Ne okur biri banaa yardim etsin..26 günlük kixum var. Surekli emme isteği var. Bazen uyursa gun icinde bir iki saat iyi diyorum.farkında olmadan beni emzirme kampına almış:) yapışık ikiz gibiyiz hamdolsun sağlıklı tabi ama biraz nefes almak icin parka bahçeye çıkamıyoruz surekli emme modunda çünkü. Emzigide istemiyor. Ne oneririrsiniz bana.
Birde cok fena hemoroitim.napicm ben.bi çaresini bulan bilen söylesin.psikolojim bozuluyor.dogum açısı bi kez.bu surekli
Birde.d vitamini vermeyin diyenler var ne yapsan
Kırk falan hikaye canımKizim gun icinde cok huysuzluk yapiyor; Dr kontrolunde 'kolik olabilir' demisti. Etraftaki buyukler de 'kirki cikinca duzelir' diyorlar.
Kirki cikan anneler, gercekten kuzularinizda bir degisim oldu mu kirkindan sonra? Huylari ya da aglamalari degisti mi?
Sinir olmuş durumdayim . Bebek dogdugundan beri kocam olck adam başka odada Uyuyo. Birde ikinc çocuk falan diyo. Sanki cokdestek oluyofa. Sinir olmamak elde mi.cocugum ağlayan çocuk da değil cok fazla
Canim mamayi bebege nasil veriyorsun biberonlami benm bebekte sutle doymuyr sanki.Tekrar merhaba kizlaaaarrr.. Herkese tekrar hsyrli olsun..
Ben sut icin yediklerimi yazayim istedim.. Sabah q sise siyah cekirdekli uzum suyu, kahvaltiyla mikupa steel tea, hurma incir kayisi, gunde 1 sise maltana (malt icecegi), bol bol su... Ama sunu fark ettim ne zaman ogle uykusu uyursam gogusler tas gibi oluyor... Sesryan oldm ilk gndn beri sut var... Ve sutu sqagiyorum... Sagmak da kanallari adiormus aventin elektrikli pompasini tavsiye ederm...
Bizim bebek de kilo alamio qz aliormus... Sut emmesine ragmen gunde 2 kere 30cc de aptamil 1 veriyorum..
Bezde de cisli de olsa hemen aliorum.. Gece de alioryum.. Her sefrrrinde ilitilmis zeytinyagi ile siliorum.. Doktor tavsiyesi.. Zeytinyagi duvar olur cis kaka asiti tene degmezmis... İslak medil unibaby yenidogaan kakali bezde ilik su ile islatiorym ama cisli ise direkt islak mendille siliorum..
Benim merak ettgim kusmasi aninda cook korkuorum.. Bogazina cok kacirio.. Siz napiosnz o and??? Bir de 1.ay asisi ates yapar mi???
Tatlim biz tam iki azlığız ve ben yaklaşık 10 gündür kanguru kullanıyorum ve gayet rahat oluyo yüzü bana dönük şekilde koyuyorum kucağımda tutar gibi bende destekliyorum zaten çok uzun kalmıyo bir yere gidip gelirken sadecKanguru kullanimi hakkinda ne düşünüyorsunuz kizlar. Benim bebegim 40 günlük bir sorun olur mu kullanirsam. Bisey olmaz diyen de var olur diyende... ne yapacağıma karar veremedim. Sizlerin fikri neler?
