2015 Nisan Anneleri

uyurken baldan tatlı bir fındığım var ama uyanıkken huysuz virjine dönüşüyor göğsümü kabul etmiyor ememiyor silikon uç kullanıyorum göğüs ucum olduğu halde sırf daha rahat tutsun diye ağlıyor da ağlıyor bi keyifle emziremedim bebeğimi

Humana cok ise yariyor kesinlikle herkese oneririm

Kızlar merhaba salı günü saat 11:30 da spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım.3400 gr 50 cm minik bir kzım var darısı doğum yapmayan arkadaşlarıma ..bu arada aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum ayağa kalkınca çözümü bulan anneler varsa yardım bekliyorum...

Kizlar herkese hayirli cumalar ben ozellikle sezeryanli dogum yapan arkadaslara bir sorum var bundan onceki dogumumu 8 sene once yaptigim icin unutmusum biz bugun 17 gunluk olduk kizimla dune kadar kanamam kahverengi ve cok az geliyodu dunden beri bayag yogun ve kirmizi ameliyat yerimdede cok agri var saglik ocagindaki ebede kanaman artar ve agrin olursa tehlikeli demisti simdi ben doktora gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim sizlerinde basina boyle gelen varmi.cok uzun oldu ama ne yapacagimi sasirdim

gozun aydın, gecmıs olsun. anestezı kaynaklı bas agrısı oluyo. nescafe ve su ıc bol bol.

Doğum yapan arkadaşlar aranızda lohusa depresyonu yaşayan var mı? Ben mutsuzluk hissediyorum bi de 2,5 Yaşında kızım var onunla da ilgilenemiyorum. Gece de uykusuz kalınca çok mutsuz hissediyorum. Ne yapmalıyım bana akıl verin. Sürekli ağlak durumdayım sanki hayatım hiç eski düzenine oturmayacakmış gibi hissediyorum. Of Allah'ım affetsin sanki dertsiz Başıma dert almış gibi hissediyorum. Benim gibi hisseden var mı?

kızlar daha yenı farkettım koltuk altlarım ozellıkle kıvrım yerlerı kararmıs, ensemden boynuma dogru da hafıf kararma var sankı kır gıbı
sızde de varmı

kızlar daha yenı farkettım koltuk altlarım ozellıkle kıvrım yerlerı kararmıs, ensemden boynuma dogru da hafıf kararma var sankı kır gıbı
sızde de varmı
Bende de var kuaforum bile farketti koltuk altlarm kapkara olms. Vajinanin kenarlari da öyle. Gecermi acaba bunlar. Yuzumde de lekeler var cil cil

Kızlar kontrol vardı bugün bebegin suyu bitiyo artık pazartesi son gün gel yatış yapacam dedi suni sancı verecekmis bende kabul etmedim çünkü ne açılma var nede kanala girmiş bebek suyunda az olunca gelmez diye düşündük ebe de aynı şeyi dedi sancı çektiğinle kalırsın pazartesi için sezeryan dedik belki hafta sonu kendi gelir bebeğim hakkımızda hayırlısı

CANİM allah bağışlasin bebeğini benimde doktor pazartesi gel yatış yapalım diyo suni sancıyla deneyecek suyu cook azalmış kanalada girmemiş açılma bişey yok bende direk sezeryan istedim senin mesajını okuyunca doğru karar vermiş gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…