Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız kızçelerimizi.Senle hem günümüz aynı hem de kızlarımız galiba Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Gözün Aydın , hayırlı olsun CNm.. Güle güle büyüt kızceyi bizim kızce de uykusuz birde benim sıcaklığımı duyarak yani ten teması duyarak uyumayı sever oldu . Hastane iken sürekli yapışık uyudu şimdide bana değmeden zor uyuyor. Gerçi bende ayırmak isteniyorum kuzumu ama mecbur bir şekilde alıştırmak lazım yoksa sürekli böyle uyuması sıkıntı olur. Ay ben doyamıyorum kızıma da çok tatlı ya badem şekerim benim . Yerim onun kırmızı yanaklarını. Çok başka bunlar çok.Ben de doğum yaptım çok şükür. Normalde dün olacaktı ama salı kontrole gittiğimde bebeģim dogum kanalına girdiğinden kalp atımı düzensizleşmiş. Bu yüzden salı günü apar topar spinal sezeryan oldum. Çok şukür saglıklıyız. Sadece uyumayan bir kızım var :) dogumu olmayan arkadaşlara hayırlı doģumlar dilerim.
Hayırlı olsun bebişin CNm Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.Kızlar güzel oğlumu bugün öğlen kucağıma aldım maşallah çok tatlı :)) spinal anestezi oldum biraz tedirgindim ama çok şükür atlattım en önemlisi sağlığımız iyi ikimizinde , güzel allahıma binlerce şükürler olsun ... doğum yapacak arkadaşlarıma en kolay doğumları dilerim Allah yardımcınız olsun inşallah
Rabbim korumuş kuzuyu demek benimde scan kontrolüm vardı eğer ona gitmeseydim bende bebeğimi kaybedebilirdim. Çok şükür mevlam bizlere bağışladı kuzuları .Merhaba kızlar ben doğum yaptım perşembe kontrolde 40+2 dik ne acılma ne sancı vardı doktorüm acılma yapıcı fitil önerdi ve acılma olursa suni sancı veririx dedi kabul etttim saat 10 daan sonra fitil yapıldı iki kez tekrarlandı 3 saat bekledik ne acılma ne sancı hiç ilerleme kaydetmedik rahimağzım cok sertmiş bir hafta gecsede acılmaz dedi hemen sezerysna aldı spinal sezerysnla kızıma kavustum bebeğim poposunda kakayla doğdu 40+2 de kararımdan pişman deilim 1 saat geç kalsak cok şey olablirmiş dedi doktor bugün cıkıoruz hastaneden zorlu 2 gün bitti tam iyileşemedim ama bebeğim için herşeye değermiş
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsünBen de doğum yaptım çok şükür. Normalde dün olacaktı ama salı kontrole gittiğimde bebeģim dogum kanalına girdiğinden kalp atımı düzensizleşmiş. Bu yüzden salı günü apar topar spinal sezeryan oldum. Çok şukür saglıklıyız. Sadece uyumayan bir kızım var :) dogumu olmayan arkadaşlara hayırlı doģumlar dilerim.
Tebrik ederim CNm normal olması çok iyi olmuş zor olmuş ama sonrası inş kolay olur. Benim sezeryan oldu ve Halan acılarım dinmiş değil. Yani normal o an itibari ile zor oluyor fakat daha sonra kolay atlatılıyor . Bu yüzden çok iyi yaptın normali seçmekle . Hayırlı olsun bebeğin Rabbim sizlere bağışlasın inş.Ark.dun 1 gece 12 de duyum geldi gittik hemen hastaneye sabah 6 ya kadar sancı çektim 6 15 te doğum oldu. Ama çok zordu.normal doğum ebe doktor çok zorlandilar çok bağırdı m kuruda kalmış ilk önce şu gidince. Dün 5 de çıktık. Eve geldim.cok kötüyüm Üstüm den kamyon geçmiş gibiyim. Karnıma bastırdı ebe.sukur oğlum iyi.herkese kolay dogum lar.
Kuzeninin ellerine sağlık CNm çok güzel olmuşlar .Kurabiyelerim bile geldi kuzenim sagolsun kendisi yapms. Gonderdi. Haci seriften de cikolatalar geldi. Bi bebek eksik o da ne zamna geleck allah bilir. Bazen hafif sanci oluyo ama devami gelmiyo hic. Bide hic yurumuyorum hep evdeym cunku disarisi buz
Yok canım ben daha dogurmadım. Biz daha doğum için hazır değiliz. Kiyafetlerimizin çogu yıkanıp ütülendi ama daha hepsi bitmedi. Çantamızı da yerlestiremedik hepsi bitmeden. Pazartesi halılarımı yıkamaya vericem. Ev temizligi daha yapilmadı. Kizimda haftasına göre küçük çıkıyor zaten. Biraz daha beklesin doğumu. Tabi herşey kısmet. Belli de olmaz ne zaman geleceği.Kizlar bugun sayfaya yazan kişi sayisi cok az herkes doguruyomu yoksa :)
Benim ilk dogumda 5dkda 1 den sonra 24 saat falan surdu.Kizlar 41+3 , açıklık hala 1 cm , sancılar 5 dakikada bir , doktor yatis onerdi kalmak istemedim evime geldim ,sıcak bir duş alıp bu sureyi evde gecirmek istiyorum ..
