bir arkadaş bana verdi ama face grubumuzda kupon arayan başka arkadaşlarda vardı :) cevabınız için çooook teşekkür ederimmmm ...Canım bende var şu an dışardayım akşam gönderirim:)
Ay tatlım ya erkeklerin askerlik kadınların dogum hikayeleri bitmez derlerya cok heycanlı okudum yazdıklarını sanki ben yasadım evet biraz zorlu olmuş ama sonunda saglıcakla yavruna kavusmuşsun diosunya kalktım kendimi temizledim üstümü gîydim maşallah normal dogum gibisi yok biraz cekion ama o an enazından sonrası iyi hemn toparlanıyosun rabbim bu dogumunu daha kolay eylesin inşallah canım bir avazda bizede nasip etsinnormaldi canım çok zor bi doğum değildi ama çok talihsizdim hazırlıksızdım 3 hafta sonra bekliyoduk erken oldu bayramda olması kötü doktorum yoktu geceydi o yüzden bunu biraz sezeryan istiyorum ama normalde olabilir tabiakşam saat yedi gibi suyum geldi ilçe hastanesi hemen karşıda bizde hastane lojmanında oturuyoruz gittim hemen ebe baktı 1 santim açıklık var ama ben çok hareketliyim yerimde duramıyorum tabi başıma geleceklerden habersizim eve geldim misafirleri uğuladım bulaşıkları yıkadım evi süpürdüm yatağımı açtım duşumu aldım saat 11 oldu yola çıktık başka bir ilçeye gidiyorum bu arada 1 buçuk saat sürüyo çok heyecanlıyım yolda hafif sancım başladı elimde telefon dakika tuttum 4 dakikada ir 20 saniye falan hafif adet sancısı gibi yollarda bozuk o zaman takur tukur gittik hasaneye varınca sancım 50 saniyde bir kısa süre geliyo ama gene hafif tam suni sancıyı verecekler bunu doktora söyledim iyi dedi 3 santimde açılma vardı vermedi sancıyı sabah 7 ye kadar doğmazsa verin dedi ebelere gitti ebeler biri uyumaya biri telefonla konuşmaya gitti kayınvalidem eltim var yanımda doğumhanede tek olduğumuz için eşimde gelip gidiyosonra saat 3 4gibi nişanımda geldi ebeler arada gelip açılmaya bakıyolar en saat 5 te gelip baktılar gittiler sonrasancım arttı aman allahım ölüyorum sanki sacı gelince duruyorum sancı başlayınca saçmalıyorum ben kötü biri değilim allahım verme sancıyı falan birsürü şey demişim ebelerde daha var diye gelmiyolar ıkınmada demişlerdi bana tut kendini nefes al ver bende öyle yapıyorum ama ıkınma hisii çok o ara aat oldu 6 eltim gitti ebeyi uyandırdı gel kadın ölüyo geldi şaşırdı açılma tamam çık çatala çıktım ıkınıyorum yok olmuyo tuvaletim geliyo sanki kalk yürü dediler gittiler gene yürüyorum ama 10 saniyede sancı geliyo çok kötü baktık olmuyo eltim tekrar gitti çğırdı kayınvalidem ağrıyo sakın sezeryan olma diyen kadın doktor çağırın sezeryna alsın diyo çıktım çatala bağırdım ebeler korkup gelsin diye geldiler çok iyi çok güzel ıkın bi daha bi daha bi daha derken biri almış makası şurayı mı kessek burayımı kessek diyo kesmeyin ne yapıyosunuz dedim kesmişlerdi bile hiç hissetmedim son ıkınmada saat 7 20de doğdu ama doğunca sanki o bağıran sn değilsin çok güzel bi duygu bu ağrımı unuttum oğluma bakıyorum tartıyorlar falan sonra kayınvalideme verdler dikişler atıldı kalktım serumumu aldım gittim kendimi sildim üzerimi değiştim bebeğimi emzirdim çok güzel bi duyguydu benim için kötü olan ebelerimdi iyi ilgilenselerdi 2 saat önce olurdu uzun oldu biraz ama aslerlik anıları bir doğum anıları 2 bitmez derler
korkma canım benim talihsizdi biraz sonrası çok güzel bebeğin bakımını herşeyin kendin yapıyosun hemen toparlanıyosun sancı hiçbişey kalmıyo aklında için boşalmış hafifsin kalkıp yürüyosun falan normal doğum bu açıdan çok iyi sabah doğum yaptım gece kalmak istemedim imza atıp çıktık çok iyiydim yani dikişlerde temiz bakılınca hemen iyileşiyo sadece 1 hafta bn doktorumla konuştum bunları ilk doğumda yaşadıklarımı anlattım gece kaç olursa olsun ben hep olcam hdedi güzel konuştu rahatlattı doktorunla konuş korkma rahat oturamadım dikkat ettim 10 gün içindededüştü zatenokumasaydım iyiydi ya çok korktumofffffff offffffff
amin inşallah benim şimdi gittiğim doktor çok iyi ebeleri ayrı şanslıyım yani ama normalmi sezyanm o belli değil daha hakkımızda hayırlısıdevlette seçme şansımız yok kiiii...şansa kim olursaAllah iyilerle karşılaştırsın
TAtlım hakkında hayırlısı karar senin ama bana kalırsa muane olup normali denemnden yana olur canım sadece kendini kasma muane olurkenMerhaba güzel anneler surekli takipteyim ama pek yazamadim bugune kadar. Yarin 38 oluyoruz. Gecen pazartesi çatı muayenem vardi. Ve ben muayene olamadim cok canim yandi. Zaten oncedende sorunlarim vardi. Doktor böyle olursa normal dogum yapamazsin dedi. 1 hafta düşün tekrar muayene edelim yada sezeryan tarihi verelim dedi. Sali günü randevum var ve ben bi karar vermek zorundayim tekrar muayene olmak ölüm geliyo.
