2015 Nisan Anneleri

Bugün 39 haftam bitti. Pazartesi kontrole gitmistim ,aciklik yoktu, kanala girmemişti kızım. Bugün sabah kanli akıntı geldi. Dr aradım nişan gelmiş dedi. Sancin başlarsa gel dedi. Sabahtan beri evdeyim, bebis kasiliyor, hafif agrim sancim var ama duzenli değil. Bakalım nolcazzz...

arkadaslar okuyamadim gecmisi ama masaji soranlar olmus.zeytinyagini pamuga batirip vajina dudaklarindan makata dogru suruyoruz her gun yapin eger yakinsa dogum sabah aksam yapin.rahimi eskiden ebeler boyle acarmis.birde hurma yiyin bol bol.inanin normal dogum sancisi regl gibi.birazdaha agir ama dayanilmaz degil.ilk dogumum suni ile oldu dayanmasi daha zordu.herkese kolay dogum diliyorum.birde sakin nefes alin sanci aninda

Bizimki de 9. Günde düştü bir iki gün bizim de hafif kan oldu şimdi yok birşey kurudu artık . K vitamini anne yiyerek açığı kapatmaz mı CNm iğne oldu ? ..
Kulak testinden bizde ilk seferde geçemedik tek kulaktan dediğin sebep çok Doğru kulak dolu olduğu için oluyor bazen . Ertesi gün geçti bizimkide.

hayirli olsun bebisiniz :) Cok gecmis olsun bu arada.. ayni sorun bizde de vvar.6.gun dustu gobegi. Bugun 19. gun oldu ama hala kan pihtilari goruyorum gobeginde.. internete arastirinca k vitamini eksikligi yaziyo. Ama bazilarinin vitamin ignesi yaptirmasina ragmen bitmemis kan pihtilari.zamanla gecer diyolar. Simdi sen yazinca acaba gitmelimiyiz dedim dr'a.

Hayirli olsun guzel yavrun. Gule gule buyut. Biz de 19 gunluk olduk. Benim de adet kanamasi seklinde pihti ve sumuksu sekilde geliyodu. Bundan 4 -5 gun once birden kipkirmizi aniden kan geldi. Ped birden ememediginden ic camasirim filan hep batti. Biraz telaslandim ama agri filan olmadi.. Bugun de yine aniden kirmizi bi kan geldi. hatta bebegim kucagimdaydi. Battaniyesini kirlettim doktora gitmeyi dusunmuyorum. Dikis yerlerim cok fazla hareket edince ayakta fazla kalinca agri yapiyo. Ama korse ile destekleyince hic sorun olmuyo.. sen kullaniyo musun korse

Boyle hissetmen cok normal. Uzerinde bi suru sorumluluk ilgi bekleyen iki yavrun bi de ustune uykusuzluk.. sana yardimci biri lazim.yok mu buyuklerden birileri canim. Allah kolaylik versin

sona kalanlardan biride benimm merak, bekleyiş, korku herşey bir arada gel oğlummmm gel artık sezaryen de korkuyorum normaldende offfffffffff

Hep nisan sonu bdt si olanlar olarak kalmisiz ya

Bende dun ebedeydim. 3 sene once oglum 4320 dogdu,acil sezeryan ile. Bu sefer de takipdeler kilolu ise 41. Haftalara beklenmesin diye. 41+3 de suni sanci vermislerdi.

Neyse bizim kizçe 3500 olmus buyuk dedi ebe. Persembe tekrar gidecegim ve kilo 3800 filan ise sanirsam dogum u planlayacaklar. Sezeryan mi suni mi bilmiyorum o gun belli olur. Keske persembe olmadan kendi gelse

Hurma var evde kendimi hurmaya mi versem: -)

Boyle hissetmen cok normal. Uzerinde bi suru sorumluluk ilgi bekleyen iki yavrun bi de ustune uykusuzluk.. sana yardimci biri lazim.yok mu buyuklerden birileri canim. Allah kolaylik versin
Aslında ablam da annem de şu an yanımdalar ama kızım doğduğunda da böyle Şeyler hissetmiştim. Kötü bi psikoloji . Umarım çanucak atlatırım

Anneler sutunuzu arttirmak icin neler yaptiniz. Humana cayi aldim bol su ve komposto iciyorum

fahri konsolos evet bebegin cok kucuk olmasi da normal dogumu zorlastiriyor. Cunku bebek rahime baski yapip acilma olmasini saglayamiyor. Benim dogumumda 30 saat bekledik bebek baski yapsin diye, suni sanci aldim ve surekli yurudum. 3 cm aciklik olmasina ragmen bebegim kafasini basamadigi icin sezeryana alindim.

Gözün aydın canım. Allah bagışlasın bebeğini

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün

Anneler sutunuzu arttirmak icin neler yaptiniz. Humana cayi aldim bol su ve komposto iciyorum
canım ben aktardan bi karışım aldım sabah onu demleyip içiyorum öğlen akşam rezene günlük komposto ve bol su içiyorum :) ilk günler çok önemli sütün azsa mamayla takviye et canım ben mama vermedim yavrum sarılık oldu hala onunla uğraşıyoruz bugün yine kontrole gittik şükür 11 e düşmüş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…