Cok teşekkür ederim arkadaşım.insallah benimkode kolay geçer. Kendimi sartlamaya calisiyorim kolay olacak diye. Yavrular icin herseye değer.insallah hepimiz kolaylikla kucagimiza aliriz ysvrulsrimizicanim bende bugün çatı muayenesi oldum ama daha öncede şu sızıntısı şüphesi ile Ebeler muayene etmişti o zaman bilmediğim için çok kastım kendimi çok canım acidi ama bugun hazırlıklı gittiğim için o kadar canım acimadi bana doktorum bundan sonra sanci bekleyeceksin dedi gün vermedi normal doğumdan dolayi umarım senin de gönlünce olur :)
Canim o bendim. Ne kadar kotu biduygu oldugunu ben iyi bilirim. Ama sen sanslisinki esinde senin yaninda. Benmki gibi degil. Bizim evde yas degil bildiğin terör havasi var. Baska sorunlarimizda cikti ev tasimak ev sahibinin evi satmasi gibi. Benim psikoljim onkadr bozukki suan. Ne dogurmak istiyorum ne insanlarin yuzunu gormek. Hiçbişey istemiyorum. Kendimi eve kapatip aylarca kimseyle gorusmesem dunden beri istahimda kesildi. Bebeğin de hareketleri azaldi. Kalkip hicbosy yapasim gelmiyor. Hamileligim zaten basindsn beri uc be gun iyiysek kalan gunler sorunlu gecti hep agladim bebegimi dusundukce daha cok ağladım. Keske olmasaydi dedigim zamanlar oldu.sonra oyle dusundugum ocin yine oturup ağladım. Hoc guzel hatrkayamayacam galiba bu gunleri. Nerde yanlis yaptim bilmoyorum ama tek bildigim şuan iyi olmadigimçok moralim bozuk. burda ismini hatırlamadığım arkadaşım isim adetleri konusunda sorun yaşıyordu ve ona burda da öyle adet olduğunu söylemiştim. daha kızımın cinsiyeti belli değilken biz isim konusunda anlaştık eşimle ama bugün annesinin kendi ismini olmasını istediğini öğrendik. ne yapacağımızı bilmiyoruz. eşimde bende çok üzgünüz. eşim annemle senin aranda kalmak istemiyorum dedi. ben isimden vazgeçmek istemiyorum ama eşim de annesi de üzülsün istemiyorum. eşimin annesinin ismi hatice. bizim düşündüğümüz isim Zeyneb hüma. Zeyneb hatice olsun dedim ama annesi birkaç hafta önce bu iki isim konusunda şöyle demişti '' komşunun torununa mustafa mert ismini vermişler ama hep mert diyorlar böyle şey olmaz '' gibi laflar etti. o yüzden iki isimi de kullanamıyoruz. herkes kızını zeynep hüma olarak biliyor ve herkes öyle seviyor kaç aydır. çikolataları Zeyneb hüma ismiyle yazıldı ben ve eşim çok alıştık. ben risk alıyorum aramız bozulacağına da bilsem Zeyneb isminde kararlıyım dedim eşim de tamam o zaman dedi konuyu kapattık ama evde bir gün önce düğün havası şimdi bildiğin yas havası. susup oturuyoruz. iç çekiyoruz. konuşamıyoruz. öyle keyifsiz bi durumçok can sıkıcı. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan. herkesin Allah yardımcısı olsun. hasta olan bebekleriyle dua ediyorum Allah A emanet olun
ev taşıma olayında hatırladımCanim o bendim. Ne kadar kotu biduygu oldugunu ben iyi bilirim. Ama sen sanslisinki esinde senin yaninda. Benmki gibi degil. Bizim evde yas degil bildiğin terör havasi var. Baska sorunlarimizda cikti ev tasimak ev sahibinin evi satmasi gibi. Benim psikoljim onkadr bozukki suan. Ne dogurmak istiyorum ne insanlarin yuzunu gormek. Hiçbişey istemiyorum. Kendimi eve kapatip aylarca kimseyle gorusmesem dunden beri istahimda kesildi. Bebeğin de hareketleri azaldi. Kalkip hicbosy yapasim gelmiyor. Hamileligim zaten basindsn beri uc be gun iyiysek kalan gunler sorunlu gecti hep agladim bebegimi dusundukce daha cok ağladım. Keske olmasaydi dedigim zamanlar oldu.sonra oyle dusundugum ocin yine oturup ağladım. Hoc guzel hatrkayamayacam galiba bu gunleri. Nerde yanlis yaptim bilmoyorum ama tek bildigim şuan iyi olmadigim
ne yaşadın yaşıyorsun bilmiyorum ama dediğin gibi imtihan bu. herkesin bir sınavı var. sen boş dua edeceksin sabretmeye çalışacaksın başka türlüsü olmuyorBelki burasi hic yeri değil ama konuşacak soyleyeck hic kimsem yok.ne annem var ne babam varolan herkes de kendi derdiyle .hep sorunlarimi kendim cozmek istedim ama hep sorun çıkaran oldun. Hep hayattan soğudum. Iki gun gulduy 3. Gun olumu istedim. Evlendim simdi masumu taşıyorum karnında ama hala kimseyi mutlu edemedim. Esimi bile. Cok istedik Bebegimiz olmasini ama simdi haketmedigimi dusunuyirum.ve cocugum doğduktan sonra ölmeyi cok istiyorum. Bunun icin dua ediyorum. Nasil ayrilirim nasil bakılır diye endişeler içinde olsamda hic birşeyin içinden çıkamıyorum. Çevremde gördüğüm mutlu el ustunde hamilelere o kadar imrendim ki ama hic haset etmedm.herkesin imtihani dedim. Başkaları yüzünden rızkımizin daralmasına bile esim icin ses cikarmadim. Ama artik cok yoruldm.
