Benim kiziminda dunden beri var ne yaptiysam gecmiyi Allah yardimcimiz olsungünaydın kızlar kızımın iki gündür gaz sancısı var çok ağlıyo canım gidiyo uyku uyuyamıyo ne yapacağımı şaşırdım
Ooo maşallah bebiş yerini sevmiş anlaşılan :))) cinsiyeti ne canım :))Benim tarih tutmadi :) Gunum geceli 4gun oldu ama hala dogmadi:)
Ben riske atamazdim canim simdi bile gunum gecti icim rahat etmiyor heleki doktorum sezeryan onerdiyse dusunmezdim yani ben de normal olmasini cok istiyorum ama sanirim daha fazla riske atmayip sezeryan olacagim. Arti haftasonuna kadar zamanin olacak zaten bu surede kendide gelebilir olmadi sezeryan olursunbizde Dr dan geldik
aklım çok karışım bi karar vermem gerek bana yardim edin kızlar.
tansiyon ilacı kullanıyorum ama tansiyonum düzenli,
bebeğimin suyu az bu yüzden iki günde bir nst ye giriyorum
on gün gelişim geriliği var artik hic kilo almıyor
ve 7 yıldır beklediğimiz bir bebek.
diğer yandan
bebegimin kafası yerleşmiş
iki buçuk santim kadar açılma var
üç gündür hafif sancilarim var
normal doğuma çok musaitmisim.
Dr riske atmayalim hafta sonuna sezeryana yapalım diyo, normal istersem suyumu yada sancısı beklemeliymisim,suni sancı bebeği sıkıntıya sokar bn vermem diyo.
ne yapcagimi şaşırdım bana bi akil verin kızlar
Evet bi hayli sevdi sanirim:) Kizim olacak Allah nasip ederse ama benim annemin de dogumlari gec olmus genetikmis canim oyle okumustum:)Ooo maşallah bebiş yerini sevmiş anlaşılan :))) cinsiyeti ne canım :))
Canim hic riske atma kendinide bebeginide sezeryani kabul et .Hayirli haberlerini bekliyorumbizde Dr dan geldik
diğer yandan
Dr riske atmayalim hafta sonuna sezeryana yapalım diyo, normal istersem suyumu yada sancısı beklemeliymisim,suni sancı bebeği sıkıntıya sokar bn vermem diyo.
bence de canım sevmiş yerini :))) doğrudur, inş hayırlısı ile gelir canım :)))Evet bi hayli sevdi sanirim:) Kizim olacak Allah nasip ederse ama benim annemin de dogumlari gec olmus genetikmis canim oyle okumustum:)
Sagol canim insallah :) Allah sana da hayirli dogum nasip etsin :)bence de canım sevmiş yerini :))) douğrudur, inş hayırlısı ile gelir canım :)))
canım bende bugün gittm suyun alt sınırda dedi heran müdahele edebiliriz dedi.kanala inmemiş olmasına rağmen suyu dahada azalırsa suni sancı verip normal deneriz önce dedi sonra olmazsa sezeryan biraz gözüm korktu.epidural yaparmıyız dedim hayır kesinlikle önermiyorum ve yapmıyorum dedi.sende açılma da varmiş son ana kadar bekle derim hemen evet deme sezeryana ama tabi suyu tamamen biter ters giden bişeyler olur o ayrıbizde Dr dan geldik
diğer yandan
arkadaşım bende ilk muayanede öyle olmuştum ama bugün ki o kadar rahat geçti hiç ama hiç açımadı . Anladım ki ben gergin olunca sıkınca kendimi zor geçiyor acıtıyormuş. ebe beni öncesinde çok rahatlattı sakın sıkma kendini bırak yoksa canın o kadar acır ki ama kendini bırakırsan saniyeler sürer dedi . Aynen öyle oldu . O masaya çıkınca besmele çek derin nefes al bırak kendini düşünme alt tarafı çok rahat geçecek, bende öyle oldu bugün :)Bugun ilk defa alttan muayene oldum ve cok acidi. Ben o kadar bagirinca kadin kemiklerime bakamadi bile. İki parmakla o kadar acidiysa normal dogumda napicam benvazgectim normal dogum sevdamdan.
genel anestezi en risksizi diyorlar ama bende bilmiyorum araştırmadım... inşallah doğuruz yaaaKizlar normal dogum diyoruz biz ama. Diyelim ki bi aksilik oldu sezeryan olmak zorunda kaldik. Ne sececez simdi genelmi spinalmi epidural mi bunlar ne oluyo ne farki var. Hic doktorumla bu komulara girmedik de sizden bi ogreniymm ben once
tabi bakar cnm hisetmiyorsan hemen en yakin acile gitKizlar epeydir bebegimin hareketlerini hissedemiyorumherhangi bi hastanenin acili bakar degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?