2015 Nisan Anneleri

Nasıl yani 4 haftalık hamileyken mi duydunuz kalp atışını? İmzanızda öyle yazıyor o haftada anca kese oluşmuyor mu?

Allah şifalar versin artık doğal yollardan çözüm arayacak durumdayız ilaç alamayınca

arkadaşım bende senin moddayım belirti istiyorum bazen şiddetli de gelince eşim al sana belirti diyor iyilerdir inşaallah rahat olmamız lazım

ben 2 aydır kullanıyorum progestan 200 mg olan önlem amaçlı veriliyor

Günaydın anneler herkese güzel bir hafta sonu geçirmenizi diliyorum

[QUOTssemjik, post: 36685914, member: 570090"]Kızlar güzel haberlerinizi takip ediyorum :) Ben bu sabah dr a gidebildim. Devlet hastanesine içeri girmemle çıkmam arası 5 dakika yok. Ultrasonla baktı karnıma 5 haftalık dedi. Bişey kullanıyor musun dedi. Folik asit dedim. Tamam dedi. Birde kan ve idrar tahlili istedi. Pzt alıcam. Sizde de ilk kontrol böyle baştan savma mıydı. Özelden doktor araştırmaya başlamalı mıyım Ne dersiniz?[/QUOTE]
Mrhb canim oncelikle hayirli olsuuun bence kesn ozelden arastirmaya baslamalisin durumun varsa cnku cok ilgisizler geri kalanida aile hekimi hallediyo zaten

sen yanlış duymuşsundur cnm 3/4haftada kalp atışı olmaz kese bile zor bir ihtimal yada senin satta sorun var

Canım bunu hiç dert etme, ben bilg. Öğretmeniyim. 15 gün sonra her gün içinde 21 bilgisayarın olduğu sınıfımda derslere başlıycam. Mümkün oldukça uzak durmak lazım ama mecbursak yapacak bişey yok :)

[QUOTE ballibocek, post: 36687940, member: 607806"]Benden de tsh, tam kan tahlili ve idrar istedi onun dışında anti-rubella ve toksoplazma, hepatitler ve hıv baktı. Toksoplazma önemli bence. Burada bir arkadaşın köpeği ve kedisi vardı sanırım özellikle o baktırmalı mesela...[/QUOTE]
Beni diyosun galiba tatlım baktı baktı doktorum ama evde hayvan olduğundan dolayı bağışıklık kazanmışim ben ve bebisim kapmicakmis iinş bölebi hastalık ama doktorum bunların hepsini geç ot ve çiğet konusunda defalarca uyardi kkızlaraklinizda bulunsun ben cçiğsucuk salam yyemeğe bayilirdim artik yyapmıyorum

[Ddm_grhn, post: 36691797, member: 466237"]günaydınnnn canlarrrrr :)[/QUOTE]
Gunaydin tatli anneler mutlu haftasonlari olsun insss
Dun evlilik yildonumumuzdu disardayken bizimle oldugunu hissettitrdi bebegim kasik agrim inanilmazdi hic basim donmez dondu midem keza oyle ama beni asil dusunduren vajinamin ic kismi yaniyo gbi oldu ara ara doktorumu arasammi ki ne onerirsiniz onceden enfeksiyonum vardi ondan tirsiyorum aslinda gunde uc ltre kadar su da iciyorum bilemedim enfeksiyon olsa bile zarari olur mu

Gunaydin taze anneler.. bu ikili test ne zaman oluyo biliyo musunuz benim doktorum hic oyle biseyden bahsetmedi. 9+3 gunlukuz ne zaaman gitcez ki.

gunaydın kızlar ben ikili test yaptırmak istemiyorum zorunluluk var mı öyle merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…