2015 Nisan Anneleri

Allahim insallah en kisa zamanda bebeginin ve diger bebeklerin saglicakla evlerine dönmelerini nasip eder canim. Dualarim sizinle. Allah yar ve yardimciniz olsun.

canım kimi erkeklerde bebek doğunca kıskançlık oluyormuş annenin tüm ilgisi bebeğe geçtiği için erkekler kıskançlık yapabiliyormuş ,:) seninki de kıskanıyo olabilir mi :)
Olabilir canim 3 yildr alisik butun ilginin kendisinde olmaya,herseyi eskisi gibi ayagina bekliyo farkinda degil yeni dogum yaptim sayilir kendime halim yok yinede herseye yetmeye calisiorm

Rabbim şifa olur oğluna kavuşursun inş. Dua ve iyi dileklerim seninle inş . Bebeğin Rızkı için biraz daha güçlü olmalısın CNm .

Kızlar bizim fıstık sürekli uyuyor zor uyandırıp emziriyorum korkulacak bişey yoktur dimi ?

canım rabbim yardımcın olsun inşallah meleğin en yakın zamanda saglıklı bir şekilde çıkar dualarım sizinle

Canım ben doğum yapalı 4 gün oldu bugün başladım takmaya 3 saat taktım dikişlerin ağrısı azaldıkça Süreyi uzatırım

Rabbim senin ve tüm yavrulara sağlık şifa versin inşallah annelerinede güç kuvvet sabır versin cnm
Rabbimin melekleri onlar anne babadan daha çok korur sakınır eminim rahat tut içini moralini en çok ihtiyacı olan senin sütün 1 damla bile olsa ona şifa olur Allahın izniyle

Canim once bebegin icin tebrik ederim. Cok gecmisler olsun. Oglun once allaha sonra meleklere emanet. Allah acil sifalar versin. Biran once iyi haberlerini bekliyoruz. Butun dualar sizinle canim. Allah yavrunuzu size bagislasin insallah.

Bizim evin ergeni yine çekildi odasina. Salak salak gidip orda oturuyor pc ile ugrasiyor falan. Değişik tavirlar. Cildiracam ya inadima yapıyor sanki bu adam. Zaten benm sıkıntım bana yetiyor. Doguramdm doguracam derken stres yapıp duruyorum. Buda annem geldigini istemez gibi kendi halinde evde dolanip duruyor kafayi yedortecek bana. Ustune atlayıp kafasını gozunu dağıt diyor seytan

Kizlar persembe gunu 5te sezaryen ile dogum yaptim bebegimi kucagima aldim cok sukur dualariniz ve iyi dilekleriniz icin cook tsk ediyorum Allah hepimize kolayli
Kizlar birazdan sezaryene giriyorum dualarinizi bekliyorum

Allah yardimcin olsun sagsalim kucagina alirsin insallah

Allah yardımcı olsun canım.

allah yardımcın olsun canım

evet canım benim sat 16 temmuz hesaplarsak 22 nisanda günüm doluyor hepimiz için hayırlısı olsun
sağlıcakla kavuş inşallah canım

inşallah hayırlı kolay sağlıklı geçer. iyi haberlerini okuyalım. Allah yardımcın olsun
k versin

gözün aydın cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin minigine.

Rabbim acil şifalar versin. Sen moralini bozma Allahın izniyle çıkacak bebeğin yoğun bakımdan. Güçlü ol canım.

Selam kızlar bebeğinin topuk kanında tsh ı yuksek cıkan varmı? Pzartesı tekrar kan verıcez moralim bozuldu

Dogum yapmamis anneler hamileliginizin keyfini cikarin hamilelik cok guzel bi duygu ve insallah hepinize saglikli ve kolay dogumlar nasip eder annellikte bi o kadar cok guzel dogdugu an dunyalar sizin olacak butun sancilari acilari unutacaksiniz iste o zaman basliyo hersey simdi sancisiydi aglamasiydi uykusuz gecelerdi cok yorucu gunler hepimizi bekliyor ben mart annesiyim ve saglikli bi oglum oldum ve onu cokkk seviyorum insallah dogum yapmamis anneler bi an once dogum yaprsiniz en kolay sekilde allahim yardimciniz olsun dogum yapanlarada saglikli bi sekilde yavrularini buyutsun insallah ...

Ya kizlar öğlenden beri karnımın sol tarafında batmalar oluyor.. sizlerde de var mi böyle seyler? Normaldir degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…