiz bakılınca hemen iyileşiyo sadece 1 hafta bn doktorumla konuştum bunları ilk doğumda yaşadıklarımı anlattım gece kaç olursa olsun ben hep olcam hdedi güzel konuştu rahatlattı doktorunla konuş korkma rahat oturamadım dikkat ettim 10 gün içindededüştü zaten

TAtlım hakkında hayırlısı karar senin ama bana kalırsa muane olup normali denemnden yana olur canım sadece kendini kasma muane olurken

amin inşalah canım heppimiz için öyle olsun normal doğum yapacaksan yanında korse tarzı bişey götür canım hemen takabiliyosun benm ablam bana bi bezden yapmiştı
ilk sarmak için lastikeri falanda vardı göbek için çok iyi oluyo 2 gün sonra eve gelen misafirler göbeğimin tamamen gittiğini söylüyolardı bağlamasaydım gitmeyebilirdi hemen

anladım canım, ama o an ıkınma hissi gelince de çok tutmak iyi değilmiş bu sefer bebek geri kaçıyormuş. aslında ıkınma anına kadar kontrol altında olursak zaten o zamana kadar doğumhaneye gitmiş oluruz ve ebeler de bizi yönlendirir diye düşünüyorum. yoksa 10 cm açık olup hala biz odada kalırsak o zaman sıkıntı işte

Çok geçmiş olsun CNm , çok şükür kavuşmuşsun kuzuna. Rabbim analı babalı büyütsün inş.

Cok sagol canim darisisi basina:))
Ne zaman doğum CNm ben geçmişi çok ayrıntılı okuyamuyorum bazen kaçıyor mesajlar .. Rabbim tez vakitte sorunsuz sağlıklı kavuşturur inş. Başta erken gelir diye endişe edildi ama bu zamana kadar dayanması Rabbimin büyük bir Lütfü olmuştur inş.

Canim tarihlerimiz ayniya sen ne zmn gtceksn doktora simdi. Beni 15 nisanda cagrdi cokngec deglmi

surpriz bi bebeğimiz daha aramıza katılıvermiş çaktırmadan :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. acıların ağrıların da en kısa sürede geçer inşallah.

Nasilsiniz hanimlar benim artik sirt ve bel agrilarim basladi yavastan daha erken aslinda ama sali kontrolum var 13-14-15 sezeryan tarihimizdi benim minik erkenci gibi duruo boyle giderse

Kızlar yarın şirket gelicek evime temizliğe bugun bi evin kabaasını alim biraz ütü yapim dolaplarımı topliyim derken eşimle öldük yani daha şimdi oturdum ayyy canım çıktı
en zor iş zaten cnm dolap içleri, ince işler. benim de buzdolabıyla mutfak dolapları temizlenecek, gözümde büyüyor. şirket temizlikçileri o ince işleri yapamıyor.

Nasilsiniz hanimlar benim artik sirt ve bel agrilarim basladi yavastan daha erken aslinda ama sali kontrolum var 13-14-15 sezeryan tarihimizdi benim minik erkenci gibi duruo boyle giderse
sırt ve bel ağrıları için erken diyorsan eğer, çok şanslısın benim uzuuuuuuun süredir var o ağrılar.

Doktordan geldık. Hala sancım yok.haftaya kdr doğum olmazsa suni sancı verecekler.korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…