2015 Nisan Anneleri

Kimyon tohumu ve rezene tohumuda bebegin gazini geciriyor bide kimyon icen bebek daha cabuk büyürmüş ben etkisini görüyorum Allah bebislerimizi saglicakla büyütmeyi nasip eder inşallah amin.

Bu ikinci ayi icerisinde kalca ulturasonu var mi canim bide ikinci ayi doldugunda yapilan asi hem bacaga hem kola mi yapiliyor nasil?

İyilik yaramaz haklısın vallahi ben birazda o söylemesin diye gönderdim aslında çünkü başka odada yatmak istediğini söylese ben kafayı yerdim üzülmemek için önlem aldım bir nevi

Benim kizarmisti kizaran yerlere koydum ama sende kizarma ve ates yokmus ne guzel. Sanirim agri var sadece

Ca
Acaba biberonun fotosunu koyarmisin bende almak istiyorum ama o kadar cok cesit varki ne alacagimi bilmiyorum.bende az aksin ve gaz onlesin istiyorum

Merhaba kızlar bebislerinize yalancı meme veriyormusunuz ben alıstırmaya calısıyorum neredeyse tüm markaların emziklerini aldım ama yok almıyor verenler nasıl alıstıdı. Kuzumun karnı tokda olsa surekli emmek istiyor. Dr iki bucuk uc saatte bir emzir dedi ama baska sekildede uyumuyor ondan dolayı alıstırmam lazım sizce ne yapmalıyım

Cnm inatlaşarak alıştırdım 38günlk bebeğim emziği damağına değecek şekilde tutup bekliyorum zor oldu ama alıştı. Açken vermeyin almaz

Bendeki plastik ve çok memnunum.sütümü sağıyorum uzun yola çıkınca fln biberonda içiyor.çok rahat oluyor

Avent in emzigini denedin mi? Ben doğumdan 6 saat sonra verdim ağzına alıştı

Cnm inatlaşarak alıştırdım 38günlk bebeğim emziği damağına değecek şekilde tutup bekliyorum zor oldu ama alıştı. Açken vermeyin almaz
Canım inatlasıyorum midesini bulandırıyo zorla bir iki cekiyo bırakıyor. bazılarıda acken ver diyo
Avent in emzigini denedin mi? Ben doğumdan 6 saat sonra verdim ağzına alıştı
Nuk ve aventi almadım sadece onlarıda deneyim olmazsa

CNm benim oğlumda aynı şekilde aventin 2 emziği var nukunda damarlı modelini aldım istemiyo aventinkini zar zor bazen alıyor o da ağzında benim tutmam Lazım benim kuzuda sürekli emmek istiyo göğsümde emerken uyuyor ancak zor oluyo ama sevmeyen bebek sewmiyo sanırım emziği

Benim kizarmisti kizaran yerlere koydum ama sende kizarma ve ates yokmus ne guzel. Sanirim agri var sadece
Canim bende sut atesi oldu kac gundur cekiyorum cok kotu birsey doktora gittim her emzirmeden sonra sutunu sag dedi su an iyiyim ins tekrarlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…