Allahim insallah en kisa zamanda bebeginin ve diger bebeklerin saglicakla evlerine dönmelerini nasip eder canim. Dualarim sizinle. Allah yar ve yardimciniz olsun.Merhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
Olabilir canim 3 yildr alisik butun ilginin kendisinde olmaya,herseyi eskisi gibi ayagina bekliyo farkinda degil yeni dogum yaptim sayilir kendime halim yok yinede herseye yetmeye calisiormcanım kimi erkeklerde bebek doğunca kıskançlık oluyormuş annenin tüm ilgisi bebeğe geçtiği için erkekler kıskançlık yapabiliyormuş ,:) seninki de kıskanıyo olabilir mi :)
Rabbim şifa olur oğluna kavuşursun inş. Dua ve iyi dileklerim seninle inş . Bebeğin Rızkı için biraz daha güçlü olmalısın CNm .Merhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
sarılık yoksa korkacak bişey yok canım bırak uyusun uyuyan bebek daha çabuk büyürKızlar bizim fıstık sürekli uyuyor zor uyandırıp emziriyorum korkulacak bişey yoktur dimi ?
canım rabbim yardımcın olsun inşallah meleğin en yakın zamanda saglıklı bir şekilde çıkar dualarım sizinleMerhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
Canım ben doğum yapalı 4 gün oldu bugün başladım takmaya 3 saat taktım dikişlerin ağrısı azaldıkça Süreyi uzatırımkızlar sezeryan olanlar ne zaman korse takmaya başladınız ben doktoruma sordum ince korseyi hemen takabilirsin sorun olmaz hemen alma hastaneden de verebiliyorlarmış ince dediğide nasıl oluyo bilmiyorum takınca acımıyor mu dikşler hastanede yoksa ben doğumdan çıkınca eşim alcak ama nasıl bişey onu anlamadım ben
Rabbim senin ve tüm yavrulara sağlık şifa versin inşallah annelerinede güç kuvvet sabır versin cnmMerhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
Canim once bebegin icin tebrik ederim. Cok gecmisler olsun. Oglun once allaha sonra meleklere emanet. Allah acil sifalar versin. Biran once iyi haberlerini bekliyoruz. Butun dualar sizinle canim. Allah yavrunuzu size bagislasin insallah.Merhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
Amin canim aldim kucagima cok sukur Allah hepimize kilaylik versinHayirlisi olsun insallah yavrunu saglicakla al kucagina
Kizlar birazdan sezaryene giriyorum dualarinizi bekliyorum
Allah yardimcin olsun sagsalim kucagina alirsin insallah
Allah yardımcı olsun canım.
allah yardımcın olsun canım
evet canım benim sat 16 temmuz hesaplarsak 22 nisanda günüm doluyor hepimiz için hayırlısı olsun
sağlıcakla kavuş inşallah canım
k versininşallah hayırlı kolay sağlıklı geçer. iyi haberlerini okuyalım. Allah yardımcın olsun
gözün aydın cnm çok geçmiş olsun rabbim şifa versin minigine.Merhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
Rabbim acil şifalar versin. Sen moralini bozma Allahın izniyle çıkacak bebeğin yoğun bakımdan. Güçlü ol canım.Merhaba arkadaslar. Persembe oglum dogmustu yazmistim. Dun test yapildi kaninda crp yuksek cikti, yogun bakima aldilar bebegimi. Bir hafta kadar kalacakmis en az. Sut sagip goturucem ama uzuntuden sutum gelmiyordua istiyorum arkadaslar,hem benim bebegim icin hem de yogun bakimda olan diger bebekler icin..normalmis sezeryanmis hic onemli degil onlar saglikli olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?