- 23 Aralık 2014
- 479
- 425
- 108
- 38
Cnm ben en basndsn iki isim istemedim hic. Adi ayse ama iki isimbkoysam hadi koydum diyelim. Sizdebherkes minayi kullanacakmis ama bizde oyle degil. Onlar ayşe diyecek kocam da dahil ssdece ben diger ismi soyleyecem dusunsene nenkdr kotu bisy olur. Zsten bunkdr seyden sonra koyacagm varsada koyasim gelirmi. Kayinpederm zaten ne koyarssn koy ben ayse diyecem diyor. Sevmem ben diger isimle cocuk diyor diger ismi de ece. Ece neyms diyor. Ben ece olsn istiyorum varmi daha bunuj ustune ya. Sen gelin olsan saygidsn bana sorarsin oncr diyor. Hangi cagda yasiyorlar anlamiyorum allahin yobazlari resmen bunlar. Gercktrn aile cok onrmliyms hersy ask sevgi deglms gec anladim. Ama allahim sorsun bana yasatilanlari. O karisindanda kendinden de. O da zsten nasil bi kadin oldugunu ortaya koydu kocasini doldurup doldurup gonderdi kendi kenara cekildi. Benm aslnda onlar umrumda degl keske de aramasa sormasalar gelmeseler gtmeseler umrumda olmaz. Ama benim esimle aramiza girecekler ve hersyi berbat edecekler. Butun derdim bu.E esrarengizse tatlım çok zor bir durum çok üzüldüm senin için ama illa bir çözüm yolu bulunmalıeşin neden bu kadar acımasız alamadm
ben kızıma iki isim koydum biri kv nin ismi
eşim istedi kıramadım ayşe mina koyduk ama herkez minayi kullanıyor. eşinin ailesinin tavrı çok iğrenç şimdilik sen alttan al minik için ama bu yapılanları hiç unutma
iki isim koyun bence bu arada kv nin ismi ne?