Canim benimde gecen perşembe 37 +1de 2700 gr çıkmıştı. Benim kiz hep geriden geliyor. Saglikli olsunlar da biraz zayıf olsunlar.Slm kizlar, karnim kucuk diye ultrason verdiler. Hersey normal dediler ama 38. haftada 2800 gr az degilmi biraz
canım ben son haftaya giriyorum benimki 2500 grSlm kizlar, karnim kucuk diye ultrason verdiler. Hersey normal dediler ama 38. haftada 2800 gr az degilmi biraz
canım bence hiç kiloya takılma bende senin gibi çok sorun yapıyodum. 38. haftamda doğum yaptım doğumdan 2 gün önce 2800 çıktı ultrasonda ama kızım 3000 kg doğdu. sağlıklı olsunda doğunca annesini bol bol emer büyür kuzu annesi :)Slm kizlar, karnim kucuk diye ultrason verdiler. Hersey normal dediler ama 38. haftada 2800 gr az degilmi biraz
paint te ısmı sılıp ıstedıgını yazabılırsın cnmkızlar kız bebek için elinde hazır etiket formatı olan var mi?
inşallah hayırlı kolay sağlıklı geçer. iyi haberlerini okuyalım. Allah yardımcın olsunBen sezaryene giriyorum canim Allah senin de yardimcin olsun
Allah yardımcın olsun , sağsalim kavuş inş. Yavruna CNm.Kizlar birazdan sezaryene giriyorum dualarinizi bekliyorum
Bizde 2800 kg idik fakat kızım 2.5 doğdu yani belli olmuyor . Dediğinden az yada çok da Çıkabilir . Hem Zaman'ın var bir hafta içinde 3 kg civarı olur .Slm kizlar, karnim kucuk diye ultrason verdiler. Hersey normal dediler ama 38. haftada 2800 gr az degilmi biraz
Aksam 12 den sonra yiyip icmek yasak cnm sezerynda.yalniz guatr ilacin falan vatsa iciyorsn bnm oyle olduKızlar bu sezeryan doğuma.girmeden önce birşey yemeyin diyorlarya kaç saat öncesinde yemek yemiyoruz?sudami icmiyoruz?
Ayy Sagol kuzumFıstık gibiydin zaten burda da öyle çıkmışsın CNm. Merve hanım dan çok çektirene bakıcaksın ama yinede iyi iş çıkarmış . Iyi düşünmüşsün foto çekimini ..
Ayy hiç de zayıf degil ki.. halt etmiş onlar..13nisanda sabah besi yirmi gece kizimi aldim kucagima 3370kg bebegime zayif dendi hic takilmayin kizlar gayet saglikli.ustelik dordu in gece hastaneye gittik bes yirmide dogdu sekiz cm acilmayla gitmisim sadece bes dakkada bi gelen sancim vardi iki bucukta basladi ama bi bucuk saat oyalndm hemnde oldu darisi dogum yapacklara.perine masaji yapinn
çok teşekkür ederim tatlım Allahım yavrunu sana bağışlasin :)paint te ısmı sılıp ıstedıgını yazabılırsın cnm
perine masajıni nasl yaptın sureklimi yapiliyor cnm13nisanda sabah besi yirmi gece kizimi aldim kucagima 3370kg bebegime zayif dendi hic takilmayin kizlar gayet saglikli.ustelik dordu in gece hastaneye gittik bes yirmide dogdu sekiz cm acilmayla gitmisim sadece bes dakkada bi gelen sancim vardi iki bucukta basladi ama bi bucuk saat oyalndm hemnde oldu darisi dogum yapacklara.perine masaji yapinn
Allah anali babali saglikli sihhatli buyutsun canim darisi bizim basimizaaaa13nisanda sabah besi yirmi gece kizimi aldim kucagima 3370kg bebegime zayif dendi hic takilmayin kizlar gayet saglikli.ustelik dordu in gece hastaneye gittik bes yirmide dogdu sekiz cm acilmayla gitmisim sadece bes dakkada bi gelen sancim vardi iki bucukta basladi ama bi bucuk saat oyalndm hemnde oldu darisi dogum yapacklara.perine masaji yapinn
Cvp verdiğin için tskrler canım.Aksam 12 den sonra yiyip icmek yasak cnm sezerynda.yalniz guatr ilacin falan vatsa iciyorsn bnm oyle oldu
ooo super bnce :) yaa biliyorum merve hanimin cekimlerini, ama fiyat bni asiyo ayni seyler hemen hemen iste.. full pakete irem hanim 700 dedi baska bi iki tane daha buldum onlara da sormayi dusunuyorum. saglikla kavusalim insallah...Günaydın kizlaaarr...
Dün kontrolü olduk. Malum dönmedi benim yakışıklı.. doğal seyrinde gelsin istedim ama 21 inde günümüz doluyor... sonrasını dönmeyen bebekler için biraz riskli buluyor doktorum.. o yüzden haftaya salı gününe kadar oğlum kendi gelmezse salı günü biz alacağız onu
Hic de gelecek gibi değil zaten karnım inmedi bile...
Herkes nasil ki acaba eskileri okuyamadım da... ama okurum bugün artik..
Hepinize sevgiler
Tatlim tüm paket aldim ben. yani hamile çekimi, doğum ani, doğum sonrası, ve doğumdan 10 15 gün sonra bebek çekimi... tüm bunları dvd ile verecek ayrıca büyük albüm ve duvar için de foto olacak 1200 yanlış hatırlamıyorsam.. fiyatı sabittir zaten merve hanımın... çekim de guzel oldu bence ama sonuçlar nasil bakalim
Eki Görüntüle 1495978
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?