Bizimki de 9. Günde düştü bir iki gün bizim de hafif kan oldu şimdi yok birşey kurudu artık . K vitamini anne yiyerek açığı kapatmaz mı CNm iğne oldu ? ..Selamlar... 6 nisanda dogum yaptim bebegimin gobegi 10. gunde dustu. Dustugu gunden beri gobek kisminda kiyafetine bulasan az miktarda kan oluyordu. Bugun doktora sorduk k vitamini eksikliginden oldugunu soyledi.k vitamin ignesi yaptirdik. Bu arada isitme testini tek kulagini gecen hafta gecti ama diger kulakta kir oldugu icin gecememisti.bugun ikisinden de gecti. Basina gelen olursa aklinda bulunsun diye yaziyorum. Ben cok telaslanmistim bunlar icin.telasa gerek yok ama doktora gitmek lazimmis kan gordugunde.
hayirli olsun bebisiniz :) Cok gecmis olsun bu arada.. ayni sorun bizde de vvar.6.gun dustu gobegi. Bugun 19. gun oldu ama hala kan pihtilari goruyorum gobeginde.. internete arastirinca k vitamini eksikligi yaziyo. Ama bazilarinin vitamin ignesi yaptirmasina ragmen bitmemis kan pihtilari.zamanla gecer diyolar. Simdi sen yazinca acaba gitmelimiyiz dedim dr'a.Selamlar... 6 nisanda dogum yaptim bebegimin gobegi 10. gunde dustu. Dustugu gunden beri gobek kisminda kiyafetine bulasan az miktarda kan oluyordu. Bugun doktora sorduk k vitamini eksikliginden oldugunu soyledi.k vitamin ignesi yaptirdik. Bu arada isitme testini tek kulagini gecen hafta gecti ama diger kulakta kir oldugu icin gecememisti.bugun ikisinden de gecti. Basina gelen olursa aklinda bulunsun diye yaziyorum. Ben cok telaslanmistim bunlar icin.telasa gerek yok ama doktora gitmek lazimmis kan gordugunde.
En son ben doguracagimKac kisi kaldik acaba dogum yapmayan :)
Hayirli olsun guzel yavrun. Gule gule buyut. Biz de 19 gunluk olduk. Benim de adet kanamasi seklinde pihti ve sumuksu sekilde geliyodu. Bundan 4 -5 gun once birden kipkirmizi aniden kan geldi. Ped birden ememediginden ic camasirim filan hep batti. Biraz telaslandim ama agri filan olmadi.. Bugun de yine aniden kirmizi bi kan geldi. hatta bebegim kucagimdaydi. Battaniyesini kirlettimKizlar herkese hayirli cumalar ben ozellikle sezeryanli dogum yapan arkadaslara bir sorum var bundan onceki dogumumu 8 sene once yaptigim icin unutmusum biz bugun 17 gunluk olduk kizimla dune kadar kanamam kahverengi ve cok az geliyodu dunden beri bayag yogun ve kirmizi ameliyat yerimdede cok agri var saglik ocagindaki ebede kanaman artar ve agrin olursa tehlikeli demisti simdi ben doktora gitmelimiyim yoksa beklemelimiyim sizlerinde basina boyle gelen varmi.cok uzun oldu ama ne yapacagimi sasirdim
Boyle hissetmen cok normal. Uzerinde bi suru sorumluluk ilgi bekleyen iki yavrun bi de ustune uykusuzluk.. sana yardimci biri lazim.yok mu buyuklerden birileri canim. Allah kolaylik versinDoğum yapan arkadaşlar aranızda lohusa depresyonu yaşayan var mı? Ben mutsuzluk hissediyorum bi de 2,5 Yaşında kızım var onunla da ilgilenemiyorum. Gece de uykusuz kalınca çok mutsuz hissediyorum. Ne yapmalıyım bana akıl verin. Sürekli ağlak durumdayımsanki hayatım hiç eski düzenine oturmayacakmış gibi hissediyorum. Of Allah'ım affetsin sanki dertsiz Başıma dert almış gibi hissediyorum. Benim gibi hisseden var mı?
Aslında ablam da annem de şu an yanımdalar ama kızım doğduğunda da böyle Şeyler hissetmiştim. Kötü bi psikoloji . Umarım çanucak atlatırımBoyle hissetmen cok normal. Uzerinde bi suru sorumluluk ilgi bekleyen iki yavrun bi de ustune uykusuzluk.. sana yardimci biri lazim.yok mu buyuklerden birileri canim. Allah kolaylik versin
Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğiniMerhaba kızlar..10 nisan 10:20 de spinal sezeryan oldum..kuzuma kavuştum 3580 gr ağirlığinda 50 cm lokum gibi bişey..çok şükür rabbim herkesinkini hayırlı etsin inşallah..hastaneden cikarken 3450 gr tartıldı..işitme testi yapıldı..geçtik..darısı doğurmayan.arkadaşlarımıza inşallah..dünyanın en güzel şeyi..bu arada spinal çok rahatmış gerçekten korktuğuma değmedi..herşey güzel geçti..doğar doğmaz gördüm ağlamasını duydum müthiş bişey ben ikinci kez tattım çok şükür..rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba salı günü saat 11:30 da spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım.3400 gr 50 cm minik bir kzım var darısı doğum yapmayan arkadaşlarıma ..bu arada aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum ayağa kalkınca çözümü bulan anneler varsa yardım bekliyorum...
canım ben aktardan bi karışım aldım sabah onu demleyip içiyorum öğlen akşam rezene günlük komposto ve bol su içiyorum :) ilk günler çok önemli sütün azsa mamayla takviye et canım ben mama vermedim yavrum sarılık oldu hala onunla uğraşıyoruz bugün yine kontrole gittik şükür 11 e düşmüş :)Anneler sutunuzu arttirmak icin neler yaptiniz. Humana cayi aldim bol su ve komposto iciyorum
Allah bagışlasın bebeğini. Sağlıcakla büyüt. Hayırlı olsun.Kızlar geldi oğlum dünyaya 3400 gr 50 cm oldu yavrum darisi bekleyenlerin başına.allah hepinizi kurtarsın.
Hen varımKac kisi kaldik acaba dogum yapmayan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?