- 23 Aralık 2014
- 479
- 425
- 108
- 37
Cnm ben en basndsn iki isim istemedim hic. Adi ayse ama iki isimbkoysam hadi koydum diyelim. Sizdebherkes minayi kullanacakmis ama bizde oyle degil. Onlar ayşe diyecek kocam da dahil ssdece ben diger ismi soyleyecem dusunsene nenkdr kotu bisy olur. Zsten bunkdr seyden sonra koyacagm varsada koyasim gelirmi. Kayinpederm zaten ne koyarssn koy ben ayse diyecem diyor. Sevmem ben diger isimle cocuk diyor diger ismi de ece. Ece neyms diyor. Ben ece olsn istiyorum varmi daha bunuj ustune ya. Sen gelin olsan saygidsn bana sorarsin oncr diyor. Hangi cagda yasiyorlar anlamiyorum allahin yobazlari resmen bunlar. Gercktrn aile cok onrmliyms hersy ask sevgi deglms gec anladim. Ama allahim sorsun bana yasatilanlari. O karisindanda kendinden de. O da zsten nasil bi kadin oldugunu ortaya koydu kocasini doldurup doldurup gonderdi kendi kenara cekildi. Benm aslnda onlar umrumda degl keske de aramasa sormasalar gelmeseler gtmeseler umrumda olmaz. Ama benim esimle aramiza girecekler ve hersyi berbat edecekler. Butun derdim bu.E esrarengizse tatlım çok zor bir durum çok üzüldüm senin için ama illa bir çözüm yolu bulunmalıeşin neden bu kadar acımasız alamadm ben kızıma iki isim koydum biri kv nin ismi eşim istedi kıramadım ayşe mina koyduk ama herkez minayi kullanıyor. eşinin ailesinin tavrı çok iğrenç şimdilik sen alttan al minik için ama bu yapılanları hiç unutma iki isim koyun bence bu arada kv nin ismi ne?
Off asabım bozuldu ya, böyle düşüncesizlik olur mu? Yahu çocuğun ismini anne-baba koyar kime ne! Eşine bişey söylemek istemiyorum canım ama anne ve babasını susturmak onun göreviydi. Seni bu şekilde ortada bırakmamalıydı. Sakın ece isminden vazgeçme, gerekirse git kendin çıkar kimliği. Bir ömür kızına her ayşe dediğinde bugünleri hatırlarsın.Cnm ben en basndsn iki isim istemedim hic. Adi ayse ama iki isimbkoysam hadi koydum diyelim. Sizdebherkes minayi kullanacakmis ama bizde oyle degil. Onlar ayşe diyecek kocam da dahil ssdece ben diger ismi soyleyecem dusunsene nenkdr kotu bisy olur. Zsten bunkdr seyden sonra koyacagm varsada koyasim gelirmi. Kayinpederm zaten ne koyarssn koy ben ayse diyecem diyor. Sevmem ben diger isimle cocuk diyor diger ismi de ece. Ece neyms diyor. Ben ece olsn istiyorum varmi daha bunuj ustune ya. Sen gelin olsan saygidsn bana sorarsin oncr diyor. Hangi cagda yasiyorlar anlamiyorum allahin yobazlari resmen bunlar. Gercktrn aile cok onrmliyms hersy ask sevgi deglms gec anladim. Ama allahim sorsun bana yasatilanlari. O karisindanda kendinden de. O da zsten nasil bi kadin oldugunu ortaya koydu kocasini doldurup doldurup gonderdi kendi kenara cekildi. Benm aslnda onlar umrumda degl keske de aramasa sormasalar gelmeseler gtmeseler umrumda olmaz. Ama benim esimle aramiza girecekler ve hersyi berbat edecekler. Butun derdim bu.
