2015 Nisan Anneleri

10 temmuz ...16 nisan oluyor bu durumda 40+2 yim of of ne yapsam ben ya.... bebeğimin ölçümleri de bugün usg ye göre 39+4 le uyumlu ....
canım çok takılma bebeğin ölçümlerine benim ki 2 hafta daha küçük görünüyo eğer riskin yoksa bekleyebilirsin ama bebeğin tersti zannedersem doktorunu arayıp sezeryan istiyorum beklemek istemiyorum diyebilirsin pazartesi için gün alırsın beklemekte çok büyük bi stres benim pazartesiye kadar son doktor suyun kalmamış daha fazla bekleyemeyiz dedi normal yada sezeryan pazartesi biteceği içi çok mutluyum.

5-7 dk bır tas gıbı oluyo tum karnım ve kasıklarımda hafıf sızı oluyo benı hoplatacak sıddetlı bır agrı hıssetmıyorum ama 1-1.5 dk suruyo kasılma, kasık agrısı 40 sn falan
Canim surekliyse bu sancilar dogum sancisi olabilir. Bazi insanlarin agri esigi yuksek oluyor 4-5 cm ye kadar pek agri hissetmiyorlar. Insallah senin de oyledir cok cekmeden doguruverirsin.
Benim 5dkda 1 oldugunda yerimde duramiyordum ama sadece 2cm acilmistm. Ebe inanmiyordu resmen o kadar aci cektigime :)

10 temmuz ...16 nisan oluyor bu durumda 40+2 yim of of ne yapsam ben ya.... bebeğimin ölçümleri de bugün usg ye göre 39+4 le uyumlu ....
Benim de adete gore 23 u gozukuyor ama 3 aylikken yapilan ultrasonda 29 u tarih verdiler olcumlere gore.
Ilk zamanlar sana ne demislerdi ?

Benmde adete gore 23 34 nisan ama bebegin ölçülerine göre bir hafta onden tarih çıkıyordu bu risk isi dr insanın kFasini karıştırıyor ya yok suyu azaldysa yok bisy olursa die dusunuyorum hep şimdide. Ben dr a gideli iki hafta oldu. Kontrol pazartesi. Umarım bi sikinti yoktur. Çünkü iki haftadt bihaberim karnmdakinden

kızlar sancı mancı kalmadı, gecekı halımden eser yok sımdı. sınır oldum. ne guzel doguracam sandım. suan duzensız sancıarım var. geceye kalmadan gunduzgozuyle olsa keske

muhtemel tarih 15 Nisan denmişti hatırladığım tarihle uyumludu ilk tespit

aynen çok sinir bozucu

Sezeryan mi oluyosun sendee bakalım pazartesi benim kontrolüm ben ne durumdayım su çok icemedim iki gündür çok midemi bulandirdi artık bende suni sanci derlerse sezeryan demeyi dusunuyodum ama bilmeden ne gerek var çekmeye gelmezse boşu boşuna cekmis olucaz. Korse geçen gün e bebek te sezeryan korsesi gördüm ben hemen takilabiliyomus onu diyodur belki doktorun yaziyodu üstünde sezeryan korsesi diye

Gozunaydin canm saglikla gelmis ya onemli olanda o zaten Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin ins

Gözün aydın canım. Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt bebeğini

çok sevindim canim Allah analı babalı büyütsün gözün aydin

Kızlar güzel dilekleriniz için çok teeşkkür ederim...
Doğum yapan arkadaşların gözü aydın bekleyenlere hayırlı doğumlar dilerim.. Biz iyiyiz çok şükür. Biraz sarılık başlangıcımız var o yüzden gözümüz saatte saat başı emzirmeye çalışıyorum.. Spinal olamadım ama hayırlısı böyleymiş zaten çok iyi geçmezdi sanırım..

evet canım bugün yarın doğmazsa pazartesi sezeryan doktorda suni sancıyla doğacağına pek ihtimal vermiyor ama denemek istiyor ben hayır dedim ebe de suyu azalmışsa sancı anında kalp ritmi düşer hemen alır sezeryana dedi kanala inmiş olsa gene deneyecm suni sancıyı ama oda yok bakalım gün doğmadan neler doğar daha 2 günümüz var bekli kendi gelir bi ihtimal bekliyoruz korse içinde teşekkürler dün lcw da bi korse gördüm kilot gibi mideye kadar ince olmadı ondan alırım

Sizin gece uyanmalariniz bitmis ben de ilk defa bir gecede 6 kere kalktim. Berbat bi gceydi. Her uyanmamda yataga yatip uyuma pozisyonu almam o kadar zor oldu ki. Vajina kemigimde hep agri hissettim gece boyunca

Sizin gece uyanmalariniz bitmis ben de ilk defa bir gecede 6 kere kalktim. Berbat bi gceydi. Her uyanmamda yataga yatip uyuma pozisyonu almam o kadar zor oldu ki. Vajina kemigimde hep agri hissettim gece boyunca
benim de vajina kemiğim çok ağrıyor geceleri

Iyi hafta sonlari hamimlar,bugun 6. Gunumuz ben toparlandim sayilir mecburen annem 60 yasinda baska yardimcim yok.ewin alisilmis duzeni olmayonca esimle kavga etmeye basladim aglamakliyim surekli.sizin eşlerinizde de boyle sorunlar var mi cok bunaldim

sağolsun benim eşim çok yardımcı oluyo bana. bugün 27 günlük oldum ama hala hiç bir iş yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum o akşam eve gelince yemeği hazırlıyo evleri toparlıyo.

bende gece bebek bakımına yardımcı olmuyo diye şikayet ediyorum uykusuzluk çok yoruyo ama minik için hiç gözüme gelmiyor şükürler olsun :)

Son adet tarihinin ilk günü söyleniyor

sağolsun benim eşim çok yardımcı oluyo bana. bugün 27 günlük oldum ama hala hiç bir iş yapmıyorum sadece bebekle ilgileniyorum o akşam eve gelince yemeği hazırlıyo evleri toparlıyo.
Yok cnm ne yemegi ne ew toplamasi resmen cildirtiyor beni...annemde yetemio kadin tek basina.alisilmis duzeni istiyor esim yok ogle yemegi yok bilmem ne.bakkala zor gonderiorm...hani yeni ewlide degiliz 3 senelik ewliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…