- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Canım Allah yardımcın olsun keşke mesajını daha önce görseydim yanına kayısı kompostosu ve humana çay al derdim hem bağırsakların çabuk çalışsın hem de sütün gelsin diye.İnşallah söyleyen biri olmuştur
Hayirlisi olsun insallah yavrunu saglicakla al kucaginaBen de pes ettim canim sezaryene giriyorum
gozun aydın, gecmıs olsun. anestezı kaynaklı bas agrısı oluyo. nescafe ve su ıc bol bol.Kızlar merhaba salı günü saat 11:30 da spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım.3400 gr 50 cm minik bir kzım var darısı doğum yapmayan arkadaşlarıma ..bu arada aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum ayağa kalkınca çözümü bulan anneler varsa yardım bekliyorum...
Bende de var kuaforum bile farketti koltuk altlarm kapkara olms. Vajinanin kenarlari da öyle. Gecermi acaba bunlar. Yuzumde de lekeler var cil cilkızlar daha yenı farkettım koltuk altlarım ozellıkle kıvrım yerlerı kararmıs, ensemden boynuma dogru da hafıf kararma var sankı kır gıbı
sızde de varmı
Gozun aydin canim. Sonunda kavustunuz. Bize de nasip etsin allah. Nasil gecti korkuyordun. Bende korkuyorum.Kızlar geldi oğlum dünyaya 3400 gr 50 cm oldu yavrum darisi bekleyenlerin başına.allah hepinizi kurtarsın.
CANİM allah bağışlasin bebeğini benimde doktor pazartesi gel yatış yapalım diyo suni sancıyla deneyecek suyu cook azalmış kanalada girmemiş açılma bişey yok bende direk sezeryan istedim senin mesajını okuyunca doğru karar vermiş gibiyimmerabalr kızlar.. doğum yapanlar gözünüz aydın.. yapacak olan arkadaşlara da sabır diliyorum.. uzun bi süre giremedim nete1 nisanda bizim günümüz bitmişti hala da doğuramamıştım bebek inmedi ve açılmam da olmadı hiç,suyu da bitmişti . 2 nisan sabah 8.30 da hastaneye yatış yaptık ve suni sancı aldım 12.15 e kadar ama benim inatçı oğlum hala inmedi aksine yukarı yol almaya başladı sanırım ağzımdan çıkmaya karar vermişti.. o kadar sancı almama rağmen hiç hissetmedim o sancıları büyük çabalarıma rağmen normal doğuramadım, doktorum bu durumda normal doğum olamayacağını bebeğin kakasını yapmış olabileceğini söledi.. apar topar sezeryana gittim hemde ağlaya ağlaya..12.37 de 3980gr 53 cm olarak bebeğim dünyaya merhaba dedi hemde kalın sesiyle ağlayarak :) bebeğim kakasını yapmış ve yutmak üzereymiş zamanında ameliyata girmişiz şükürler olsun.... üzerinden 15 gün geçti ve evimize neşe geldi :) :)
BeeenKac kisi kaldik acaba dogum yapmayan :)
Kızlar geldi oğlum dünyaya 3400 gr 50 cm oldu yavrum darisi bekleyenlerin başına.allah hepinizi kurtarsın.
Bende bunu merak ediyorum galiba cok az kisi :) bence dogum yapmayan hamislerr senin yorumunu begensin ordan bakalim kac kisiyizKac kisi kaldik acaba dogum yapmayan :)
Kac kisi kaldik acaba dogum yapmayan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?