2015 Nisan Anneleri

Gözün Aydın , hayırlı olsun CNm.. Güle güle büyüt kızceyi bizim kızce de uykusuz birde benim sıcaklığımı duyarak yani ten teması duyarak uyumayı sever oldu . Hastane iken sürekli yapışık uyudu şimdide bana değmeden zor uyuyor. Gerçi bende ayırmak isteniyorum kuzumu ama mecbur bir şekilde alıştırmak lazım yoksa sürekli böyle uyuması sıkıntı olur. Ay ben doyamıyorum kızıma da çok tatlı ya badem şekerim benim . Yerim onun kırmızı yanaklarını. Çok başka bunlar çok.
 
Hayırlı olsun bebişin CNm Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
 
Rabbim korumuş kuzuyu demek benimde scan kontrolüm vardı eğer ona gitmeseydim bende bebeğimi kaybedebilirdim. Çok şükür mevlam bizlere bağışladı kuzuları .
 
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün
 
Tebrik ederim CNm normal olması çok iyi olmuş zor olmuş ama sonrası inş kolay olur. Benim sezeryan oldu ve Halan acılarım dinmiş değil. Yani normal o an itibari ile zor oluyor fakat daha sonra kolay atlatılıyor . Bu yüzden çok iyi yaptın normali seçmekle . Hayırlı olsun bebeğin Rabbim sizlere bağışlasın inş.
 
Kuzeninin ellerine sağlık CNm çok güzel olmuşlar .
 
Kizlar bugun sayfaya yazan kişi sayisi cok az herkes doguruyomu yoksa :)
Yok canım ben daha dogurmadım. Biz daha doğum için hazır değiliz. Kiyafetlerimizin çogu yıkanıp ütülendi ama daha hepsi bitmedi. Çantamızı da yerlestiremedik hepsi bitmeden. Pazartesi halılarımı yıkamaya vericem. Ev temizligi daha yapilmadı. Kizimda haftasına göre küçük çıkıyor zaten. Biraz daha beklesin doğumu. Tabi herşey kısmet. Belli de olmaz ne zaman geleceği.
 
Kizlar 41+3 , açıklık hala 1 cm , sancılar 5 dakikada bir , doktor yatis onerdi kalmak istemedim evime geldim ,sıcak bir duş alıp bu sureyi evde gecirmek istiyorum ..
Ilk dogum oldugu icin acilmanin uzun surebilecegini soyledi doktor , dua edin banada hersey hayirlisiyla olsun melegimi kucagima alayim biran once..
 
Benim ilk dogumda 5dkda 1 den sonra 24 saat falan surdu.
 
Benim kız da öyle. Sürekli kolumda uyumak istiyor ama zor oluyor. Bir de dün gece çok huysuzdu sanırım sütüm yetmedi. Aç kaldı. Daha yeni yeni gelmeye başladı sütüm zaten. Olsun can bunlar can.
 
hayırlı sabahlar anneler ve anne adayları. ben saat 3 de uyandım ağrılara hala ayaktayım. ağrılarım başlayınca her anneye lazım kitabında ki sureleri yazıp suya koymak için hazırladım. az önce dindi ağrılarım. şimdi namazı bekliyorum sonra uyku inşallah.
Son 3 güne girdik. en son pazartesi kontrole gitmiştim acaba bu pazartesi ne mi randevu alsam bir hafta olacağı için yoksa 15inde günüm doluyor o zamana mı karar veremedim aslında hiç almayı düşünmüyorum suyun gelene kadar şu vajinal muane den dolayı ama kalp atışlarından korktuğum için mecburen bu hafta gitmeliyim. erken doğacak erken derken resmen gününde yada geç gelecek kızım :) vardır bir hayır. benim gün içinde çok şok az ağrılarım oluyor ve arada rahmimde iğne batar gibi acılar hissediyorum bazen de kızımın baskı yaptığını. bunların dışında birşey yok. inşallah biz bekleyenlerde hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. hepinizi Allah'a emanet ediyorum.
 
Tuvalete mi uyandm ağrıya mi bilmiyorum. Hafif adet sancim var yine. Tekrar yataga grdm. Sanirim bu sanci boyle sürekli gelip gelip gidecek. Akibetim ne olcak acaba yaa hangi gun geleceği belli olsa su kuzunun
 
Tuvalete mi uyandm ağrıya mi bilmiyorum. Hafif adet sancim var yine. Tekrar yataga grdm. Sanirim bu sanci boyle sürekli gelip gelip gidecek. Akibetim ne olcak acaba yaa hangi gun geleceği belli olsa su kuzunun
bunlara düzensiz doğuma hazırlık sancıları değişiyormuş. bekleyeceğiz yapacak birşey yok
 
Hepimizin hakkinda hayirlisi cnm , kac gundur sancı icin bekliyordum bende geldi sonunda cok şükür oturdum evde cekiyorum şimdi, tek derdim senin gibi vajinal muayene,nezaman gitsem melegimin kalp atislari iyimi diye bir vajinal muayene yapiyorlar, gelen parmak atti giden parmak atti sinir oluyorum bu ne yaa
 
Tuvalete mi uyandm ağrıya mi bilmiyorum. Hafif adet sancim var yine. Tekrar yataga grdm. Sanirim bu sanci boyle sürekli gelip gelip gidecek. Akibetim ne olcak acaba yaa hangi gun geleceği belli olsa su kuzunun
Hayirlisi cnm , gec olsunda güç olmasin demisler , hepimiz saglicakla meleklerimize kavusacagiz inşallah..
 
var mı peki açıklık? suyun geldi mi geçmişi hatırlayamadım şuan
 
gördüm 1cm açıklık yazmışsın inşallah kısa zamanda en hayırlı sağlıklı şekilde olur doğumun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…