Boşver canım değiştiremeyeceğin durumlar için kendini üzme boş yere. Bak yine Acısını sen çekiyorsun akışına bırak:)Evet olabilir canim.kocamin tarafi sinirlerimi bozuyorlar.kayinbabamdan nefret ediyorum gelmesini istemiyorum dogumuma.gelecem diye tutturmus.sanki o dogurtacak dusuncesiz.adami dusundukce deliriyorum.
Canım Allah yardımcın olsun hayırlı güzel dogumlar canımIyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....
Seni burada gormek guc veriyor bana canim.oglundan vakit buldukca bekleriz.bizi sensiz birakma.yada ben dogurana kqdar birakma:)saka bi yana artik dogurmak istiyorum.su dunyada yasamamin bi anlami olsun.butun sevgimi verecegim bi evlat.insanlar cok kotuler ayni yatagi paylastigin insani bile taniyamiyorsun.bende bisey yok canim inanki rabbimden hep iyi dileklerde bulunuyorum.oda kapisini caldigimda bos cevirmiyor beni.boyle iste dedigim gibi sakin ben dogurana kadar birakma biziTeşekkür ederim bitanem:)
Abartmadan ve iğneden deli gibi korkan biri olarak söylüyorum ki acıtmıyor:) Acıyacak mı çok diye sorarken kadın iğneyi batırınca nasıl yani bu kadar mı demişim:)
Canım ben kızım 20 günlükken boyatmıştım ve 16 ay emzirdim emzirdiğim süre boyunca da beyazlarım çıktıkça hep boyadım bi sorun olmadı.Merhaba kizlar cogumuz dogum yapti sanirim yapmayanlarda ins tez vakitte alsinlr bebislerini saglikla kuccaklarina
Kizlar birsey sorcam emzirirken sac boyanir mi
Saclarim cok fena oldu.
Oglum 16 gunluk oldu bugun ve hala emmemk icin direniyor cok inwtci cikti. Sutumde az cok uzuluyorum
Kızlar bebegn kalp atısları yavaslamıs. Sezaryene alınıyorum. Dua edin Allah rızası için
merhaba kizlar, bugun sezeryan gunumdu ama kizim zaten bugun gelmeyi kafaya takmis. Sabah 4.30 da suyum geldi. Saat 10 gibi de sezeryan oldum. Ikimizde cok iyiyiz.guzel kizima verecek sutum yok malesef. Mememin ucu da yok. boyle o bana ,ben ona bakiyoruz iste... Bugun doguracak bir arkadas vardi onu da tebrik ederim. Canlar darisi basiniza insallah. Ayrica bu forum sayesinde sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Kendimi sizlere cok yakin hissettim. Herkese cok tesekkur ederim....
Selam kizlaaarrrrruzuuuunn zamandir yazmadim ben 30martta da dogum yaptim yazdiklariniza bakamadim bin kusur sayfa gecmis dogurmayan kaldi mi benim oglus 37+3te sanciyla geldi spinal sezeryan olduk oglum strese girmis karnimda solunum sikintisi yasadik 3gun kuvozde kaldi 2gun normal odada yani5gun hastanede yattik zor gunler gecirdik mutluluk ve gozyasi hersey birbirine karisti nihayet evimizdeyiz hersey geride kaldi sanki yillardir varmis gibi pasam sukurler olsun biz kavuştuk darisi hala bekleyen arkadaslarimin basina inşallah ve sizlerle paylaştığımız hersey cok degerliydi . Vakit olacagini pek sanmam ama artik bebislerin durumlarini yazariz burdan
Canim ayak bilegi sismesi gebelik zehirlenmesinin belirtisi. Korkutmak gibi olmasin ama tedbir almakta fayda var. Sen sabah bir doktorunu ara.Iyi aksamlar arkadaşlar bende Mayıs annesi olacağım inşallah 33 haftalik hamileyim bugün ayak bilekleri şişmeye başladı sağ daha fazla sis normal mi yaşayan varmı diye sormak istedim
kizlar Allaha binlerce şükürler olsun bebeğimi bugün hastaneden cikardik benim için düğün bayram bugün ben asil bugün anne oldum.bebeğim dünyaya geleli 9 gün oldu annesinin memesiyle bugün tanisti nazil emdi anlatamam.Allah herkese bu duyguyu yasatsin Doğum yapmayan arkadaşlar Allahin izniyle saglikli bir şekilde yavrulariniza kavuşun inşallah.
