2015 Nisan Anneleri

kızlar, yarım saattır 5 dk da 1 karnım taş gıbı kaskatı oluyo. agrım sızım yok ama. nedır kı bu

kızlar, yarım saattır 5 dk da 1 karnım taş gıbı kaskatı oluyo. agrım sızım yok ama. nedır kı bu
Bn de şimdi onu sorucaktım. Zamanını tutmadım ama son 2 saattir karnım taş gibi oluyo sonra geçiyo. Benim de karnımın kasılması dışında ağrım yok, sıyum da gelmedi.

Canım sipinal yaptır bence.geneli boşver bebeğini göremezsiniz genel anestezi yaptırdığından.bende yarin giricem epidural olucak allah yardimcimiz olsun.bende uyuyamiyorum uyku tutmuyor.bebeğimi düşünmekten

hadi allah kavuştursun canım ne güzel sona kalanlarda doğuruyor yavaş yavaş allah yardımcın olsun

kızlar. herkese tesekkur ederim, kızım geldi çok şükür, spinal sezeryanla. kordon boynuna dolanmış iyiki normali beklememis Dr um

kızlar kasılmalara hafifkasık agrısı eslık etmeye basladı. ama baska bısey yok ne suyum geldı, ne nişan. off napsamkı

kızlar kasılmalara hafifkasık agrısı eslık etmeye basladı. ama baska bısey yok ne suyum geldı, ne nişan. off napsamkı

Su illa ki gelecek diye bir sey yok. Benim Dogumdan cok az once ebe patlatmisti.
Nisan da sancilar cok siddetliyken hastaneye gittigimde koca parmaklariyla ebe acikligima baktiktan sonra geldi.
Sen zamanlamayi takip et.
Sancilarin ne kadar zamanda bir geliyor ve ne kadar kaliyor?

5-7 dk bır tas gıbı oluyo tum karnım ve kasıklarımda hafıf sızı oluyo benı hoplatacak sıddetlı bır agrı hıssetmıyorum ama 1-1.5 dk suruyo kasılma, kasık agrısı 40 sn falan

Herkesin doguma yakin gece uyanmalari wcleri siklasir benim tam tersi. Yattgmdan beri yeni uyandım. Ama suan kasık agrim var hemen geri uyumaliyim korkuyorum bennm ya ooff nasil doguracam

Herkesin doguma yakin gece uyanmalari wcleri siklasir benim tam tersi. Yattgmdan beri yeni uyandım. Ama suan kasık agrim var hemen geri uyumaliyim korkuyorum bennm ya ooff nasil doguracam
günaydın canım aynı şey bende de var daha geçen hafta bile 3 4 defa kalkıyodum sanki benim bebiş aşağı inmiyo yukarı çıkıyo gece sabaha kadar hiç kalkmıyorum tuvalete

Arada sanci geliyo ha tamam diyorum takip ediyim. Bu sefer azaliyo duruyo karisik bisyler. Sonra bu da değil demekki diyorum. Son hafta artk herkes başladı dogurmadnmi demeye senin ikinci cocukmuydu cnm

Arada sanci geliyo ha tamam diyorum takip ediyim. Bu sefer azaliyo duruyo karisik bisyler. Sonra bu da değil demekki diyorum. Son hafta artk herkes başladı dogurmadnmi demeye senin ikinci cocukmuydu cnm
evet canım ikinci ilki normal oldu ama bu öyle olmayacak heralde

5-7 dk bır tas gıbı oluyo tum karnım ve kasıklarımda hafıf sızı oluyo benı hoplatacak sıddetlı bır agrı hıssetmıyorum ama 1-1.5 dk suruyo kasılma, kasık agrısı 40 sn falan

Tatlim aslında doktoruna gidebilirsin sanirim. Benim doktorum 5 dakikada bir olunca sancı, gel demisti..

amin size de geçmiş olsun tatlım dün doktor kanda ast alt ggt değerlerine de baktı ast ve ggt yüksek çıkmış şimdi de ona takıldım doktor bişey demedi

şu son adet tarihinin ilk günü mü son günü mü söyleniyor kargaşası beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrrr.....şu zamana kadar son günü söyleniyor diye biliyorken bana ilk böyle söylemişken dün dr ilk günü dediğinde deli oldummmmmmmmm... 10 ay önceki zamandan zaten haberim yok doğru mu değil m, bilmiyorum ama ilk tespite göre varsayıyorum o zaman 21 de günümüz doluyor ama ilk günü söyleniyorsa o zaman 16 sında günümüz doldu ...hayırlısyla kızım bir kendi gelseydi yoksa çarşambaya kadar bekleyeceğim olmadı sezeryan isteyeceğim bu stresi kaldıramayacağım

kızlar sezeryan olanlar ne zaman korse takmaya başladınız ben doktoruma sordum ince korseyi hemen takabilirsin sorun olmaz hemen alma hastaneden de verebiliyorlarmış ince dediğide nasıl oluyo bilmiyorum takınca acımıyor mu dikşler hastanede yoksa ben doğumdan çıkınca eşim alcak ama nasıl bişey onu anlamadım ben

canım ilk günü söyleniyor her zaman senin son adet tarihin ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…