Bu ikinci ayi icerisinde kalca ulturasonu var mi canim bide ikinci ayi doldugunda yapilan asi hem bacaga hem kola mi yapiliyor nasil?Hic
Hiç korkma canım bende çok tedirgindim ama çok rahat atları kızım sadece bir defa hafif ateşlendi yarım saate geçti oda. Gitmeden önce banyosunu yaptır yarım ölçek ateş düşürücü ver hic birsey olmaz inşallah bana bunları hemşire söylemişti ise yaradı
bilmiyorum ki yoktu galiba olduysa da hiç dikkatimi çekmemiştiCanim peki yuzunde yanaklarinda falan pembelesme kizarma oluyor muydu?
sağol Tatlim Rabbim cümlemizin yavrusunu bagislasinBasin sagolsun, Allah obur yavrularina uzun ve saglikli omurler nasip etsin.
İyilik yaramaz haklısın vallahi ben birazda o söylemesin diye gönderdim aslında çünkü başka odada yatmak istediğini söylese ben kafayı yerdim üzülmemek için önlem aldım bir neviVala canim bende senin gibi dusundum ama bunlara iyilik yaramiyor.cocuk az bi aglasin hemen annesiiiii diye bagriyor uyuz oluyorum.bosver sen nasil uykusuz kaliyorsan oda kalsin hikaye bunlar kimseyi dusunmuycen aslinda.valla yavrum olmasindan okadar memnunumki ama kocama iyice uyuz oluyorum kafayi taktim yani.
Benim kizarmisti kizaran yerlere koydum ama sende kizarma ve ates yokmus ne guzel. Sanirim agri var sadeceNumune Hastanesine gittim meme polikliniğine hiç bir şey demeden direk ultrason istedi çektirmedim henüz ama memede belirgin bir noktada kızarıklık ya da şişlik yok yani buzu her yerine mi süreyim?
Ben sağlık ocağındaki doktora da gittim her emzirmeden sonra sütünü sağ diyor el pompasıyla sağıyordum bozuldu elektrikli pompaya geçtim o da meme başını yara yaptı şimdi hem ucu hem içi ağrıyor. Bu arada avent silikon meme ucu aldım bayağı rahatlattı ucu yara olanlara tavsiye ederim. Bende ateş yok ama siz dikkat edin süt ateşi tehlikeliymiş
CNm evet 2 muayenede ultrasonla oldu
Acaba biberonun fotosunu koyarmisin bende almak istiyorum ama o kadar cok cesit varki ne alacagimi bilmiyorum.bende az aksin ve gaz onlesin istiyorumKızlar mama veriyor musunuz bilmiyorum ama bebegi kabiz olanlar varsa aptamil conformil mama iyi geliyor benden size tavsiye bide cocuk düşük doğum kiloluysa sma gold mama yi tavsiye ederim benimki 3 kilo dogdu gununde ben suanda hem anne sütü hem sma gold mama veriyorum kilosu cok güzel bende ilk bsslarda sütum yetmiyor mu acaba diye psikolojim bozulmustu ama dr browns un gaz önleyici biberonunu aldim anne memesinden gelir gibi zar zor damla damla akitiyor biberon bide icinde gaz onleyici cubuk sistemi var mamada veriyorum memeyide birakmadi bende psikolojik acidan rahata erdiğim icin sütum de fazlalasti gunde 2 kere mama veriyorm gerisi anne sütü bide anason tohumu kaynattigim zaman hem bebege veriyorum hem kendim iciyorum.
Ca
Acaba biberonun fotosunu koyarmisin bende almak istiyorum ama o kadar cok cesit varki ne alacagimi bilmiyorum.bende az aksin ve gaz onlesin istiyorum
Canim 125 ml cam biberon dr brownsCa
Acaba biberonun fotosunu koyarmisin bende almak istiyorum ama o kadar cok cesit varki ne alacagimi bilmiyorum.bende az aksin ve gaz onlesin istiyorum
Monovit d3kızlar d vitamini damla ne kullanıyorsunuz?
Cnm inatlaşarak alıştırdım 38günlk bebeğim emziği damağına değecek şekilde tutup bekliyorum zor oldu ama alıştı. Açken vermeyin almazMerhaba kızlar bebislerinize yalancı meme veriyormusunuz ben alıstırmaya calısıyorum neredeyse tüm markaların emziklerini aldım ama yok almıyor verenler nasıl alıstıdı. Kuzumun karnı tokda olsa surekli emmek istiyor. Dr iki bucuk uc saatte bir emzir dedi ama baska sekildede uyumuyor ondan dolayı alıstırmam lazım sizce ne yapmalıyım
Avent in emzigini denedin mi? Ben doğumdan 6 saat sonra verdim ağzına alıştıMerhaba kızlar bebislerinize yalancı meme veriyormusunuz ben alıstırmaya calısıyorum neredeyse tüm markaların emziklerini aldım ama yok almıyor verenler nasıl alıstıdı. Kuzumun karnı tokda olsa surekli emmek istiyor. Dr iki bucuk uc saatte bir emzir dedi ama baska sekildede uyumuyor ondan dolayı alıstırmam lazım sizce ne yapmalıyım
Canım inatlasıyorum midesini bulandırıyo zorla bir iki cekiyo bırakıyor. bazılarıda acken ver diyoCnm inatlaşarak alıştırdım 38günlk bebeğim emziği damağına değecek şekilde tutup bekliyorum zor oldu ama alıştı. Açken vermeyin almaz
Nuk ve aventi almadım sadece onlarıda deneyim olmazsaAvent in emzigini denedin mi? Ben doğumdan 6 saat sonra verdim ağzına alıştı
CNm benim oğlumda aynı şekilde aventin 2 emziği var nukunda damarlı modelini aldım istemiyo aventinkini zar zor bazen alıyor o da ağzında benim tutmam Lazım benim kuzuda sürekli emmek istiyo göğsümde emerken uyuyor ancak zor oluyo ama sevmeyen bebek sewmiyo sanırım emziğiMerhaba kızlar bebislerinize yalancı meme veriyormusunuz ben alıstırmaya calısıyorum neredeyse tüm markaların emziklerini aldım ama yok almıyor verenler nasıl alıstıdı. Kuzumun karnı tokda olsa surekli emmek istiyor. Dr iki bucuk uc saatte bir emzir dedi ama baska sekildede uyumuyor ondan dolayı alıstırmam lazım sizce ne yapmalıyım
Canım inatlasıyorum midesini bulandırıyo zorla bir iki cekiyo bırakıyor. bazılarıda acken ver diyo
Ben nuk marka kullanıyorum açken emdiğinde süt gelmeyince daha da sinirleniyo bnm ki
Canim bende sut atesi oldu kac gundur cekiyorum cok kotu birsey doktora gittim her emzirmeden sonra sutunu sag dedi su an iyiyim ins tekrarlamaz.Benim kizarmisti kizaran yerlere koydum ama sende kizarma ve ates yokmus ne guzel. Sanirim agri var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?