allah yardimcin olsn kardesm sag selamet Bebegimi kucağına al insallahGünaydın kızlar,gece çektiğim agrilardan sonra acikligim 3 cm.e ulaşmış,yatis yaptik, sancı sıkligim az suan suni ile destekleyecek , bugun zor bir surec bizi bekliyor , dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok ihtiyacımız olacak..
Canım merhaba benim bebeğim 4.260 gram doğdu hala 1 numara kullanıyoruz 13 günlüğüz :)Kizlar migrosta bebek bezinde indirim vardi primalarda. 25.90 fiyat ucuz geldi bana. Iki tane iki numara daha aldim bi tane vardi. Bi tane de bir numaramiz var. Bakalim bir numarayi ne kdr kullancaz. Bebisini kucagina alanlar. Kilosu nasildi kac beden kullaniliyor yazabilirmisiniz
İnşallah bu kadar bekledikten sonra normal olur canım sen de çok emek verdin sabrettin normal olsun diye Allah hayırlısını nasip etsin. Sabrının karşılığını bugün kat kat alırsında rahat bi doğum olur umarımGünaydın kızlar,gece çektiğim agrilardan sonra acikligim 3 cm.e ulaşmış,yatis yaptik, sancı sıkligim az suan suni ile destekleyecek , bugun zor bir surec bizi bekliyor , dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok ihtiyacımız olacak..
Gözün aydın canm çok şükür sen de yavruna kavuşmuşsun sağsalim. Zor olmuş doğum sürecin ama en iyi yanı hemen ayaklanmışsın artık yavrunlasın darısı biz bekleyenlere inşallahHerkese günaydın kızlar.Artık bebişimle sizlere yazıyorum :) Cuma gecesi saat 2'de suyum geldi. Cumartesi sabah sancılarım başladı. Sabah 10-11 gibi doktora muayeneye gittim. 1 cm açıklığım vardı. Sancı kısmının çoğunu evde geçirmek istiyordum fakat önce suyum geldiği için mecburen hastaneye erken gitmek zorunda kaldık. 12 gibi yatış yaptık. Akşam 5e kadar kendi sancımla sadece 2 cm açılabildim. Fakat rahim iyi yumuşamıştı. Ilk önce Su geldiği için doktorum 24 saatimiz OLDUĞUNU söyledi. Açılma hızlı ilerlemediğinden akşam 5 gibi serumla Oksitosin verdiler. Fakat serumla sancılar dayanılamayacak boyuta ulaştı. Saat 7gibi epidural istedim. Saat 9-10 gibi tam açılma oldu. Bebeğin Kafası Aşağıya inmişti. Kalçamda aşırı baskı vardı ve ıkınma hissi geliyordu. Bu arada yapılan epidural etkisini kaybetti. O yoğun sancıları kat ve kat hissetmeye başladım. Doktorum biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi. Ben tekrar epidural istedim. Saat 23.20 civarı doğumhaneye girdik. Önce 10 dk kadar hazırlık yapıldı. 20 dk . Ikınma ile 23.47de kızımız Dünya'ya geldi. 38+5 haftada 3130 gr. Ve 50 cm. Doğdu. Çok küçük bir dikişim var. Gece doğum Yaptım, sabah ayaktaydım. Allah herkese kolay bir doğum nasip etsin inşallah...
Allah yardımcınız olsun güzel habrrlerinizi bekliyoruzGünaydın kızlar,gece çektiğim agrilardan sonra acikligim 3 cm.e ulaşmış,yatis yaptik, sancı sıkligim az suan suni ile destekleyecek , bugun zor bir surec bizi bekliyor , dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok ihtiyacımız olacak..
maşallah canım bende senin gibi normal doğum yapmak isterdim ama bizim için Allah nasip ederse sezeryan olacağım hayırlıs böyleymiş. Ama seni kutlarım ne mutlu sanaki herşeyi olması gerektiği gibi yaşamışsın. Bebeğinede Allahtan uzun sağlık bir ömür dilerim gözünüz Aydın olsunHerkese günaydın kızlar.Artık bebişimle sizlere yazıyorum :) Cuma gecesi saat 2'de suyum geldi. Cumartesi sabah sancılarım başladı. Sabah 10-11 gibi doktora muayeneye gittim. 1 cm açıklığım vardı. Sancı kısmının çoğunu evde geçirmek istiyordum fakat önce suyum geldiği için mecburen hastaneye erken gitmek zorunda kaldık. 12 gibi yatış yaptık. Akşam 5e kadar kendi sancımla sadece 2 cm açılabildim. Fakat rahim iyi yumuşamıştı. Ilk önce Su geldiği için doktorum 24 saatimiz OLDUĞUNU söyledi. Açılma hızlı ilerlemediğinden akşam 5 gibi serumla Oksitosin verdiler. Fakat serumla sancılar dayanılamayacak boyuta ulaştı. Saat 7gibi epidural istedim. Saat 9-10 gibi tam açılma oldu. Bebeğin Kafası Aşağıya inmişti. Kalçamda aşırı baskı vardı ve ıkınma hissi geliyordu. Bu arada yapılan epidural etkisini kaybetti. O yoğun sancıları kat ve kat hissetmeye başladım. Doktorum biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi. Ben tekrar epidural istedim. Saat 23.20 civarı doğumhaneye girdik. Önce 10 dk kadar hazırlık yapıldı. 20 dk . Ikınma ile 23.47de kızımız Dünya'ya geldi. 38+5 haftada 3130 gr. Ve 50 cm. Doğdu. Çok küçük bir dikişim var. Gece doğum Yaptım, sabah ayaktaydım. Allah herkese kolay bir doğum nasip etsin inşallah...
