gozun aydin cnm saglicakla buyut yavrunu insallahBugun saat 14 de oglumu kucagima aldim sukurler olsun. Sezeryan cok iyi gecti sonrasi biraz agriliydi. Bu geceyi bi atlatalim hayirlisiyla sonrasi daha kolay olur insallah. Cook guzel bir duygu..Allah herkese nasip etsin, kalan arkadaslarimda hayirlisiyla kucagina alsin bebeklerini..
Gozun aydin canm Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insBugun saat 14 de oglumu kucagima aldim sukurler olsun. Sezeryan cok iyi gecti sonrasi biraz agriliydi. Bu geceyi bi atlatalim hayirlisiyla sonrasi daha kolay olur insallah. Cook guzel bir duygu..Allah herkese nasip etsin, kalan arkadaslarimda hayirlisiyla kucagina alsin bebeklerini..
ooo super bnce :) yaa biliyorum merve hanimin cekimlerini, ama fiyat bni asiyo ayni seyler hemen hemen iste.. full pakete irem hanim 700 dedi baska bi iki tane daha buldum onlara da sormayi dusunuyorum. saglikla kavusalim insallah...
Bebek sagda toplanıyor karnimin sagi yuksek solu alcak oluyo yamuluyo. Bu dogumla alakasi varmi kizlar korkuyorum annem de memlekete gtti bugun cenazeye. Bide ayaga kalknca altta baski oluyo o yuzden hep yatmaya çalışıyorum. Bisey olmaz demi bir iki gun
cnm bende pazardan beri var o sikintilar henuz hicbirsey yok sende sikinti etme insallah annen yetisir sanaBebek sagda toplanıyor karnimin sagi yuksek solu alcak oluyo yamuluyo. Bu dogumla alakasi varmi kizlar korkuyorum annem de memlekete gtti bugun cenazeye. Bide ayaga kalknca altta baski oluyo o yuzden hep yatmaya çalışıyorum. Bisey olmaz demi bir iki gun
Canim mide yanması bendede var şimdi hemde çok mesajını görmeden önce bakıyorum bende mide yanmasina ne iyi gelir diyeInanilmaz mide bulantisi ve yanmasi var sirtim agriyor dogum sancisu haricinde her turlu seyi yasiyorum galiba
saol cnm begendim evet irem hanim da gayet iyi album de buyuk boy yaparim dedi... gerci bnm daha vaktim de var biraz daha arastirayim:)Himm evet daha uygunmus... Ama o kişinin de foto larını beğendiysen sorun yok bence :) ve her türlü guzel olacak bence...
Tatlim o toplanma yalancı kasılma... baskı da normal diye biliyorum.. panik yapma yani en önemlisi o
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini. Maşallah ne kadar kolay bir doğum yapmışsın. Darısı başımiza.13nisanda sabah besi yirmi gece kizimi aldim kucagima 3370kg bebegime zayif dendi hic takilmayin kizlar gayet saglikli.ustelik dordu in gece hastaneye gittik bes yirmide dogdu sekiz cm acilmayla gitmisim sadece bes dakkada bi gelen sancim vardi iki bucukta basladi ama bi bucuk saat oyalndm hemnde oldu darisi dogum yapacklara.perine masaji yapinn
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünBugun saat 14 de oglumu kucagima aldim sukurler olsun. Sezeryan cok iyi gecti sonrasi biraz agriliydi. Bu geceyi bi atlatalim hayirlisiyla sonrasi daha kolay olur insallah. Cook guzel bir duygu..Allah herkese nasip etsin, kalan arkadaslarimda hayirlisiyla kucagina alsin bebeklerini..
dışardaydik mide yanmasindan eve kaçtım bende volkan patlıyor sanki içerde. Ayva çok çok iyi geliyo canım bizde araya araya geldik eve bulduk yol üstünde direk kesiyor yediğin gibi. Bide havuç suyu ve yarım çay bardağı falan süt biri mutlaka geçiriyo. Ben başından beri mide yanmasi çekiyorum çok beter çünkü ülser im vardı iyice beter oldu artıkCanim mide yanması bendede var şimdi hemde çok mesajını görmeden önce bakıyorum bende mide yanmasina ne iyi gelir diye
Canım benim çıktı ama sadece protein degildi. Kanama protein ve lökosit çıkmıştı saglik ocağında. Doktoruma gitmemi söyledi. Benim ki idrar yolu enfeksiyonuydu.Iyi aksamlar herkese. Hamilelikde idrarinda protein cikan oldumu? Ne anlama geliyor cikmasi?
Canım sipinal yaptır bence.geneli boşver bebeğini göremezsiniz genel anestezi yaptırdığından.bende yarin giricem epidural olucak allah yardimcimiz olsun.bende uyuyamiyorum uyku tutmuyor.bebeğimi düşünmektenevet kızlar sıra bizde, heyecandan uyuyamiyorum. sabah 11:30da kızım gelecek insaAllah, spinalmi genel anestezimi karar veremedim,ne dersiniz
süt içip uyudum dün gece süt hemen kesti canım çok soğoldışardaydik mide yanmasindan eve kaçtım bende volkan patlıyor sanki içerde. Ayva çok çok iyi geliyo canım bizde araya araya geldik eve bulduk yol üstünde direk kesiyor yediğin gibi. Bide havuç suyu ve yarım çay bardağı falan süt biri mutlaka geçiriyo. Ben başından beri mide yanmasi çekiyorum çok beter çünkü ülser im vardı iyice beter oldu artık
hadi allah kavuştursun canımevet kızlar sıra bizde, heyecandan uyuyamiyorum. sabah 11:30da kızım gelecek insaAllah, spinalmi genel anestezimi karar veremedim,ne dersiniz
kaşıntıların son buluyo inşallah canım allah yardımcın olsun ben sezeryan olsam doktora bırakırım ama epidural falanda yaptıramam heralde korkuorum çünkü genel daha iyi sankiCanım sipinal yaptır bence.geneli boşver bebeğini göremezsiniz genel anestezi yaptırdığından.bende yarin giricem epidural olucak allah yardimcimiz olsun.bende uyuyamiyorum uyku tutmuyor.bebeğimi düşünmekten
hayır olsun canım çok kafaya takmış durumdayız o yüzden görebiliyoruz böyle rüyaları ben 2 gün önce gündüz uyudum uyandığımda ağlıyodum bebeğim doğmuştu ama ellerim boş kalıodu söylemek istemiyorum gördüğüm şeyi abisi geliyodu kardeşini soruyodu falan bi kalktım nasıl ağlıyorum ama kendimi toparladım bi iki dua okudum sakinleştimRuyamda bebeğim doguyordu isitme engelliydi hicbisye tepki vermiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?