2015 Nisan Anneleri

Kizlar bebeginize su veriyormusunuz?veriyorsaniz ne kadar??drnuz fln bu konuda bisey soyledimi
tatlım ben özellikle sordum doktorumuza ek gıdaya başlayana kadar su yok dedi ben arada zemzem veriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama.

tatlım ben özellikle sordum doktorumuza ek gıdaya başlayana kadar su yok dedi ben arada zemzem veriyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama.
Benim oğlum sürekli emiyor.artık sütüm yetmiyor.mama kullanmayı düşünmüyorum.terledikçe su kaybı olduğunu düşünüyorum.kakasıda kıvamlı olmaya başladı yapmakta zorlanıyor artık.yinede vermemek mi gerekiyor acaba?internette araştırdım rahat rahat su veriyor herkes.hemde bebeğin istediği kadar.dr a da gidemedik daha

Selam kizlar bebeğim 2 ay 4 günlük. Dun asilari oldu.hemsire eve gdnce srubunu ver dedi dun 3 kere birer cay kasigi calpol verdim
Çok şükür gece atessiz gecti. Bu ayda 1 kg almis.benim bebeğim in cok gazi oluyo bide kabiz surekli napicam bilmiyorum.gunde iki kez aptamil veriyorum acaba o mu kabiz yapiyo diye sma gold mama aldim bakalim duzelecekmi. kivraniyo yavrum bazen fitil veriyorum ama alistrmakta istemiyorum. Zinco fayda etmiyo 3 gundur nurse harveys kullaniyrm biraz azaldı gibi. Rezene kimyon hepsini veriyorum. Ama yok yok kizim coookk gazli. Kirki da hikaye kirki doldu iki ayi bitti hala aglayacak diye kucagima alip tek basima markete gidemiyorum. Hep esimle gdyrz. Yada evde oturuyorum. ama artik beni tanımaya basladi keyfi yerinde olunca gülücük saciyo o zaman cennete gidiyorum sanki. Ücretsiz izin aldim eylul 15 e kdr.tabi bebeğim e kim bakicak hala mechul ya annem isten cikicak ya birini bulucam ya da bn isten cikicam. Bu gunler gececek inşallah gulerek hatirlayacagiz allah bize sabir guc kuvvet versin.

Ben arada su veriyorum bi ki cay kasigi. Kabiz oldugu icin butun careleri deniyorum. Gaz sancisi olunca serbette veriyorum bi kasik. Yavrum oyle bi kivraniyoki dayanamiyorum.

Canim bence bi cay kaşığı ver hem asi yerlerinin agrisinida aliyo. Bi gunde uc asi kolaymi bnm ki kolu bacagini sallayip duruyodu srubu verdimde uyudu biraz

Ben arada su veriyorum bi ki cay kasigi. Kabiz oldugu icin butun careleri deniyorum. Gaz sancisi olunca serbette veriyorum bi kasik. Yavrum oyle bi kivraniyoki dayanamiyorum.
Canim isine karismis gibi olmayayimda niye boyle seylerle ugrasiyorsun.kaysi konpostosu yap ic.sutunden yavrunada gecer 6 aylik olmadan su verme yavruya daha bagirsaklari cik ince.masajida dene

Butun bebeklerde ve heralde bu oksuruk.bende goturdum doktoruma ilac filan vermedi bolll boll emzir dedi ateslenirse filan telaslanma dedi.Seside kisildi yavrumun allah hepimizin yardimcisi olsun.

Arkadaşlar memenin alt tarafında bir ağrı oluyor bastırinca birde kızarmış kanalmi tıkandı anlamadım varmı başına gelen ılık kompleks yapıyorum iyi geliyor ağrıya
Canim bendede oldu cicugu kucagima bile alamiyordum emzirdim hep agriyan gogsumu verdim canim cekilir gibi oluyordu ama dayandim.

Valla canim ben yegenlerimden filan biliyorum verip gitmek en iyisi cunku vermeden asiyi yaptiriyorsun cocuk durmuyor elini kolunu oynatirken durmuyor.ama ates dusurucu hem ates yapmiyor hemde ageilarini aliyor.

53 günlük canım antibiyotik verdi. Burnu tıkalı o yüzden tonimer burun Aspiratör u kullanıyorum..burun damlası vermedi.tuzlu suyu burnuna sıkıyorum rahatlıyor

Bebegime ne zaman gaz giderici damla versem 5-10 dk sonra gaz sancisi basliyo ve agliyo. Var mi boyle olan?

Canim bendede oldu cicugu kucagima bile alamiyordum emzirdim hep agriyan gogsumu verdim canim cekilir gibi oluyordu ama dayandim.
Ilk bebegimdede olmuştu canım ama unutmuşum şimdi ağrı geçti ama kızarıklık var hala oda 2 3 günü bulurmuş doktoru aradım ateş olursa antibiyotik kullanılır dedi şimdi boşaltmaya çalışıyorum her Emzirme den sonra geçer inşallah

kızlar biz bugün aşılarımizi olduk biraz mız mızız şurup içtik inşallah geceyi rahat geçiririz. birde kızımın tuhaf tuhaf sesler çıkartıyo burnundan mi genzinden mi geliyo bilemedim nefes alıp verirken hirildiyo burnunu temizliyorum ama geçmiyo ne yapabilirim acaba?

Bi ara bende de olmustu kizariklik. Emzirmeden sonra buz koydum 2gune gecti rahatladim tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…