2015 Nisan Anneleri

Teşk ederim . Ben cok heyecanlı biriyim cok dayanıklı deilim ama korktugum gibi olmadı ameliyat anı deill sonrası kötü aslında. Sadece iğne vurulurken sabit durmak öenmli emin olun bildğiniz iğne acısı cok rahat duruluo sonra zaten acı yok en kütüsü ilk ayaga kalkış ama merak etmeyin cok uzun sürmüo ben 2 de cıktım 6 da yürüdüm o 4 saat zatenn bişey anlamıosun bebeğin fln derken saatler dakiks gibi geçio sezeryanın sonrası zor arkadslar yürürkeen dikiş agrıo ama dayanılmıcak bi ağrı deil birilerinin yardımına ihtiyac duymak işin en kötüsü acıkcası yanınızda yardımcı birileri şart

Herke3 günaydın guzel anneler ve kuzulari.. benim kizim doğmak isteniyor mu anlamıyorum. Ne sanci var ne birşey. Ara sıra rahime iğne batar gibi oluyor. Bazende hafif adet agrisi o kadar. Normal doğuma uygun muyum onada bakmadı henüz dr salı yada çarşamba gidicem. 3ger uygun degilsem sezeryan icin gun mu verecek. Muhtemel dogum tarihinden kaç gun once sezeryan yapiliyor. Ben normal icin zorlamak istiyorum ama sanirim bu hafta bebegim 3.500 olur. Ne yapacağımi bilmiyorum.aşırı yuruus hareket yapsam normali tetiklemek icin tehlikeli mi simdi.

Tuvalete mi uyandm ağrıya mi bilmiyorum. Hafif adet sancim var yine. Tekrar yataga grdm. Sanirim bu sanci boyle sürekli gelip gelip gidecek. Akibetim ne olcak acaba yaa hangi gun geleceği belli olsa su kuzunun
Gunlerimiz yakin cnm senle bende de oluyor adet sancisi gibi ama geciyor,yalanci dogum belirtisi belli ki

Bnm sezeryan cnm 38+5 te olacak cogunlugun bu sekildeydi erken dogam sabirsiz bebislerimiz haric

Kizlar aksam su gbi biseler geldi.ebe akinti dedi ama benc suydu gece 3gbi sancim basladi hala devam edio dualarinizi eksik etmeyin suan evdeyim sancilar 5dk a bir vuruyor geceyim mi hastaneye?

Herkese merhaba amanın ne zormuş bu işler :) salı günü doğum yaptım kızım Simay dünyaya geld dr 2.5 kiloyu geçmez diyodu 2775 gr doğdu küçük ama haftasını tamamladığı için küvöz ihtiyacımız olmadı çok şükür 10 nisanda çıktık hastaneden 3. Gün göğüslerim yara oldu ağlayarak emzirmeye başladım kanama da olunca bugün pompayla sütü sağmaya karar verdim saat 7 buçuktan beri sağıyorum 6. Günümüzü old için henüz çoğalmadı sütüm biberonla vericem bir öğün çünkü çok vahim durumdayım göğüs uçlarımın dinlenmesi şart oldu. Kimlrr kaldı doğum yapmayan bilmiyorum gece gündüze karıştığı için giremedim foruma :) Allah herkese kolaylık versin

gunaydin arkadaşlar benim minik gece çok fazla gaz sancisi çekiyor kivraniyor resmen ne yapacagimizi sasiriyiruz birde maşallah karni hic doymuyor 10 gün kuvezde kalunca biberonla mamalar sutlerle beslenince benim gogsumden gelen şutu beğenmiyor az değil ama biberonla içer gibide gelmediği için sinirleniyor agliyor minicik elleriyle annesinin göğsünü itiyor vuruyor caniminici.bende pimpayla sahip 60 ml kadar yapip veriyorum başka turlu doymuyor memeucu yaralarim kaniyor lansinoh suruyorum yinede fayda etmiyor

