2015 Nisan Anneleri

Evet canım benimkide ben tutunca zar zor emiyor sonra atıyor. Demekki bebislerden kaynaklanıyo bizimkiler emmicek ozaman

Emziği çok kısa süre emiyordu bizimki, arkadaş tavsiyesi üzerine Avent Soothie aldım, cok memnun kaldım , çirkin görünümlü birşey ama ilk seferde bebemiz emziğe yapıştı :)

Emziği kesinlikle almayan bebeklerin aldığı tek emzik olarak geçiyor, Amerika da hastaneler yenidoğanlara bu emziği veriyormuş. Türkiye de resmi satışı yok ama online olarak çeşitli sitelerde satan kişiler var, ben o şekilde aldım .

Ca

Acaba biberonun fotosunu koyarmisin bende almak istiyorum ama o kadar cok cesit varki ne alacagimi bilmiyorum.bende az aksin ve gaz onlesin istiyorum

Biz 2-3 hafta sadece gece 1 kez mama vermek durumunda kaldik,o zaman hamileyken arastirip aldigim Medela Calma yi kullandik cok kullanisliydi tavsiye ederim.

Anne memesi gibi calisiyor, bebek ancak 2-3 kez vakumladiginda mama/süt akiyo,. Yani biberonun rahatligina alisma gibi bir durum olmadigi icin emzirmeye hic bir zarari olmadi.

Cocuk doktorumuz da bu biberonu kullanalim mi diye sordugumda ben de zaten onu tavsiye ediyorum demisti.

Annelere kuzulara huzurlu saglikli gunler- geceler :)

Sütü arttirmak icin pompa ile ne zaman sagmali ?

Su an sadece emziriyorum ( bebegim 35 gunluk, her istediginde emziriyorum gunduz saatte bir, gece 2-3 saatte bir istiyor) , henuz sutu stok yapamiyorum.

Emzirmeye ek olarak pompa ile sagmanin sutu arttirdigini duydum.

Ama bunu ne zaman yapmali ? Emzirmeden once yaptim, bebege memede süt kalmadi mecburen sagdigim sutu hemen kullandim. Emzirdikten sonra pompa ile ceksem hic sut gelmez gibime geliyor, pompa sadece gogsun ucunu cektigi icin bebek coktan memeyi bosaltmis olur diye dusunuyorum.

Onerilerinizi bekliyorum :)

Ben emzirmeden once memeyi 10 cc kadar sagip bosaltiyorum daha rahat emiyor hem ilk sut cok sulu oldugindan gaz yapiyor bende sagiyorum iyi oluyor

Canım hemen arastırıp siiparisini veririm insallah bunada hayır demez oglusum cok sagol

Prebiyotik damla kullanın maflor yada biogia ishal ve kabizliga bire bir

benim minikte almadı emziğı çok istedim ama almıyor hem niye alsın ki emzik niyetine beni kullanıyor :) ben olsam bende almam :)

Prebiyotik damla kullanın maflor yada biogia ishal ve kabizliga bire bir
Biogia kullanıyorum dr humana nın rezene ve kimyonlu cayını verdi birde sabah aksam bir cay kasıgı dupbalac veriyorum hic fayda etmiyor ancak fitille yapıyor yapıncada cok fazla ve cıvık yapıyor sert degil dr degistirdim oda onceki dr gibi olabilir dedi iiaclarla gecmezse cocuk gastrolojisine git dedi Canım cok sıkılıyo insallah gecerde gitmeye gerek kalmaz

benim minikte almadı emziğı çok istedim ama almıyor hem niye alsın ki emzik niyetine beni kullanıyor :) ben olsam bende almam :)
Benimki acken aliyor biraz ama beni emmeyi birakir diye ben pek vermek istemiyorum.hem istiyorum hem korkuyorum nasil celiski anlaamadim

yok canım götürmedım daha perşembe asilarimiz var ondan sonra da kalça filmine gidicem. inşallah hayırlı haberle gelirsin Tatlim :)
Gittik canim kalca filmine bisey cikmadi.hersey yolundaymis.ates dusurucu verdi asilara gitmeden veriyim diye.oglum uyumuyor uykuya hasret kaldim.

Arkadaşlar memenin alt tarafında bir ağrı oluyor bastırinca birde kızarmış kanalmi tıkandı anlamadım varmı başına gelen ılık kompleks yapıyorum iyi geliyor ağrıya

Kizlar bebeginize su veriyormusunuz?veriyorsaniz ne kadar??drnuz fln bu konuda bisey soyledimi

6. aya kadar kesinlikle su dahi vermememi söyledi benim doktorum bu arada hanımlar yeni katıldım ben 48 günlük bir oğlum var hepimize Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeklerimizi

Kızlarrr kuzum çok öksürüyor . Dr a gittik antibiyotik verdi.içim parçalanıyor onun bu haline
Canım bebeğin ne kadar oldu. Benim kızda öksuruyor. Acile götürdüm şurup yazmıstı. Ertesi gün çocuk doktoruna götürdum o şurup icirme bağırsakları gelişmedigi icin faydası olmaz dedi. Burnu tıkali kalmasın dedi sinomarin burun damlası verdi.

Gittik canim kalca filmine bisey cikmadi.hersey yolundaymis.ates dusurucu verdi asilara gitmeden veriyim diye.oglum uyumuyor uykuya hasret kaldim.
gözün aydın Tatlim darısı bize :) bizim bugün aşılarımiz bende aldım surup vermek için ama sağlık ocağında ki hemşire önceden aşıdan önce içirin diyolardı doktorlar ama şimdi önermiyolar aşıdan sonra 37 yi geçerse içirirsin dedi bende kararsız kaldım

Reactions: nix
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…