- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
Merhaba kızlar bende 31.03.2015 de salı günü doğum yaptım Epidural sezeryan ile. Çok şükür kızımı 3.175 kg kucağıma aldım. Harika bir duygu umarım bir An önce hepiniz kavuşursunuz. 40 haftalık doğum yaptığım için sütüm de geldi. Ağrılarım azalmaya başladı çok şükür. Bebeğimin birAz gaz sancıları oluyor. Bende de gaz var bebeğime geçiyor bugün ilk kez humana rezene çayı içtim inşallah işe yarar. Yine yazarım.Hepinize sevgiler...
Kızlar hepinizden Allah razı olsun dualarınızı esirgemediniz sancı esnasında hepimize dua ettim rabbim sağlıkla bağışlasın bebeklerimizi bize inşallah.. Gece bir anda suyum geldi korkudan ağladım su öyle bir geliyorki anlamamak elde değil şarıl şarıl engelleyemiyosunux önce uyurken az az geldi sonra ayağa bi kalktım heryerim sırılsıklam hiç sancım yoktu hastaneye geldik 3 cm açılma sonra suni sancı verdiler epudural istedim 4 vmden sonra epudural yapıldı sonra odada açılmayı beklerken meleğimin kalp atışları azaldı sonra oksijen verdiler bana bebeği riske atmamak için acil sezeryana alındım çook şükür pamuk kıxımda bende iyiyiz şuan benim ağrılarım var ama bebeğim için değer .. Çok güzel bir duygu rabbim bu duyguyu hepinize tattırır inşallah kızlar.. Bebeğime aşığım sanki o olmadan boş muşum onca sene nasıl yaşamışım diyorum.. Tekrar hepinizden Allah razı olsun hastanedeyim o yüzden böyle geç yazabildim yarn rabbimin izniylr evimize gidicez
Kurtulursun insallah canim alirsin saglicakla minigini kucagina. Dualarimiz seninle.kızlar sabah sezeryana giricem bana da dua edin sağ salim kurtulalım bebişle
mecbur canım dayanacaz artık yapacak bişey yokgittim geldim arkadaşlar,bebek iyi suyu iyi kalp atışı iyi ve nst de sancı yok, ama bn artik ağrı çekmekten halsiz kaldım, Dr sancin artar suyun vesaire gelirse gel dedi. geldiğimden beri suyun altindayim sıcak su rahatlatiyo.
doğum yakinmi uzakmi! eğer uzaksa bu ağrıyla nasil yaşanır
hayalperdesi, bebeğine rağmen yine herkese tek tek cevap vermissin,zaman ayırmışsin, süpersin canım,bebesi saglicakla güle güle büyütCanım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Oyy yerim ben bu tospaaları:) Rezene işe yarar bitanem:)
mecbur canım dayanacaz artık yapacak bişey yok
Sagolasin canim benim rabbim tum bekleyenleri kurtarsinSağolasın bitanem:) Hem de ne tatlı, insanın inanamıyor anne olduğuna, hayal gibi:)
Allah analı babalı büyütsün canım benim:) Gözünüz aydın:))
Allah razı olsun kuzucum:)) Öyle tabi önemli olan yavrularımıza sağlıkla kavuşmak. Riskli bir durumda sezaryen bir nimet gerçekten:)
Ne güzel rahatlattın bizi canımsın soinal olacağım bende hayırlısıyla bebişleri görünce unuturuz heralde acıyı sızıyıTeşekkür ederim bitanem:)
Abartmadan ve iğneden deli gibi korkan biri olarak söylüyorum ki acıtmıyor:) Acıyacak mı çok diye sorarken kadın iğneyi batırınca nasıl yani bu kadar mı demişim:)
seninde gozun aydin saglicakla buyut yavrunuValla var bu hatunda bir şey:)) Hafta sonuna kadar doğuracaksın demişti, doğurdum:)))
Canımmm, meleğimmmm:) Allah razı olsun... Önemli olan sonuç değil mi:) Evet normali çok istiyordum ama önemli olan oğlumu sağlıkla kucağıma almaktı o da oldu çok şükür:) Rabbim hiçbir kadını annelik sevincinden mahrum etmesin inşallah... Sen de Meryem'imizi sağlıkla al kucağına inşallah:))
İnşallah hayırlı bir şekilde doğum yapmışsındır bitanem, geriden takip ediyorum da:)
Allah razı olsun kuzum:) Allah sana da kolay doğum nasip etsin inşallah:)
Sağolasın kuzummm:)
Canım benimmmm Allah razı olsun:) Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Öpmez miyim, bal gibi oluyormuş evlat:) Perşembe doğum yaptım cuma günü evimize çıktık hemen kuzum çok şükür:)
Olsun bakalım canım geç olsun güç olmasınbn geldim canım, ağrılarım devam ediyor ama düzenli değil. simdilik doğumla ilgili bir durum yok
sürekli yok sabah yataktan ilk kakınca çok ağrıyo bi yarım saat sürüyo sonra temizliğimi falan yapıyorm rahat işim bitince başlıyor ağırmaya bütün gün ve gece yorulmayınca pek ağırmıyo bide benim sancım falanda olmadı pek sadece geçen gece 2 3saat ara ara gelen sncı vardı uyumaya çalıştım sabah uyandığımda bişey yoktucanım seninde boyle devamlı agrin varmı?