Valla kurtulmak isteyen yok.halinden memnunum:)Canimbilmiyorum gercekten asiri derecede duygusalim.bude biliyormusun ben agladigim zaman bebegim yavrum asiri harekerleniyor.aglama anne ben varim uzme kendini der gibi seviyorum tamam annecim yok bisey diyorum topluyor kendini.rahatladigim zamanda qciyor kendini.ne kadar guzel bi duygu yarabbim.herkese nasip etsin.Geldim bitanem:) Koklaşmakla, sevişmekle gün bitiriyoruz valla:) Onsuz hayat pek bir yavanmış. Şimdi her günüm ayrı bir sevinç... Aminnn, Rabbim göstermesin eksikliklerini:)
Kuzummmm benim, niye bu kadar duygusallaştın sen, kıyamam... Az kaldı, gelecek senin kuzun da:) Ben buradayım merak etme, öyle çok şey paylaştık ki aile gibi olduk, sizlerden kopamam kolay kolay:) Yani yine kurtulamadın benden:)
Bende de yok:) Oğluş sağolsun:)
Yaaaa canim manyakmisin allah korusun.msj okurken tuylerim kalkti.boyle seyler dusunme.bak rabbim kullarini hep bask baska imtahana ceker ne yasiyorsun bilemem ama bu bir imtihan.tevekkul et.ne olur konusma oyle o melegi kime birakacaksin sinin gibi kim sevebilir yavrunu.hayatimiza anlqm katicak onlar.bak adasu dogum yaptiginda hayatim bu zamana kadar anlamsizmis gercekten diye yazdi bi kucagina al yavrunu.ne olur tek kalma hatta bi doktora git cok iyi gelicek sana.hepimiz cok duygsaliz.keske yakinimdabolsanda konusaak uzun uzun destek olsam sqna.Belki burasi hic yeri değil ama konuşacak soyleyeck hic kimsem yok.ne annem var ne babam varolan herkes de kendi derdiyle .hep sorunlarimi kendim cozmek istedim ama hep sorun çıkaran oldun. Hep hayattan soğudum. Iki gun gulduy 3. Gun olumu istedim. Evlendim simdi masumu taşıyorum karnında ama hala kimseyi mutlu edemedim. Esimi bile. Cok istedik Bebegimiz olmasini ama simdi haketmedigimi dusunuyirum.ve cocugum doğduktan sonra ölmeyi cok istiyorum. Bunun icin dua ediyorum. Nasil ayrilirim nasil bakılır diye endişeler içinde olsamda hic birşeyin içinden çıkamıyorum. Çevremde gördüğüm mutlu el ustunde hamilelere o kadar imrendim ki ama hic haset etmedm.herkesin imtihani dedim. Başkaları yüzünden rızkımizin daralmasına bile esim icin ses cikarmadim. Ama artik cok yoruldm.
sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah. güzel haberlerini bekliyoruzsabah biraz suyum geldi camasirim islanacak kadar gittik hemen nst dd düzenli sancılar çıktı ebe muayene etti doğum başlamış dedi 3 cm açıklık var dedi hemen eve geldim dus aldım biraz sonra tekrar gidcem doktor da görsün normal doğum görünüyo şimdilik dualarinizi bekliyorum
canım ne güzel doğuma gidiyorsun bebeğini alacan kucağına allah yardımcın olsunsabah biraz suyum geldi camasirim islanacak kadar gittik hemen nst dd düzenli sancılar çıktı ebe muayene etti doğum başlamış dedi 3 cm açıklık var dedi hemen eve geldim dus aldım biraz sonra tekrar gidcem doktor da görsün normal doğum görünüyo şimdilik dualarinizi bekliyorum
çok moralim bozuk. burda ismini hatırlamadığım arkadaşım isim adetleri konusunda sorun yaşıyordu ve ona burda da öyle adet olduğunu söylemiştim. daha kızımın cinsiyeti belli değilken biz isim konusunda anlaştık eşimle ama bugün annesinin kendi ismini olmasını istediğini öğrendik. ne yapacağımızı bilmiyoruz. eşimde bende çok üzgünüz. eşim annemle senin aranda kalmak istemiyorum dedi. ben isimden vazgeçmek istemiyorum ama eşim de annesi de üzülsün istemiyorum. eşimin annesinin ismi hatice. bizim düşündüğümüz isim Zeyneb hüma. Zeyneb hatice olsun dedim ama annesi birkaç hafta önce bu iki isim konusunda şöyle demişti '' komşunun torununa mustafa mert ismini vermişler ama hep mert diyorlar böyle şey olmaz '' gibi laflar etti. o yüzden iki isimi de kullanamıyoruz. herkes kızını zeynep hüma olarak biliyor ve herkes öyle seviyor kaç aydır. çikolataları Zeyneb hüma ismiyle yazıldı ben ve eşim çok alıştık. ben risk alıyorum aramız bozulacağına da bilsem Zeyneb isminde kararlıyım dedim eşim de tamam o zaman dedi konuyu kapattık ama evde bir gün önce düğün havası şimdi bildiğin yas havası. susup oturuyoruz. iç çekiyoruz. konuşamıyoruz. öyle keyifsiz bi durum çok can sıkıcı. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan. herkesin Allah yardımcısı olsun. hasta olan bebekleriyle dua ediyorum Allah A emanet olun
Canim o bendim. Ne kadar kotu biduygu oldugunu ben iyi bilirim. Ama sen sanslisinki esinde senin yaninda. Benmki gibi degil. Bizim evde yas degil bildiğin terör havasi var. Baska sorunlarimizda cikti ev tasimak ev sahibinin evi satmasi gibi. Benim psikoljim onkadr bozukki suan. Ne dogurmak istiyorum ne insanlarin yuzunu gormek. Hiçbişey istemiyorum. Kendimi eve kapatip aylarca kimseyle gorusmesem dunden beri istahimda kesildi. Bebeğin de hareketleri azaldi. Kalkip hicbosy yapasim gelmiyor. Hamileligim zaten basindsn beri uc be gun iyiysek kalan gunler sorunlu gecti hep agladim bebegimi dusundukce daha cok ağladım. Keske olmasaydi dedigim zamanlar oldu.sonra oyle dusundugum ocin yine oturup ağladım. Hoc guzel hatrkayamayacam galiba bu gunleri. Nerde yanlis yaptim bilmoyorum ama tek bildigim şuan iyi olmadigim
Belki burasi hic yeri değil ama konuşacak soyleyeck hic kimsem yok.ne annem var ne babam varolan herkes de kendi derdiyle .hep sorunlarimi kendim cozmek istedim ama hep sorun çıkaran oldun. Hep hayattan soğudum. Iki gun gulduy 3. Gun olumu istedim. Evlendim simdi masumu taşıyorum karnında ama hala kimseyi mutlu edemedim. Esimi bile. Cok istedik Bebegimiz olmasini ama simdi haketmedigimi dusunuyirum.ve cocugum doğduktan sonra ölmeyi cok istiyorum. Bunun icin dua ediyorum. Nasil ayrilirim nasil bakılır diye endişeler içinde olsamda hic birşeyin içinden çıkamıyorum. Çevremde gördüğüm mutlu el ustunde hamilelere o kadar imrendim ki ama hic haset etmedm.herkesin imtihani dedim. Başkaları yüzünden rızkımizin daralmasına bile esim icin ses cikarmadim. Ama artik cok yoruldm.
