Alllah anali babali buyutsn cnmBugun saat 14 de oglumu kucagima aldim sukurler olsun. Sezeryan cok iyi gecti sonrasi biraz agriliydi. Bu geceyi bi atlatalim hayirlisiyla sonrasi daha kolay olur insallah. Cook guzel bir duygu..Allah herkese nasip etsin, kalan arkadaslarimda hayirlisiyla kucagina alsin bebeklerini..
evet kızlar sıra bizde, heyecandan uyuyamiyorum. sabah 11:30da kızım gelecek insaAllah, spinalmi genel anestezimi karar veremedim,ne dersiniz
Ruyamda bebeğim doguyordu isitme engelliydi hicbisye tepki vermiyordu
Canım hastanedeyim bak sakin ama sakin yaptırma sezeryan.ağlıyorum şuanda bende çok korkuyorum.çok başka bi duygu.Rabbim korusun bizi dua edin banadakaşıntıların son buluyo inşallah canım allah yardımcın olsun ben sezeryan olsam doktora bırakırım ama epidural falanda yaptıramam heralde korkuorum çünkü genel daha iyi sanki
Saglikli olsunlar insallahCanim benimde gecen perşembe 37 +1de 2700 gr çıkmıştı. Benim kiz hep geriden geliyor. Saglikli olsunlar da biraz zayıf olsunlar.
Ins. Ultrasonu yaniltir bebisler :)canım ben son haftaya giriyorum benimki 2500 gr
3 kg dogsa yeter bana da :)canım bence hiç kiloya takılma bende senin gibi çok sorun yapıyodum. 38. haftamda doğum yaptım doğumdan 2 gün önce 2800 çıktı ultrasonda ama kızım 3000 kg doğdu. sağlıklı olsunda doğunca annesini bol bol emer büyür kuzu annesi :)
Az cikti demek, belki benim de az cikar. Sag salim dogsun da :)Bizde 2800 kg idik fakat kızım 2.5 doğdu yani belli olmuyor . Dediğinden az yada çok da Çıkabilir . Hem Zaman'ın var bir hafta içinde 3 kg civarı olur .
Iyi aksamlar herkese. Hamilelikde idrarinda protein cikan oldumu? Ne anlama geliyor cikmasi?
Ohoo bu kasilma 2 aydir oluyor bende. Doguma hazirlik ama bir sey olacagi anlamina gelmez, baski da bebek dogum kanalina girdigi icin son haftalarda olur, bosa strese girme yetisir annen insallahBebek sagda toplanıyor karnimin sagi yuksek solu alcak oluyo yamuluyo. Bu dogumla alakasi varmi kizlar korkuyorum annem de memlekete gtti bugun cenazeye. Bide ayaga kalknca altta baski oluyo o yuzden hep yatmaya çalışıyorum. Bisey olmaz demi bir iki gun
allah yardimcin olsun, saglicakla gelsin bebisin.Kızlar ne olur dua edin bana.
Saglikli dogmus ya, hele de masallah 4 kilo nerdeyse :)merabalr kızlar.. doğum yapanlar gözünüz aydın.. yapacak olan arkadaşlara da sabır diliyorum.. uzun bi süre giremedim nete1 nisanda bizim günümüz bitmişti hala da doğuramamıştım bebek inmedi ve açılmam da olmadı hiç,suyu da bitmişti . 2 nisan sabah 8.30 da hastaneye yatış yaptık ve suni sancı aldım 12.15 e kadar ama benim inatçı oğlum hala inmedi aksine yukarı yol almaya başladı sanırım ağzımdan çıkmaya karar vermişti.. o kadar sancı almama rağmen hiç hissetmedim o sancıları büyük çabalarıma rağmen normal doğuramadım, doktorum bu durumda normal doğum olamayacağını bebeğin kakasını yapmış olabileceğini söledi.. apar topar sezeryana gittim hemde ağlaya ağlaya..12.37 de 3980gr 53 cm olarak bebeğim dünyaya merhaba dedi hemde kalın sesiyle ağlayarak :) bebeğim kakasını yapmış ve yutmak üzereymiş zamanında ameliyata girmişiz şükürler olsun.... üzerinden 15 gün geçti ve evimize neşe geldi :) :)
Saglikli dogmus ya, hele de masallah 4 kilo nerdeyse :)
Benimde genelde sağa toplanıyor cnm hatta sırt üstü yatıyorsam nefes almam bile zorlaşıyor ama onunla alakalı değildir heralde bende çok sık yapıyordu bu hareketi bekler Allahın izniyle Üzmez seni bebısin rahat olBebek sagda toplanıyor karnimin sagi yuksek solu alcak oluyo yamuluyo. Bu dogumla alakasi varmi kizlar korkuyorum annem de memlekete gtti bugun cenazeye. Bide ayaga kalknca altta baski oluyo o yuzden hep yatmaya çalışıyorum. Bisey olmaz demi bir iki gun
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün ☺merabalr kızlar.. doğum yapanlar gözünüz aydın.. yapacak olan arkadaşlara da sabır diliyorum.. uzun bi süre giremedim nete1 nisanda bizim günümüz bitmişti hala da doğuramamıştım bebek inmedi ve açılmam da olmadı hiç,suyu da bitmişti . 2 nisan sabah 8.30 da hastaneye yatış yaptık ve suni sancı aldım 12.15 e kadar ama benim inatçı oğlum hala inmedi aksine yukarı yol almaya başladı sanırım ağzımdan çıkmaya karar vermişti.. o kadar sancı almama rağmen hiç hissetmedim o sancıları büyük çabalarıma rağmen normal doğuramadım, doktorum bu durumda normal doğum olamayacağını bebeğin kakasını yapmış olabileceğini söledi.. apar topar sezeryana gittim hemde ağlaya ağlaya..12.37 de 3980gr 53 cm olarak bebeğim dünyaya merhaba dedi hemde kalın sesiyle ağlayarak :) bebeğim kakasını yapmış ve yutmak üzereymiş zamanında ameliyata girmişiz şükürler olsun.... üzerinden 15 gün geçti ve evimize neşe geldi :) :)
Canım Allah yardımcın olsun keşke mesajını daha önce görseydim yanına kayısı kompostosu ve humana çay al derdim hem bağırsakların çabuk çalışsın hem de sütün gelsin diye.İnşallah söyleyen biri olmuşturkızlar sezeryana giricem dua edin.kendime gelince yazarın insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?