merhaba kızlar, bizim bugün kontrolümüz vardı. eskiden karnımda ölçülen boy kilo baş çevresi bu sefer doğrudan ölçüldü :) çok şükür bebeğim hem kilo almış hem 2 cm de olsa uzamış. hemşire önemli olan ne kadar büyüdüğü değil bir cm de olsa bir gram da olsa ilerleme varsa bizim için sorun yoktur, yerinde saymasın yeter dedi.
o hızla gidip akikasını kestirdik. pazar günü de oğlum görücüye çıkacak inşallah :) küvezde kaldığı için bir süre misafir almamamızı tembihlemişlerdi. o nedenle birkaç kişi dışında daha kimse paşamı görmedi. pazar günü iki tarafın en yakınlarıyla ufak bir bebek mevlüdü yapacağız. allah damatlığını da görmeyi nasip etsin hayırlısıyla :)
ben yoğunluğa rağmen burayı takip etmeye çalışıyorum. kim doğum yaptı kim ne durumda merak ediyorum. ama yazmaya fırsat olmuyor. o yüzden topluca bütün doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. bekleyenlerin de allah yardımcısı olsun. sağlıkla mutlulukla o kavuşma anına ulaşmayı nasip etsin
Gozunuz aydin canim. Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah.
Selam kizlar
Ben dun 38+2 de 3400 kg dogum yaptim
Aksam kanamam oldu sabah 4 den sonra sancim basladi hastaneye gittigimde 6 cm acilmam vardi
Sonra 9cm me cikti ama.bebegim kanala girmedi
Ve kordon dolanmis o yuzden belden uyusturmali sezeryan oldum
Cok sukur ben ve bebegim cok iyiyiz
Insallah bugun hastaneden cikariz
Simdilik bizden bu kadar
Canlar Merhaba,
Biz 1 Nisan saat:11'de sezeryanla minik kızımız ALİSA'ya kavuştuk... Çok şükür Allahıma.... 3040 gr ve 49 cm'lik minik bir prenses. Maşallah...
Rabbim bekleyen herkese hayırlısıyla ve sağlıkla nasip etsin inşallah...
Evde 2 yaşında bir de oğlumuz olduğundan herşeyin ona göre olmasına çabalıyoruz...
Geçmişi okuyamadım. Umarım bütün anneler ve bebişler iyilerdir.
Benim gibi bebişlerine kavuşmuş tüm canlar, Rabbim tüm bebekleri analı-babalı büyütmeyi nasip etsin. Onlara hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun ömürler nasip etsin İnşallah.
Hepinize Sevgiler.
Sağsalim kavuşursun inş bebeğine CNm, Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerin ve yavrun ile dönmeni bekliyor olucaz .Iyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....
Allah kolaylik versin..hayirlisiyla sag salim kolaylikla al bebegini kucagina insallah.Iyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....
Ah cnm neguzel yarin sende cok guzel bir gune uyanacaksin , en guzel hediyen bebisin geliyor ne mutlu sana , iyi haberlerini bekliyoruz..Iyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....
Ay geldin mi CNm hoşgeldin ne mutlu bize seni oğlunla burda gördük . Paşamız nasıl ana oğlum koklaşıyorsunuzdur kesin. Oy onlar Dünya'nın en güzel Rabbimin bizlere emanetleri , hep daim olsunlar inş.Valla var bu hatunda bir şey:)) Hafta sonuna kadar doğuracaksın demişti, doğurdum:)))
Canımmm, meleğimmmm:) Allah razı olsun... Önemli olan sonuç değil mi:) Evet normali çok istiyordum ama önemli olan oğlumu sağlıkla kucağıma almaktı o da oldu çok şükür:) Rabbim hiçbir kadını annelik sevincinden mahrum etmesin inşallah... Sen de Meryem'imizi sağlıkla al kucağına inşallah:))
İnşallah hayırlı bir şekilde doğum yapmışsındır bitanem, geriden takip ediyorum da:)
Allah razı olsun kuzum:) Allah sana da kolay doğum nasip etsin inşallah:)
Sağolasın kuzummm:)
Canım benimmmm Allah razı olsun:) Rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Öpmez miyim, bal gibi oluyormuş evlat:) Perşembe doğum yaptım cuma günü evimize çıktık hemen kuzum çok şükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?