Biz bugün kontrole gittik. 38+2 deyiz. 2800 gr 49 cm olmuş minik kızım. Doktorumuz taş çatlasın 3 kilo dogar dedi. Ebede çatı muayenesi yaptı. Çatın müsait sende gayet dayanaklisin rahat dogurursun dedi. (Henüz çatı muayenesi yaptırmaysn kaldiysa korkulacak bisey yok) Nst sancı cikmadi henüz açılmada yok. Bakalım ne zaman gelicek kızım.
Gözünüz Aydın canım düşmüş sarılık Değeri oğlumda sarılık oldu ilk haftasında 1gece hastanede yattı fototerapi yapıldı çok korktum o Minicik bedeniyle serum yedi ağlamaktan helak oldum şimdi ünde 1 kere de mama veriyorum bende Allah ewlatlarımızla sınamasıncanım ben aktardan bi karışım aldım sabah onu demleyip içiyorum öğlen akşam rezene günlük komposto ve bol su içiyorum :) ilk günler çok önemli sütün azsa mamayla takviye et canım ben mama vermedim yavrum sarılık oldu hala onunla uğraşıyoruz bugün yine kontrole gittik şükür 11 e düşmüş :)
gözün aydın cnm sağlıcakla büyüt oğluşunu darısı başımıza :)Kızlar geldi oğlum dünyaya 3400 gr 50 cm oldu yavrum darisi bekleyenlerin başına.allah hepinizi kurtarsın.
Evet mecbur mama verdik canim uyumuyodu zaten doymadigi icin surekli agliyodu mama verince rahatladi. Sarilik olmasin dedigin gibi. Gogus ucu yaralarim var bi de cok aciyor emziririken sende de oldu mu ve ne yaptincanım ben aktardan bi karışım aldım sabah onu demleyip içiyorum öğlen akşam rezene günlük komposto ve bol su içiyorum :) ilk günler çok önemli sütün azsa mamayla takviye et canım ben mama vermedim yavrum sarılık oldu hala onunla uğraşıyoruz bugün yine kontrole gittik şükür 11 e düşmüş :)
Benim minik kizimda 3250gr dogdu normal dogum ile ve 4.ikinmamda dogdu bebegin minyon olmasi avantaj canim sonrasinda emer kilo alirBiz bugün kontrole gittik. 38+2 deyiz. 2800 gr 49 cm olmuş minik kızım. Doktorumuz taş çatlasın 3 kilo dogar dedi. Ebede çatı muayenesi yaptı. Çatın müsait sende gayet dayanaklisin rahat dogurursun dedi. (Henüz çatı muayenesi yaptırmaysn kaldiysa korkulacak bisey yok) Nst sancı cikmadi henüz açılmada yok. Bakalım ne zaman gelicek kızım.
Amin Allah bizi onlarla sinamasin icim gidiyo aglayinca bile. Ben de mama veriyorum mecburen sarilik olmasin bi de ac kaliyo uyumuyoGözünüz Aydın canım düşmüş sarılık Değeri oğlumda sarılık oldu ilk haftasında 1gece hastanede yattı fototerapi yapıldı çok korktum o Minicik bedeniyle serum yedi ağlamaktan helak oldum şimdi ünde 1 kere de mama veriyorum bende Allah ewlatlarımızla sınamasın
40+2 ile ben hala dogumu bekliyorum ne sanci var ne acilma yarin dr randevumuz var suyumuz azalmisti insallah kizim iyidirHen varım
Bizimki de 9. Günde düştü bir iki gün bizim de hafif kan oldu şimdi yok birşey kurudu artık . K vitamini anne yiyerek açığı kapatmaz mı CNm iğne oldu ? ..
Kulak testinden bizde ilk seferde geçemedik tek kulaktan dediğin sebep çok Doğru kulak dolu olduğu için oluyor bazen . Ertesi gün geçti bizimkide.
hayirli olsun bebisiniz :) Cok gecmis olsun bu arada.. ayni sorun bizde de vvar.6.gun dustu gobegi. Bugun 19. gun oldu ama hala kan pihtilari goruyorum gobeginde.. internete arastirinca k vitamini eksikligi yaziyo. Ama bazilarinin vitamin ignesi yaptirmasina ragmen bitmemis kan pihtilari.zamanla gecer diyolar. Simdi sen yazinca acaba gitmelimiyiz dedim dr'a.
Bana gecen hafta çati muayenesi olacak falan demedi. Ben hazırlıklı gittim. Doktor gene bisey demedi. Tam odasından çıkarken aklima geldi sordum doktora catı muayenesi ne zaman olacak diye ebe yapsın dedi. Ben soylemesem doktorun yapacagi fslan yoktu. Sendd kendin soyle. Aşağıda olması dogumun yakin oldugu anlamına geliyor acaba ?Masallah bebise
Bana yapmadilar cati muayenesi. Dun bebegin basi cok asagida oynatamiyorum bile dedi ebe. Bu iyi birsey mi bilmiyorum. Nts e girdim bende bugun. Sanci adina hicbirsey yoktu
CANİM allah bağışlasin bebeğini benimde doktor pazartesi gel yatış yapalım diyo suni sancıyla deneyecek suyu cook azalmış kanalada girmemiş açılma bişey yok bende direk sezeryan istedim senin mesajını okuyunca doğru karar vermiş gibiyim
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün ☺
Aynısı bende de var, bütün kıvrım yerleri kahverengi çizgi. İnşallah geçicidir...kızlar daha yenı farkettım koltuk altlarım ozellıkle kıvrım yerlerı kararmıs, ensemden boynuma dogru da hafıf kararma var sankı kır gıbı
sızde de varmı
ben önce kabul ettim sonra nst ye gidince ebeye sordum tabi ebe daha çok tecrübrli hiç boşuna alma o sancıyı dedi bebekte küçük kilo almamış fazla 2800 falan biraz zor iner kanala o yüzden pazartesiye kadar bekleyecem kendisi gelmezse sezeryan olcamhayrlı olsun canım bebişin :) bence de doğru karar vermişsin ben kendime eziyet ettim saatlerce :)
Bende de var kuaforum bile farketti koltuk altlarm kapkara olms. Vajinanin kenarlari da öyle. Gecermi acaba bunlar. Yuzumde de lekeler var cil cil
Kac kisi kaldik acaba dogum yapmayan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?