- 23 Aralık 2014
- 479
- 425
- 108
- 37
Benimki 2760 doğdu 1 almıştım ben ama büyük geldi çok 0 aldık şimdi onu kullanıyoruz kızım da küçük doğmuştu ama 1 kullanmıştık o zaman şimdi çok boll geldiKizlar migrosta bebek bezinde indirim vardi primalarda. 25.90 fiyat ucuz geldi bana. Iki tane iki numara daha aldim bi tane vardi. Bi tane de bir numaramiz var. Bakalim bir numarayi ne kdr kullancaz. Bebisini kucagina alanlar. Kilosu nasildi kac beden kullaniliyor yazabilirmisiniz
kardesmın doktoruydu çetin bey..Aslında 4-5 gun beklenebilir doğum için.Cetin arik benm doktorum cnm
Aslnda beklense iyi olur ama doktorlar da risk falan deyince insan cesaret de edemiyor bilemiyorum ne diyecek o güne kalirsak ama. Bakalim daha bende pek bi belirti yok zaten. Sadece akintim var sumugumsu. Bazen de hafif sanci.kardesmın doktoruydu çetin bey..Aslında 4-5 gun beklenebilir doğum için.
benim minik 3 kg doğdu ilk 1 almıştık o bitince iki aldık 1 biraz küçük gibiydiKizlar migrosta bebek bezinde indirim vardi primalarda. 25.90 fiyat ucuz geldi bana. Iki tane iki numara daha aldim bi tane vardi. Bi tane de bir numaramiz var. Bakalim bir numarayi ne kdr kullancaz. Bebisini kucagina alanlar. Kilosu nasildi kac beden kullaniliyor yazabilirmisiniz
O zmn bende iyi yapmışım cnm. Bir almistm bi tane gerisini iki aldim. Sagol cvp icinbenim minik 3 kg doğdu ilk 1 almıştık o bitince iki aldık 1 biraz küçük gibiydi
kızımda 10 gun beklemiştik ama bunda dr beklemek istemiyor aslında bede istemiyorum yorulduğumu hissediyorum artık...rabbim kolay yollardan geçirsin hepimizi inş.Aslnda beklense iyi olur ama doktorlar da risk falan deyince insan cesaret de edemiyor bilemiyorum ne diyecek o güne kalirsak ama. Bakalim daha bende pek bi belirti yok zaten. Sadece akintim var sumugumsu. Bazen de hafif sanci.
canim agrilarini takip et yalanci da gercek dogum sancisi da olabilir kontrol et kendini surekli.benim de agrim var ama belden yayilmiyor bebegim hareketli alt tarafa baski yapiyor ben surekli takip ediyorum sende oyle yap canim ona gore acile ya da doktoruna gidersinKızlar tuhafim yardim edin. Bebegimin hareketleri var. Ve hareket ettikce aşağıdan ağrım oluyor sanki cikacak gibi. Belden yanlara doğru da düzensiz sancim var napmaliyim
Kıyamamm arkadasa katılıyorum bak ben annemi çok severim anne sevilmez mi hiç hatta arkadaş gibiyizdir ama annemin 9 aydır cektirdigini kaynanam yapmadı. Hep eleştiri hep baskı en kötüsü en ufak bi öf demede gitmeye kalkmalar falanamin canım inşallah.çok sağol
Canım Allah uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeğine. Bende spinal opmak istiyorum bir sıkıntı yaşamadın dimi
Amin cnm inşallah, şu an 3 dk.da bir deli gibi dogum sancisi cekiyorum fakat saat 12 gibi doktorum vajinal muayene yapmisti açıklık hala 1 , 1,5 cm dedi, bende eve geldim ve evde cekiyorum sancıyı,inşallah acilmamda olur artik..Hadi insallah sanciya gerek kalmadan bu gece gelir. Sezeryan olmayi ben de hic istemiyorum ama bu hafta karar vermem lazim artik yavrumuda tehlikeye atmaktan korkuyorum. Ne sanci ne nisan bisey yok
Normal olsun diye sen de cok bekledin canim ama vardir bunda da bi hayir mutlaka. Ben de normal olmasi icin bekliyorum ama diger yandanda zamani gecti diye icim rahat etmiyo. Insallah en kotu ihtimalle suni sancida acilman olur Allah yardimcin olsun
Allâh yardımcın olsun. inşallah sancının şiddeti artmadan kolayca açılma olur bu geceAmin cnm inşallah, şu an 3 dk.da bir deli gibi dogum sancisi cekiyorum fakat saat 12 gibi doktorum vajinal muayene yapmisti açıklık hala 1 , 1,5 cm dedi, bende eve geldim ve evde cekiyorum sancıyı,inşallah acilmamda olur artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?