Allah bagışlasın bebeğini. Inşallah yaran iyilesir ve sütün çoğalır da kızin da güzel güzel emerHerkese merhaba amanın ne zormuş bu işler :) salı günü doğum yaptım kızım Simay dünyaya geld dr 2.5 kiloyu geçmez diyodu 2775 gr doğdu küçük ama haftasını tamamladığı için küvöz ihtiyacımız olmadı çok şükür 10 nisanda çıktık hastaneden 3. Gün göğüslerim yara olduağlayarak emzirmeye başladım kanama da olunca bugün pompayla sütü sağmaya karar verdim saat 7 buçuktan beri sağıyorum 6. Günümüzü old için henüz çoğalmadı sütüm biberonla vericem bir öğün çünkü çok vahim durumdayım göğüs uçlarımın dinlenmesi şart oldu. Kimlrr kaldı doğum yapmayan bilmiyorum gece gündüze karıştığı için giremedim foruma :) Allah herkese kolaylık versin
Açıklık 1 cm cnm , nisanim geldi dun , suyum gelmedi cok şükür, suyum gelse suni sancı olmazsa sezaryena aliniyor hemen.
Bende evimde sancilarla baş başa bekliyorum açılma olsun diye..
Anneannesini beklemistr cnm :)) sayet bu gece olmazsa ,yarin sezeryan olursan bebislerimiz ayni gunde dogmus olacakamiiinn inşallah bu gece olur Allahım annem de bu akşam geliyor acaba ananesini mi bekliyor diye ümitleniyorum :)
Anneannesini beklemistr cnm :)) sayet bu gece olmazsa ,yarin sezeryan olursan bebislerimiz ayni gunde dogmus olacak
Evet canım haklı olabilirsin tabi annemi kesinlikle kötülemek istemem biri bişey deyince hep savunurm falan ama 7 yıllık evliliğimde annemin tutumunu gördüm umarım bundan sonra senin dediğin gibi olur.bBu arada hayırlısıyla kurtulUrsun inşallah istediğin gibi normal doğumun gerçekleşir.oöyle olmasa bile saglikla alırsın yavrunu kuçağına.allah yardımcın olsun canimcanım, annenle ilişkini çok bilemiyorum ama hiç bir anne evladına karşı çok umursamaz değildir, belki hamileliğin verdiği ekstra bir duygusallık ve alınganlıkla böyle yazmış olabilirsin çünkü ben de zaman zaman annemden yeteri ilgi göremediğimden üzülüyorum ama sonra böyle düşündüğüm için pişman oluyorum.biz de anne olacağız, onları daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum bundan sonra. ciddi ciddi kırılıyorsan da söyleyiver ben bazen diyorum herkes seni soruyor ben burda öksüz gibi kaldım neden hala gelmiyosun diye sitem ediyorum işe yarıyorkaç haftadır benim ki de bi gelemedi hep bi işi çıktı, hastalandı filan çok şükür yarın hastaneye yatmadan bu akşam gelebiliyor sonunda.
Direk sezeryan cnm skolyoz yuzunden platin var belimde mecburi yani. Simdiden heyecan yapmaya basladm ben ama bi yandanda artik kavusucaz kismetse :)senin direkt sezeryan mı peki yoksa önce suni sancı mı olcak? yarının şanslı bebekleri belli desene
Açılma hala 1 cm , yarin 41+4 oluyorum , doktorum konferanstan dönüyor,kesin suni sancıyi deniycek , olmazsa sezaryenNasil oldun canim hastaneye gectiniz mi insallah acilman olur
Yarin 41+4 oluyorum cnm , dün gece midd gibi sancim vardi bugun 50yi gecmedi sinir oldum , yurudum bol bol yine ama açıklık hala 1 cm , yarin doktorum konferanstan donuyor kesin once suni sanciyi denicek olmazsa sezaryenkaçıncı haftadaydın canım? senin doğum da yakın görünüyor belki bu gece doğurursun.. inşallah ben de doğururum :) nst de hiç sancı çıkmıyor siniri oluyorum
Hadi insallah sanciya gerek kalmadan bu gece gelir. Sezeryan olmayi ben de hic istemiyorum ama bu hafta karar vermem lazim artik yavrumuda tehlikeye atmaktan korkuyorum. Ne sanci ne nisan bisey yok40+5. günümüzden selam kızlar :) bugün yine kontole gittik, 1 haftadır 1 cm olan açılma hala 1 cmo kadar da yürüyüş yaptım 11. kattan merdiven indim bacak kaslarım ağrıyordu artık ama fayda etmemiş.. doktorum suni sancının pek işe yarayacağını sanmıyor ama Allahtan ümit kesilmez yarın sabah 7 de hastaneye yatış yapıcaz ve suni sancı ile başlıcaz lütfen bize de dua edin inşallah işe yarar ve normal doğum yapabilirim olmadı o kadars ancıdan sonra sezeryan olacak ve ben sonunda yavruma kavuşmuş olacağım, inanın sancı filan umurumda değil yeter ki normal yapabileyim düşüncesindeyim. ben elimden gelen herşeyi yapayım da gerisi artık takdiri ilahi..
