- 23 Aralık 2014
- 479
- 425
- 108
- 37
Brn daha hic alttan muayene olmadı m. Nasil yapiyolarki aciyo ya bi anlatsanz ona göre hazirlasam kendimi. Ne masaya cikmasi nasil bisy bu :)arkadaşım bende ilk muayanede öyle olmuştum ama bugün ki o kadar rahat geçti hiç ama hiç açımadı . Anladım ki ben gergin olunca sıkınca kendimi zor geçiyor acıtıyormuş. ebe beni öncesinde çok rahatlattı sakın sıkma kendini bırak yoksa canın o kadar acır ki ama kendini bırakırsan saniyeler sürer dedi . Aynen öyle oldu . O masaya çıkınca besmele çek derin nefes al bırak kendini düşünme alt tarafı çok rahat geçecek, bende öyle oldu bugün :)
Canm fitigin ne seviyede. Bel fıtığı dimi. Bendede var dacanim genelde ozelde sezeryan yapiyorlar bende ozele gidiyorum tam tersi benim doktor normalci israrla her hastasina once normale ikna ediyor o yuzden doktorumu cok seviyorum fitigim olmasina ragmen sen cok rahat normal yaparsin dedi bana insallah yapabilirim
Canim allah sifa verir insallah. Dua edelim hepimiz sancisi tutanlar da unutmasa etse dua. O an dualar kabul olur derlerya. Ins bebegin de ugurlu gelir dedesine..Kızlar çok uzak kaldım çok zor günler geçiriyoruz babam çok hasta kanser teşhisi kondu Sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum ne olur bir tedavisi olsun bebeğim doğduğu zaman dedesine Uğur getirsin
bizimki erken düştü 4.günü düştü ama yeri geç iyileşti bugün 22.günümüz birkaç gündür yeri temiz şükür olsun. bende 3.günü hastaneden çıktıği gün banyo yaptırdım sonra düşünceKızlar doğum yapan annişler kuzular kaçıncı günde göbek Bağları düştü bizimki 6. Günde dört gözle bekliyorum düşmesini. Bu zamana kadar bir kere yıkadık. Ikinci defa yıkamak için göbek bağının düşmesini bekliyorum.
canim bende iki tane var 4 yildir var bir tanesi dogum sonrasi buyuyebilir dedi doktor ama ben Allaha biraktim ne olacaksa olsun. Cati muayenesini sormussun canim catal var onun uzerine cikip yapiliyir doktorlar bu konuda daha iyi kendini kasmazsan cok rahat oluyor tabi catinin durumuna bagli ben dort krre oldum cok alisti bunyeCanm fitigin ne seviyede. Bel fıtığı dimi. Bendede var da
Erken düşmüş maşallah benim oğlumun 9. Günde düşmüştü ama sanki Kızımın ki geç düşecek gibi . Yıkamak istiyorum biran önce birde çok azar azarda olsa kaka yapıyor günde 4 kez en az yapıyor . Ebeniz ilk günden beri iki kez eve geldi iyi olduğunu söyledi de ben nedense rahat değilim bu konuda . Yeşildi başta şimdi sarı yapıyor Buda normalmiş öyle dedi ebemiz. Sizde nasıl kaka durumu. Günde kaç kez yapıyor .bizimki erken düştü 4.günü düştü ama yeri geç iyileşti bugün 22.günümüz birkaç gündür yeri temiz şükür olsun. bende 3.günü hastaneden çıktıği gün banyo yaptırdım sonra düşünce
Benm de iki fitik var alti yedi yil oldu. Ins bi sorun olmaz. Bu arada son iki gundur de hemoroid bolgem de bi baski var buyumus gibi orasi sanki off yaa daha kotu olacak dogumdan sonra ondan korkuyorum normal dogum olursa benim bide bu hemoroid sorunum var.canim bende iki tane var 4 yildir var bir tanesi dogum sonrasi buyuyebilir dedi doktor ama ben Allaha biraktim ne olacaksa olsun. Cati muayenesini sormussun canim catal var onun uzerine cikip yapiliyir doktorlar bu konuda daha iyi kendini kasmazsan cok rahat oluyor tabi catinin durumuna bagli ben dort krre oldum cok alisti bunye
