Kocam annesiin ismi olacak diye gunlerdir suratima bakmiyor. Oyle bir dogum yasadimki kizlar akillara zarar. Kocam yuzume bakmadi. Bebegi gelip sevmedi. Hastanedrn eve geldm annem yanmda onun annesi de vsrdi. Ben odalara cekilip cekilip agladim. Ne yanima geliyor soruyor ne bisy diyor.Bdun akssm annesini eve birakti. Bugun babasi geldi benm baska memleketten bebegi gormeyr gelen ailemin yaninda isim konusunu acip neler neler demedi. Bu çocuğun ismini ne koyarsanz koyun ben karimin ismiyle cagiracam dedi. Bizde geldi kulağına dedesi ismini okusun diye dusunurken misafirlerime neler saydi. Ve ben sezeryanliym sancm var agkadm herkesin onunde ne konusmalar yaptım esim iste. Bebgm agladi binyanda. Ben agliyorum bi yanda. Adam bize bende ece ismmiyle sevmem o çocuğu bilmem ne dedi. En sonunda dedim madem oyle bu kdr hersyi goze aldn tamam o zmn sen istedn dedim odama geldm. O da ciktu gtti bisure sonra. Esim de okuldan cikti az once. Annesi aramis iki kere. Onlarn yanina gtms. Simdi gelir acaba neler anlattilar yada birazdan neler yasayacgz benm ailemib onunde bilemiyorum hic. Beni bi dusunsenize kizlar . Durup duruo agliyorym bebegime baktkca. Bunlari hakedecek hicbsy yaomadm ben. Hic hemde.