Ayni sorun bizde de var uykuya dalmakta gucluk yasiyor ama sadece aksamlari huzursuz oluyor kucagimda gezidirince daliyor yerine koyunca uyaniyor gece 1e kadar hep boyle gidiyor yarin 40imiz cikiyor insalllah duzelir bu gaz problemislm kızlar ne zamandır yazamıyorum zaten bebişten fırsat bulup yazmak pek kolay değil 21 nisanda sezeryanla Urazımı kucağıma aldım çok şükür mamasız idare ediyoruz tek sıkıntımız herkesde olduğu gibi malesef gaz! bi de önceden memede uyurdu kuzum uyutmada problem yaşamazdık şimdi uykuya dalma sıkıntısı çekiyoruz babamız kucağına alıp evde dolaştırmazsa uykuya dalamıyo ne yapıcam bilemiyorum
Benim de sorunum bu, elimle sagiyorum fazlasini. Gecen aksam grip olmus gibiydim sut tikanmasindan. Bir de sut hizli aktigindan kizim cok zorlaniyor emmekteMerhaba herkese ben de Mayıs annesi olacaktım ama 16 Nisan'da sezaryenle doğum yapmak durumunda kaldım. Herkes ssüt çoğaltmak için uğraşıyor biliyorum ama benim sorunum sütümün fazla olması nedeniyle bebeğim sütü bitiremediği için içerde süt kalmış ve sanırım kanallar tıkanmış 10 gündür ne yaptıysam geçmedi öyle ağrıyor ki ağlayarak emziriyorum mahvoldum artık var mı benzer sorun yaşayan?
Numune Hastanesine gittim meme polikliniğine hiç bir şey demeden direk ultrason istedi çektirmedim henüz ama memede belirgin bir noktada kızarıklık ya da şişlik yok yani buzu her yerine mi süreyim?Cok gecmis olsun ilk baslarda bende de ayni sorun vardi gogsumde kizarma farkettim hemen buz koydum ve her emzirmeden sonra buz koyup bekledim sukur duzeldi bi de surekli emzirdim ama senin emzirme imkanin olmuyorsa sag canim. Bi de atesin cikiyiorsa mutlaka doktora git antibiyotikle duzeliyormus
Ben sağlık ocağındaki doktora da gittim her emzirmeden sonra sütünü sağ diyor el pompasıyla sağıyordum bozuldu elektrikli pompaya geçtim o da meme başını yara yaptı şimdi hem ucu hem içi ağrıyor. Bu arada avent silikon meme ucu aldım bayağı rahatlattı ucu yara olanlara tavsiye ederim. Bende ateş yok ama siz dikkat edin süt ateşi tehlikeliymişBenim de sorunum bu, elimle sagiyorum fazlasini. Gecen aksam grip olmus gibiydim sut tikanmasindan. Bir de sut hizli aktigindan kizim cok zorlaniyor emmekte
Ama elektrikli pompa sutu daha cok artiriyor. Ben korkumdan hic kullanmiyorum su snda. Elimle rahatlatacak kadar sagiyorum.Numune Hastanesine gittim meme polikliniğine hiç bir şey demeden direk ultrason istedi çektirmedim henüz ama memede belirgin bir noktada kızarıklık ya da şişlik yok yani buzu her yerine mi süreyim?
Ben sağlık ocağındaki doktora da gittim her emzirmeden sonra sütünü sağ diyor el pompasıyla sağıyordum bozuldu elektrikli pompaya geçtim o da meme başını yara yaptı şimdi hem ucu hem içi ağrıyor. Bu arada avent silikon meme ucu aldım bayağı rahatlattı ucu yara olanlara tavsiye ederim. Bende ateş yok ama siz dikkat edin süt ateşi tehlikeliymiş
Canım aventin meme ucu buyuk mu? Benim de meme uclarım çok kotu yara ama meme uçlarım çok çok kuçuk. We baby marka almış eşim ama çok buyuktu uçlar, oğlum tutamadıNumune Hastanesine gittim meme polikliniğine hiç bir şey demeden direk ultrason istedi çektirmedim henüz ama memede belirgin bir noktada kızarıklık ya da şişlik yok yani buzu her yerine mi süreyim?
