2015 Nisan Anneleri

Bebisi olan anneler hayirli olsun size bi sorum olacakk

Hastane ve ev icin sırasıyla ne aldiniz mesane pedi mi hasta bezimi normal ped miii? Alacagimda yanlis seyler almak istemiyorummm

kızlar. herkese tesekkur ederim, kızım geldi çok şükür, spinal sezeryanla. kordon boynuna dolanmış iyiki normali beklememis Dr um
Gözün Aydın CNm Rabbim korumuş sizi çok şükür kavuştun kızına , Allah bağışlasın . Çok geçmiş olsun.

Kızlar bugün kontrole gittim açıklık sancı yok ne yazık ki. Dr pazar nöbetçi olduğu için pazar günü suni sancı ile normal doğumu deneyeceğim.bu arada biz 40+5 olduk .
Hım büyük gün yarın demek , hayırlısı ile alırsın inş .yavrunu. Rabbim yardımcın olsun .

Çok geçmiş olsun . Bebekler doğdu ve başladı sorunlar Rabbim yardımcımız olsun , çoçuk bakmak çok fedekarlığı olan bir görev 7/24 saat bir ömür sürüyor . Mevlam utandırmasın inş. Hepsini bizlere bağışlasın .

Kotu olmus
Benim arkadasimin 2700 gr dogdu, vakumla cektiler.
Oglum da 3250 di 10cm acilmam 40 saat surdu

Gece kesin dogurucam dedim ama olmadi. Bebek daha dogum kanalina girmemisti gecen haftaki kontrolde. Vajina kemigim agriyinca tamam dedim kesin girdi, ama yine dogurmadim :)
Bana dogum kanalina girdi mi girmedi mi hicbr sey soylemediler.
Karnim hala yukarda gibi hissediyorum, baski da hissetmiyorum ama o kemik feci agriyor.

Yok cnm ne yemegi ne ew toplamasi resmen cildirtiyor beni...annemde yetemio kadin tek basina.alisilmis duzeni istiyor esim yok ogle yemegi yok bilmem ne.bakkala zor gonderiorm...hani yeni ewlide degiliz 3 senelik ewliyim
canım kimi erkeklerde bebek doğunca kıskançlık oluyormuş annenin tüm ilgisi bebeğe geçtiği için erkekler kıskançlık yapabiliyormuş ,:) seninki de kıskanıyo olabilir mi :)

Bebisi olan anneler hayirli olsun size bi sorum olacakk

Hastane ve ev icin sırasıyla ne aldiniz mesane pedi mi hasta bezimi normal ped miii? Alacagimda yanlis seyler almak istemiyorummm
tatlım ben ilk gün hasta bezi kullandım 3 tane falan ikinci günü pedin gecesinden kullanmaya başladım 3. gün de normal ped e döndüm

Wkizlar. Dogum yapamayanlar arasinda bende varım . Hala i belirti yok kizimdan ne bi sanci ne isaret. Nasıl doğacak bilemiyorum. Keyfi yerinde sanki. Bu da korkutuyor beni. Çünkü en son gittiğimde kilo almamisti. Bu hafta yine gideceğiz ya yine sanci aciklik yoksa napacagjm ben.

Bana dogum kanalina girdi mi girmedi mi hicbr sey soylemediler.
Karnim hala yukarda gibi hissediyorum, baski da hissetmiyorum ama o kemik feci agriyor.
Banada dogum kanalina girip girmedigini söylemedi doktor. Başı aşağıda olduğunu biliyorum sadece. Ebede çatı muayenesi yaptı normal doğuma uuygun dedi. Nst de sancı çıkmadı. Cuma günü gene nst ye gidicez.

Merhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyor dua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.

Allah sifa versin canm. Dua ederim bende bebeğine. Sıkma canini sen sutunu dusun bebegin icin

şubata girecekken yanlışlıkla nisana girdim bilgisayarın azizliğiyle
ama varmış bir hayır senin mesajını okudum ve çok üzüldüm
rabbim yardımcınız olsun dualarım senin ve küçük meleğinle
inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın

çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin

Canim allah şifa versin dualar seninle insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…