- 15 Temmuz 2014
- 1.308
- 1.228
- 448
Arkadaslar merhaba hepinizi tebrik ediyorum ben henuz kesin olmamakla birlikte icindeki kuskularla kendimi topiginizde buldum gecen yil ekim annesiydim bu ay adetim 3gun gecikti bi kac belirti daha var ama psikolojik mi diye uzerinde durmak istemiyorum yarin test alicam ona gore artik yolumuza bakicaz oglum daha cok kucuk ama kismet artik Allah herkesin yavrusuna saglik sihhat versin insallah sag salim kucaklariniza alirsiniz
Geçmiş olsun CNm seni gördüğüme çok sevimdim .. 2012 Mayıs annesi olarak burda da karşılaşmamız ne güzel .. 6 . Hastalığı geçiren çok oldu topikte umarım kolayca atlatırsınız .. İçtiği suya çok dikkat edin genelde mikrop ondan kapılabiliyor özellikle banyoda su yutmamasına yada girdiğin havuzun çok temiz olmasına gerek duyuluyor ..Günaydın sevgili anneler.
Çok uykusuz bir halde işe geldim. Dün işten eve bir gittim ki benim 27 aylık kızım ateşler içinde yanıyor. Ateşini şurup ve duş ile hiç düşüremeyince acilin yolunu tuttuk, doktor boğazı enfeksiyon kapmış dedi (yüzmeye gidiyor, sanırım oradan oldu diye düşündüm), başka bir ateş düşürücü yazdı ve eve geldik. Bugün de döküntürleri başladı. 6. hastalık diye bir hastalık var, çocuğunuz olunca çoğunuz bir şekilde öğreneceksiniz, yüksek ateş ve döküntü ile ortaya çıkıyor. Sanırım onu oldu, bugün kendi doktorumuza gideceğim. Bakalım. İşte de çoook işim vari hemen toparlayıp çıkmam lazım.
Neyse işte, benden böyle. Herkese çook güzel bir gün dilerim.
dün gittim endokrin uzmanına yazdı ilacı başladık bakalım okadar cok ilaç içiyorumki artık fenalık geldi gercektenNeden kafana takıyorsun, doktorun normal dedeiyse normaldir. Kendini burdaki kimse ile kıyaslama, herkesin yapısı farklı. Evham insanın başına hiç olmayacak şeyleri getirir. Sakin ol, herşey yolunda gider merak etme. Benim 5. haftada 3mm gibi birşeydi. Belki içini rahatlatır :)
Geçmiş olsun Blummm, inşallah yakında güzel haberlerini veririsin. Herşeyin hayırlısı makbul bu hayatta.
Ben de haşimator tiroidi hastasıyım. İlk hamileliğimden önce kadın doğumcuma hazırlık için kontrole gittiğimde istediği testler ile çıktı ortaya. Senelerdir Euthrox kullanıyorum. TSH çok önemli, hamile kalmayı bile etkiliyor, eğer tiroid ile ilgili bir sıkıntı varsa mutlaka endokrinolog kontrol etmeli. Hele ki hamilelikte çok düzenli gidilmeli. Hatta benim bugün randevum var.
Bayılırım, çok eğleniyorum izlerken. Artık Zeynep'in hallerine bol bol güleriz :)
Ben mi yalış anladım bilmiyorum ama sanki son değerin ile bir önceki değerin arasında yükselme var. Bir de her eyrde yapılan testlerin hasssiyeti aynı değil. Takma kafana, rahat ol.
Olmuş :)
Hepsi geçecek hiç merak etme, ben ilk hamileliğimde nasıl geçer bu zaman diyordum, şimdi kızım 27 aylık. Su gibi aktı geçti. Bulantın geçince hele bir de kuzunu kucağına alınca hiç hatırlamıyorsun bile bu günleri.