Hayırlı olsun Canım zor olmus ama almıssın bebegini kucaagına Allah analı babalı buyutsunMerhaba hanımlar . bende doğum yaptım 41+3 de bu sabah. çok çok zor geçti. gün boyu çektiğim sancılar la gece 12 de devlet gittim ve bana sadece bir parmak açılma olduğunu söyledi sinirlerim bozuk halde eve dönDüm sonra gece min geri kalan kısmında bir ağrı bir sancı çektim yok böyle birşey. sıklaşmasını bekledim ve sabah 6 ya doğru bu sefer özele geldim ve bana 8 cm açılmam olduğunu söyledi ebe. ama benim sancılarım dan dolayı hiç enerjim psikolojim kalmamıştı ben yapmam dedikçe ebe ve Dr artık çok geç olduğunu sezeryan için doğumun başladığını söylediler. sonra dayanılmaz sancılarımla 10 cm açılık oldu ama doğum herşeyiyle toplam 1.5 sâat sürdü çok çok zordu. suyum un azalması benim ıkınamamam çok zorladı. neyse ki çok şükür kızımı kucağıma alabilim. kızım kakasını yapmıştı karnımdayken birde doğum kanalında zorlandığı için burnunda ödem oluşmuş çok zor hırıltılı nefes alıyor uyuyamayor birde meme tutunmak . doğum yapmayan arkadaşlara hayırlı kolay doğumlar
O kdr kötü durumdayzki. Hicbsy hallolmus degil. Cocugun kulağına isim okunacak kim okuyacak ne okunacak belli degl. O bisy demiyor ben demiyorum. Ben diyeceğimi dedim bundsn sonra benm de tavrim belli diyor. Yavrum uc gunluk bugun daha kimlik ortada yok kukagina isim okunma yok. Kizlar ben ne yapayım yardim edin. Bi akkim diyorki bu kadr olaya eve gelip bu kdr olay çıkardilar bi daha da ne gorus ara sor. Ismi de koydur kendi kimligi cikartmiyorsa git kendin cikar camidrn hoca bul kulagina okut. Brn ne yapacağımı sasirms vaziyetteym. Kalkip geldi bana neler soyledi. Evime gelen aileme toplanip oglumun evine isim koymaya gelmssnz dedi. Halbuki benm ailemin hicbsyden haberden yok. Ben onlaru uzmemek icin hicbisy anlatamam. Annem de dun konusurken esime ben simdi kizimi bu halde gordum gozum arkada kalmayacakmi benm dedi boyle seyler ne kdr ayip seyler ben hep dusunecem artk bu kiz ne halde diye gozum arkada hep benm dedi. Esim ne dedi biliyomusunz. Valla gozunuz arkada kaliyorsa gidince beraber goturun o zaman ne diyim brn daha dedi.dusununsene benm anneme babama bunu soyledi. Ben Ağlıyorum hep agliyorum. Kusura bakmayin buraya hep sorunlarimi yaziyorum ama inanin kimse yok paylasacagm.
Nasıl oldunn ? Normal canım çok normal sezeryandan sonra çok ödem oluyomus benimde aynen öyle heryerim felaket sis hastaneye giderken giyicek bişey bulamadım hicbiseyim olmadi Hele ayaklarım fil gibi emzirmeyle alakası yok 1 aya kendiliğinden gidicekmis sıkma canını bebeğin nasılMeraba kızlar doğum yapanlar hayırlı olsun.bbende yoldayım oğluma bebegime gidiyorum keşke beraber dönSek.kkızlar bugün 5. Gün daha iyiyim rahatim ama göbeğim çok kötü kalmış 7 aylık gibiyim sizde de öylemi ne giydiysem olmadi hamilelik gömleğimi giydim normal mi acaba bebek gelip emmeye baslayincancami gider acaba
Gazini cikariyor musun hemen emzirir emzirmez?kızlar benim minik çok fazla kusuyor ne yapacağımı şaşırdımemiyo arkasından kusuyo hemen
