2015 Nisan Anneleri

Slm kizlar, karnim kucuk diye ultrason verdiler. Hersey normal dediler ama 38. haftada 2800 gr az degilmi biraz
canım bence hiç kiloya takılma bende senin gibi çok sorun yapıyodum. 38. haftamda doğum yaptım doğumdan 2 gün önce 2800 çıktı ultrasonda ama kızım 3000 kg doğdu. sağlıklı olsunda doğunca annesini bol bol emer büyür kuzu annesi :)

kızlar kız bebek için elinde hazır etiket formatı olan var mi?

Slm kizlar, karnim kucuk diye ultrason verdiler. Hersey normal dediler ama 38. haftada 2800 gr az degilmi biraz
Bizde 2800 kg idik fakat kızım 2.5 doğdu yani belli olmuyor . Dediğinden az yada çok da Çıkabilir . Hem Zaman'ın var bir hafta içinde 3 kg civarı olur .

13nisanda sabah besi yirmi gece kizimi aldim kucagima 3370kg bebegime zayif dendi hic takilmayin kizlar gayet saglikli.ustelik dordu in gece hastaneye gittik bes yirmide dogdu sekiz cm acilmayla gitmisim sadece bes dakkada bi gelen sancim vardi iki bucukta basladi ama bi bucuk saat oyalndm hemnde oldu darisi dogum yapacklara.perine masaji yapinn

Ayy hiç de zayıf degil ki.. halt etmiş onlar..
Masallah kuzum size gözünüz aydin güle güle büyütmek nasip olur insallah hayırlısıyla

perine masajıni nasl yaptın sureklimi yapiliyor cnm

Allah anali babali saglikli sihhatli buyutsun canim darisi bizim basimizaaaa

ooo super bnce :) yaa biliyorum merve hanimin cekimlerini, ama fiyat bni asiyo ayni seyler hemen hemen iste.. full pakete irem hanim 700 dedi baska bi iki tane daha buldum onlara da sormayi dusunuyorum. saglikla kavusalim insallah...

hanımlaaar forumun abisinin 40'ı çıktı benden önce doğuran bir iki arkadaş vardı sanırım ama ben ve oğlum da epey kıdemliyiz. çok şükür bugünleri de gördük.

uykusuzluk, yorgunluk, kafa dağınıklığı, kaygılar, nasıl verileceği muamma olan kilolar... hiçbirinden şikayetçi değilim. öyle güzel bir hediye aldım ki tek bir şikayet bile nankörlük olur...

bu yakınlarda doğum yapan arkadaşları tebrik ederim, allah analı babalı; sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür nasip etsin hepsine. bekleyenlerin de allah yardımcısı olsun. ha gayret az kaldı

Iyi aksamlar herkese. Hamilelikde idrarinda protein cikan oldumu? Ne anlama geliyor cikmasi?

Bugun saat 14 de oglumu kucagima aldim sukurler olsun. Sezeryan cok iyi gecti sonrasi biraz agriliydi. Bu geceyi bi atlatalim hayirlisiyla sonrasi daha kolay olur insallah. Cook guzel bir duygu..Allah herkese nasip etsin, kalan arkadaslarimda hayirlisiyla kucagina alsin bebeklerini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…