- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Nasıl yani 4 haftalık hamileyken mi duydunuz kalp atışını? İmzanızda öyle yazıyor o haftada anca kese oluşmuyor mu?kızlar bende dün duydum kalp atışlarını elhamdülillah. geçen hafta doktora gittiğimde ya gelişimi durmuş ya da geç gebelik geçiriyosun demişti. bu hafta doktorumu değiştirdim. bu doktorda geç gebelik geçirdiğimi söyledi
evet canım bende de pıhtılaşma sorunu varslm bende sulandırıcı iğne kullanıyorum sendedemi pıhtılaşma var
Önceden biliyor muydunuz gebelikte mi anlaşıldı acaba?evet canım bende de pıhtılaşma sorunu var
Allah şifalar versin artık doğal yollardan çözüm arayacak durumdayız ilaç alamayıncakızlar ben cok fena hasta oldum basım catlıo burnum tıkalı bogazım batıyo ve kasınıo gıcıkla oksurukte cabası.dun gece battanıye altında terleyımdedım kıslık pıjamalarımı gıydım. terledım ama gecmedı. antıbıyotıkte ıcemıyorum ben napıcammmmm. sarımsak yedım, mandalına suyu ıctım sımdı ıhlamur ıcıyorum.
3-4 ay once de bole baslamıs raporluk olmustum antıbıyotık ıcmeme ragmen , korkuyorum yıne ole olmaktan
arkadaşım bende senin moddayım belirti istiyorum bazen şiddetli de gelince eşim al sana belirti diyor iyilerdir inşaallah rahat olmamız lazımkızlar midem bazen normale do uyor bazen bulanıyı gibi oluyo bugün mesela herşeyi yiyebildim ama dun öyle değildihayır iyi olduğu zaman endişeleniyorum bebeğime birşey mi oldu die ...zaten aman aman kusacak düzeyde hiç bulanmadı ama sanki her an birşey olacak modundayım ...
ben 2 aydır kullanıyorum progestan 200 mg olan önlem amaçlı veriliyorUmarım inşallah. Öncelikle ağrın sızın yoksa sıkıntı etme. Bebişler kendilerine yer açıyorlar damarlar genişliyor çatlıyor. Ufak tefek kanamalar ondan olabilir. Progestanın bir zararı yokmuş. Okudum. Önlem amaçlı kullanalım. Hayırlısıyla büyüsünler.
sen yanlış duymuşsundur cnm 3/4haftada kalp atışı olmaz kese bile zor bir ihtimal yada senin satta sorun varkızlar bende dün duydum kalp atışlarını elhamdülillah. geçen hafta doktora gittiğimde ya gelişimi durmuş ya da geç gebelik geçiriyosun demişti. bu hafta doktorumu değiştirdim. bu doktorda geç gebelik geçirdiğimi söyledi
Canım bunu hiç dert etme, ben bilg. Öğretmeniyim. 15 gün sonra her gün içinde 21 bilgisayarın olduğu sınıfımda derslere başlıycam. Mümkün oldukça uzak durmak lazım ama mecbursak yapacak bişey yok :)kızlarrr bende son günlerde radyasyona taktım kafayıben çalışıyorum muhasebeciyim ve büroda 3 pc + 3 modem + 3 yazıcı var ve bunlar hep ağdan alıyo bende tam ortasında oturuyorum ve haftanın 6 günü 8-18 çalışıyorum
Ikili test 12 haftada yapiliyo.benimde 2 hafta sonra randevum varGunaydin taze anneler.. bu ikili test ne zaman oluyo biliyo musunuz benim doktorum hic oyle biseyden bahsetmedi. 9+3 gunlukuz ne zaaman gitcez ki.
Senin bebebisin kac haftalik canimIkili test 12 haftada yapiliyo.benimde 2 hafta sonra randevum var
9+6 dayim canim bendeSenin
Senin bebebisin kac haftalik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?