- 17 Aralık 2012
- 361
- 384
- 108
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün. Normal doğum mu yaptın?Canım merhaba benim bebeğim 4.260 gram doğdu hala 1 numara kullanıyoruz 13 günlüğüz :)
cnm ben cumartesi gunu gjdecegim dogum olmazsa haftada bir cagiriyor bnm doktor burdaki takvim bir gun geri benim gun 22 nisanda doluyoNe zmn gtcen dktora cnm. Ben 20snde taa.
Canım doğum yarın olacaksa neden bugünden yatış yaptınız? Benim de yarın olacak doğum inşallah yarın yatış yapacazz . Merak ettim dedogum yapan arkadaslarra hayirlir olsun bizde bugun yatis yapacagiz heldik hastaneye hayirlisiyla yarin dogum dualarimdasiniz benden de dualarinizi eksik etmeyin
.
Evet canm ya iyi ki hatirlattin ben park yatagida sirkeli suyla silmistim oto koltugunuda sirkeli suyla silerim oda hastaneye gelicek cunku
Canım ben kılıfını çıkarıp yıkadım silmedim plastik yerlerini sileyim bari bende
Canım sakin sirkeli suya elinizi surmeyin.zaten hormonlarimiz tavan yapmış durumda benim acaip güzel giden hamileligim 2 haftadır rezil oldu.heryerim kasiniyor doktorun çok kızdı sakin surmeyin elinizi benim gibi olmayın sonra.hormon seviyesini arttiriyormus.temizlik yapicam diye son haftalarinizda rezil olmayın.Ay kılıfı çıkıyor muydu hic dikkat etmedim ben yada hatırlamıyorum belki de bilemedim simdi..
E sirkeli su koku bırakmıyor mu?
günaydın kızlar kızımın iki gündür gaz sancısı var çok ağlıyo canım gidiyo uyku uyuyamıyo ne yapacağımı şaşırdım
Canim gule gule buyut kizceni sende dogum yaptin demek geriden takip ediyorum cok sevindimGözün Aydın , hayırlı olsun CNm.. Güle güle büyüt kızceyi bizim kızce de uykusuz birde benim sıcaklığımı duyarak yani ten teması duyarak uyumayı sever oldu . Hastane iken sürekli yapışık uyudu şimdide bana değmeden zor uyuyor. Gerçi bende ayırmak isteniyorum kuzumu ama mecbur bir şekilde alıştırmak lazım yoksa sürekli böyle uyuması sıkıntı olur. Ay ben doyamıyorum kızıma da çok tatlı ya badem şekerim benim . Yerim onun kırmızı yanaklarını. Çok başka bunlar çok.
Ben sürdümCanım sakin sirkeli suya elinizi surmeyin.zaten hormonlarimiz tavan yapmış durumda benim acaip güzel giden hamileligim 2 haftadır rezil oldu.heryerim kasiniyor doktorun çok kızdı sakin surmeyin elinizi benim gibi olmayın sonra.hormon seviyesini arttiriyormus.temizlik yapicam diye son haftalarinizda rezil olmayın.
cnm ben senin yerinde olsam doktorumu dinlerim bebegi ve kendiji hic riske atma annesi.benim nisan gelmesine ragmen ne sancim var ne suyum beklemek yorucu oluyor senin yerinde olsaydim sezeryan olurdum insallah saglicakla kucagina alirsin insallahbizde Dr dan geldik
aklım çok karışım bi karar vermem gerek bana yardim edin kızlar.
tansiyon ilacı kullanıyorum ama tansiyonum düzenli,
bebeğimin suyu az bu yüzden iki günde bir nst ye giriyorum
on gün gelişim geriliği var artik hic kilo almıyor
ve 7 yıldır beklediğimiz bir bebek.
diğer yandan
bebegimin kafası yerleşmiş
iki buçuk santim kadar açılma var
üç gündür hafif sancilarim var
normal doğuma çok musaitmisim.
Dr riske atmayalim hafta sonuna sezeryana yapalım diyo, normal istersem suyumu yada sancısı beklemeliymisim,suni sancı bebeği sıkıntıya sokar bn vermem diyo.
ne yapcagimi şaşırdım bana bi akil verin kızlar
Aa bende bakicam cikiyosa direk yikarim :) yok canm koku kalmaz ben zatn herseyde kullanirim hic koku kalmadi simdiye kadarAy kılıfı çıkıyor muydu hic dikkat etmedim ben yada hatırlamıyorum belki de bilemedim simdi..
E sirkeli su koku bırakmıyor mu?
Gecmis olsun canm ama zaten alerjik durumlar kisiden kisiye degisr ben deterjan kullanmam bicok seyde yesillikleri yikarim toz alirim bebisin silinecek malzemelerini hep sirkeli suyla sildim ve bugune kadar hic bi sorun olmadi bu benim durumum tabi herkes kendini bilir sana dokunmus demkCanım sakin sirkeli suya elinizi surmeyin.zaten hormonlarimiz tavan yapmış durumda benim acaip güzel giden hamileligim 2 haftadır rezil oldu.heryerim kasiniyor doktorun çok kızdı sakin surmeyin elinizi benim gibi olmayın sonra.hormon seviyesini arttiriyormus.temizlik yapicam diye son haftalarinizda rezil olmayın.
Canim hakkinizda hayirlisi tarihlerimiz ayni ama bana dr boyle dese riske atamazdim die dusunuyorum zaten hafta sonunu bekliyecksin o gune kadar yine bakarsiniz ama doktorunun soylediklerine gore karar ver bencebizde Dr dan geldik
aklım çok karışım bi karar vermem gerek bana yardim edin kızlar.
tansiyon ilacı kullanıyorum ama tansiyonum düzenli,
bebeğimin suyu az bu yüzden iki günde bir nst ye giriyorum
on gün gelişim geriliği var artik hic kilo almıyor
ve 7 yıldır beklediğimiz bir bebek.
diğer yandan
bebegimin kafası yerleşmiş
iki buçuk santim kadar açılma var
üç gündür hafif sancilarim var
normal doğuma çok musaitmisim.
Dr riske atmayalim hafta sonuna sezeryana yapalım diyo, normal istersem suyumu yada sancısı beklemeliymisim,suni sancı bebeği sıkıntıya sokar bn vermem diyo.
ne yapcagimi şaşırdım bana bi akil verin kızlar
Benim tarih tutmadi :) Gunum geceli 4gun oldu ama hala dogmadi:)selam tatlı nisan anneleri
bir kısmınızın doğumu oldu sanırım :)) çok merak ediyorum burda yazan takvimdeki tarihe gore doğuran oldumu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?