2015 Nisan Anneleri

Evet olabilir canim.kocamin tarafi sinirlerimi bozuyorlar.kayinbabamdan nefret ediyorum gelmesini istemiyorum dogumuma.gelecem diye tutturmus.sanki o dogurtacak dusuncesiz.adami dusundukce deliriyorum.
Boşver canım değiştiremeyeceğin durumlar için kendini üzme boş yere. Bak yine Acısını sen çekiyorsun akışına bırak:)

Iyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....
Canım Allah yardımcın olsun hayırlı güzel dogumlar canım

Teşekkür ederim bitanem:)

Abartmadan ve iğneden deli gibi korkan biri olarak söylüyorum ki acıtmıyor:) Acıyacak mı çok diye sorarken kadın iğneyi batırınca nasıl yani bu kadar mı demişim:)
Seni burada gormek guc veriyor bana canim.oglundan vakit buldukca bekleriz.bizi sensiz birakma.yada ben dogurana kqdar birakma:)saka bi yana artik dogurmak istiyorum.su dunyada yasamamin bi anlami olsun.butun sevgimi verecegim bi evlat.insanlar cok kotuler ayni yatagi paylastigin insani bile taniyamiyorsun.bende bisey yok canim inanki rabbimden hep iyi dileklerde bulunuyorum.oda kapisini caldigimda bos cevirmiyor beni.boyle iste dedigim gibi sakin ben dogurana kadar birakma bizi((((agliycam valla cok kotu oldum.

Canım ben kızım 20 günlükken boyatmıştım ve 16 ay emzirdim emzirdiğim süre boyunca da beyazlarım çıktıkça hep boyadım bi sorun olmadı.

Iyi aksamlar arkadaşlar bende Mayıs annesi olacağım inşallah 33 haftalik hamileyim bugün ayak bilekleri şişmeye başladı sağ daha fazla sis normal mi yaşayan varmı diye sormak istedim

tek tek alıntı yapamadım kızlar birazdan yatıcam tabi uyuyabilirsem hepinizden Allah razı olsun teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sizler için de dua edicem Allah herkesin yardımcısı olsun iyi geceler..

Oyy hoş gelmiş tospaa prenses:))) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım benim:) Sütün de gelir annesi hiç endişe etme sen:) Hepimiz kardeş gibi olduk burada, o yüzden ben de sizlere çok yakın hissediyorum kendimi:)

Canım benimm gözün aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin:) Sıkıntılı günler geride kalmış çok şükür, Allah sağlıklı, hayırlı bir ömür nasip etsin size:)

Iyi aksamlar arkadaşlar bende Mayıs annesi olacağım inşallah 33 haftalik hamileyim bugün ayak bilekleri şişmeye başladı sağ daha fazla sis normal mi yaşayan varmı diye sormak istedim
Canim ayak bilegi sismesi gebelik zehirlenmesinin belirtisi. Korkutmak gibi olmasin ama tedbir almakta fayda var. Sen sabah bir doktorunu ara.

Çok şükür bitanem, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Evinizi o cennet kokulu bıdıktan mahrum etmesin:)

kızlar sabah sezeryana giricem bana da dua edin sağ salim kurtulalım bebişle

Sağ salim kavuşursun inşallah kuzuna balım:) Daha üç gün önce sezaryen olmuş biri olarak söylüyorum ki korkma, bebeğine kavuşacaksın ve çok kısa sürede atlatacaksın:)

Yaptım sonunda kuzummmm:) Allah kolaylıklar nasip etsin sana da, sağ salim al yavrunu kucağına... Korkma hiç. Bebeğin geldiğinde sanki kendini bildin bileli hayatındaymış gibi olacak:) Öyle bir duygu ki onun bakımı için gerekli olan şeyleri içgüdüsel olarak yapıyor insan. Onu gördüğün an çoktan uyum sağlamış olacaksın:)

Hayalperdesi Allah analı babalı büyütsün. Bol bol kokla kuzuyu bizim için. Darısı bizim Başımıza artık :)

Allah razı olsun canım benimm:) Allah size de nasip etsin de hayırlısıyla alın bebişleri kucağınıza:) Memuniyetle koklarım :)

hayalperdesi, bebeğine rağmen yine herkese tek tek cevap vermissin,zaman ayırmışsin, süpersin canım,bebesi saglicakla güle güle büyüt

Allah razı olsun canım, darısı başınıza:) Canımsın... Hepinizi öyle seviyorum ki kardeşlerim gibi. Çok emek verdik birbirimize o yüzden herkese tek tek yazmak istedim. Benim tospaa uyurken fırsat bu fırsat daldım topiğe:)