Ben sağlık ocağındaki doktora da gittim her emzirmeden sonra sütünü sağ diyor el pompasıyla sağıyordum bozuldu elektrikli pompaya geçtim o da meme başını yara yaptı şimdi hem ucu hem içi ağrıyor. Bu arada avent silikon meme ucu aldım bayağı rahatlattı ucu yara olanlara tavsiye ederim. Bende ateş yok ama siz dikkat edin süt ateşi tehlikeliymiş
Ben de bebedor almıştım hiç iyi degil yumuşak ve büyük avent en iyisi ayrıca küçük ve standart diye iki boy var küçük boydan alabilirsinCanım aventin meme ucu buyuk mu? Benim de meme uclarım çok kotu yara ama meme uçlarım çok çok kuçuk. We baby marka almış eşim ama çok buyuktu uçlar, oğlum tutamadı
Sütü tamamen boşaltmak gerekiyormuş yoksa yine içinde süt kalacak yine tıkanacak el pompası aldım bugün gelecek o yine iyidir acıtmıyor en azındanAma elektrikli pompa sutu daha cok artiriyor. Ben korkumdan hic kullanmiyorum su snda. Elimle rahatlatacak kadar sagiyorum.
Ben hiç yaşamadım canım.Arkadaslar gunaydin cevap verirseniz inanin cok sevinirim. Siz de ara sira ozellikle yuzunuze sicak basmasi, yuzunuzde, yanaklarinizda, kulaklarinizda pembelesme/kizarma ve yanma hissi oluyor mu hic? Mesela gece uykunuzdan yuzunuze cok sicak basmasi ve yuzde pembelik/kirmizilik ile uyandiginiz oluyor mu hic? Simdiden sagolun cevaplariniz icin.
yok canım götürmedım daha perşembe asilarimiz var ondan sonra da kalça filmine gidicem. inşallah hayırlı haberle gelirsin Tatlim :)Benimkide memeyi emiyor cik sukur ama gaz mahfediyor yavrumu.insallah gecer Kalca cukikligi filmine goturdunmu peki?yarin goturucem ben
Tatlim bende kırkımin içinde olmuştu sıcak basması aşırı terleme dert etme geçer inşallahArkadaslar gunaydin cevap verirseniz inanin cok sevinirim. Siz de ara sira ozellikle yuzunuze sicak basmasi, yuzunuzde, yanaklarinizda, kulaklarinizda pembelesme/kizarma ve yanma hissi oluyor mu hic? Mesela gece uykunuzdan yuzunuze cok sicak basmasi ve yuzde pembelik/kirmizilik ile uyandiginiz oluyor mu hic? Simdiden sagolun cevaplariniz icin.
Arkadaslar gunaydin cevap verirseniz inanin cok sevinirim. Siz de ara sira ozellikle yuzunuze sicak basmasi, yuzunuzde, yanaklarinizda, kulaklarinizda pembelesme/kizarma ve yanma hissi oluyor mu hic? Mesela gece uykunuzdan yuzunuze cok sicak basmasi ve yuzde pembelik/kirmizilik ile uyandiginiz oluyor mu hic? Simdiden sagolun cevaplariniz icin.
Canim peki yuzunde yanaklarinda falan pembelesme kizarma oluyor muydu?Tatlim bende kırkımin içinde olmuştu sıcak basması aşırı terleme dert etme geçer inşallah
melek prematüre bebek annesi olarak nur yerlitaşin 'hastalıklı sağlıksız prematüre bebek yazık' yorumunu çok saygısız buluyor ve kuvezde 10 gün yaşam savaşı veren yavrumun her aldığı nefes için şükredip hiç dokunamadan koklayamadan kaybeden bir anne olarak üzülerek kınıyorum. dile getirmeden edemedim
peki yanaklarda, cenede, yuzde pembelesme, kizarma oluyor mu canin sende hic dikkat ettin mi?Bende oluyor, ozellikle geceleri kan ter icinde uyaniyorum. Vucut sut uretmeye calisirken efor harciyor diye yorumluyordum kendimce :)
C
peki yanaklarda, cenede, yuzde pembelesme, kizarma oluyor mu canin sende hic dikkat ettin mi?
Canim her gun dus almaya calis imkanin varsa dustan sonra batikonunu sür doktor krem verdiyse onlari sur sonra sacini kuruttugun fonle kurut orayi 5-10dk pedini sık sık degistir olabildigince kuru tut 15gune biseyin kalmaz eskisinden bile daha iyi olursun kuru tutmak püf nokta bana doktorum söyledi bunlari izi bile kalmadi simdi iyiyim çok şükür normal doğum zor ama avantajlarıda var geçmiş olsun.Bnm doktorum ultrasondan baktı alttan muayne etmedi bu psikolojiyle napicaz hiç bilmiyorum inşallah sende bunlar yaşanmaz ic den dikislerim coktu ona bağlıyorum ben insallah zamanla iyileşir de eski hallerimize doneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?