2015 Nisan Anneleri

Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Oyy yerim ben bu tospaaları:) Rezene işe yarar bitanem:)

Oyyy kuzum benimmmm:) Sen de aldın yavrunu kucağına çok şükür:) Ben de acil sezaryene alındım ama olsun her şeye değiyor bu bal kuzular:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin pamuk kızını:)

mecbur canım dayanacaz artık yapacak bişey yok

Sagolasin canim benim rabbim tum bekleyenleri kurtarsin

Teşekkür ederim bitanem:)

Abartmadan ve iğneden deli gibi korkan biri olarak söylüyorum ki acıtmıyor:) Acıyacak mı çok diye sorarken kadın iğneyi batırınca nasıl yani bu kadar mı demişim:)
Ne güzel rahatlattın bizi canımsın soinal olacağım bende hayırlısıyla bebişleri görünce unuturuz heralde acıyı sızıyı

seninde gozun aydin saglicakla buyut yavrunu

canım seninde boyle devamlı agrin varmı?
sürekli yok sabah yataktan ilk kakınca çok ağrıyo bi yarım saat sürüyo sonra temizliğimi falan yapıyorm rahat işim bitince başlıyor ağırmaya bütün gün ve gece yorulmayınca pek ağırmıyo bide benim sancım falanda olmadı pek sadece geçen gece 2 3saat ara ara gelen sncı vardı uyumaya çalıştım sabah uyandığımda bişey yoktu
ben ilk doğumu mu yapınca ne bel ağrısı ne sancı hiç bir şey yoktu bakalım bunda nasıl olcak neler bekliyor beni

Görücüye mi çıkıyor tospaaaaa:))) Allah'ım yerim ben onuuuuu:) Rabbim daim etsin kuzum, inşallah büyüdükleri günleri de görürüz hayırlısıyla:)

Gozunuz aydin canim. Allah anali babali buyutsun hayirli evlat olsun insallah.

Sağolasın canım benim, Allah razı olsun:)

Canım benimmm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Hayırlısı böyleymiş demek ki. Yavrun da sen de sağlıklısınız ya önemli olan bu:)

Canım benimmmm gözünüz aydın:) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah:) Alisa'yı teyzesiyle oğluşu kocaman öpüyor:) Tabi dünya tatlısı, kocaman yürekli annesini de:)

Iyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....
Sağsalim kavuşursun inş bebeğine CNm, Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberlerin ve yavrun ile dönmeni bekliyor olucaz .

Iyi aksamlar yarin sabah 9da sezaryene giriyorum. Guzelce dusumu aldim duami ettim. Benden dua isteyen, bebek isteyen arkadaslarim icin dualar okudum. Cok korkuyorum bakalim yatin nasil bir gune uyanacagiz....
Allah kolaylik versin..hayirlisiyla sag salim kolaylikla al bebegini kucagina insallah.

Ah cnm neguzel yarin sende cok guzel bir gune uyanacaksin , en guzel hediyen bebisin geliyor ne mutlu sana , iyi haberlerini bekliyoruz..

Ay geldin mi CNm hoşgeldin ne mutlu bize seni oğlunla burda gördük . Paşamız nasıl ana oğlum koklaşıyorsunuzdur kesin. Oy onlar Dünya'nın en güzel Rabbimin bizlere emanetleri , hep daim olsunlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…