Canım eşin niye böyle yapıyor ki. Ona en çok ihtiyacın olduğu dönemde böyle davranması çok Üzücü . Ben böyle durumlar olmamasına rağmen lohusa depresyonu yaşadım seni düşünemiyorum bile. Yaşadıkların çok ağır ama sen annesin artık Kızın için güçlü olmalısın. Eşinle de fırsat olursa Konuş bugünler geri gelmicek de. Umarım o da hatasını anlar bunun telafisi yok ama inş gönlünü alır tatlım. Ne zaman istersen yaz buraya az da olsa rahatlatsın belki.O kdr kötü durumdayzki. Hicbsy hallolmus degil. Cocugun kulağına isim okunacak kim okuyacak ne okunacak belli degl. O bisy demiyor ben demiyorum. Ben diyeceğimi dedim bundsn sonra benm de tavrim belli diyor. Yavrum uc gunluk bugun daha kimlik ortada yok kukagina isim okunma yok. Kizlar ben ne yapayım yardim edin. Bi akkim diyorki bu kadr olaya eve gelip bu kdr olay çıkardilar bi daha da ne gorus ara sor. Ismi de koydur kendi kimligi cikartmiyorsa git kendin cikar camidrn hoca bul kulagina okut. Brn ne yapacağımı sasirms vaziyetteym. Kalkip geldi bana neler soyledi. Evime gelen aileme toplanip oglumun evine isim koymaya gelmssnz dedi. Halbuki benm ailemin hicbsyden haberden yok. Ben onlaru uzmemek icin hicbisy anlatamam. Annem de dun konusurken esime ben simdi kizimi bu halde gordum gozum arkada kalmayacakmi benm dedi boyle seyler ne kdr ayip seyler ben hep dusunecem artk bu kiz ne halde diye gozum arkada hep benm dedi. Esim ne dedi biliyomusunz. Valla gozunuz arkada kaliyorsa gidince beraber goturun o zaman ne diyim brn daha dedi.dusununsene benm anneme babama bunu soyledi. Ben Ağlıyorum hep agliyorum. Kusura bakmayin buraya hep sorunlarimi yaziyorum ama inanin kimse yok paylasacagm.
düzenli olarak çıkartmıyorum çünkü benim minik genelde emerken uyuyor gazını çıkarttığım da uyanıyor zaten gazi da çok zor çıkarıyorGazini cikariyor musun hemen emzirir emzirmez?
Gaz gelirken sutle birlikte geliyor bazen.
düzenli olarak çıkartmıyorum çünkü benim minik genelde emerken uyuyor gazını çıkarttığım da uyanıyor zaten gazi da çok zor çıkarıyorGazini cikariyor musun hemen emzirir emzirmez?
Gaz gelirken sutle birlikte geliyor bazen.
kusura bakma ama bu adam temiz bi dayak istiyo. belki de biraz babanın evine gidip kafa dinlemelisin. biraz zaman geçince ara soğur herşey iyi olur belki, ne diyim bilmiyorum ama kendine eziyetetmeeO kdr kötü durumdayzki. Hicbsy hallolmus degil. Cocugun kulağına isim okunacak kim okuyacak ne okunacak belli degl. O bisy demiyor ben demiyorum. Ben diyeceğimi dedim bundsn sonra benm de tavrim belli diyor. Yavrum uc gunluk bugun daha kimlik ortada yok kukagina isim okunma yok. Kizlar ben ne yapayım yardim edin. Bi akkim diyorki bu kadr olaya eve gelip bu kdr olay çıkardilar bi daha da ne gorus ara sor. Ismi de koydur kendi kimligi cikartmiyorsa git kendin cikar camidrn hoca bul kulagina okut. Brn ne yapacağımı sasirms vaziyetteym. Kalkip geldi bana neler soyledi. Evime gelen aileme toplanip oglumun evine isim koymaya gelmssnz dedi. Halbuki benm ailemin hicbsyden haberden yok. Ben onlaru uzmemek icin hicbisy anlatamam. Annem de dun konusurken esime ben simdi kizimi bu halde gordum gozum arkada kalmayacakmi benm dedi boyle seyler ne kdr ayip seyler ben hep dusunecem artk bu kiz ne halde diye gozum arkada hep benm dedi. Esim ne dedi biliyomusunz. Valla gozunuz arkada kaliyorsa gidince beraber goturun o zaman ne diyim brn daha dedi.dusununsene benm anneme babama bunu soyledi. Ben Ağlıyorum hep agliyorum. Kusura bakmayin buraya hep sorunlarimi yaziyorum ama inanin kimse yok paylasacagm.
