canim genelde ozelde sezeryan yapiyorlar bende ozele gidiyorum tam tersi benim doktor normalci israrla her hastasina once normale ikna ediyor o yuzden doktorumu cok seviyorum fitigim olmasina ragmen sen cok rahat normal yaparsin dedi bana insallah yapabilirimbugün tekrardan anladım ki devlet çok rahat bu konuda aylardır beni özelde korkutan dr uma isyan ediyorum gitti o kadar paralarımız yok suyun az yok erken doğacak yok şöyle yok böyle . bugün 39+4 olduk çok şükür suyumuzda iyi çıktı ....ebelerde çok iyiydi . çok şükür....
sezeryana yönlendiren özellere inat gerçekten bugün beni normale ikna edip rahat etiren bir dr bir ebe bir hemşire çıktı karşıma
maşallah canım allah bağışlasınSlm kizlar. Biraz önce eve girdim kizimla. Cuma gunu dogum yaptim. 3 gündür hastanede kaldigim icin yazamadim kusura baymayin. Bana destek olan arkadaslarima coooook tesekkür ederim. Darisi diger annelerin basina. Insallah bebisinizi saglicakla alirsiniz kucaginiza. Kizim 3.220 gr 54 cm dogdu. Insan eline almaya korkuyo. Daha cok minik yavrum benim.
çok geçmiş olsun canım baban için allah acil şifa versin inşallah.dediğin gibi bebeğin uğur getirsin babana.Kızlar çok uzak kaldım çok zor günler geçiriyoruz babam çok hasta kanser teşhisi kondu Sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum ne olur bir tedavisi olsun bebeğim doğduğu zaman dedesine Uğur getirsin
canım bende özele gidiyorum doktorum bu konuda çok iyi ama bugün dedikleri beni korkuttu bebeğin suyu sınırdaymış dahada azalırsa suni sancı vercekmiş ama kanalada girmemiş daha nasıl olcak ya şimdiden uykularım kaçmış şimdi böylr deyince çok korktum vallacanim genelde ozelde sezeryan yapiyorlar bende ozele gidiyorum tam tersi benim doktor normalci israrla her hastasina once normale ikna ediyor o yuzden doktorumu cok seviyorum fitigim olmasina ragmen sen cok rahat normal yaparsin dedi bana insallah yapabilirim
canim seni cok iyi anliyorum ben 5 aylik hamileyken dedem vefat etti bi hafta sonra babamin akcigerinde kitle oldugunu ogrendim dunyam yikildi surekli agliyordum kendimi unuttum resmen ama sukur babam cikti hastaneden lazerle kucultup aldilar rabbim babacigina sifa versin yavrunla birlikte guxel gunler gecirsinler insallah sen bol bol dua et kendini de uzmemeye calis cok zor ama rabbbim herkese saglik sihhat versinKızlar çok uzak kaldım çok zor günler geçiriyoruz babam çok hasta kanser teşhisi kondu Sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum ne olur bir tedavisi olsun bebeğim doğduğu zaman dedesine Uğur getirsin
Bende ins nasip olursa birmal istiyorum ama sezeryan olacaksa epidural isterim doktorumlada konustum oda sezaryan olursa epidural yaparim dedi kararliyim hayirlisi bakalimKizlar normal dogum diyoruz biz ama. Diyelim ki bi aksilik oldu sezeryan olmak zorunda kaldik. Ne sececez simdi genelmi spinalmi epidural mi bunlar ne oluyo ne farki var. Hic doktorumla bu komulara girmedik de sizden bi ogreniymm ben once
Allah sifaa versin insallah canm sende kendini uzmeden dua et bebegin dogunca aileye saglik getirir ins ben cok umutluyum onlar melek cunkuKızlar çok uzak kaldım çok zor günler geçiriyoruz babam çok hasta kanser teşhisi kondu Sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum ne olur bir tedavisi olsun bebeğim doğduğu zaman dedesine Uğur getirsin
Gozunaydin canm Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ins. Ayrica bebegin masallah iyi dogmus ama galiba ilk zamn kucuk gelicek bizlereSlm kizlar. Biraz önce eve girdim kizimla. Cuma gunu dogum yaptim. 3 gündür hastanede kaldigim icin yazamadim kusura baymayin. Bana destek olan arkadaslarima coooook tesekkür ederim. Darisi diger annelerin basina. Insallah bebisinizi saglicakla alirsiniz kucaginiza. Kizim 3.220 gr 54 cm dogdu. Insan eline almaya korkuyo. Daha cok minik yavrum benim.
