2015 Nisan Anneleri

Cok teşekkür ederim arkadaşım.insallah benimkode kolay geçer. Kendimi sartlamaya calisiyorim kolay olacak diye. Yavrular icin herseye değer.insallah hepimiz kolaylikla kucagimiza aliriz ysvrulsrimizi

merhaba anneler. Oncelikle bana ve kizima iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekkur ederiz. Tek tek alinti yapamadim telden giriyorum kusura bakmayin. Bu arada dogum yapan arkadaslarimi kutluyorum Allah hepimizin cocuklarini anali babali buyutmeyi nasip etsin. Dogum haberlerini bekledigimiz diger arkadaslarin da heyecanlarini paylasiyorum. Insallah sag salim kucaginiza alirsiniz yavrunuzu biran once. Bu arada hala sutum yok bekliyoruz bakalim. Onun disinda hersey yolunda bugun taburcu olacagiz insallah. Darisi dogumunu bekleyen herkesin basina. Sevgiler hepinize...

Canim o bendim. Ne kadar kotu biduygu oldugunu ben iyi bilirim. Ama sen sanslisinki esinde senin yaninda. Benmki gibi degil. Bizim evde yas degil bildiğin terör havasi var. Baska sorunlarimizda cikti ev tasimak ev sahibinin evi satmasi gibi. Benim psikoljim onkadr bozukki suan. Ne dogurmak istiyorum ne insanlarin yuzunu gormek. Hiçbişey istemiyorum. Kendimi eve kapatip aylarca kimseyle gorusmesem dunden beri istahimda kesildi. Bebeğin de hareketleri azaldi. Kalkip hicbosy yapasim gelmiyor. Hamileligim zaten basindsn beri uc be gun iyiysek kalan gunler sorunlu gecti hep agladim bebegimi dusundukce daha cok ağladım. Keske olmasaydi dedigim zamanlar oldu.sonra oyle dusundugum ocin yine oturup ağladım. Hoc guzel hatrkayamayacam galiba bu gunleri. Nerde yanlis yaptim bilmoyorum ama tek bildigim şuan iyi olmadigim

ev taşıma olayında hatırladım ne diyeceğimi bilemiyorum. inşallah mutlu şekilde atlatırsın şu süreci. sen bebeğini iyi takip et yapabileceğin pek birşey yok gibi o yüzden düşünüp düşünüp üzme kendini yarın belki güzel olur bilemeyiz vardır bu ev işinde de bir hayır. Allah yardımcın olsun

Belki burasi hic yeri değil ama konuşacak soyleyeck hic kimsem yok.ne annem var ne babam varolan herkes de kendi derdiyle .hep sorunlarimi kendim cozmek istedim ama hep sorun çıkaran oldun. Hep hayattan soğudum. Iki gun gulduy 3. Gun olumu istedim. Evlendim simdi masumu taşıyorum karnında ama hala kimseyi mutlu edemedim. Esimi bile. Cok istedik Bebegimiz olmasini ama simdi haketmedigimi dusunuyirum.ve cocugum doğduktan sonra ölmeyi cok istiyorum. Bunun icin dua ediyorum. Nasil ayrilirim nasil bakılır diye endişeler içinde olsamda hic birşeyin içinden çıkamıyorum. Çevremde gördüğüm mutlu el ustunde hamilelere o kadar imrendim ki ama hic haset etmedm.herkesin imtihani dedim. Başkaları yüzünden rızkımizin daralmasına bile esim icin ses cikarmadim. Ama artik cok yoruldm.

ne yaşadın yaşıyorsun bilmiyorum ama dediğin gibi imtihan bu. herkesin bir sınavı var. sen boş dua edeceksin sabretmeye çalışacaksın başka türlüsü olmuyor hayat hep böyle bizim istediğimiz gibi hiç gitmiyor ki bazılarının ki çok zor oluyor oda Allah ın takdiri vardır bir bildiği. sana bir hediye umut verilmiş lohusalık dönemini atlatınca inşallah bebeğimle mutlu olursun

Valla kurtulmak isteyen yok.halinden memnunum:)Canimbilmiyorum gercekten asiri derecede duygusalim.bude biliyormusun ben agladigim zaman bebegim yavrum asiri harekerleniyor.aglama anne ben varim uzme kendini der gibi seviyorum tamam annecim yok bisey diyorum topluyor kendini.rahatladigim zamanda qciyor kendini.ne kadar guzel bi duygu yarabbim.herkese nasip etsin.

Yaaaa canim manyakmisin allah korusun.msj okurken tuylerim kalkti.boyle seyler dusunme.bak rabbim kullarini hep bask baska imtahana ceker ne yasiyorsun bilemem ama bu bir imtihan.tevekkul et.ne olur konusma oyle o melegi kime birakacaksin sinin gibi kim sevebilir yavrunu.hayatimiza anlqm katicak onlar.bak adasu dogum yaptiginda hayatim bu zamana kadar anlamsizmis gercekten diye yazdi bi kucagina al yavrunu.ne olur tek kalma hatta bi doktora git cok iyi gelicek sana.hepimiz cok duygsaliz.keske yakinimdabolsanda konusaak uzun uzun destek olsam sqna.

sabah biraz suyum geldi camasirim islanacak kadar gittik hemen nst dd düzenli sancılar çıktı ebe muayene etti doğum başlamış dedi 3 cm açıklık var dedi hemen eve geldim dus aldım biraz sonra tekrar gidcem doktor da görsün normal doğum görünüyo şimdilik dualarinizi bekliyorum

sağlıklı hayırlı kolay doğumlar olsun inşallah. güzel haberlerini bekliyoruz

canım ne güzel doğuma gidiyorsun bebeğini alacan kucağına allah yardımcın olsun

Tatlim safa yatarak konuŞmayı deneseniz? Hani, böyle bir isteğin varmis biz hiç bilmiyorduk ama herşeyi de bu isme göre yaptık kusura bakma bir dahaki sefere insallah vs gibi gönül almaca tadında bir konuşma belki onun da alınmasını önler çünkü..