Canim masallah size.bisey sorucam gaz problemi yasiyormusun hala?veya tam olarak nezaman kendisi cikarmaya basliyor gazini bebegin?gece uyumuyoruz biz gazi var surekli emmek istiyor emerkende gaz problemi yasiyor.kızlar bugün bizim 2. ayımiz doldu :)
Vala canim bende senin gibi dusundum ama bunlara iyilik yaramiyor.cocuk az bi aglasin hemen annesiiiii diye bagriyor uyuz oluyorum.bosver sen nasil uykusuz kaliyorsan oda kalsin hikaye bunlar kimseyi dusunmuycen aslinda.valla yavrum olmasindan okadar memnunumki ama kocama iyice uyuz oluyorum kafayi taktim yani.Bence o kadar dert etme canım ben kocamı zorla başka odaya gönderdim sabahın köründe ise gidiyor adam gece uykusuz kalmasına içim el vermedi oda bizim için çalışıyor sonuçta birde böyle düşün derim
Canim gogus ucu yaran icin emzirfikten sonra hemen kapatma kurusun bide gece yatarken treyagi sur cok iyi oluyor.benim yara olmadi dene sende.bide 3 saat cok uzun degilmi saat basi emzir bence rezene cok sut yapiyor tabi helvada.ben saat her agladiginda veriyorum aglamadigi zamanda kaldirip veriyorum.Gunaydin anneler. Ben mayis annesi olmayi beklerken oglumun surpriziyle 30 nisan gecesi doğum yaptım. Bugün 24 gunluğuz. Herşey yolunda çok şukur. Ama sanırım oğluş kilo almıyor. 15 gunluk dr kontrolumuzde doğum kilosundan 150 gr fazla çıkmıştı. Çok fazla sutum yok. Artırmak için ne yapmalıyım? Ortalama 3 saatte emziriyorum. Bir de çok fena goğus ucu yaralarım var. Hepimizin evlatlarına rabbim sağlık versin, omurleri bereketli olsun inş
Devit bizde isal yapti bende acd3 veriyorum iyi geldi.evet mutlaka verilmeliBence devit mutlaka vermelisin çünkü çocuklarımız hiç güneş görmüyor kuzenim çocuğuna vermedi çocuk iki yaşında hala gelişim geriliği var kemikleri gelişmemiş. Emziği gelince benim kızımda sürekli emmek istiyor şu zorla emziği alıştırdım tam bir ay o çıkardı ben verdim şimdi emiyor
Gunaydin anneler. Ben mayis annesi olmayi beklerken oglumun surpriziyle 30 nisan gecesi doğum yaptım. Bugün 24 gunluğuz. Herşey yolunda çok şukur. Ama sanırım oğluş kilo almıyor. 15 gunluk dr kontrolumuzde doğum kilosundan 150 gr fazla çıkmıştı. Çok fazla sutum yok. Artırmak için ne yapmalıyım? Ortalama 3 saatte emziriyorum. Bir de çok fena goğus ucu yaralarım var. Hepimizin evlatlarına rabbim sağlık versin, omurleri bereketli olsun inş
canım bizim son 20 gündür yok denecek kadar az gaz problemi ilk başlarda bizde çok çektik ama geçti yine kızım huysuz ama gazdan değil benimkide devamlı emmek istiyo kucağımda kalmak istiyo :) gece uykumuz güzel şükürCanim masallah size.bisey sorucam gaz problemi yasiyormusun hala?veya tam olarak nezaman kendisi cikarmaya basliyor gazini bebegin?gece uyumuyoruz biz gazi var surekli emmek istiyor emerkende gaz problemi yasiyor.
Benimkide memeyi emiyor cik sukur ama gaz mahfediyor yavrumu.insallah gecer Kalca cukikligi filmine goturdunmu peki?yarin goturucem bencanım bizim son 20 gündür yok denecek kadar az gaz problemi ilk başlarda bizde çok çektik ama geçti yine kızım huysuz ama gazdan değil benimkide devamlı emmek istiyo kucağımda kalmak istiyo :) gece uykumuz güzel şükür
Cok gecmis olsun ilk baslarda bende de ayni sorun vardi gogsumde kizarma farkettim hemen buz koydum ve her emzirmeden sonra buz koyup bekledim sukur duzeldi bi de surekli emzirdim ama senin emzirme imkanin olmuyorsa sag canim. Bi de atesin cikiyiorsa mutlaka doktora git antibiyotikle duzeliyormusMerhaba herkese ben de Mayıs annesi olacaktım ama 16 Nisan'da sezaryenle doğum yapmak durumunda kaldım. Herkes ssüt çoğaltmak için uğraşıyor biliyorum ama benim sorunum sütümün fazla olması nedeniyle bebeğim sütü bitiremediği için içerde süt kalmış ve sanırım kanallar tıkanmış 10 gündür ne yaptıysam geçmedi öyle ağrıyor ki ağlayarak emziriyorum mahvoldum artık var mı benzer sorun yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?