Normal canım korkma öyle oluyor senin oldugun haftada...maşallahCok.teşekkür ederim guzel dilekleriniz icin:)tuhaf biragrim var umarim sorun yoktur. Birde kese boyutu söylemedi ufacık iki nokta vardı kese içinde.normal mi acaba
Kizlar oje niye yasakki[/QUOTE]="Snm21, post: 36683070, member: 608614"]Bende oje surmuyorum artik
Kizlar oje niye yasakki[/QUOTE]="Snm21, post: 36683070, member: 608614"]Bende oje surmuyorum artik
Kizlar oje niye yasakki
Bencede makyaj yapıyorum oje de sürüyorum Allahallah hava alsın tırnaklar diye mi ki?[/QUOTE]Kizlar oje niye yasakki
ddm_grhn .!.:kızlarrr bende son günlerde radyasyona taktım kafayıben çalışıyorum muhasebeciyim ve büroda 3 pc + 3 modem + 3 yazıcı var ve bunlar hep ağdan alıyo bende tam ortasında oturuyorum ve haftanın 6 günü 8-18 çalışıyorum
Maden sıkıntıların geçti acaba bekleyip kendi doktoruna mı gitsen. Şimdi bu doktor bir şey söyler kafan falan karışır belki. Bu arada alttan mauyene pek yapmıyorlar ama isterse de bir şey yok merak etme. Hemenceik geçiyor, bebişini görmenin heyecanı ile herşeyi unutursun zaten.
inşallah cnm bnmm bnm de öyle geliyor aklıma telefonada dikkat etmeye çalışıyorum ama ne mümkün :) ama özellikle telefonu gece yattığınız odaya koymayın doktorum o yönde uyardı beni aklınızda bulunsunnn :)Kuzucum bence boyle seylere takip uzmemek lazim kendimizi ona bakarsan telefonla konusmamamizda lazim bende gecen gittigimde boyle seylere takmistim doktorum sen bu evhamla biseyi olmayani oldurursun bebegine zarar dedi bende cok kabiz oldugumdan ikininca bebegime bisi olcak diye dusunuyorum falan demistim cekti karsisina bebegimizin dollenene kadar ne zorluklardan gecip bisi olmadigini ole oturmayla ikinmayla bisi olmaz bole yapip kucucuk yuregini uzme evladinin dedi adet soker gbi kanaman olmadigi surece her sey yolunda dedi ve coj rahatladim aslinda cok dgru onlar nerelerden gecip bize kavusmaya calisiyolar bole kendimizi uzuyoruz onlari melekler koruyo balim merak etme
Gruba girersem bunu listemdekiler görür değil mi?Kızlar Facede de 2015 Nisan Anneleri grubu açılmış diğer yandan da ordan takip ediyorum sizde gelin gari
Gruba girersem bunu listemdekiler görür değil mi?
Başvuru gönderdim bakalım beklemedeyimKızlar Facede de 2015 Nisan Anneleri grubu açılmış diğer yandan da ordan takip ediyorum sizde gelin gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?