Ne güzel rahatlattın bizi canımsın soinal olacağım bende hayırlısıyla bebişleri görünce unuturuz heralde acıyı sızıyı

Ne demek bitanem:) Allah hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin, yavrun geliyor ne güzel:)) İnan ki unutuluyor:) Ben sürekli soruyordum ne yapıyorlar, sondayı taktılar mı, şöyle mi böyle mi diye:) Oğlumu görüp onun sesini duyunca her şey bitti:) Ondan sonrasını hiç hatırlamıyorum inan ki:)

seninde gozun aydin saglicakla buyut yavrunu

Allah razı olsun bitanem, inşallah:)

Son düzenleme:
Iyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....

Yarın hayatının en mutlu, en özel günü olacak:) Harika bir şey verecekler kollarına:) Hayırlı haberlerini bekliyoruz bitanem:)

Ay geldin mi CNm hoşgeldin ne mutlu bize seni oğlunla burda gördük . Paşamız nasıl ana oğlum koklaşıyorsunuzdur kesin. Oy onlar Dünya'nın en güzel Rabbimin bizlere emanetleri , hep daim olsunlar inş.

Geldim bitanem:) Koklaşmakla, sevişmekle gün bitiriyoruz valla:) Onsuz hayat pek bir yavanmış. Şimdi her günüm ayrı bir sevinç... Aminnn, Rabbim göstermesin eksikliklerini:)

Kuzummmm benim, niye bu kadar duygusallaştın sen, kıyamam... Az kaldı, gelecek senin kuzun da:) Ben buradayım merak etme, öyle çok şey paylaştık ki aile gibi olduk, sizlerden kopamam kolay kolay:) Yani yine kurtulamadın benden:)

uyku yok yıne kızlar

Bende de yok:) Oğluş sağolsun:)

Hayalperdesii gözün aydın dogurmussunnn Allah sağlık sıhhat versin ömür boyu huzurunuz eksik olmasın inşallah :)

Allah yadimcin olsun canim.Saglicakla alirsin insallah bebisini kucagina. Bende duramadim bu saatte sancidan. Kalkayim biraz oturayim belki gecer diyorum gecmiyo. Birszdaha bekleyecem siddetlenirse artik hastaneyi boylarim.

her bebek ayrı bir deneyim gercekten, oğlumda hiç beklemeden bir gecede rahat rahat doğurdum, bu sefer ise dr. açılman var her an bekliyoruz doğum diye konuştu aradan iki gün gecti hala tik yok, annemler bebek gününü bekliyor diyorlar ama bi de bana sor, bebek hareket ediyor mu, aman sancim geliyor mu diye stresten kafayi yicem... Allah hepimizin yatdimcisi olsun...

ben de eşime diyorum ki insan sancı çekmek için bu kadar istekli olur mu

çok moralim bozuk. burda ismini hatırlamadığım arkadaşım isim adetleri konusunda sorun yaşıyordu ve ona burda da öyle adet olduğunu söylemiştim. daha kızımın cinsiyeti belli değilken biz isim konusunda anlaştık eşimle ama bugün annesinin kendi ismini olmasını istediğini öğrendik. ne yapacağımızı bilmiyoruz. eşimde bende çok üzgünüz. eşim annemle senin aranda kalmak istemiyorum dedi. ben isimden vazgeçmek istemiyorum ama eşim de annesi de üzülsün istemiyorum. eşimin annesinin ismi hatice. bizim düşündüğümüz isim Zeyneb hüma. Zeyneb hatice olsun dedim ama annesi birkaç hafta önce bu iki isim konusunda şöyle demişti '' komşunun torununa mustafa mert ismini vermişler ama hep mert diyorlar böyle şey olmaz '' gibi laflar etti. o yüzden iki isimi de kullanamıyoruz. herkes kızını zeynep hüma olarak biliyor ve herkes öyle seviyor kaç aydır. çikolataları Zeyneb hüma ismiyle yazıldı ben ve eşim çok alıştık. ben risk alıyorum aramız bozulacağına da bilsem Zeyneb isminde kararlıyım dedim eşim de tamam o zaman dedi konuyu kapattık ama evde bir gün önce düğün havası şimdi bildiğin yas havası. susup oturuyoruz. iç çekiyoruz. konuşamıyoruz. öyle keyifsiz bi durum çok can sıkıcı. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama yazınca rahatlıyor insan. herkesin Allah yardımcısı olsun. hasta olan bebekleriyle dua ediyorum Allah A emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…