2015 Nisan Anneleri

Kizlar migrosta bebek bezinde indirim vardi primalarda. 25.90 fiyat ucuz geldi bana. Iki tane iki numara daha aldim bi tane vardi. Bi tane de bir numaramiz var. Bakalim bir numarayi ne kdr kullancaz. Bebisini kucagina alanlar. Kilosu nasildi kac beden kullaniliyor yazabilirmisiniz

Benimki 2760 doğdu 1 almıştım ben ama büyük geldi çok 0 aldık şimdi onu kullanıyoruz kızım da küçük doğmuştu ama 1 kullanmıştık o zaman şimdi çok boll geldi

Önceden sayfayı açtığında hızınıza yetisemiyordum.herkes doğurdu bebeklerine kavuştu.darısı başımıza inşallah.artık gel bebeğim gel diyorum.anne rahatsız etme daha burada isim var.rahatimi bozma diyordoguralim artik bizde:-(

kardesmın doktoruydu çetin bey..Aslında 4-5 gun beklenebilir doğum için.
Aslnda beklense iyi olur ama doktorlar da risk falan deyince insan cesaret de edemiyor bilemiyorum ne diyecek o güne kalirsak ama. Bakalim daha bende pek bi belirti yok zaten. Sadece akintim var sumugumsu. Bazen de hafif sanci.

benim minik 3 kg doğdu ilk 1 almıştık o bitince iki aldık 1 biraz küçük gibiydi

Aslnda beklense iyi olur ama doktorlar da risk falan deyince insan cesaret de edemiyor bilemiyorum ne diyecek o güne kalirsak ama. Bakalim daha bende pek bi belirti yok zaten. Sadece akintim var sumugumsu. Bazen de hafif sanci.
kızımda 10 gun beklemiştik ama bunda dr beklemek istemiyor aslında bede istemiyorum yorulduğumu hissediyorum artık...rabbim kolay yollardan geçirsin hepimizi inş.

Kızlar tuhafim yardim edin. Bebegimin hareketleri var. Ve hareket ettikce aşağıdan ağrım oluyor sanki cikacak gibi. Belden yanlara doğru da düzensiz sancim var napmaliyim

Kızlar tuhafim yardim edin. Bebegimin hareketleri var. Ve hareket ettikce aşağıdan ağrım oluyor sanki cikacak gibi. Belden yanlara doğru da düzensiz sancim var napmaliyim
canim agrilarini takip et yalanci da gercek dogum sancisi da olabilir kontrol et kendini surekli.benim de agrim var ama belden yayilmiyor bebegim hareketli alt tarafa baski yapiyor ben surekli takip ediyorum sende oyle yap canim ona gore acile ya da doktoruna gidersin

amin canım inşallah.çok sağol
Kıyamamm arkadasa katılıyorum bak ben annemi çok severim anne sevilmez mi hiç hatta arkadaş gibiyizdir ama annemin 9 aydır cektirdigini kaynanam yapmadı. Hep eleştiri hep baskı en kötüsü en ufak bi öf demede gitmeye kalkmalar falan diyorum şimdi doğumdan çıkınca napicam diye ama anne işte naparsın.. ders olsun bize de cocuklarimiza böyle davranmayalim en ufak bi ses yukseltmede bile aklımıza gelsin ne kadar uzuldugumuz

Amin cnm inşallah, şu an 3 dk.da bir deli gibi dogum sancisi cekiyorum fakat saat 12 gibi doktorum vajinal muayene yapmisti açıklık hala 1 , 1,5 cm dedi, bende eve geldim ve evde cekiyorum sancıyı,inşallah acilmamda olur artik..

Allâh yardımcın olsun. inşallah sancının şiddeti artmadan kolayca açılma olur bu gece

Kaldı 2 gün bizde. Yarına randevu aldım. şimdiden kendimi vajinal muayeneye hazırlamaya çalışıyorum. bendede sancı yok gibi sadece arada altta felaket baskı ağrı karnımda sertleşme ler. karnım Hala yukarıda. artık yarın dr un diyeceklerine göre anneme gelmesi gereken tarihi söyleyeceğim. inşallah açılmam olmuştur diyorum ama korkuyorum da doğumdan aman Allahım çok zor yaaaa

günaydın kızlar bugün bebişini kucağına alacaklar şimdiden hayırlı olsun.
bizimde kontrol var bugün ama kar yağmş dışarda hava açmazsa gitmem belki. eşim havalar iyi artık diyip kışlık lastikleri değiştirdi yazlıklarla.kaç gündür her gece sancı çekiyorum umarım nstde çıkar diyodum ama dün geceden sancı yok doktora gidecez ya oğlum beni yalancı çıkaracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…