- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
Gözün Aydın CNm Rabbim korumuş sizi çok şükür kavuştun kızına , Allah bağışlasın . Çok geçmiş olsun.kızlar. herkese tesekkur ederim, kızım geldi çok şükür, spinal sezeryanla. kordon boynuna dolanmış iyiki normali beklememis Dr um
Hım büyük gün yarın demek , hayırlısı ile alırsın inş .yavrunu. Rabbim yardımcın olsun .Kızlar bugün kontrole gittim açıklık sancı yok ne yazık ki. Dr pazar nöbetçi olduğu için pazar günü suni sancı ile normal doğumu deneyeceğim.bu arada biz 40+5 olduk .
Çok geçmiş olsun . Bebekler doğdu ve başladı sorunlar Rabbim yardımcımız olsun , çoçuk bakmak çok fedekarlığı olan bir görev 7/24 saat bir ömür sürüyor . Mevlam utandırmasın inş. Hepsini bizlere bağışlasın .Gözünüz Aydın canım düşmüş sarılık Değeri oğlumda sarılık oldu ilk haftasında 1gece hastanede yattı fototerapi yapıldı çok korktum o Minicik bedeniyle serum yedi ağlamaktan helak oldum şimdi ünde 1 kere de mama veriyorum bende Allah ewlatlarımızla sınamasın
Rabbim kavuştursun inş. Epey varmış doğurmayan ..Arkadaslar lutfenn dogumu bekleyen anneler sadece bu yorumu begensin sayiyi gorelim
Gece kesin dogurucam dedim ama olmadi. Bebek daha dogum kanalina girmemisti gecen haftaki kontrolde. Vajina kemigim agriyinca tamam dedim kesin girdi, ama yine dogurmadim :)benim de vajina kemiğim çok ağrıyor geceleri
Kotu olmusfahri konsolos evet bebegin cok kucuk olmasi da normal dogumu zorlastiriyor. Cunku bebek rahime baski yapip acilma olmasini saglayamiyor. Benim dogumumda 30 saat bekledik bebek baski yapsin diye, suni sanci aldim ve surekli yurudum. 3 cm aciklik olmasina ragmen bebegim kafasini basamadigi icin sezeryana alindim.
Bana dogum kanalina girdi mi girmedi mi hicbr sey soylemediler.Gece kesin dogurucam dedim ama olmadi. Bebek daha dogum kanalina girmemisti gecen haftaki kontrolde. Vajina kemigim agriyinca tamam dedim kesin girdi, ama yine dogurmadim :)
canım kimi erkeklerde bebek doğunca kıskançlık oluyormuş annenin tüm ilgisi bebeğe geçtiği için erkekler kıskançlık yapabiliyormuş ,:) seninki de kıskanıyo olabilir mi :)Yok cnm ne yemegi ne ew toplamasi resmen cildirtiyor beni...annemde yetemio kadin tek basina.alisilmis duzeni istiyor esim yok ogle yemegi yok bilmem ne.bakkala zor gonderiorm...hani yeni ewlide degiliz 3 senelik ewliyim
tatlım ben ilk gün hasta bezi kullandım 3 tane falan ikinci günü pedin gecesinden kullanmaya başladım 3. gün de normal ped e döndümBebisi olan anneler hayirli olsun size bi sorum olacakk
Hastane ve ev icin sırasıyla ne aldiniz mesane pedi mi hasta bezimi normal ped miii? Alacagimda yanlis seyler almak istemiyorummm
Cok kotu canım sakin ama sakin sezeryan yaptirma.tek güzel tarafı yavruma kavuşmak.allah sana nasip etsin.kavuş Kuzuna.Gozun aydin canim. Sonunda kavustunuz. Bize de nasip etsin allah. Nasil gecti korkuyordun. Bende korkuyorum.
Ins normal dogum nasip olur. Hic belirti yok amaCok kotu canım sakin ama sakin sezeryan yaptirma.tek güzel tarafı yavruma kavuşmak.allah sana nasip etsin.kavuş Kuzuna.
Banada dogum kanalina girip girmedigini söylemedi doktor. Başı aşağıda olduğunu biliyorum sadece. Ebede çatı muayenesi yaptı normal doğuma uuygun dedi. Nst de sancı çıkmadı. Cuma günü gene nst ye gidicez.Bana dogum kanalina girdi mi girmedi mi hicbr sey soylemediler.
Karnim hala yukarda gibi hissediyorum, baski da hissetmiyorum ama o kemik feci agriyor.
Allah sifa versin canm. Dua ederim bende bebeğine. Sıkma canini sen sutunu dusun bebegin icinMerhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
Merhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinMerhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
Merhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?