2015 Nisan Anneleri

yazıda da söylendiği gibi bazı kişiler deşifre olmak istemeyebilir ve yararlanacak olsada burdan yararlanamayabilir.

hadi inşallah allah gönlüne göre versin..

Geçmiş olsun CNm seni gördüğüme çok sevimdim .. 2012 Mayıs annesi olarak burda da karşılaşmamız ne güzel .. 6 . Hastalığı geçiren çok oldu topikte umarım kolayca atlatırsınız .. İçtiği suya çok dikkat edin genelde mikrop ondan kapılabiliyor özellikle banyoda su yutmamasına yada girdiğin havuzun çok temiz olmasına gerek duyuluyor ..

Kızlar güzel haberlerinizi takip ediyorum :) Ben bu sabah dr a gidebildim. Devlet hastanesine içeri girmemle çıkmam arası 5 dakika yok. Ultrasonla baktı karnıma 5 haftalık dedi. Bişey kullanıyor musun dedi. Folik asit dedim. Tamam dedi. Birde kan ve idrar tahlili istedi. Pzt alıcam. Sizde de ilk kontrol böyle baştan savma mıydı. Özelden doktor araştırmaya başlamalı mıyım Ne dersiniz?

dün gittim endokrin uzmanına yazdı ilacı başladık bakalım okadar cok ilaç içiyorumki artık fenalık geldi gercekten

Baştan savma demiyelim ama benim ilk gidişim de uzun sürmedi. Aynı soruları sordu. Ultrasonla baktı. Dış veya boş gebelik olabilir iki hafta sonra gel dedi. Benim de kısaydı ama özele gitmiştim. Devlet hastanesinde odada beş dakika kalabildiysen bu bence uzun bile. Ben başka bir sıkıntım için gitmiştim. Doktor daha bana ilaç yazarken başka bir hastayı muayene etmeye başladı. Üstelik ben daha üstümü toparlıyordum.

slm bende sulandırıcı iğne kullanıyorum sendedemi pıhtılaşma var

İçimi rahatlattın fazla panik yapmayayım o zaman ama başka hiç bir şey sormadı hasta geçmişi falan sorulmaz mı? Bende internette sayfalar dolusu yazı okuyunca anlatacak da anlatacak sandım. :) Gerçi elinde tahlil yok bişey yok ne anlatacak diye beklediysem.

İkinci gidişimde ailede özürlü var mı diye sordu. Kan ve idrar tahlili istedi.

Ben son 5 gündür çok fena bulantı içindeyim acıkıyorum yemesem bulanıyorum yesem daha fena bulanıyorum limon dediler denedim olmadı ayrıca be çölyak hastasıyım sizi gibi kraker de yiyemiyorum balkona çıkıp duruyorum hava almaya

bugün başka bi dr a gittim kan pıhtısı için çok tehlikeli değil 10-11. haftalarda kaybolur dinlen tedavine devam et dedi bebek ve kesede herşey yolunda çok şükür benim tsh 3.43 tü bi daha baktır bence ilaca başla dedi bir de hepatit tahlili istedi sizin tahlillerinizde hepatit var mıydı diğer dr um yaptırmamış o yüzden şaşırdım

bu arada muhtemel doğum tarihi 13 nisana çekilmişti ama bu ara 15 nisan çıkıyor 15 nisan olarak değiştiriyorum:)

Canim nar eksisini dene oda iyi geliyormus OTE="sentimental, post: 36686905, member: 154079"]Ben son 5 gündür çok fena bulantı içindeyim acıkıyorum yemesem bulanıyorum yesem daha fena bulanıyorum limon dediler denedim olmadı ayrıca be çölyak hastasıyım sizi gibi kraker de yiyemiyorum balkona çıkıp duruyorum hava almaya[/QUOTE]
Canim narr eksisini dene oda iyi geliyormussenin son adet tarihin kacti ben bugun duydum pitpitlari cok sukur benimde hafif vulantim var dunden beri ben cok bulansin istiyorum bulanmasi iyidir hic uzulme gecmis olsun

kızlar ben cok fena hasta oldum basım catlıo burnum tıkalı bogazım batıyo ve kasınıo gıcıkla oksurukte cabası. dun gece battanıye altında terleyımdedım kıslık pıjamalarımı gıydım. terledım ama gecmedı. antıbıyotıkte ıcemıyorum ben napıcammmmm. sarımsak yedım, mandalına suyu ıctım sımdı ıhlamur ıcıyorum.
3-4 ay once de bole baslamıs raporluk olmustum antıbıyotık ıcmeme ragmen , korkuyorum yıne ole olmaktan

Kızlar işteyken giremiyorum sonra bi geliyorum forum almış başını gitmiş hiç bi şeye yetişemiyorum Şimdi hangi birine yorum yapayım ne diyeyim Neyse ben de hamilelik ağlama yapmadı baya sinir yaptı ya Biraz alınganlık oluyo sonra o da sinire çeviriyo. Allah etrafımdakilere sabır versin

Canım ayağının altına, boğazına falan viks sür. Çoraplarını giy yat. Sarımsağa aynen devam antibiyotik yerine sabah akşam onu yap. Başka da bişi gelmiyo

Benden de tsh, tam kan tahlili ve idrar istedi onun dışında anti-rubella ve toksoplazma, hepatitler ve hıv baktı. Toksoplazma önemli bence. Burada bir arkadaşın köpeği ve kedisi vardı sanırım özellikle o baktırmalı mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…