kızlar sabah sezeryana giricem bana da dua edin sağ salim kurtulalım bebişle
Hayalperdesiiii sen de doğum yaptın demekçok sevindim hayırlı olsun. Ben çok garip duygular içindeyim salı günü Allah sağsalim çıkmayı nasip ederse doğuma gireceğim.Ama aklım karman çorman korku heyecan herşey var bu işin altından kalkabilecek miyim bir bebeğin sorumluluğu tamamen ben de...tam aile olacağız eşimle yeni bir hayat... hem çok merakla hem de biraz endişelenerek beklemedeyim hayatı çok yoğun yaşayan biri olarak yeni hayatıma dilerim çabuk uyum sağlarım
Hayalperdesi Allah analı babalı büyütsün. Bol bol kokla kuzuyu bizim için. Darısı bizim Başımıza artık :)
hayalperdesi, bebeğine rağmen yine herkese tek tek cevap vermissin,zaman ayırmışsin, süpersin canım,bebesi saglicakla güle güle büyüt
Ne güzel rahatlattın bizi canımsın soinal olacağım bende hayırlısıyla bebişleri görünce unuturuz heralde acıyı sızıyı
seninde gozun aydin saglicakla buyut yavrunu
Iyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....
Ay geldin mi CNm hoşgeldin ne mutlu bize seni oğlunla burda gördük . Paşamız nasıl ana oğlum koklaşıyorsunuzdur kesin. Oy onlar Dünya'nın en güzel Rabbimin bizlere emanetleri , hep daim olsunlar inş.
Seni burada gormek guc veriyor bana canim.oglundan vakit buldukca bekleriz.bizi sensiz birakma.yada ben dogurana kqdar birakma:)saka bi yana artik dogurmak istiyorum.su dunyada yasamamin bi anlami olsun.butun sevgimi verecegim bi evlat.insanlar cok kotuler ayni yatagi paylastigin insani bile taniyamiyorsun.bende bisey yok canim inanki rabbimden hep iyi dileklerde bulunuyorum.oda kapisini caldigimda bos cevirmiyor beni.boyle iste dedigim gibi sakin ben dogurana kadar birakma bizi((((agliycam valla cok kotu oldum.
uyku yok yıne kızlar
Çok şükür bitanem, Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Evinizi o cennet kokulu bıdıktan mahrum etmesin:)
Sağ salim kavuşursun inşallah kuzuna balım:) Daha üç gün önce sezaryen olmuş biri olarak söylüyorum ki korkma, bebeğine kavuşacaksın ve çok kısa sürede atlatacaksın:)
Yaptım sonunda kuzummmm:) Allah kolaylıklar nasip etsin sana da, sağ salim al yavrunu kucağına... Korkma hiç. Bebeğin geldiğinde sanki kendini bildin bileli hayatındaymış gibi olacak:) Öyle bir duygu ki onun bakımı için gerekli olan şeyleri içgüdüsel olarak yapıyor insan. Onu gördüğün an çoktan uyum sağlamış olacaksın:)
Allah razı olsun canım benimm:) Allah size de nasip etsin de hayırlısıyla alın bebişleri kucağınıza:) Memuniyetle koklarım :)
Allah razı olsun canım, darısı başınıza:) Canımsın... Hepinizi öyle seviyorum ki kardeşlerim gibi. Çok emek verdik birbirimize o yüzden herkese tek tek yazmak istedim. Benim tospaa uyurken fırsat bu fırsat daldım topiğe:)
Ne demek bitanem:) Allah hayırlı sağlıklı bir doğum nasip etsin, yavrun geliyor ne güzel:)) İnan ki unutuluyor:) Ben sürekli soruyordum ne yapıyorlar, sondayı taktılar mı, şöyle mi böyle mi diye:) Oğlumu görüp onun sesini duyunca her şey bitti:) Ondan sonrasını hiç hatırlamıyorum inan ki:)
Allah razı olsun bitanem, inşallah:)
Allah yadimcin olsun canim.Saglicakla alirsin insallah bebisini kucagina. Bende duramadim bu saatte sancidan. Kalkayim biraz oturayim belki gecer diyorum gecmiyo. Birszdaha bekleyecem siddetlenirse artik hastaneyi boylarim.Iyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....
bende belirti var ama hala doğumun başladığı filan yok, çok şaşkınım....Yok cnm ,bende hivbir belirti olmadigi gibi sutte yok
yok canım olur mu öyle şey, doğum olunca gelir senin sütün de tabi ki....Benden hep su geliyo, hep su mu gelicek sutum olmicak mi diye korkuyorum ben de
ben de eşime diyorum ki insan sancı çekmek için bu kadar istekli olur mugittim geldim arkadaşlar,bebek iyi suyu iyi kalp atışı iyi ve nst de sancı yok, ama bn artik ağrı çekmekten halsiz kaldım, Dr sancin artar suyun vesaire gelirse gel dedi. geldiğimden beri suyun altindayim sıcak su rahatlatiyo.
doğum yakinmi uzakmi! eğer uzaksa bu ağrıyla nasil yaşanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?