2015 Nisan Anneleri

Biz bugün kontrole gittik. 38+2 deyiz. 2800 gr 49 cm olmuş minik kızım. Doktorumuz taş çatlasın 3 kilo dogar dedi. Ebede çatı muayenesi yaptı. Çatın müsait sende gayet dayanaklisin rahat dogurursun dedi. (Henüz çatı muayenesi yaptırmaysn kaldiysa korkulacak bisey yok) Nst sancı cikmadi henüz açılmada yok. Bakalım ne zaman gelicek kızım.

Masallah bebise

Bana yapmadilar cati muayenesi. Dun bebegin basi cok asagida oynatamiyorum bile dedi ebe. Bu iyi birsey mi bilmiyorum. Nts e girdim bende bugun. Sanci adina hicbirsey yoktu

Gözünüz Aydın canım düşmüş sarılık Değeri oğlumda sarılık oldu ilk haftasında 1gece hastanede yattı fototerapi yapıldı çok korktum o Minicik bedeniyle serum yedi ağlamaktan helak oldum şimdi ünde 1 kere de mama veriyorum bende Allah ewlatlarımızla sınamasın

Hepinizin bildiği gibi doğurmayan bende varım :)bugün biraz sancım oldu acile gittim 20 dk da 20lık bir sancı çıktı çok az da açılma var yarın kontrol var bakalım ne olacak ama şeytanın vesveseleri de sarmıyor değil

Kızlar bebeği emmeyen varmı göğüs ucum yok ama silikon uc la emzirdigimdede emmek istemiyor süt ağzına geliyor ama emmiyor delircem iyice biberona alisti

Evet mecbur mama verdik canim uyumuyodu zaten doymadigi icin surekli agliyodu mama verince rahatladi. Sarilik olmasin dedigin gibi. Gogus ucu yaralarim var bi de cok aciyor emziririken sende de oldu mu ve ne yaptin

Benim minik kizimda 3250gr dogdu normal dogum ile ve 4.ikinmamda dogdu bebegin minyon olmasi avantaj canim sonrasinda emer kilo alir

Amin Allah bizi onlarla sinamasin icim gidiyo aglayinca bile. Ben de mama veriyorum mecburen sarilik olmasin bi de ac kaliyo uyumuyo

Yediklerimizdr k vitamini var mi bilmiyorum. Doktor bir tane igne vurdurdu 2 gune gecer kanamaz dedi. Dogar dogmaz k vitamin ignesini yapiyorlarmis bebege.ama sadece anne sutuyle beslenen cocuklarda eksiklik olabiliyormus. Sık rastlanan bir durummus. Hemen bir hemsire vurdu igneyi. Eve geldik hala kanamadi. Doktora gidilmeli bence. Korkmayin ama gobekten kan gelmesi biraz da tehlikeli bir durum.

Masallah bebise

Bana yapmadilar cati muayenesi. Dun bebegin basi cok asagida oynatamiyorum bile dedi ebe. Bu iyi birsey mi bilmiyorum. Nts e girdim bende bugun. Sanci adina hicbirsey yoktu
Bana gecen hafta çati muayenesi olacak falan demedi. Ben hazırlıklı gittim. Doktor gene bisey demedi. Tam odasından çıkarken aklima geldi sordum doktora catı muayenesi ne zaman olacak diye ebe yapsın dedi. Ben soylemesem doktorun yapacagi fslan yoktu. Sendd kendin soyle. Aşağıda olması dogumun yakin oldugu anlamına geliyor acaba ?

40+2 olduk ağrılarım var ama çok değil.... kızımın gelesi yok ne yapacağım bilmiyorum

hayrlı olsun canım bebişin :) bence de doğru karar vermişsin ben kendime eziyet ettim saatlerce :)

hayrlı olsun canım bebişin :) bence de doğru karar vermişsin ben kendime eziyet ettim saatlerce :)
ben önce kabul ettim sonra nst ye gidince ebeye sordum tabi ebe daha çok tecrübrli hiç boşuna alma o sancıyı dedi bebekte küçük kilo almamış fazla 2800 falan biraz zor iner kanala o yüzden pazartesiye kadar bekleyecem kendisi gelmezse sezeryan olcam

Kızlar bugün kontrole gittim açıklık sancı yok ne yazık ki. Dr pazar nöbetçi olduğu için pazar günü suni sancı ile normal doğumu deneyeceğim.bu arada biz 40+5 olduk .

Bende de var kuaforum bile farketti koltuk altlarm kapkara olms. Vajinanin kenarlari da öyle. Gecermi acaba bunlar. Yuzumde de lekeler var cil cil

Bende de oldu hep ama'geçiyormuş doğumdan sonra..

Kac kisi kaldik acaba dogum yapmayan :)

Ben de varım
Salı gününe kadar gelmezse gelmezse biz cebren ve hile ile alacağız oğlumu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…