Yerim ben onun minik ellerini yaa. Alistilarr tabi ekmek elden su golden kac aydr yatmaya simdide begendiremiyorsun :)

meraba canım ben daha öncede yazmıştım buraya bende oğlumu emzirdiğimde göğüs ucum çok kötü olmuştı hiç birşey işe yaramadı bi arkadaşın önerisiyle zeytin yağı sürdüm hakiki olcak ama sürüp streçle kapatıyodum ucunu iki günde iyileşti hersefernde yıkamayada gerek yoktu zeytin yağı olduğu için umarım biran önce iyileşir doya doya rahat rahat emzirirsin kızını

kızlaar bu ara çok uykum var ya uykuya doyamıyorum sanki bıraksalar bütün gün yatarım sizdede öylemi

hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt bebeğini göğüs ucuna zeytin yağı öneririm benim öyle iyileşmişti.
birde normal doğummu yaptın

Gunaydinlar. Bir gece benim bebegimde de gaz sancisi vardi.sicak suya corek otunu ezip bekledim.suzup ictim.hem benim gaz sorunumu cozdu hem bebegin.bebekte gaz varsa bizden geciyor.kendimizdeki sorunu cozunce onunki de cozuluyor. Kendimizi sicak tutmaliyiz. 6 gunluk annelik tecrubemle bunu soyleyebilirim : )))(

Kocama sinir oluyorum. Annem geldi iki gun once. Değişik bi tavırlar icinde. Az konusuyor falan. Kendine bi is buluyor. Disari cikmak icin bahane buluyor. Neyse artk kendi anasina yuz verilmedi diyemidir nedir. Pazar kahvaltisinda bile en basitinden disardan ne istersen aliyim diyen adam surdan gidip ekmegi aliyim da geliyim oldu. Bu gidisle ben bunu bogarim. Zaten yeterince stresm var. Annem kalkip gelmis memleketten. Yapmadığı da kalmadi evimi temizledi bebege örgüler kiyafetler. Babam desen besigini sifonyerini yapti gonderdi. Kendi anasi babasi ayni şehirde olmamiza rağmen bi tane bile bisy yapmadı bi tane bile uc kurusluk kıyafet almadi bebege ne bi sey örgü sunu gordum ne baska sey. Simdi bu neyin tafrasi anlamadmki. Keske gitse anasinda babasinda kalsa valla umrumda degil ben annemle kalirim evimde dogururumda yalnz. O psikolojiye girdim artk. Kendini ne saniyorsa yada ezikligindenmi bilemiyorum

Merhaba arkadaslar yazilari surekli takip ettim fakat yazacak kadar zamanim olmadi.dogum yapan arkadaslar bebeginizi saglikli bir sekilde buyutmeyi rabbim nasip etsin.dogum yapmayi bekleyen arkadaslarada Allah yardim etsin bizde 38 +4 olduk dogumunu dort gozle bekliyoruz

Merhaba arkadaslar tel.den takip etmek zor oldugundan alinti yapamadim bebeğini kucagina alan atkadaslara gozun aydin hayirlo olsun diliyorum. Bizim gibi zamanını bekleyen sanci çeken arkadaslarima sabir diliyorum. Gelsin artik minik kuzular. Tabi Allahim ne zaman izin verirse o zaman gelecekler. Bende normal dogum bekliyorum ama sanci falan yok hayirlisi olsun. Şurda az kişi kaldik. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Kizlar tecrübesiz biri olarak soruyorum kalin battaniye yani pelus dediklerinden veya fermuarli kundak battaniye aldiniz mi ben ikisini de almadim uc tane penye bi tane ici polarli bitanede elyafli var. Ne yapayim almak gerekir mi bizim nisan bebislerine.

benim eşim de ilk doğumda aynısını yaptı.
odalara kapanmalar falan. ergen gibi.
bu sefer tembihliyorum anneme karşı sıcak ol diye.

Boşver bunların hepsi boyle.kesin annesi gül birşey demiştir.doldurmakta üstlerine yok.bizim annelerimiz onların gözlerine batıyor çünkü.seni büyütüp bu zamana getiren kadın ayda yılda bi evine geliyor onuda burnundan getiriyorlar.hic takma gulmene bak sen.umrunda olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…