Cok buyuk gecmis olsun. Dualarimiz seninle. İnsallah bebeginin dede dedigi gunleri goruceksin.Kızlar çok uzak kaldım çok zor günler geçiriyoruz babam çok hasta kanser teşhisi kondu Sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum ne olur bir tedavisi olsun bebeğim doğduğu zaman dedesine Uğur getirsin
Masaya cikmiyosun :) daha dogrusu benimki oyle degildi. Dr un her zaman ultrasonla bakmak icin yattigim yere oturdum, onu baya bi yukari kaldirdi dr, sonra ayak topuklarimi alttan cikardigi yere koydum, ustume de ortu verdiler. Sonra ben hic dr un oldugu tarafa bakmadim, gozumu kapadim. Muayeneyi iki parmagiyla yapmis, once vazelin surmus. 10-15 sn surdu benimki ama sadece acilmaya bakti, biraz fazla sesim ciktigi icin daha fazla muayene etmiyim dedi.Brn daha hic alttan muayene olmadı m. Nasil yapiyolarki aciyo ya bi anlatsanz ona göre hazirlasam kendimi. Ne masaya cikmasi nasil bisy bu :)
Aa cok sevindim canim gozunuzaydin masallahBugun prensesimi 41+4'te normal dogum ile kucagima aldim , kilosu 3.600 durumu iyi ,bende iyiyim cok şükür,darısı dogum bekleyen herkesin başına..
(Zor bir dogumdu ,ama prensesime kavusmak herseye degerdi, ayrıntıları daha sonra yazarim inşallah)
Dualariniz icin cok tskler..
Kızlar doğum yapan annişler kuzular kaçıncı günde göbek Bağları düştü bizimki 6. Günde dört gözle bekliyorum düşmesini. Bu zamana kadar bir kere yıkadık. Ikinci defa yıkamak için göbek bağının düşmesini bekliyorum.
Bugun prensesimi 41+4'te normal dogum ile kucagima aldim , kilosu 3.600 durumu iyi ,bende iyiyim cok şükür,darısı dogum bekleyen herkesin başına..
(Zor bir dogumdu ,ama prensesime kavusmak herseye degerdi, ayrıntıları daha sonra yazarim inşallah)
şimdi böyle anlatmayayım yaBrn daha hic alttan muayene olmadı m. Nasil yapiyolarki aciyo ya bi anlatsanz ona göre hazirlasam kendimi. Ne masaya cikmasi nasil bisy bu :)
Allâh analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına 39+5 oldukBugun prensesimi 41+4'te normal dogum ile kucagima aldim , kilosu 3.600 durumu iyi ,bende iyiyim cok şükür,darısı dogum bekleyen herkesin başına..
Inşallah uğur getirir bebeğin dedesine. Allah acil şifa versin.Kızlar çok uzak kaldım çok zor günler geçiriyoruz babam çok hasta kanser teşhisi kondu Sizlerden dualarınızı eksik etmemenizi istiyorum ne olur bir tedavisi olsun bebeğim doğduğu zaman dedesine Uğur getirsin
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyüt.Slm kizlar. Biraz önce eve girdim kizimla. Cuma gunu dogum yaptim. 3 gündür hastanede kaldigim icin yazamadim kusura baymayin. Bana destek olan arkadaslarima coooook tesekkür ederim. Darisi diger annelerin basina. Insallah bebisinizi saglicakla alirsiniz kucaginiza. Kizim 3.220 gr 54 cm dogdu. Insan eline almaya korkuyo. Daha cok minik yavrum benim.
Canim baya bekledim ama sağ salim kavustunuz kuzucugunla.allah anali Babıali büyütsün.kaderini güzel eylesin inşallah.boool bolll kolla.iyi hissedince de yaz.gözün aydin tekrardanBugun prensesimi 41+4'te normal dogum ile kucagima aldim , kilosu 3.600 durumu iyi ,bende iyiyim cok şükür,darısı dogum bekleyen herkesin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?