2015 Nisan Anneleri

Ayni sorun bizde de var uykuya dalmakta gucluk yasiyor ama sadece aksamlari huzursuz oluyor kucagimda gezidirince daliyor yerine koyunca uyaniyor gece 1e kadar hep boyle gidiyor yarin 40imiz cikiyor insalllah duzelir bu gaz problemi

Bu sabah kizim o kadar agladi ki bugune kadar ise yarayan hic bir susturma yontemi ise yaramadi. Mecburen arabayla gezdirmeye cikardik, icini ceke ceke uyudu motor sesini duyunca. Durumumuz gittikce duzelecegine gun gectikce beter oluyor, Allah daha kotusunden korusun ama bu aglamalar ne zaman bitecek bilmiyorum. Tip bu kadar ilerlemisken nasil bir caresi olmaz bu kolik denen illetin?!

Benim de sorunum bu, elimle sagiyorum fazlasini. Gecen aksam grip olmus gibiydim sut tikanmasindan. Bir de sut hizli aktigindan kizim cok zorlaniyor emmekte

Numune Hastanesine gittim meme polikliniğine hiç bir şey demeden direk ultrason istedi çektirmedim henüz ama memede belirgin bir noktada kızarıklık ya da şişlik yok yani buzu her yerine mi süreyim?
Benim de sorunum bu, elimle sagiyorum fazlasini. Gecen aksam grip olmus gibiydim sut tikanmasindan. Bir de sut hizli aktigindan kizim cok zorlaniyor emmekte
Ben sağlık ocağındaki doktora da gittim her emzirmeden sonra sütünü sağ diyor el pompasıyla sağıyordum bozuldu elektrikli pompaya geçtim o da meme başını yara yaptı şimdi hem ucu hem içi ağrıyor. Bu arada avent silikon meme ucu aldım bayağı rahatlattı ucu yara olanlara tavsiye ederim. Bende ateş yok ama siz dikkat edin süt ateşi tehlikeliymiş

Ama elektrikli pompa sutu daha cok artiriyor. Ben korkumdan hic kullanmiyorum su snda. Elimle rahatlatacak kadar sagiyorum.

Canım aventin meme ucu buyuk mu? Benim de meme uclarım çok kotu yara ama meme uçlarım çok çok kuçuk. We baby marka almış eşim ama çok buyuktu uçlar, oğlum tutamadı

Canım aventin meme ucu buyuk mu? Benim de meme uclarım çok kotu yara ama meme uçlarım çok çok kuçuk. We baby marka almış eşim ama çok buyuktu uçlar, oğlum tutamadı
Ben de bebedor almıştım hiç iyi degil yumuşak ve büyük avent en iyisi ayrıca küçük ve standart diye iki boy var küçük boydan alabilirsin

Arkadaslar gunaydin cevap verirseniz inanin cok sevinirim. Siz de ara sira ozellikle yuzunuze sicak basmasi, yuzunuzde, yanaklarinizda, kulaklarinizda pembelesme/kizarma ve yanma hissi oluyor mu hic? Mesela gece uykunuzdan yuzunuze cok sicak basmasi ve yuzde pembelik/kirmizilik ile uyandiginiz oluyor mu hic? Simdiden sagolun cevaplariniz icin.

Ben hiç yaşamadım canım.

melek prematüre bebek annesi olarak nur yerlitaşin 'hastalıklı sağlıksız prematüre bebek yazık' yorumunu çok saygısız buluyor ve kuvezde 10 gün yaşam savaşı veren yavrumun her aldığı nefes için şükredip hiç dokunamadan koklayamadan kaybeden bir anne olarak üzülerek kınıyorum. dile getirmeden edemedim

Benimkide memeyi emiyor cik sukur ama gaz mahfediyor yavrumu.insallah gecer Kalca cukikligi filmine goturdunmu peki?yarin goturucem ben
yok canım götürmedım daha perşembe asilarimiz var ondan sonra da kalça filmine gidicem. inşallah hayırlı haberle gelirsin Tatlim :)

Tatlim bende kırkımin içinde olmuştu sıcak basması aşırı terleme dert etme geçer inşallah

Bende oluyor, ozellikle geceleri kan ter icinde uyaniyorum. Vucut sut uretmeye calisirken efor harciyor diye yorumluyordum kendimce :)

Basin sagolsun, Allah obur yavrularina uzun ve saglikli omurler nasip etsin.

Bnm doktorum ultrasondan baktı alttan muayne etmedi bu psikolojiyle napicaz hiç bilmiyorum inşallah sende bunlar yaşanmaz ic den dikislerim coktu ona bağlıyorum ben insallah zamanla iyileşir de eski hallerimize doneriz
Canim her gun dus almaya calis imkanin varsa dustan sonra batikonunu sür doktor krem verdiyse onlari sur sonra sacini kuruttugun fonle kurut orayi 5-10dk pedini sık sık degistir olabildigince kuru tut 15gune biseyin kalmaz eskisinden bile daha iyi olursun kuru tutmak püf nokta bana doktorum söyledi bunlari izi bile kalmadi simdi iyiyim çok şükür normal doğum zor ama avantajlarıda var geçmiş olsun.

Kızlar mama veriyor musunuz bilmiyorum ama bebegi kabiz olanlar varsa aptamil conformil mama iyi geliyor benden size tavsiye bide cocuk düşük doğum kiloluysa sma gold mama yi tavsiye ederim benimki 3 kilo dogdu gununde ben suanda hem anne sütü hem sma gold mama veriyorum kilosu cok güzel bende ilk bsslarda sütum yetmiyor mu acaba diye psikolojim bozulmustu ama dr browns un gaz önleyici biberonunu aldim anne memesinden gelir gibi zar zor damla damla akitiyor biberon bide icinde gaz onleyici cubuk sistemi var mamada veriyorum memeyide birakmadi bende psikolojik acidan rahata erdiğim icin sütum de fazlalasti gunde 2 kere mama veriyorm gerisi anne sütü bide anason tohumu kaynattigim zaman hem bebege veriyorum hem kendim iciyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…