2015 Nisan Anneleri

Herkese gunaydin. Dünkü ağrılar sanjrim yalabciydi devami gekmedi .korku endise hepsini bir anda hissettim . Allahgerrcek sancida yardjmcimiz olsun insallah. Kızlar tikac yada nisan illa kanlı mi oluyor. Nisandan ne zaman sonra dogum olur. Bin türlü soru geliyor aklima

allah yardimcin olsn kardesm sag selamet Bebegimi kucağına al insallah

Herkese günaydın kızlar.Artık bebişimle sizlere yazıyorum :) Cuma gecesi saat 2'de suyum geldi. Cumartesi sabah sancılarım başladı. Sabah 10-11 gibi doktora muayeneye gittim. 1 cm açıklığım vardı. Sancı kısmının çoğunu evde geçirmek istiyordum fakat önce suyum geldiği için mecburen hastaneye erken gitmek zorunda kaldık. 12 gibi yatış yaptık. Akşam 5e kadar kendi sancımla sadece 2 cm açılabildim. Fakat rahim iyi yumuşamıştı. Ilk önce Su geldiği için doktorum 24 saatimiz OLDUĞUNU söyledi. Açılma hızlı ilerlemediğinden akşam 5 gibi serumla Oksitosin verdiler. Fakat serumla sancılar dayanılamayacak boyuta ulaştı. Saat 7gibi epidural istedim. Saat 9-10 gibi tam açılma oldu. Bebeğin Kafası Aşağıya inmişti. Kalçamda aşırı baskı vardı ve ıkınma hissi geliyordu. Bu arada yapılan epidural etkisini kaybetti. O yoğun sancıları kat ve kat hissetmeye başladım. Doktorum biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi. Ben tekrar epidural istedim. Saat 23.20 civarı doğumhaneye girdik. Önce 10 dk kadar hazırlık yapıldı. 20 dk . Ikınma ile 23.47de kızımız Dünya'ya geldi. 38+5 haftada 3130 gr. Ve 50 cm. Doğdu. Çok küçük bir dikişim var. Gece doğum Yaptım, sabah ayaktaydım. Allah herkese kolay bir doğum nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:
Canım merhaba benim bebeğim 4.260 gram doğdu hala 1 numara kullanıyoruz 13 günlüğüz :)

Gunaydin anneler biz hala dogmadik nisan da gelmesine ragmen sancim fln yok herkes arayip soruyor bu da sinirimi bozuyor yavrumun gelesi yoj galiba

İnşallah bu kadar bekledikten sonra normal olur canım sen de çok emek verdin sabrettin normal olsun diye Allah hayırlısını nasip etsin. Sabrının karşılığını bugün kat kat alırsında rahat bi doğum olur umarım

Gözün aydın canm çok şükür sen de yavruna kavuşmuşsun sağsalim. Zor olmuş doğum sürecin ama en iyi yanı hemen ayaklanmışsın artık yavrunlasın darısı biz bekleyenlere inşallah

günaydın kızlar kızımın iki gündür gaz sancısı var çok ağlıyo canım gidiyo uyku uyuyamıyo ne yapacağımı şaşırdım

Allah yardımcınız olsun güzel habrrlerinizi bekliyoruz
maşallah canım bende senin gibi normal doğum yapmak isterdim ama bizim için Allah nasip ederse sezeryan olacağım hayırlıs böyleymiş. Ama seni kutlarım ne mutlu sanaki herşeyi olması gerektiği gibi yaşamışsın. Bebeğinede Allahtan uzun sağlık bir ömür dilerim gözünüz Aydın olsun

Günaydın kizlaaarr
Biz hala yerleşmeye çalışıyoruz valla yaa.. ne döküntü varmis bizde :/
Ben de beklemeye karar verdim bu arada.. bebeğim dönmese bile kendi istediği zamanda normal seyrinde yürüsün hersey dedim..
Aslında dönmeye çalışıyor gibi geliyor arada yan duruyor tam. Ama sonra eski haline dönüyor yeri kalmadı gercekten galiba.. olsun ama oğlumun keyfi yerinde öyle oturuyor, sırtı da anneye dayıyor bekliyor :)
Bu bir iki gündür tam kasigima kramp giriyor gibi bir ağrı oluyor yalnız. günde bir iki kere falan.. tek taraflı olduğu için sancı degil onu biliyorum zaten ama kramp da garip oluyor bir süre kıvranıyorum resmen sonra geçiyor...
E son sıkıntılar artik susup göreceğiz iste :)
Yarin da foto çekimi olacak. Onu da hallettik mi hazırız demektir :)

Bu arada Yeni doğum yapan arkadaşlara hayirli uğurlu olsun diyorum...

Hepinizi öpüyorum

Canım allah analı babalı büyütsün.darısı bizim başımıza.artik doğurmak istiyorum bende.Dogum cokmu zor canım?

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün

günaydın kızlar kızımın iki gündür gaz sancısı var çok ağlıyo canım gidiyo uyku uyuyamıyo ne yapacağımı şaşırdım
Ilk dogumumu yaptigim zaman tvde esra erol bir tarif vermisti canim istersen bir dene ilac vermekten daha iyidir eminim
Yarim cay kasigi kimyon ve küp şekerinin dörtte birini cezvede kaynatıp ılındıktan sonra 1/2çay kaşığı verip ardından emzirin dilerim işine yarar gaz sancısı hem anneyi hem bebeği çok yorar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…