2015 Nisan Anneleri

kizlar merhaba dun kontrol vardi oglus 3400 olmys kontrolde doktor hafif sanci baslamis bol bol yuru dedi sonra esimle avmye gittik lavaboya gittigimde kahverengi leke vardiadet oncesi kanamaya benziyordu doktira tekrar gittim rahim acilmaya baskamis dedi bugun de ic camasirim da sumuksu bir parca vardi bunlar nisan mi oluyor acaba. bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Açıklık 1 cm cnm , nisanim geldi dun , suyum gelmedi cok şükür, suyum gelse suni sancı olmazsa sezaryena aliniyor hemen.
Bende evimde sancilarla baş başa bekliyorum açılma olsun diye..
Nasil oldun canim hastaneye gectiniz mi insallah acilman olur

Evet bildigim nisan oluyor canim ama bence hemen gitmek yerine sancilarinin artmasini bekle hastanede sanci cekmek zor olur diye dusunuyorum

kızlar ne güzel anneleriniz geliyor onlardan bahsediyosunuz.benim annem var ama hep yok gibi arıyo arada bişey varmı diye o kadar 20 dakika yol kaç ay oldu gelmedi bi ara gelecekti temizlik yapıyorum dedim bi bahane buldu vazgeçti.ilk doğumdada gelmedi kayınvaliden var onlara düşer sana bakmak dedi şimdi kayınvalidede yok vefat etti beni hastaneye çağırma diyo bahanesi dayanamam seni öyle görmeye oğlumu doğurdum 15 gün sonra evime misafir gibi geldi 1 gece kaldı her sorana hasta gelemiyo diye yalan söylüyodum. bunda da aynı şeyleri yaparsa çok ama çok kırılırım.
en çokta annem yok diye normal doğum istiyorum hemen kalkıp bebeğime bakabileyim oğlumla ilgileneyim
burda bazı arkadaşlar kayınvalidedn bahsediyo şikayaetçi falan benim kayınvalidem mekanı cennet olsun annemden iyiydi daha çok yanardı bana ben doğum yaparken başımda ağlıyodu annem evinde oturuyodu arabaya binse 15 dakikada hastanede olurdu ama yok gelmedi annenizin değerini bilin eşinizede ezdirmeyin bende ezdirmiyorum ama eşim şimdi bişey dese çokta haklı

ilk defa böyle birşey duydum gerçekten çok sinir bozucu çok üzücü ama bu bir sınav. her zaman anneler evlatlarıyla değil evlatlarda anneleriyle sınanabiliyor. inşallah kimseye muhtaç kalmadan geçirirsin bu süreci.

çok şükür eşimin tarafı çok iyi eltim amca gelinleri hepsi sıraya girmiş hastaneye gelmek için evde de yanlız bırakmazlar bir süre ama insan annesini arıyo gerçi ben artık aramıyorum sadece soranlara yalan söylemek ten bıktım.bunları duyan sen annene iyimisin diye sorar biz 6 kardeşiz 4 kişi evli ve annemi en çok arayan soran giden benim anneme sorsan en hayırlı evlat semra der ama neden böyle böyle biliyorum bu yüzden çok ağladım çok üzüldüm şimdi yazarken bile göz yaşlarım akıyo kendisi bilir zamnla aramızda ki bağ kopacak gibi

Canim benim dogum omadi da bence o nisan ama bazen nisan geldikten 24 saat sonraya kadar dogum gerceklesebiliyormus hazirlikli ol derim