Günaydınnn
Evet çok şükür ki bir hafta daha bitti. Gelsin hafta sonu :)
Hay çok yaşa emi :)
Günaydın :)
Günaydınn
Günaydın, ben de çook uykusuzum
Baştan savma demiyelim ama benim ilk gidişim de uzun sürmedi. Aynı soruları sordu. Ultrasonla baktı. Dış veya boş gebelik olabilir iki hafta sonra gel dedi. Benim de kısaydı ama özele gitmiştim. Devlet hastanesinde odada beş dakika kalabildiysen bu bence uzun bile.Kızlar güzel haberlerinizi takip ediyorum :) Ben bu sabah dr a gidebildim. Devlet hastanesine içeri girmemle çıkmam arası 5 dakika yok. Ultrasonla baktı karnıma 5 haftalık dedi. Bişey kullanıyor musun dedi. Folik asit dedim. Tamam dedi. Birde kan ve idrar tahlili istedi. Pzt alıcam. Sizde de ilk kontrol böyle baştan savma mıydı. Özelden doktor araştırmaya başlamalı mıyım Ne dersiniz?
slm bende sulandırıcı iğne kullanıyorum sendedemi pıhtılaşma varkan sulandırıcı iğne 10 gündür bende kullanıyorum. ilk etapta endişelenmiştim ama plesanta içine girmiyormuş yani bebişlerimize zararı yok. Sağlığımız için kullanacağız. Sağlıklı anne sağlıklı bebişler...
İçimi rahatlattın fazla panik yapmayayım o zaman ama başka hiç bir şey sormadı hasta geçmişi falan sorulmaz mı? Bende internette sayfalar dolusu yazı okuyunca anlatacak da anlatacak sandım. :) Gerçi elinde tahlil yok bişey yok ne anlatacak diye beklediysem.Baştan savma demiyelim ama benim ilk gidişim de uzun sürmedi. Aynı soruları sordu. Ultrasonla baktı. Dış veya boş gebelik olabilir iki hafta sonra gel dedi. Benim de kısaydı ama özele gitmiştim. Devlet hastanesinde odada beş dakika kalabildiysen bu bence uzun bile.Ben başka bir sıkıntım için gitmiştim. Doktor daha bana ilaç yazarken başka bir hastayı muayene etmeye başladı. Üstelik ben daha üstümü toparlıyordum.
İçimi rahatlattın fazla panik yapmayayım o zaman ama başka hiç bir şey sormadı hasta geçmişi falan sorulmaz mı? Bende internette sayfalar dolusu yazı okuyunca anlatacak da anlatacak sandım. :) Gerçi elinde tahlil yok bişey yok ne anlatacak diye beklediysem.
BNM FACEMM YOKKK ÖYLE BİR DERDİM DE YOKKKKKkızlar konunu başında yönetici yazmış burdan facebook a geçiş yapanlar tespit edilip gruptan atılacaktır diye.
Canım ayağının altına, boğazına falan viks sür. Çoraplarını giy yat. Sarımsağa aynen devam antibiyotik yerine sabah akşam onu yap. Başka da bişi gelmiyokızlar ben cok fena hasta oldum basım catlıo burnum tıkalı bogazım batıyo ve kasınıo gıcıkla oksurukte cabası.dun gece battanıye altında terleyımdedım kıslık pıjamalarımı gıydım. terledım ama gecmedı. antıbıyotıkte ıcemıyorum ben napıcammmmm. sarımsak yedım, mandalına suyu ıctım sımdı ıhlamur ıcıyorum.
3-4 ay once de bole baslamıs raporluk olmustum antıbıyotık ıcmeme ragmen , korkuyorum yıne ole olmaktan
Benden de tsh, tam kan tahlili ve idrar istedi onun dışında anti-rubella ve toksoplazma, hepatitler ve hıv baktı. Toksoplazma önemli bence. Burada bir arkadaşın köpeği ve kedisi vardı sanırım özellikle o baktırmalı mesela...bugün başka bi dr a gittim kan pıhtısı için çok tehlikeli değil 10-11. haftalarda kaybolur dinlen tedavine devam et dedi bebek ve kesede herşey yolunda çok şükür benim tsh 3.43 tü bi daha baktır bence ilaca başla dedi bir de hepatit tahlili istedi sizin tahlillerinizde hepatit var mıydı diğer dr um yaptırmamış o yüzden şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?