2015 Nisan Anneleri

Alllah anali babali buyutsn cnm

gunaydın kızlar bu gece de bız faalıyet olmadı. kız da ben de uyuduk uyandık.

Günaydın kizlaaarr
Doğurmadan bir geceyi daha atlattık :)
Bizimkinin kendi geleceği yok cebren ve hile ile alacak gibiyiz
Hayırlısı bakalim

evet kızlar sıra bizde, heyecandan uyuyamiyorum. sabah 11:30da kızım gelecek insaAllah, spinalmi genel anestezimi karar veremedim,ne dersiniz

Spinal bence.. hem epidurale göre daha iyi hem bebeğini ilk sen görmüş ol.. genel zor oluyor

Ruyamda bebeğim doguyordu isitme engelliydi hicbisye tepki vermiyordu

Kuzum takılma hic.. allah hayırlara çıkarsın. Oluyor böyle rüyalar

kaşıntıların son buluyo inşallah canım allah yardımcın olsun ben sezeryan olsam doktora bırakırım ama epidural falanda yaptıramam heralde korkuorum çünkü genel daha iyi sanki
Canım hastanedeyim bak sakin ama sakin yaptırma sezeryan.ağlıyorum şuanda bende çok korkuyorum.çok başka bi duygu.Rabbim korusun bizi dua edin banada

merabalr kızlar.. doğum yapanlar gözünüz aydın.. yapacak olan arkadaşlara da sabır diliyorum.. uzun bi süre giremedim nete 1 nisanda bizim günümüz bitmişti hala da doğuramamıştım bebek inmedi ve açılmam da olmadı hiç,suyu da bitmişti . 2 nisan sabah 8.30 da hastaneye yatış yaptık ve suni sancı aldım 12.15 e kadar ama benim inatçı oğlum hala inmedi aksine yukarı yol almaya başladı sanırım ağzımdan çıkmaya karar vermişti.. o kadar sancı almama rağmen hiç hissetmedim o sancıları büyük çabalarıma rağmen normal doğuramadım, doktorum bu durumda normal doğum olamayacağını bebeğin kakasını yapmış olabileceğini söledi.. apar topar sezeryana gittim hemde ağlaya ağlaya..12.37 de 3980gr 53 cm olarak bebeğim dünyaya merhaba dedi hemde kalın sesiyle ağlayarak :) bebeğim kakasını yapmış ve yutmak üzereymiş zamanında ameliyata girmişiz şükürler olsun.... üzerinden 15 gün geçti ve evimize neşe geldi :) :)

Canim benimde gecen perşembe 37 +1de 2700 gr çıkmıştı. Benim kiz hep geriden geliyor. Saglikli olsunlar da biraz zayıf olsunlar.
Saglikli olsunlar insallah
canım ben son haftaya giriyorum benimki 2500 gr
Ins. Ultrasonu yaniltir bebisler :)
Ya bir de cok kucuk olunca da normal dogum zor oluyor diyorlar, dogru mu acaba bu?
3 kg dogsa yeter bana da :)
Bizde 2800 kg idik fakat kızım 2.5 doğdu yani belli olmuyor . Dediğinden az yada çok da Çıkabilir . Hem Zaman'ın var bir hafta içinde 3 kg civarı olur .
Az cikti demek, belki benim de az cikar. Sag salim dogsun da :)

Iyi aksamlar herkese. Hamilelikde idrarinda protein cikan oldumu? Ne anlama geliyor cikmasi?

Benim idraryolu enfeksiyonundan dolayi cikmisti.

Ohoo bu kasilma 2 aydir oluyor bende. Doguma hazirlik ama bir sey olacagi anlamina gelmez, baski da bebek dogum kanalina girdigi icin son haftalarda olur, bosa strese girme yetisir annen insallah
Benim de annem gelmedi henuz, carsamba gelecek
Kızlar ne olur dua edin bana.
allah yardimcin olsun, saglicakla gelsin bebisin.

Saglikli dogmus ya, hele de masallah 4 kilo nerdeyse :)

Saglikli dogmus ya, hele de masallah 4 kilo nerdeyse :)

saolasın canım :) bebeğin kilosunu görünce normal doğuramıycamı anladım ama:) bu arada ultrasonun yanılma payı var gerçekten biz hep 300 gr düşük hesaplıyoduk yüksek çıktı arkadaşlar buna da dikkat etmeli :) doğum sabahı ultrasonda 3700 çıkmıştı..

Selamlar... 6 nisanda dogum yaptim bebegimin gobegi 10. gunde dustu. Dustugu gunden beri gobek kisminda kiyafetine bulasan az miktarda kan oluyordu. Bugun doktora sorduk k vitamini eksikliginden oldugunu soyledi.k vitamin ignesi yaptirdik. Bu arada isitme testini tek kulagini gecen hafta gecti ama diger kulakta kir oldugu icin gecememisti.bugun ikisinden de gecti. Basina gelen olursa aklinda bulunsun diye yaziyorum. Ben cok telaslanmistim bunlar icin.telasa gerek yok ama doktora gitmek lazimmis kan gordugunde.

Benimde genelde sağa toplanıyor cnm hatta sırt üstü yatıyorsam nefes almam bile zorlaşıyor ama onunla alakalı değildir heralde bende çok sık yapıyordu bu hareketi bekler Allahın izniyle Üzmez seni bebısin rahat ol

Bizim bebıste nazlı cıktı gelmiyor doktor haftaya çarşamba günün doluyor dedi sancılarım çıkarsa nst de alırız doguma yoksa pazartesiye kadar beklıcez olmadı başka yollara başvurucaz dedi öyle deyince korktum sezaryan dicek diye ama başka yollar sunı sancı dedi normal doğumdan başka birşey düşünmüyoruz suan dedi inşallah öyle olur Rabbim yardımcımız olsun bizim bebekler mübarek 3 ayları bekliyor heralde

Merhaba anneler biz 23 günlük olduk oğlumla bugün.normal doğum isteyenlere tek tavsiyem epidural anestezi almaları.ıkınmanıza büyük faydası var.

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün ☺

Merhaba kızlar..10 nisan 10:20 de spinal sezeryan oldum..kuzuma kavuştum 3580 gr ağirlığinda 50 cm lokum gibi bişey..çok şükür rabbim herkesinkini hayırlı etsin inşallah..hastaneden cikarken 3450 gr tartıldı..işitme testi yapıldı..geçtik..darısı doğurmayan.arkadaşlarımıza inşallah..dünyanın en güzel şeyi..bu arada spinal çok rahatmış gerçekten korktuğuma değmedi..herşey güzel geçti..doğar doğmaz gördüm ağlamasını duydum müthiş bişey ben ikinci kez tattım çok şükür..rabbim isteyen herkese nasip etsin..

kızlar sezeryana giricem dua edin.kendime gelince yazarın insaAllah
Canım Allah yardımcın olsun keşke mesajını daha önce görseydim yanına kayısı kompostosu ve humana çay al derdim hem bağırsakların çabuk çalışsın hem de sütün gelsin diye.İnşallah söyleyen biri olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…