Kötü seyler düşünme ne olur.. bak ilahi adalete çok inanırım ben.. hele ki hamile halinle Seni üzenler sanma ki rahat rahat kalırlar... hepsi bir yana, bir anne olarak sen kış savaşçısın artik.. Öyle düşün.. ve malesef yeri geldiğinde eşlere karşı bile savaşçı... senin mücadelen o masum bebek.. gerisi boş. Sen ona odaklanmaya çalış insanlara karşı da net ve yapıcı dur.. ne olabilir ki?

Canim nasil sözler bunlar böyle.. Seni çok iyi anlıyorum aslında benim de annem babam yok.. ve ne olursa olsun etrafındaki insanlar ne kadar iyi de olsa asla anne baba gibi olmuyor bunu çok çok iyi biliyorum.. Öyle bir nokta var ki eksiksin yani.. bizim gibi insanlar da çok alışıyor kendi isini görmeye.. çok demişimdir annem babam olsa eşimin ve ailesinin tutumu bile farklı olur diye.. kendini ezdiren biri hic olmadım olmam ama bu da bir gerçek malesef..
Sen şu an bu hayata yapabileceğin en güzel şeyi yapıyorsun biliyor musun? Ve inanıyorum ki anne baba eksikliğini bilen biri olarak çok çok iyi yetişecek yavrun...
Evlilikte bazı seyler gec oturuyor. Bazı seyler zaman alıyor.. Sen bu sınavı da atlatacak güçtesin. her ne kadar kendini öyle hissetmesen de o kadar güçlüsün.. yoksa o sıkıntıları da atlatamazdin ki...
Ama şunu hic unutma, insanları mutlu etmek için yaşama... Sen neysen osun karşındaki de öyle... iyi niyetli yapıcı ol tabi ki.. ama verici olma. Bu bizlerdeki eksiklikten oluyor biraz da. ama doğru degil çok çok üzülüyoruz sonunda.. Sen kendin ol ve olumlu ol.. hayırlısıyla hersey yoluna girecek... hele ki bebeğini kucağına al, tüm dünyayı bile yakacak gücün olacak...

Bazılarımiz bu donemi gercekten atlatrkrn zorlaniyoruz. Yaninda destekcin olmamasi da bu seyleri atlatman icin seni daha da zorluyor canm. Ama sakin oyle dusunme. Herkesin farkli dertleri var evet. Kimine gore basit kimine gore zor altindan kalkmasi ama sen sakin kendine kafana boylr seyler yerleştirmene izin verme. Bende senin dediin gibi syler dusundum bazen. Boylemi olacakti dedim. Ama simdi benmde sorunlsrm olmasina ragmen bebegimi kucukkuzum arkadasimin dedigi gibi kime birakabilirsinki eminim onu gordugumzde suan dusundgmz seyler bi anda aklimizdan gidecek bi sn bile birakmak istemeyecegiz belki yanimizdakilere bile. Umarim seninde suan kafandan gecenler bebisinin sesini duyunca degiecek. En azindan onu birakip gitmeyi düşünme fikrin degiecek. Sadece dua et allaha

Ben bunda art niyet ararım resmen şımarıklık yapıyor kayınvalden. Birileri gidio aaa senin ismin koyulmuyor mu dedi muhtemelen oda kafasını taktı ben ismimi koydururum dedi. Bence vazgmeyin isimden millet genç kız kaprisine girecek zamanı bulmuş. İsim konusu hassas ve çocuğun anne baba üzerindeki hakkı. Kayınvalide hakkı değil. Çok sinirliyim bugün sanırım ama çok kızdım kaynanana yumurta kapıya dayanmış huzur kaçırıyo

Bu kaynana kayinbaba muhabbetleri yillardan beri var.gelinlerin ustundeki karabasan gibiler soylenecek cok sey var ama soylenmiyor.evdeli huzuru kacirmakta uzerlerine yok.birakin ya siz nasil evlendiniz gittiniz bizde ayniyiz herkesin evi kendine.Allaha havale ediyorum.daha dun bu konular yuzunden kocam olacak adamla kavga ettim.bana cok basitsin diyor kendi cok kaliteliya yzunu gormek istemiyorum.dwngesizler en iyisi evlenmemek.

Kızlar desteginiz icin.cok teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapamadim.ama kalbim biraz duruldu. Cok sagolun. Dilerim yavrularinizi sağ selamet kucaklarsiniz ve sorunlariniz hic olmaz. Ne kadar anlatsam duzelmeyecek seyler. Esimi cok seviyorum. Ama bizler dışındaki sebepler. huzur bbirakmiyor. M görsün bilsin. ki goruuyir biliyorum.insallah herşey geçecek. Bebegimin kokusunu alınca bende vazgeçemem bikiyorum.hakkınızı h edin. Hamile hamile uzdum szii.

Bu hafta gunu dolacak yada coktan gunu dolmus olan anneler insallah bizde artik yavrularimizi en kisa zamanda kucagimiza aliriz. Dogum haberleriyle dolu bi gun olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…