2015 Nisan Anneleri

günaydın kızlar kızımın iki gündür gaz sancısı var çok ağlıyo canım gidiyo uyku uyuyamıyo ne yapacağımı şaşırdım
Benim kiziminda dunden beri var ne yaptiysam gecmiyi Allah yardimcimiz olsun

Ben riske atamazdim canim simdi bile gunum gecti icim rahat etmiyor heleki doktorum sezeryan onerdiyse dusunmezdim yani ben de normal olmasini cok istiyorum ama sanirim daha fazla riske atmayip sezeryan olacagim. Arti haftasonuna kadar zamanin olacak zaten bu surede kendide gelebilir olmadi sezeryan olursun

Canim hic riske atma kendinide bebeginide sezeryani kabul et .Hayirli haberlerini bekliyorum

merhaba güzel anneler ve bebişleri..
uzun zamandır girip bakamadım internete. nisanın ilk haftası beklediğimiz oğluşum 24 martta sezeryanla dünyaya geldi bugün 20 günlük olduk. gaz problemimiz dışında çok şükür herşey yolunda.. bebeğini kucağına alan tüm annelere de gözünüz aydın diyorum, doğumu bekleyenlere de hayırlı doğumlar diliyorum!

canım bende bugün gittm suyun alt sınırda dedi heran müdahele edebiliriz dedi.kanala inmemiş olmasına rağmen suyu dahada azalırsa suni sancı verip normal deneriz önce dedi sonra olmazsa sezeryan biraz gözüm korktu.epidural yaparmıyız dedim hayır kesinlikle önermiyorum ve yapmıyorum dedi.sende açılma da varmiş son ana kadar bekle derim hemen evet deme sezeryana ama tabi suyu tamamen biter ters giden bişeyler olur o ayrı

Kizlar normal dogum diyoruz biz ama. Diyelim ki bi aksilik oldu sezeryan olmak zorunda kaldik. Ne sececez simdi genelmi spinalmi epidural mi bunlar ne oluyo ne farki var. Hic doktorumla bu komulara girmedik de sizden bi ogreniymm ben once

Bugun ilk defa alttan muayene oldum ve cok acidi. Ben o kadar bagirinca kadin kemiklerime bakamadi bile. İki parmakla o kadar acidiysa normal dogumda napicam ben vazgectim normal dogum sevdamdan.

Kizlar epeydir bebegimin hareketlerini hissedemiyorum herhangi bi hastanenin acili bakar degil mi?

Bugun ilk defa alttan muayene oldum ve cok acidi. Ben o kadar bagirinca kadin kemiklerime bakamadi bile. İki parmakla o kadar acidiysa normal dogumda napicam ben vazgectim normal dogum sevdamdan.
arkadaşım bende ilk muayanede öyle olmuştum ama bugün ki o kadar rahat geçti hiç ama hiç açımadı . Anladım ki ben gergin olunca sıkınca kendimi zor geçiyor acıtıyormuş. ebe beni öncesinde çok rahatlattı sakın sıkma kendini bırak yoksa canın o kadar acır ki ama kendini bırakırsan saniyeler sürer dedi . Aynen öyle oldu . O masaya çıkınca besmele çek derin nefes al bırak kendini düşünme alt tarafı çok rahat geçecek, bende öyle oldu bugün :)

Kizlar normal dogum diyoruz biz ama. Diyelim ki bi aksilik oldu sezeryan olmak zorunda kaldik. Ne sececez simdi genelmi spinalmi epidural mi bunlar ne oluyo ne farki var. Hic doktorumla bu komulara girmedik de sizden bi ogreniymm ben once
genel anestezi en risksizi diyorlar ama bende bilmiyorum araştırmadım... inşallah doğuruz yaaa

bugün tekrardan anladım ki devlet çok rahat bu konuda aylardır beni özelde korkutan dr uma isyan ediyorum gitti o kadar paralarımız yok suyun az yok erken doğacak yok şöyle yok böyle . bugün 39+4 olduk çok şükür suyumuzda iyi çıktı ....ebelerde çok iyiydi . çok şükür....
sezeryana yönlendiren özellere inat gerçekten bugün beni normale ikna edip rahat etiren bir dr bir ebe bir hemşire çıktı karşıma

bu arada bugün ebeye dedim ki ben o kadar yürüyorum iş yapıyorum ağrım oluyor neden hiç açılmam yok dedim
ebe de : açılma onlarla olmuyor bebeğin baskı yapması ve sancıyla , bu senin hissetiklerin hazırlık ağrıları , açılma dediğin birden olabilir. sen bunları düşünüp germe kendini rahat ol akışına bırak dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…