Canim benim dogum omadi da bence o nisan ama bazen nisan geldikten 24 saat sonraya kadar dogum gerceklesebiliyormus hazirlikli ol derim
tesekkur ederim cnm hic sanci fln hissetmiyorum ben arada bi karin agrisi tarzinda oluyor ams belden olan birsey yok

deme öyle karakteri öyle demek ki benim annemde hep sinirli hep eleştiren insanın moralini bozan biridir. hani eliyle yapar gönlüyle ister ama diliyle yıkar geçer. insanlar birbirini tutmuyor yapacak birşey yok. sen öyle kabul et üzülme. duâ et annen o senin. ne olursa olsun varlığı yeter. sana ettiği dualar yeter.. hiçbirşey olmazsa senin ona yaptığın iyilikler karşılığında aldığın sevaplar yeter. o yüzden üzme kendini. hamilelik ve lohusalık derken kafana takacaksın biliyorum ama dediklerimi düşün sen. çok şükür yanında olan başka insanlar var. Allâh kimseyi muhtaç bırakamazsın ayrıca kimsesiz de bırakmasın

amin canım inşallah.çok sağol

Canım benim senin yorumlarını okurum hep çok anaç ve candansın. Anneni bilmiyorum vardır elbet bir sıkıntısı gelemiyorsaa ama ben şundan eminim sen çok iyi bir annesin. Bu doğacak yavrun içinde Allah sana güç versin biran evvel doğum sonrası toparlarsın. Kayınvalidenide böyle anınca çok sevdim bu sevgiyi candanlığı yakalamak zor ne mutlu sana Allah onunda mekanını cennet etsin...

Amin canım çok sağol iyi dilekler için ben alıştım böyle arkadaşlar bahsedince kiskaniyorum benim annem neden böyle değil diye

Amin canım çok sağol iyi dilekler için ben alıştım böyle arkadaşlar bahsedince kiskaniyorum benim annem neden böyle değil diye
Csnım işte hepimizin sınavı başka kiminin evladı candan olur annem annem diye koşar annesi üstüne düşmez kiminin annesi can olur evlat hayrını bilmez... Yinede Allah başımızdan annelerimizi eksik etmesin.. Senin annende bu sefer daha duyarlı olur inşallah

Sağol canım verdiğin bilgiler için hayırlısıyla ben gibi bekleyenlerde kurtulur sağ salim canım...

40+5. günümüzden selam kızlar :) bugün yine kontole gittik, 1 haftadır 1 cm olan açılma hala 1 cm o kadar da yürüyüş yaptım 11. kattan merdiven indim bacak kaslarım ağrıyordu artık ama fayda etmemiş.. doktorum suni sancının pek işe yarayacağını sanmıyor ama Allahtan ümit kesilmez yarın sabah 7 de hastaneye yatış yapıcaz ve suni sancı ile başlıcaz lütfen bize de dua edin inşallah işe yarar ve normal doğum yapabilirim olmadı o kadars ancıdan sonra sezeryan olacak ve ben sonunda yavruma kavuşmuş olacağım, inanın sancı filan umurumda değil yeter ki normal yapabileyim düşüncesindeyim. ben elimden gelen herşeyi yapayım da gerisi artık takdiri ilahi..

Evet nisan cok akiskan sumuksu bir sey.
Nisan geldikten 1 gun ile 1 hafta arasinda oluyormus dogum.

Insallah suni sanciya bile gerek kalmadan sancilarin baslar, baslamazsa da suni sancilar ise yarar.

canım, annenle ilişkini çok bilemiyorum ama hiç bir anne evladına karşı çok umursamaz değildir, belki hamileliğin verdiği ekstra bir duygusallık ve alınganlıkla böyle yazmış olabilirsin çünkü ben de zaman zaman annemden yeteri ilgi göremediğimden üzülüyorum ama sonra böyle düşündüğüm için pişman oluyorum.biz de anne olacağız, onları daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum bundan sonra. ciddi ciddi kırılıyorsan da söyleyiver ben bazen diyorum herkes seni soruyor ben burda öksüz gibi kaldım neden hala gelmiyosun diye sitem ediyorum işe yarıyor kaç haftadır benim ki de bi gelemedi hep bi işi çıktı, hastalandı filan çok şükür yarın hastaneye yatmadan bu akşam gelebiliyor sonunda.

sen de şanslılar arasına girdin valla :) hadi hayırlısı ile sonunu getirirsiniz inşallah bir avazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…