2015 Nisan Anneleri

Brn daha hic alttan muayene olmadı m. Nasil yapiyolarki aciyo ya bi anlatsanz ona göre hazirlasam kendimi. Ne masaya cikmasi nasil bisy bu :)

Canm fitigin ne seviyede. Bel fıtığı dimi. Bendede var da

Canim allah sifa verir insallah. Dua edelim hepimiz sancisi tutanlar da unutmasa etse dua. O an dualar kabul olur derlerya. Ins bebegin de ugurlu gelir dedesine..

bizimki erken düştü 4.günü düştü ama yeri geç iyileşti bugün 22.günümüz birkaç gündür yeri temiz şükür olsun. bende 3.günü hastaneden çıktıği gün banyo yaptırdım sonra düşünce

Canm fitigin ne seviyede. Bel fıtığı dimi. Bendede var da
canim bende iki tane var 4 yildir var bir tanesi dogum sonrasi buyuyebilir dedi doktor ama ben Allaha biraktim ne olacaksa olsun. Cati muayenesini sormussun canim catal var onun uzerine cikip yapiliyir doktorlar bu konuda daha iyi kendini kasmazsan cok rahat oluyor tabi catinin durumuna bagli ben dort krre oldum cok alisti bunye

Erken düşmüş maşallah benim oğlumun 9. Günde düşmüştü ama sanki Kızımın ki geç düşecek gibi . Yıkamak istiyorum biran önce birde çok azar azarda olsa kaka yapıyor günde 4 kez en az yapıyor . Ebeniz ilk günden beri iki kez eve geldi iyi olduğunu söyledi de ben nedense rahat değilim bu konuda . Yeşildi başta şimdi sarı yapıyor Buda normalmiş öyle dedi ebemiz. Sizde nasıl kaka durumu. Günde kaç kez yapıyor .

Brn daha hic alttan muayene olmadı m. Nasil yapiyolarki aciyo ya bi anlatsanz ona göre hazirlasam kendimi. Ne masaya cikmasi nasil bisy bu :)[/QUOTE]
Canim hic korkma hic hissettmiyorsun bile.masaya cikiyorsun rahim muayenesi yapiliyor.abartacak bisey yok yani.

Bugun prensesimi 41+4'te normal dogum ile kucagima aldim , kilosu 3.600 durumu iyi ,bende iyiyim cok şükür,darısı dogum bekleyen herkesin başına..
(Zor bir dogumdu ,ama prensesime kavusmak herseye degerdi, ayrıntıları daha sonra yazarim inşallah)
Dualariniz icin cok tskler..

Benm de iki fitik var alti yedi yil oldu. Ins bi sorun olmaz. Bu arada son iki gundur de hemoroid bolgem de bi baski var buyumus gibi orasi sanki off yaa daha kotu olacak dogumdan sonra ondan korkuyorum normal dogum olursa benim bide bu hemoroid sorunum var.

Cok buyuk gecmis olsun. Dualarimiz seninle. İnsallah bebeginin dede dedigi gunleri goruceksin.

Brn daha hic alttan muayene olmadı m. Nasil yapiyolarki aciyo ya bi anlatsanz ona göre hazirlasam kendimi. Ne masaya cikmasi nasil bisy bu :)
Masaya cikmiyosun :) daha dogrusu benimki oyle degildi. Dr un her zaman ultrasonla bakmak icin yattigim yere oturdum, onu baya bi yukari kaldirdi dr, sonra ayak topuklarimi alttan cikardigi yere koydum, ustume de ortu verdiler. Sonra ben hic dr un oldugu tarafa bakmadim, gozumu kapadim. Muayeneyi iki parmagiyla yapmis, once vazelin surmus. 10-15 sn surdu benimki ama sadece acilmaya bakti, biraz fazla sesim ciktigi icin daha fazla muayene etmiyim dedi.

Aa cok sevindim canim gozunuzaydin masallah diyelim ikinizede normal dogum yapan sayili anneler oldugu icin firsatin olunca bizede anlat neler oldugunu Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin hayirlisi ile darisi basimiza inss

Bizimkinin 12. Gun dustu ama galiba genelde o kadar uzamiyor. Ama biz gobek bagina bakmadan yikadik. Zaten yogun bakimda kalirken hergun yikiyorlardi, biz de evde gunasiri yikadik. Bi sorun olmadi.

kizlar saka gibi 9 ay gecti 10 gun gecmiyor benim oglusumda hareketli amq ne nisan ne su hicbisey yok hamile pilatesine drvam ediyorum dr um dedi normal dogum icin yuruyus pilates bide gunde bi kez comelerek yer silme. ben dogum bsslangicini bebegin hareketlerinden anlar miyiz onu mersk ediyorum.

Masallah canim, gozun aydin. Cok sabrettin ama allah mukafatini verdi cok sukur. Saglikli mutlu huzurlu bir bebek olur insallah, sana da cok gecmis olsun.

Allâh analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına 39+5 olduk

Inşallah uğur getirir bebeğin dedesine. Allah acil şifa versin.

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyüt.

Canim baya bekledim ama sağ salim kavustunuz kuzucugunla.allah anali Babıali büyütsün.kaderini güzel eylesin inşallah.boool bolll kolla.iyi hissedince de yaz.gözün aydin tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…