- 2 Aralık 2014
- 594
- 617
- 138
- 36
Evet canım benimkide ben tutunca zar zor emiyor sonra atıyor. Demekki bebislerden kaynaklanıyo bizimkiler emmicek ozamanCNm benim oğlumda aynı şekilde aventin 2 emziği var nukunda damarlı modelini aldım istemiyo aventinkini zar zor bazen alıyor o da ağzında benim tutmam Lazım benim kuzuda sürekli emmek istiyo göğsümde emerken uyuyor ancak zor oluyo ama sevmeyen bebek sewmiyo sanırım emziği
Merhaba kızlar bebislerinize yalancı meme veriyormusunuz ben alıstırmaya calısıyorum neredeyse tüm markaların emziklerini aldım ama yok almıyor verenler nasıl alıstıdı. Kuzumun karnı tokda olsa surekli emmek istiyor. Dr iki bucuk uc saatte bir emzir dedi ama baska sekildede uyumuyor ondan dolayı alıstırmam lazım sizce ne yapmalıyım
Ca
Acaba biberonun fotosunu koyarmisin bende almak istiyorum ama o kadar cok cesit varki ne alacagimi bilmiyorum.bende az aksin ve gaz onlesin istiyorum
Ben emzirmeden once memeyi 10 cc kadar sagip bosaltiyorum daha rahat emiyor hem ilk sut cok sulu oldugindan gaz yapiyor bende sagiyorum iyi oluyorSütü arttirmak icin pompa ile ne zaman sagmali ?
Su an sadece emziriyorum ( bebegim 35 gunluk, her istediginde emziriyorum gunduz saatte bir, gece 2-3 saatte bir istiyor) , henuz sutu stok yapamiyorum.
Emzirmeye ek olarak pompa ile sagmanin sutu arttirdigini duydum.
Ama bunu ne zaman yapmali ? Emzirmeden once yaptim, bebege memede süt kalmadi mecburen sagdigim sutu hemen kullandim. Emzirdikten sonra pompa ile ceksem hic sut gelmez gibime geliyor, pompa sadece gogsun ucunu cektigi icin bebek coktan memeyi bosaltmis olur diye dusunuyorum.
Onerilerinizi bekliyorum :)
Canım hemen arastırıp siiparisini veririm insallah bunada hayır demez oglusum cok sagolEmziği çok kısa süre emiyordu bizimki, arkadaş tavsiyesi üzerine Avent Soothie aldım, cok memnun kaldım , çirkin görünümlü birşey ama ilk seferde bebemiz emziğe yapıştı :)
Emziği kesinlikle almayan bebeklerin aldığı tek emzik olarak geçiyor, Amerika da hastaneler yenidoğanlara bu emziği veriyormuş. Türkiye de resmi satışı yok ama online olarak çeşitli sitelerde satan kişiler var, ben o şekilde aldım .
KANGURUNUN MARKASI NEDİR ?Tatlim biz tam iki azlığız ve ben yaklaşık 10 gündür kanguru kullanıyorum ve gayet rahat oluyo yüzü bana dönük şekilde koyuyorum kucağımda tutar gibi bende destekliyorum zaten çok uzun kalmıyo bir yere gidip gelirken sadec
Prebiyotik damla kullanın maflor yada biogia ishal ve kabizliga bire birAnnem ve kayınvalidemde sabunu söylediler ablamda doktorlar artık sabunu onaylamıyo dedi kafam karıstı canım ya ama zeytin yagı icirdim poposunada zeytinyagıyla masajda yaptım fayda etmedi insallah duzene girer ya. cevabın için Sağol Canım
benim minikte almadı emziğı çok istedim ama almıyor hem niye alsın ki emzik niyetine beni kullanıyor :) ben olsam bende almam :)CNm benim oğlumda aynı şekilde aventin 2 emziği var nukunda damarlı modelini aldım istemiyo aventinkini zar zor bazen alıyor o da ağzında benim tutmam Lazım benim kuzuda sürekli emmek istiyo göğsümde emerken uyuyor ancak zor oluyo ama sevmeyen bebek sewmiyo sanırım emziği
Biogia kullanıyorum dr humana nın rezene ve kimyonlu cayını verdi birde sabah aksam bir cay kasıgı dupbalac veriyorum hic fayda etmiyor ancak fitille yapıyor yapıncada cok fazla ve cıvık yapıyor sert degil dr degistirdim oda onceki dr gibi olabilir dedi iiaclarla gecmezse cocuk gastrolojisine git dedi Canım cok sıkılıyo insallah gecerde gitmeye gerek kalmazPrebiyotik damla kullanın maflor yada biogia ishal ve kabizliga bire bir
Benimki acken aliyor biraz ama beni emmeyi birakir diye ben pek vermek istemiyorum.hem istiyorum hem korkuyorum nasil celiski anlaamadimbenim minikte almadı emziğı çok istedim ama almıyor hem niye alsın ki emzik niyetine beni kullanıyor :) ben olsam bende almam :)
Gittik canim kalca filmine bisey cikmadi.hersey yolundaymis.ates dusurucu verdi asilara gitmeden veriyim diye.oglum uyumuyor uykuya hasret kaldim.yok canım götürmedım daha perşembe asilarimiz var ondan sonra da kalça filmine gidicem. inşallah hayırlı haberle gelirsin Tatlim :)
Ates dusurucunun adi ne acabaGittik canim kalca filmine bisey cikmadi.hersey yolundaymis.ates dusurucu verdi asilara gitmeden veriyim diye.oglum uyumuyor uykuya hasret kaldim.
Canım bebeğin ne kadar oldu. Benim kızda öksuruyor. Acile götürdüm şurup yazmıstı. Ertesi gün çocuk doktoruna götürdum o şurup icirme bağırsakları gelişmedigi icin faydası olmaz dedi. Burnu tıkali kalmasın dedi sinomarin burun damlası verdi.Kızlarrr kuzum çok öksürüyor . Dr a gittik antibiyotik verdi.içim parçalanıyor onun bu haline
nennybaby Markası Tatlim 5 li set halinde aldımKANGURUNUN MARKASI NEDİR ?
gözün aydın Tatlim darısı bize :) bizim bugün aşılarımiz bende aldım surup vermek için ama sağlık ocağında ki hemşire önceden aşıdan önce içirin diyolardı doktorlar ama şimdi önermiyolar aşıdan sonra 37 yi geçerse içirirsin dedi bende kararsız kaldımGittik canim kalca filmine bisey cikmadi.hersey yolundaymis.ates dusurucu verdi asilara gitmeden veriyim diye.oglum uyumuyor uykuya hasret kaldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?