Kapali grup canim eger arkdslarin o gruba katildiysa gorur digerleri goremez bn de katildim beklemedeGruba girersem bunu listemdekiler görür değil mi?
Hayir goremiyor kapali grup oldugu icin bn bir çok gruba uyeyim yorum falan da yapiyorum kimse gormuyo ama bnm bi arkdsim da o gruba uye o yuzden o goruyo yorum falan yapiyor yani o grupta yoksa goremezama o gruba katılınca facededeki tüm arkadaşlar görmez mi ki
hımmm anladım tatlım bende girebilirim dimek hemen hemen yakın çevremde herkes duydu zatende facedekiler duymasın bari diyom :)Hayir goremiyor kapali grup oldugu icin bn bir çok gruba uyeyim yorum falan da yapiyorum kimse gormuyo ama bnm bi arkdsim da o gruba uye o yuzden o goruyo yorum falan yapiyor yani o grupta yoksa goremez
canm sağ üst köşede ismin üzerine tıkla profil ayarlarına gir orada aşağı in biraz çocuğun varmı vs yazısı civarı tahmini doğum tarihi kısmına bbebeğinin beklenen doğum tarihini yaz :) umarım anlatabilmişimdirKızlar ya ben imzama bebisimi ekleyemiyoyorum hep site yapim aşamasında diye yazı cikiyo.yapanlar nasıl yaptiki
muhtemelen beklenen doğum tarihinde yılı 2014 yazmışsındır canım. yapamayan çoğu kişi buna ben de dahil ortak hatamız buyduKızlar ya ben imzama bebisimi ekleyemiyoyorum hep site yapim aşamasında diye yazı cikiyo.yapanlar nasıl yaptiki
canm sağ üst köşede ismin üzerine tıkla profil ayarlarına gir orada aşağı in biraz çocuğun varmı vs yazısı civarı tahmini doğum tarihi kısmına bbebeğinin beklenen doğum tarihini yaz :) umarım anlatabilmişimdir
Tamamdır canlar saolun galiba yaptım :)muhtemelen beklenen doğum tarihinde yılı 2014 yazmışsındır canım. yapamayan çoğu kişi buna ben de dahil ortak hatamız buydu
Pembe değil kahverengi lekelenmem oldu. Ben de bugün progestan kullanmaya başladım.kizlar, bu sabah doktora kontrole gittim 7+4 deyim, kalp atislarini duyduk, doktor hic bir sorun yok hersey yolunda dedi. ekimin ilk haftasi ikili test icin cagirdi. ama eve. geldim acik pembe bir akinti oldu dr u aradim progestan verdi, aranizda boyle birsey yasayan varmi?
sana kaclik verdi? bana 200 luk gunde 3 tane verdi.Pembe değil kahverengi lekelenmem oldu. Ben de bugün progestan kullanmaya başladım.
Ben de öyleyim. Bulanıyor gibi oluyor ama çıkarmıyorum. Yatınca veya kuru birşeyler yiyince bastırıyor geçiyor. Sadece bir kere çıkardım. Hamile kalınca her gün kusacağımı düşünmüştüm. İştahım pek yok. 3 kilo vermişim ama zaten kilom fazla. Herkesin bünyesi farklı. Takma kafana.kızlar midem bazen normale do uyor bazen bulanıyı gibi oluyo bugün mesela herşeyi yiyebildim ama dun öyle değildihayır iyi olduğu zaman endişeleniyorum bebeğime birşey mi oldu die ...zaten aman aman kusacak düzeyde hiç bulanmadı ama sanki her an birşey olacak modundayım ...
100 mg benimki. Eczacı günde sabah akşam birer tane yani günde toplam iki tane dedi.sana kaclik verdi? bana 200 luk gunde 3 tane verdi.
gecmis olsun, umarim ikimizin bebeklerinde onemli bir sey yoktur.100 mg benimki. Eczacı günde sabah akşam birer tane yani günde toplam iki tane dedi.
Umarım inşallah. Öncelikle ağrın sızın yoksa sıkıntı etme. Bebişler kendilerine yer açıyorlar damarlar genişliyor çatlıyor. Ufak tefek kanamalar ondan olabilir. Progestanın bir zararı yokmuş. Okudum. Önlem amaçlı kullanalım. Hayırlısıyla büyüsünler.gecmis olsun, umarim ikimizin bebeklerinde onemli bir sey yoktur.
agrim falan yok cok sukur, insallah dedigin gibidir. umarim iyi haberler aliriz yakinda, tek umudum bu! ayrica allah razi olsun senden, yanimda hissettim seni sagol.Umarım inşallah. Öncelikle ağrın sızın yoksa sıkıntı etme. Bebişler kendilerine yer açıyorlar damarlar genişliyor çatlıyor. Ufak tefek kanamalar ondan olabilir. Progestanın bir zararı yokmuş. Okudum. Önlem amaçlı kullanalım. Hayırlısıyla büyüsünler.
Canim narr eksisini dene oda iyi geliyormussenin son adet tarihin kacti ben bugun duydum pitpitlari cok sukur benimde hafif vulantim var dunden beri ben cok bulansin istiyorum bulanmasi iyidir hic uzulme gecmis olsun[/QUOTE]Canim nar eksisini dene oda iyi geliyormus OTE="sentimental, post: 36686905, member: 154079"]Ben son 5 gündür çok fena bulantı içindeyim acıkıyorum yemesem bulanıyorum yesem daha fena bulanıyorum limon dediler denedim olmadı ayrıca be çölyak hastasıyım sizi gibi kraker de yiyemiyorum balkona çıkıp duruyorum hava almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?