Inş CNm Rabbim şifa olur , yavrun size Uğur getirir . Benimde babam malasef aynı durumu Yaşadı bu yüzden seni iyi anlıyorum desemde ateş düştüğü yeri yakıyor . Rabbim büyük ona sığınmaktan başka çarede kalmıyor bazen . Dualarla inş şifa bulur iyileşir baban ..Kızlar çok uzak kaldım çok zor günler geçiriyoruz babam çok hasta kanser teşhisi kondu Sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum ne olur bir tedavisi olsun bebeğim doğduğu zaman dedesine Uğur getirsin
Maşallah CNm kızana gayet iyi doğmuş Rabbim analı babalı büyütsün inş.Slm kizlar. Biraz önce eve girdim kizimla. Cuma gunu dogum yaptim. 3 gündür hastanede kaldigim icin yazamadim kusura baymayin. Bana destek olan arkadaslarima coooook tesekkür ederim. Darisi diger annelerin basina. Insallah bebisinizi saglicakla alirsiniz kucaginiza. Kizim 3.220 gr 54 cm dogdu. Insan eline almaya korkuyo. Daha cok minik yavrum benim.
Hayırlısı inş olsun biraz daha sabret CNm az kaldı Rabbimin izni ile alıcaksın sende kucağına . Rabbim sağlıcakla kurtarsın .KIZLARR artık sıkıldım ben, doğurasım var
Ben öyle duymadım internetten biraz araştırmıştım hatta sende biraz bak istersen .genel anestezi en risksizi diyorlar ama bende bilmiyorum araştırmadım... inşallah doğuruz yaaa
Sorun yok CNm Burdada nerde ise yarımız martta doğurdu. Hem Nisan da güzel bir ay şanslısın tatlım :)) benim oğlum Mayıs'ta kızımda nisanda doğdu baharda gelen bebekler çok güzel oluyor çünkü bahar en güzel başlangıç oluyor kuzular için.Bende Mayıs annesi olacaktım ama sezaryenle 20 nisanda bebeği alaca doktor.. Nisan annesi oluverdiniz şimdi :)
Gaz için rezene Çayı için kızlar iyi geliyor . Her yemekten sonra bir bardak içince işe yarıyor . Bebeğe birşey vermek gerekmiyor. Birde çok minikler ne tepki verecekleri belli değil riske atmayın minikleri .@nisanannesi bende zinco kullanıyorum ama oda kusturuyo o yüzden kullanmak istemiyorum kimyonlu su verdim ama hala var sancısıağladıkça emzirıyorum oda daha çok gaz yapıyo galiba
Yüksek tansiyon zaten Başlı başına risk CNm bu yüzden bir ikinci risk alma ve doktorunun önerinisini uygula.bizde Dr dan geldik
aklım çok karışım bi karar vermem gerek bana yardim edin kızlar.
tansiyon ilacı kullanıyorum ama tansiyonum düzenli,
bebeğimin suyu az bu yüzden iki günde bir nst ye giriyorum
on gün gelişim geriliği var artik hic kilo almıyor
ve 7 yıldır beklediğimiz bir bebek.
diğer yandan
bebegimin kafası yerleşmiş
iki buçuk santim kadar açılma var
üç gündür hafif sancilarim var
normal doğuma çok musaitmisim.
Dr riske atmayalim hafta sonuna sezeryana yapalım diyo, normal istersem suyumu yada sancısı beklemeliymisim,suni sancı bebeği sıkıntıya sokar bn vermem diyo.
ne yapcagimi şaşırdım bana bi akil verin kızlar
Rabbim yardımcın olsun CNm, güzel doğum haberleri ile gel inş.dogum yapan arkadaslarra hayirlir olsun bizde bugun yatis yapacagiz heldik hastaneye hayirlisiyla yarin dogum dualarimdasiniz benden de dualarinizi eksik etmeyin
.
Evet CNm acil sezeryan ile doğum oldu. Suyum alt limit altına düşmüş birde açılmam olmuş 3 cm , o yüzden kontrole gittiğim gün Eve göndermeyip sezeryan Yaptılar. Çok şükür ikinizde sağlıcakla atlattık. Sağolasın..Canim gule gule buyut kizceni sende dogum yaptin demek geriden takip ediyorum cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?