Ilk dogum oldugu icin acilmanin uzun surebilecegini soyledi doktor , dua edin banada hersey hayirlisiyla olsun melegimi kucagima alayim biran once..
Benim kız da öyle. Sürekli kolumda uyumak istiyor ama zor oluyor. Bir de dün gece çok huysuzdu sanırım sütüm yetmedi. Aç kaldı. Daha yeni yeni gelmeye başladı sütüm zaten. Olsun can bunlar can.Gözün Aydın , hayırlı olsun CNm.. Güle güle büyüt kızceyi bizim kızce de uykusuz birde benim sıcaklığımı duyarak yani ten teması duyarak uyumayı sever oldu . Hastane iken sürekli yapışık uyudu şimdide bana değmeden zor uyuyor. Gerçi bende ayırmak isteniyorum kuzumu ama mecbur bir şekilde alıştırmak lazım yoksa sürekli böyle uyuması sıkıntı olur. Ay ben doyamıyorum kızıma da çok tatlı ya badem şekerim benim . Yerim onun kırmızı yanaklarını. Çok başka bunlar çok.
Henuz erken degil mi sezeryan karari icin. Biraz daha bekleseydin.benimde bebeğim dönmedi pazartesi sezaryen olacağım...
bunlara düzensiz doğuma hazırlık sancıları değişiyormuş. bekleyeceğiz yapacak birşey yokTuvalete mi uyandm ağrıya mi bilmiyorum. Hafif adet sancim var yine. Tekrar yataga grdm. Sanirim bu sanci boyle sürekli gelip gelip gidecek. Akibetim ne olcak acaba yaa hangi gun geleceği belli olsa su kuzunun
Hepimizin hakkinda hayirlisi cnm , kac gundur sancı icin bekliyordum bende geldi sonunda cok şükür oturdum evde cekiyorum şimdi, tek derdim senin gibi vajinal muayene,nezaman gitsem melegimin kalp atislari iyimi diye bir vajinal muayene yapiyorlar, gelen parmak atti giden parmak atti sinir oluyorum bu ne yaahayırlı sabahlar anneler ve anne adayları. ben saat 3 de uyandım ağrılara hala ayaktayım. ağrılarım başlayınca her anneye lazım kitabında ki sureleri yazıp suya koymak için hazırladım. az önce dindi ağrılarım. şimdi namazı bekliyorum sonra uyku inşallah.
Son 3 güne girdik. en son pazartesi kontrole gitmiştim acaba bu pazartesi ne mi randevu alsam bir hafta olacağı için yoksa 15inde günüm doluyor o zamana mı karar veremedimaslında hiç almayı düşünmüyorum suyun gelene kadar şu vajinal muane den dolayı ama kalp atışlarından korktuğum için mecburen bu hafta gitmeliyim. erken doğacak erken derken resmen gününde yada geç gelecek kızım :) vardır bir hayır. benim gün içinde çok şok az ağrılarım oluyor ve arada rahmimde iğne batar gibi acılar hissediyorum bazen de kızımın baskı yaptığını. bunların dışında birşey yok. inşallah biz bekleyenlerde hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi. hepinizi Allah'a emanet ediyorum.
Hayirlisi cnm , gec olsunda güç olmasin demisler , hepimiz saglicakla meleklerimize kavusacagiz inşallah..Tuvalete mi uyandm ağrıya mi bilmiyorum. Hafif adet sancim var yine. Tekrar yataga grdm. Sanirim bu sanci boyle sürekli gelip gelip gidecek. Akibetim ne olcak acaba yaa hangi gun geleceği belli olsa su kuzunun
var mı peki açıklık? suyun geldi mi geçmişi hatırlayamadım şuanHepimizin hakkinda hayirlisi cnm , kac gundur sancı icin bekliyordum bende geldi sonunda cok şükür oturdum evde cekiyorum şimdi, tek derdim senin gibi vajinal muayene,nezaman gitsem melegimin kalp atislari iyimi diye bir vajinal muayene yapiyorlar, gelen parmak atti giden parmak atti sinir oluyorum bu ne yaa
gördüm 1cm açıklık yazmışsın inşallah kısa zamanda en hayırlı sağlıklı şekilde olur doğumunHepimizin hakkinda hayirlisi cnm , kac gundur sancı icin bekliyordum bende geldi sonunda cok şükür oturdum evde cekiyorum şimdi, tek derdim senin gibi vajinal muayene,nezaman gitsem melegimin kalp atislari iyimi diye bir vajinal muayene yapiyorlar, gelen parmak atti giden parmak atti sinir oluyorum bu ne yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?