2015 Nisan Anneleri

Allah bagışlasın bebeğini. Inşallah yaran iyilesir ve sütün çoğalır da kızin da güzel güzel emer

Açıklık 1 cm cnm , nisanim geldi dun , suyum gelmedi cok şükür, suyum gelse suni sancı olmazsa sezaryena aliniyor hemen.
Bende evimde sancilarla baş başa bekliyorum açılma olsun diye..

kaçıncı haftadaydın canım? senin doğum da yakın görünüyor belki bu gece doğurursun.. inşallah ben de doğururum :) nst de hiç sancı çıkmıyor siniri oluyorum

Evet canım haklı olabilirsin tabi annemi kesinlikle kötülemek istemem biri bişey deyince hep savunurm falan ama 7 yıllık evliliğimde annemin tutumunu gördüm umarım bundan sonra senin dediğin gibi olur.bBu arada hayırlısıyla kurtulUrsun inşallah istediğin gibi normal doğumun gerçekleşir.oöyle olmasa bile saglikla alırsın yavrunu kuçağına.allah yardımcın olsun canim

senin direkt sezeryan mı peki yoksa önce suni sancı mı olcak? yarının şanslı bebekleri belli desene
Direk sezeryan cnm skolyoz yuzunden platin var belimde mecburi yani. Simdiden heyecan yapmaya basladm ben ama bi yandanda artik kavusucaz kismetse :)

kaçıncı haftadaydın canım? senin doğum da yakın görünüyor belki bu gece doğurursun.. inşallah ben de doğururum :) nst de hiç sancı çıkmıyor siniri oluyorum
Yarin 41+4 oluyorum cnm , dün gece midd gibi sancim vardi bugun 50yi gecmedi sinir oldum , yurudum bol bol yine ama açıklık hala 1 cm , yarin doktorum konferanstan donuyor kesin once suni sanciyi denicek olmazsa sezaryen

Hadi insallah sanciya gerek kalmadan bu gece gelir. Sezeryan olmayi ben de hic istemiyorum ama bu hafta karar vermem lazim artik yavrumuda tehlikeye atmaktan korkuyorum. Ne sanci ne nisan bisey yok
Açılma hala 1 cm , yarin 41+4 oluyorum , doktorum konferanstan dönüyor,kesin suni sancıyi deniycek , olmazsa sezaryen
Normal olsun diye sen de cok bekledin canim ama vardir bunda da bi hayir mutlaka. Ben de normal olmasi icin bekliyorum ama diger yandanda zamani gecti diye icim rahat etmiyo. Insallah en kotu ihtimalle suni sancida acilman olur Allah yardimcin olsun

sen de şanslılar arasına girdin valla :) hadi hayırlısı ile sonunu getirirsiniz inşallah bir avazda
canim insallah benden once sen dogurursun daha bnm sancim vs yok.hayirlisi ile saglicakla kavusuryz miniklerimize

Canım okurken çok duygulandim allah yardımcı olsun.bende annemden 5 saat uzakliktayim benim annemde gelmiyor ama eşimden çekindiği için.herkeste farklı problemler var üzme kendini.eğer bundada gelmezse konuşma bence.bilsin hatasını.

Selam kizlar bebisler ve anneleri iyidfir ins.
Biz hala sut derdindeyiz
Bir turlu halledemedik
Benim gibi takviye yapan varmi mamayla
Vicdan azabi cekiyorum
Sut az ve emmiyor surekli sagiyorum cok az geliyor doymuyor kuzum mecbur mama veriyorum pesine ama icim aciyor
Annem uzulme enazindan icine anne sdutu giriyor
Cogu kisi takviye yapiyor ki bu manalar var desede ben daha fazla sut vermek istedigimden mutsuz oluyorum

Birde bu aralar pacavra gibiyim kiyafetlerimi zor degistiriyortum cok halsizim

Konuşmamazlik etmem ama tavrımı belli ettiririm artık kendisi bilir

Sali gunu saat 11 de Allah kismet ederse oglum gelecek.
Suan oglumun 3 hafta geri, makat gelis ve tansiyonum tavan. Doktorum daha fazla riske sokamam seni dedi. Annemde babamda yuksek tansiyona bagli kalp krizinden vefat etti yaklasik 20 sene once. Size hos davranmasalar bile sag olmalari ile avunun derim nacizane.
herkese hayirli dogumlar. Kendinize iyi bakin.

Canim bende diyorumya iste annem herseyi yaptığı halde boyle surat cekiyorum kocamdan. Kendi annesi hicbi halt etmedi etmiyor oba ragmen bi tripler bi afra tafra gibi biselyer. Sanki tam tersi herseyi onun anasi yapmis. Bu kdr seye bidenkalkip onun adini koyacakti nerdeyse. Ben bu kdr salakmiym ya ne saniyorki bunlar kendini anlayamiyorum

Konuşmamazlik etmem ama tavrımı belli ettiririm artık kendisi bilir

Canim alintidan gordum herkes bir olmuyor annede olsa herkesin huyu farkli bosver hic dusunme kendini bebisini germe.ben gecen kayinvaldeme sinirlendim agladim aksamina bebegim cok agladi morardi acile gittik dr stresten dedi sonra ebeye sordum agladin mi dedfi evet dedim ondan aglamistir dedi. Bizden ne kadar etkileniyorlar.hamielik zor stres ama logusalik dahas zormus insan herseye kizxiyor sinirleniyor,. Belki kırilıyorsun evet ama saglikli olsdun bosver.

Kixlar benim arada karin agridi gibi agrim oluyor ama cok kisa araliklarla bi saatte yarim saatte falan oluhor bir de belde hic agrim yok hayirlisi bklm minik kus ne zamani bekliyorsa sinyal verdi ama henuz niyeti yok gibi

Canim eşlerin ailemize karsi davranislari hemen hemen ayni.bnmki de konusmuyor hic.arada bende kafama takiyorm bu durumu ama ne yapaim artik.60 yasinda annem babam fikirler uymuyo dogal olarak ama yinede herseye kosturuyorlar sagolsnlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…