Normal olsun diye sen de cok bekledin canim ama vardir bunda da bi hayir mutlaka. Ben de normal olmasi icin bekliyorum ama diger yandanda zamani gecti diye icim rahat etmiyo. Insallah en kotu ihtimalle suni sancida acilman olur Allah yardimcin olsunAçılma hala 1 cm , yarin 41+4 oluyorum , doktorum konferanstan dönüyor,kesin suni sancıyi deniycek , olmazsa sezaryen
canim insallah benden once sen dogurursun daha bnm sancim vs yok.hayirlisi ile saglicakla kavusuryz miniklerimizesen de şanslılar arasına girdin valla :) hadi hayırlısı ile sonunu getirirsiniz inşallah bir avazda
Canım okurken çok duygulandim allah yardımcı olsun.bende annemden 5 saat uzakliktayim benim annemde gelmiyor ama eşimden çekindiği için.herkeste farklı problemler var üzme kendini.eğer bundada gelmezse konuşma bence.bilsin hatasını.kızlar ne güzel anneleriniz geliyor onlardan bahsediyosunuz.benim annem var ama hep yok gibi arıyo arada bişey varmı diye o kadar 20 dakika yol kaç ay oldu gelmedi bi ara gelecekti temizlik yapıyorum dedim bi bahane buldu vazgeçti.ilk doğumdada gelmedi kayınvaliden var onlara düşer sana bakmak dedi şimdi kayınvalidede yok vefat etti beni hastaneye çağırma diyo bahanesi dayanamam seni öyle görmeye oğlumu doğurdum 15 gün sonra evime misafir gibi geldi 1 gece kaldı her sorana hasta gelemiyo diye yalan söylüyodum. bunda da aynı şeyleri yaparsa çok ama çok kırılırım.
en çokta annem yok diye normal doğum istiyorum hemen kalkıp bebeğime bakabileyim oğlumla ilgileneyim
burda bazı arkadaşlar kayınvalidedn bahsediyo şikayaetçi falan benim kayınvalidem mekanı cennet olsun annemden iyiydi daha çok yanardı bana ben doğum yaparken başımda ağlıyodu annem evinde oturuyodu arabaya binse 15 dakikada hastanede olurdu ama yok gelmedi annenizin değerini bilin eşinizede ezdirmeyin bende ezdirmiyorum ama eşim şimdi bişey dese çokta haklı
Konuşmamazlik etmem ama tavrımı belli ettiririm artık kendisi bilirCanım okurken çok duygulandim allah yardımcı olsun.bende annemden 5 saat uzakliktayim benim annemde gelmiyor ama eşimden çekindiği için.herkeste farklı problemler var üzme kendini.eğer bundada gelmezse konuşma bence.bilsin hatasını.
Aynen ergen tripleri. O kdr sinirim bozuluyor ki. Gidip gidip agkiyorum banyoda gizlicebenim eşim de ilk doğumda aynısını yaptı.
odalara kapanmalar falan. ergen gibi.
bu sefer tembihliyorum anneme karşı sıcak ol diye.
Canim bende diyorumya iste annem herseyi yaptığı halde boyle surat cekiyorum kocamdan. Kendi annesi hicbi halt etmedi etmiyor oba ragmen bi tripler bi afra tafra gibi biselyer. Sanki tam tersi herseyi onun anasi yapmis. Bu kdr seye bidenkalkip onun adini koyacakti nerdeyse. Ben bu kdr salakmiym ya ne saniyorki bunlar kendini anlayamiyorumkızlar ne güzel anneleriniz geliyor onlardan bahsediyosunuz.benim annem var ama hep yok gibi arıyo arada bişey varmı diye o kadar 20 dakika yol kaç ay oldu gelmedi bi ara gelecekti temizlik yapıyorum dedim bi bahane buldu vazgeçti.ilk doğumdada gelmedi kayınvaliden var onlara düşer sana bakmak dedi şimdi kayınvalidede yok vefat etti beni hastaneye çağırma diyo bahanesi dayanamam seni öyle görmeye oğlumu doğurdum 15 gün sonra evime misafir gibi geldi 1 gece kaldı her sorana hasta gelemiyo diye yalan söylüyodum. bunda da aynı şeyleri yaparsa çok ama çok kırılırım.
en çokta annem yok diye normal doğum istiyorum hemen kalkıp bebeğime bakabileyim oğlumla ilgileneyim
burda bazı arkadaşlar kayınvalidedn bahsediyo şikayaetçi falan benim kayınvalidem mekanı cennet olsun annemden iyiydi daha çok yanardı bana ben doğum yaparken başımda ağlıyodu annem evinde oturuyodu arabaya binse 15 dakikada hastanede olurdu ama yok gelmedi annenizin değerini bilin eşinizede ezdirmeyin bende ezdirmiyorum ama eşim şimdi bişey dese çokta haklı
Konuşmamazlik etmem ama tavrımı belli ettiririm artık kendisi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?