- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Bn de şimdi onu sorucaktım. Zamanını tutmadım ama son 2 saattir karnım taş gibi oluyo sonra geçiyo. Benim de karnımın kasılması dışında ağrım yok, sıyum da gelmedi.kızlar, yarım saattır 5 dk da 1 karnım taş gıbı kaskatı oluyo. agrım sızım yok ama. nedır kı bu
:) hem çok istiyorum hem de korkuyorum.Ayni kasilMa bendede var hepimiz bu gece dogurrmusuz :)
Canım sipinal yaptır bence.geneli boşver bebeğini göremezsiniz genel anestezi yaptırdığından.bende yarin giricem epidural olucak allah yardimcimiz olsun.bende uyuyamiyorum uyku tutmuyor.bebeğimi düşünmekten
hadi allah kavuştursun canımne güzel sona kalanlarda doğuruyor yavaş yavaş allah yardımcın olsun
Günaydın kizlaaarr
Doğurmadan bir geceyi daha atlattık :)
Bizimkinin kendi geleceği yok cebren ve hile ile alacak gibiyiz
Hayırlısı bakalim
Spinal bence.. hem epidurale göre daha iyi hem bebeğini ilk sen görmüş ol.. genel zor oluyor
Kuzum takılma hic.. allah hayırlara çıkarsın. Oluyor böyle rüyalar
kızlar. herkese tesekkur ederim, kızım geldi çok şükür, spinal sezeryanla. kordon boynuna dolanmış iyiki normali beklememis Dr umCanım Allah yardımcın olsun keşke mesajını daha önce görseydim yanına kayısı kompostosu ve humana çay al derdim hem bağırsakların çabuk çalışsın hem de sütün gelsin diye.İnşallah söyleyen biri olmuştur
kızlar kasılmalara hafifkasık agrısı eslık etmeye basladı. ama baska bısey yok ne suyum geldı, ne nişan. off napsamkı
5-7 dk bır tas gıbı oluyo tum karnım ve kasıklarımda hafıf sızı oluyo benı hoplatacak sıddetlı bır agrı hıssetmıyorum ama 1-1.5 dk suruyo kasılma, kasık agrısı 40 sn falanSu illa ki gelecek diye bir sey yok. Benim Dogumdan cok az once ebe patlatmisti.
Nisan da sancilar cok siddetliyken hastaneye gittigimde koca parmaklariyla ebe acikligima baktiktan sonra geldi.
Sen zamanlamayi takip et.
Sancilarin ne kadar zamanda bir geliyor ve ne kadar kaliyor?
günaydın canım aynı şey bende de var daha geçen hafta bile 3 4 defa kalkıyodum sanki benim bebiş aşağı inmiyo yukarı çıkıyo gece sabaha kadar hiç kalkmıyorum tuvaleteHerkesin doguma yakin gece uyanmalari wcleri siklasir benim tam tersi. Yattgmdan beri yeni uyandım. Ama suan kasık agrim var hemen geri uyumaliyim korkuyorum bennm ya ooff nasil doguracam
evet canım ikinci ilki normal oldu ama bu öyle olmayacak heraldeArada sanci geliyo ha tamam diyorum takip ediyim. Bu sefer azaliyo duruyo karisik bisyler. Sonra bu da değil demekki diyorum. Son hafta artk herkes başladı dogurmadnmi demeyesenin ikinci cocukmuydu cnm
5-7 dk bır tas gıbı oluyo tum karnım ve kasıklarımda hafıf sızı oluyo benı hoplatacak sıddetlı bır agrı hıssetmıyorum ama 1-1.5 dk suruyo kasılma, kasık agrısı 40 sn falan
amin size de geçmiş olsun tatlım dün doktor kanda ast alt ggt değerlerine de baktı ast ve ggt yüksek çıkmış şimdi de ona takıldım doktor bişey demediGözünüz Aydın canım düşmüş sarılık Değeri oğlumda sarılık oldu ilk haftasında 1gece hastanede yattı fototerapi yapıldı çok korktum o Minicik bedeniyle serum yedi ağlamaktan helak oldum şimdi ünde 1 kere de mama veriyorum bende Allah ewlatlarımızla sınamasın
canım ilk günü söyleniyor her zaman senin son adet tarihin ne zamanşu son adet tarihinin ilk günü mü son günü mü söyleniyor kargaşası beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrrrr.....şu zamana kadar son günü söyleniyor diye biliyorken bana ilk böyle söylemişken dün dr ilk günü dediğinde deli oldummmmmmmmm... 10 ay önceki zamandan zaten haberim yok doğru mu değil m, bilmiyorum ama ilk tespite göre varsayıyorum o zaman 21 de günümüz doluyor ama ilk günü söyleniyorsa o zaman 16 sında günümüz doldu ...hayırlısyla kızım bir kendi gelseydi yoksa çarşambaya kadar bekleyeceğim olmadı sezeryan isteyeceğim bu stresi kaldıramayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?