Bunca olandan sonra ben olsan kv nin ismini koymazdım. Hem 9 ay karninda taşıyan bir ömür yaninda olacak olan bütün sorumlulugunu alan anne olduguna göre isim koymak senin hakkın. Ama suan özel bi zamanda oldugunu fevri hareket etmemen gerektiğini de unutma derim. Essinle sakin bi sekilde konuşup halletmeye çalış. Seninle gerginleştikçe ailesine daha yakınlaşacak ssna daha da uzaklaşacaktır. Daha tatli dille halletmeye çalış. Eşinin ailesini anlamaya kesinlikle aklım mantıgım erişmiyor. Benim esimin ailesi zaten onların ismini koymayacagımi bilir de guzel isim onerileriniz var mi diye esim sordu hiç bi sey demediler. Ancak bizim beğendiğimiz isimler uzerine yorum yaptılar ama kesinlikle karismadilar.O kdr kötü durumdayzki. Hicbsy hallolmus degil. Cocugun kulağına isim okunacak kim okuyacak ne okunacak belli degl. O bisy demiyor ben demiyorum. Ben diyeceğimi dedim bundsn sonra benm de tavrim belli diyor. Yavrum uc gunluk bugun daha kimlik ortada yok kukagina isim okunma yok. Kizlar ben ne yapayım yardim edin. Bi akkim diyorki bu kadr olaya eve gelip bu kdr olay çıkardilar bi daha da ne gorus ara sor. Ismi de koydur kendi kimligi cikartmiyorsa git kendin cikar camidrn hoca bul kulagina okut. Brn ne yapacağımı sasirms vaziyetteym. Kalkip geldi bana neler soyledi. Evime gelen aileme toplanip oglumun evine isim koymaya gelmssnz dedi. Halbuki benm ailemin hicbsyden haberden yok. Ben onlaru uzmemek icin hicbisy anlatamam. Annem de dun konusurken esime ben simdi kizimi bu halde gordum gozum arkada kalmayacakmi benm dedi boyle seyler ne kdr ayip seyler ben hep dusunecem artk bu kiz ne halde diye gozum arkada hep benm dedi. Esim ne dedi biliyomusunz. Valla gozunuz arkada kaliyorsa gidince beraber goturun o zaman ne diyim brn daha dedi.dusununsene benm anneme babama bunu soyledi. Ben Ağlıyorum hep agliyorum. Kusura bakmayin buraya hep sorunlarimi yaziyorum ama inanin kimse yok paylasacagm.
Göbeğim bugün daha sonmus gibi canım bebegim de iyi çok şükür yarın gidip alacaz insallah canım çok sağolNasıl oldunn ? Normal canım çok normal sezeryandan sonra çok ödem oluyomus benimde aynen öyle heryerim felaket sis hastaneye giderken giyicek bişey bulamadım hicbiseyim olmadi Hele ayaklarım fil gibi emzirmeyle alakası yok 1 aya kendiliğinden gidicekmis sıkma canını bebeğin nasıl
Canim sanciyla gittim sonra doktr cok acilman yok git evde cek sancini 5dk bir dusunce gel dedi bende öyle yaptim ben ck giremiyorum biciriktan dolayi belki dogum yapmissindir Allah simdiden söyliyim anali babali buyutsun inşallahGozunaydin Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ben doguma gidisi cok merak ediyorum sizin nasil oldu acaba sanciyla mi gittiniz suyun mu geldi yani baslangic asamasini merak ediyorum firsatin olunca yazarsan sevinirim
Benim suyum gelmişti. Önce suyumun gelip gelmediğini anlamaya çalışmıştım çünkü aynı zamanda tuvaletim de geliyordu. Yatınca duran ayağa kaltığımdaysa bacaklarımdan akan şekilde suyum geliyordu. Hafif pembe ve akışkan ama jöleye benzer bir sıvıydı.Gozunaydin Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah ben doguma gidisi cok merak ediyorum sizin nasil oldu acaba sanciyla mi gittiniz suyun mu geldi yani baslangic asamasini merak ediyorum firsatin olunca yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?