amin inşalah canım heppimiz için öyle olsun normal doğum yapacaksan yanında korse tarzı bişey götür canım hemen takabiliyosun benm ablam bana bi bezden yapmiştıAy tatlım ya erkeklerin askerlik kadınların dogum hikayeleri bitmez derlerya cok heycanlı okudum yazdıklarını sanki ben yasadım evet biraz zorlu olmuş ama sonunda saglıcakla yavruna kavusmuşsun diosunya kalktım kendimi temizledim üstümü gîydim maşallah normal dogum gibisi yok biraz cekion ama o an enazından sonrası iyi hemn toparlanıyosun rabbim bu dogumunu daha kolay eylesin inşallah canım bir avazda bizede nasip etsin
ama benim ebe arkadaşım dedi ki doğum başlayana kadar yani ebeler sana ıkın diyene kadar sakın ıkınma kontrollü nefes al kendini sakinleştir , kontrolsüz ıkınırsan gereksiz yırtılmaların olur dedi...
Çok geçmiş olsun CNm , çok şükür kavuşmuşsun kuzuna. Rabbim analı babalı büyütsün inş.Burqyada yazayım :) muayene diye gelinip sezeryana alındım :) bebek iki haftadır 50 gr almamıştı. Şukur çok korkularıma rağmen yanımda minik kızım. Bence normal doğurun kızlar sezeryanin sancısı çok fena
Canm hala kimseyr vermediysen bende kullanmak isterim bana gonderirsen seviirimCanım bende var şu an dışardayım akşam gönderirim:)
Ne zaman doğum CNm ben geçmişi çok ayrıntılı okuyamuyorum bazen kaçıyor mesajlar .. Rabbim tez vakitte sorunsuz sağlıklı kavuşturur inş. Başta erken gelir diye endişe edildi ama bu zamana kadar dayanması Rabbimin büyük bir Lütfü olmuştur inş.Cok sagol canim darisisi basina:))
Canim tarihlerimiz ayniya sen ne zmn gtceksn doktora simdi. Beni 15 nisanda cagrdi cokngec deglmiKizlar kontroldeyiz herseyimiz normal allaha sukur.kan verdik ultrasyona girdik.simdide nst girdik.bebegim 2900 kilomuz.suyumuz normal.cati muaynesi yapmadi doktorum.normal doguma karar verdik.38 cati muaynesi yapicak doktorum.daha cokkkk zamanimiz var.
surpriz bi bebeğimiz daha aramıza katılıvermiş çaktırmadan :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. acıların ağrıların da en kısa sürede geçer inşallah.Burqyada yazayım :) muayene diye gelinip sezeryana alındım :) bebek iki haftadır 50 gr almamıştı. Şukur çok korkularıma rağmen yanımda minik kızım. Bence normal doğurun kızlar sezeryanin sancısı çok fena
Benimde tarihim ayni sizinle kizlar. Bence de cok gec, benim doktorum artik her hafta cagiriyor gecen haftadan itibaren..Canim tarihlerimiz ayniya sen ne zmn gtceksn doktora simdi. Beni 15 nisanda cagrdi cokngec deglmi
en zor iş zaten cnm dolap içleri, ince işler. benim de buzdolabıyla mutfak dolapları temizlenecek, gözümde büyüyor. şirket temizlikçileri o ince işleri yapamıyor.Kızlar yarın şirket gelicek evime temizliğe bugun bi evin kabaasını alim biraz ütü yapim dolaplarımı topliyim derken eşimle öldük yani daha şimdi oturdum ayyy canım çıktı
sırt ve bel ağrıları için erken diyorsan eğer, çok şanslısın benim uzuuuuuuun süredir var o ağrılar.Nasilsiniz hanimlar benim artik sirt ve bel agrilarim basladi yavastan daha erken aslinda ama sali kontrolum var 13-14-15 sezeryan tarihimizdi benim minik erkenci gibi duruo boyle giderse
gözünaydın, Allah razı olsun ondan ne güzel gelmiş yardım ediyor sana.merhaba kızlar, görumcem geldi, bana yardımcı:) arkadas cok sevındım cok, camları sıldırcem hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?