Canım allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.artik doğurmak istiyorum bende.Dogum cokmu zor canım?Herkese günaydın kızlar.Artık bebişimle sizlere yazıyorum :) Cuma gecesi saat 2'de suyum geldi. Cumartesi sabah sancılarım başladı. Sabah 10-11 gibi doktora muayeneye gittim. 1 cm açıklığım vardı. Sancı kısmının çoğunu evde geçirmek istiyordum fakat önce suyum geldiği için mecburen hastaneye erken gitmek zorunda kaldık. 12 gibi yatış yaptık. Akşam 5e kadar kendi sancımla sadece 2 cm açılabildim. Fakat rahim iyi yumuşamıştı. Ilk önce Su geldiği için doktorum 24 saatimiz OLDUĞUNU söyledi. Açılma hızlı ilerlemediğinden akşam 5 gibi serumla Oksitosin verdiler. Fakat serumla sancılar dayanılamayacak boyuta ulaştı. Saat 7gibi epidural istedim. Saat 9-10 gibi tam açılma oldu. Bebeğin Kafası Aşağıya inmişti. Kalçamda aşırı baskı vardı ve ıkınma hissi geliyordu. Bu arada yapılan epidural etkisini kaybetti. O yoğun sancıları kat ve kat hissetmeye başladım. Doktorum biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi. Ben tekrar epidural istedim. Saat 23.20 civarı doğumhaneye girdik. Önce 10 dk kadar hazırlık yapıldı. 20 dk . Ikınma ile 23.47de kızımız Dünya'ya geldi. 38+5 haftada 3130 gr. Ve 50 cm. Doğdu. Çok küçük bir dikişim var. Gece doğum Yaptım, sabah ayaktaydım. Allah herkese kolay bir doğum nasip etsin inşallah...
Ay Günaydın canım bunu bende merak ediyorum silmek gerekiyomu acaba onudaBu arada kizlar ana kucağını nasil sildiniz ilk? Onu da hazir edeceğiz sonucta di mi
Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsünHerkese günaydın kızlar.Artık bebişimle sizlere yazıyorum :) Cuma gecesi saat 2'de suyum geldi. Cumartesi sabah sancılarım başladı. Sabah 10-11 gibi doktora muayeneye gittim. 1 cm açıklığım vardı. Sancı kısmının çoğunu evde geçirmek istiyordum fakat önce suyum geldiği için mecburen hastaneye erken gitmek zorunda kaldık. 12 gibi yatış yaptık. Akşam 5e kadar kendi sancımla sadece 2 cm açılabildim. Fakat rahim iyi yumuşamıştı. Ilk önce Su geldiği için doktorum 24 saatimiz OLDUĞUNU söyledi. Açılma hızlı ilerlemediğinden akşam 5 gibi serumla Oksitosin verdiler. Fakat serumla sancılar dayanılamayacak boyuta ulaştı. Saat 7gibi epidural istedim. Saat 9-10 gibi tam açılma oldu. Bebeğin Kafası Aşağıya inmişti. Kalçamda aşırı baskı vardı ve ıkınma hissi geliyordu. Bu arada yapılan epidural etkisini kaybetti. O yoğun sancıları kat ve kat hissetmeye başladım. Doktorum biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi. Ben tekrar epidural istedim. Saat 23.20 civarı doğumhaneye girdik. Önce 10 dk kadar hazırlık yapıldı. 20 dk . Ikınma ile 23.47de kızımız Dünya'ya geldi. 38+5 haftada 3130 gr. Ve 50 cm. Doğdu. Çok küçük bir dikişim var. Gece doğum Yaptım, sabah ayaktaydım. Allah herkese kolay bir doğum nasip etsin inşallah...
Bu arada kizlar ana kucağını nasil sildiniz ilk? Onu da hazir edeceğiz sonucta di mi
Ne zmn gtcen dktora cnm. Ben 20snde taa.Gunaydin anneler biz hala dogmadik nisan da gelmesine ragmen sancim fln yok herkes arayip soruyor bu da sinirimi bozuyor yavrumun gelesi yoj galiba
Ilk dogumumu yaptigim zaman tvde esra erol bir tarif vermisti canim istersen bir dene ilac vermekten daha iyidir eminimgünaydın kızlar kızımın iki gündür gaz sancısı var çok ağlıyo canım gidiyo uyku uyuyamıyo ne yapacağımı şaşırdım
Canım ben kılıfını çıkarıp yıkadım silmedim plastik yerlerini sileyim bari bendeBu arada kizlar ana kucağını nasil sildiniz ilk? Onu da hazir edeceğiz sonucta di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?