Bazılarımiz bu donemi gercekten atlatrkrn zorlaniyoruz. Yaninda destekcin olmamasi da bu seyleri atlatman icin seni daha da zorluyor canm. Ama sakin oyle dusunme. Herkesin farkli dertleri var evet. Kimine gore basit kimine gore zor altindan kalkmasi ama sen sakin kendine kafana boylr seyler yerleştirmene izin verme. Bende senin dediin gibi syler dusundum bazen. Boylemi olacakti dedim. Ama simdi benmde sorunlsrm olmasina ragmen bebegimi kucukkuzum arkadasimin dedigi gibi kime birakabilirsinki eminim onu gordugumzde suan dusundgmz seyler bi anda aklimizdan gidecek bi sn bile birakmak istemeyecegiz belki yanimizdakilere bile. Umarim seninde suan kafandan gecenler bebisinin sesini duyunca degiecek. En azindan onu birakip gitmeyi düşünme fikrin degiecek. Sadece dua et allahaBelki burasi hic yeri değil ama konuşacak soyleyeck hic kimsem yok.ne annem var ne babam varolan herkes de kendi derdiyle .hep sorunlarimi kendim cozmek istedim ama hep sorun çıkaran oldun. Hep hayattan soğudum. Iki gun gulduy 3. Gun olumu istedim. Evlendim simdi masumu taşıyorum karnında ama hala kimseyi mutlu edemedim. Esimi bile. Cok istedik Bebegimiz olmasini ama simdi haketmedigimi dusunuyirum.ve cocugum doğduktan sonra ölmeyi cok istiyorum. Bunun icin dua ediyorum. Nasil ayrilirim nasil bakılır diye endişeler içinde olsamda hic birşeyin içinden çıkamıyorum. Çevremde gördüğüm mutlu el ustunde hamilelere o kadar imrendim ki ama hic haset etmedm.herkesin imtihani dedim. Başkaları yüzünden rızkımizin daralmasına bile esim icin ses cikarmadim. Ama artik cok yoruldm.
Ben bunda art niyet ararım resmen şımarıklık yapıyor kayınvalden. Birileri gidio aaa senin ismin koyulmuyor mu dedi muhtemelen oda kafasını taktı ben ismimi koydururum dedi. Bence vazgmeyin isimden millet genç kız kaprisine girecek zamanı bulmuş. İsim konusu hassas ve çocuğun anne baba üzerindeki hakkı. Kayınvalide hakkı değil. Çok sinirliyim bugün sanırım ama çok kızdım kaynanana yumurta kapıya dayanmış huzur kaçırıyoçok moralim bozuk. burda ismini hatırlamadığım arkadaşım isim adetleri konusunda sorun yaşıyordu ve ona burda da öyle adet olduğunu söylemiştim. daha kızımın cinsiyeti belli değilken biz isim konusunda anlaştık eşimle ama bugün annesinin kendi ismini olmasını istediğini öğrendik. ne yapacağımızı bilmiyoruz. eşimde bende çok üzgünüz. eşim annemle senin aranda kalmak istemiyorum dedi. ben isimden vazgeçmek istemiyorum ama eşim de annesi de üzülsün istemiyorum. eşimin annesinin ismi hatice. bizim düşündüğümüz isim Zeyneb hüma. Zeyneb hatice olsun dedim ama annesi birkaç hafta önce bu iki isim konusunda şöyle demişti '' komşunun torununa mustafa mert ismini vermişler ama hep mert diyorlar böyle şey olmaz '' gibi laflar etti. o yüzden iki isimi de kullanamıyoruz. herkes kızını zeynep hüma olarak biliyor ve herkes öyle seviyor kaç aydır. çikolataları Zeyneb hüma ismiyle yazıldı ben ve eşim çok alıştık. ben risk alıyorum aramız bozulacağına da bilsem Zeyneb isminde kararlıyım dedim eşim de tamam o zaman dedi konuyu kapattık ama evde bir gün önce düğün havası şimdi bildiğin yas havası. susup oturuyoruz. iç çekiyoruz. konuşamıyoruz. öyle keyifsiz bi durumçok can sıkıcı. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan. herkesin Allah yardımcısı olsun. hasta olan bebekleriyle dua ediyorum Allah A emanet olun
Bu kaynana kayinbaba muhabbetleri yillardan beri var.gelinlerin ustundeki karabasan gibiler soylenecek cok sey var ama soylenmiyor.evdeli huzuru kacirmakta uzerlerine yok.birakin ya siz nasil evlendiniz gittiniz bizde ayniyiz herkesin evi kendine.Allaha havale ediyorum.daha dun bu konular yuzunden kocam olacak adamla kavga ettim.bana cok basitsin diyor kendi cok kaliteliya yzunu gormek istemiyorum.dwngesizler en iyisi evlenmemek.Ben bunda art niyet ararım resmen şımarıklık yapıyor kayınvalden. Birileri gidio aaa senin ismin koyulmuyor mu dedi muhtemelen oda kafasını taktı ben ismimi koydururum dedi. Bence vazgmeyin isimden millet genç kız kaprisine girecek zamanı bulmuş. İsim konusu hassas ve çocuğun anne baba üzerindeki hakkı. Kayınvalide hakkı değil. Çok sinirliyim bugün sanırım ama çok kızdım kaynanana yumurta kapıya dayanmış huzur kaçırıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?