tatlım ben özellikle sordum doktorumuza ek gıdaya başlayana kadar su yok dedi ben arada zemzem veriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama.Kizlar bebeginize su veriyormusunuz?veriyorsaniz ne kadar??drnuz fln bu konuda bisey soyledimi
bende arada mamasına katıyorum zemzem itatlım ben özellikle sordum doktorumuza ek gıdaya başlayana kadar su yok dedi ben arada zemzem veriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama.
Benim oğlum sürekli emiyor.artık sütüm yetmiyor.mama kullanmayı düşünmüyorum.terledikçe su kaybı olduğunu düşünüyorum.kakasıda kıvamlı olmaya başladı yapmakta zorlanıyor artık.yinede vermemek mi gerekiyor acaba?internette araştırdım rahat rahat su veriyor herkes.hemde bebeğin istediği kadar.dr a da gidemedik dahatatlım ben özellikle sordum doktorumuza ek gıdaya başlayana kadar su yok dedi ben arada zemzem veriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama.
Canim bence bi cay kaşığı ver hem asi yerlerinin agrisinida aliyo. Bi gunde uc asi kolaymi bnm ki kolu bacagini sallayip duruyodu srubu verdimde uyudu birazgözün aydın Tatlim darısı bize :) bizim bugün aşılarımiz bende aldım surup vermek için ama sağlık ocağında ki hemşire önceden aşıdan önce içirin diyolardı doktorlar ama şimdi önermiyolar aşıdan sonra 37 yi geçerse içirirsin dedi bende kararsız kaldım
Calpol canim.Ates dusurucunun adi ne acaba
Canim isine karismis gibi olmayayimda niye boyle seylerle ugrasiyorsun.kaysi konpostosu yap ic.sutunden yavrunada gecer 6 aylik olmadan su verme yavruya daha bagirsaklari cik ince.masajida deneBen arada su veriyorum bi ki cay kasigi. Kabiz oldugu icin butun careleri deniyorum. Gaz sancisi olunca serbette veriyorum bi kasik. Yavrum oyle bi kivraniyoki dayanamiyorum.
Butun bebeklerde ve heralde bu oksuruk.bende goturdum doktoruma ilac filan vermedi bolll boll emzir dedi ateslenirse filan telaslanma dedi.Seside kisildi yavrumun allah hepimizin yardimcisi olsun.Canım bebeğin ne kadar oldu. Benim kızda öksuruyor. Acile götürdüm şurup yazmıstı. Ertesi gün çocuk doktoruna götürdum o şurup icirme bağırsakları gelişmedigi icin faydası olmaz dedi. Burnu tıkali kalmasın dedi sinomarin burun damlası verdi.
Canim bendede oldu cicugu kucagima bile alamiyordum emzirdim hep agriyan gogsumu verdim canim cekilir gibi oluyordu ama dayandim.Arkadaşlar memenin alt tarafında bir ağrı oluyor bastırinca birde kızarmış kanalmi tıkandı anlamadım varmı başına gelen ılık kompleks yapıyorum iyi geliyor ağrıya
Valla canim ben yegenlerimden filan biliyorum verip gitmek en iyisi cunku vermeden asiyi yaptiriyorsun cocuk durmuyor elini kolunu oynatirken durmuyor.ama ates dusurucu hem ates yapmiyor hemde ageilarini aliyor.gözün aydın Tatlim darısı bize :) bizim bugün aşılarımiz bende aldım surup vermek için ama sağlık ocağında ki hemşire önceden aşıdan önce içirin diyolardı doktorlar ama şimdi önermiyolar aşıdan sonra 37 yi geçerse içirirsin dedi bende kararsız kaldım
53 günlük canım antibiyotik verdi. Burnu tıkalı o yüzden tonimer burun Aspiratör u kullanıyorum..burun damlası vermedi.tuzlu suyu burnuna sıkıyorum rahatlıyorCanım bebeğin ne kadar oldu. Benim kızda öksuruyor. Acile götürdüm şurup yazmıstı. Ertesi gün çocuk doktoruna götürdum o şurup icirme bağırsakları gelişmedigi icin faydası olmaz dedi. Burnu tıkali kalmasın dedi sinomarin burun damlası verdi.
Biogia kullanıyorum dr humana nın rezene ve kimyonlu cayını verdi birde sabah aksam bir cay kasıgı dupbalac veriyorum hic fayda etmiyor ancak fitille yapıyor yapıncada cok fazla ve cıvık yapıyor sert degil dr degistirdim oda onceki dr gibi olabilir dedi iiaclarla gecmezse cocuk gastrolojisine git dedi Canım cok sıkılıyo insallah gecerde cnm zaten sıvı olcak benim oğlum 3 aylık hala sıvı çok mu zorluyor onu
Amin canım. Inşallah bir an önce iyileşir de rahatlarız.Butun bebeklerde ve heralde bu oksuruk.bende goturdum doktoruma ilac filan vermedi bolll boll emzir dedi ateslenirse filan telaslanma dedi.Seside kisildi yavrumun allah hepimizin yardimcisi olsun.
53 günlük canım antibiyotik verdi. Burnu tıkalı o yüzden tonimer burun Aspiratör u kullanıyorum..burun damlası vermedi.tuzlu suyu burnuna sıkıyorum rahatlıyor[/QUOTE
Geçmiş olsun canım. Inşallah bir an önce iyileşir kuzucuklar
Geçmiş olsun canım. Inşallah bir an önce iyileşir kuzucuklar53 günlük canım antibiyotik verdi. Burnu tıkalı o yüzden tonimer burun Aspiratör u kullanıyorum..burun damlası vermedi.tuzlu suyu burnuna sıkıyorum rahatlıyor
Ilk bebegimdede olmuştu canım ama unutmuşum şimdi ağrı geçti ama kızarıklık var hala oda 2 3 günü bulurmuş doktoru aradım ateş olursa antibiyotik kullanılır dedi şimdi boşaltmaya çalışıyorum her Emzirme den sonra geçer inşallahCanim bendede oldu cicugu kucagima bile alamiyordum emzirdim hep agriyan gogsumu verdim canim cekilir gibi oluyordu ama dayandim.
Bi ara bende de olmustu kizariklik. Emzirmeden sonra buz koydum 2gune gecti rahatladim tavsiye ederimIlk bebegimdede olmuştu canım ama unutmuşum şimdi ağrı geçti ama kızarıklık var hala oda 2 3 günü bulurmuş doktoru aradım ateş olursa antibiyotik kullanılır dedi şimdi boşaltmaya çalışıyorum her Emzirme den sonra geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?