2015 Nisan Anneleri

Bence devit mutlaka vermelisin çünkü çocuklarımız hiç güneş görmüyor kuzenim çocuğuna vermedi çocuk iki yaşında hala gelişim geriliği var kemikleri gelişmemiş. Emziği gelince benim kızımda sürekli emmek istiyor şu zorla emziği alıştırdım tam bir ay o çıkardı ben verdim şimdi emiyor

Kırk falan hikaye canım

Sinir olmuş durumdayim . Bebek dogdugundan beri kocam olck adam başka odada Uyuyo. Birde ikinc çocuk falan diyo. Sanki cokdestek oluyofa. Sinir olmamak elde mi.cocugum ağlayan çocuk da değil cok fazla

Bence o kadar dert etme canım ben kocamı zorla başka odaya gönderdim sabahın köründe ise gidiyor adam gece uykusuz kalmasına içim el vermedi oda bizim için çalışıyor sonuçta birde böyle düşün derim

Gunaydin anneler. Ben mayis annesi olmayi beklerken oglumun surpriziyle 30 nisan gecesi doğum yaptım. Bugün 24 gunluğuz. Herşey yolunda çok şukur. Ama sanırım oğluş kilo almıyor. 15 gunluk dr kontrolumuzde doğum kilosundan 150 gr fazla çıkmıştı. Çok fazla sutum yok. Artırmak için ne yapmalıyım? Ortalama 3 saatte emziriyorum. Bir de çok fena goğus ucu yaralarım var. Hepimizin evlatlarına rabbim sağlık versin, omurleri bereketli olsun inş

Canim mamayi bebege nasil veriyorsun biberonlami benm bebekte sutle doymuyr sanki.

Kanguru kullanimi hakkinda ne düşünüyorsunuz kizlar. Benim bebegim 40 günlük bir sorun olur mu kullanirsam. Bisey olmaz diyen de var olur diyende... ne yapacağıma karar veremedim. Sizlerin fikri neler?

Kanguru kullanimi hakkinda ne düşünüyorsunuz kizlar. Benim bebegim 40 günlük bir sorun olur mu kullanirsam. Bisey olmaz diyen de var olur diyende... ne yapacağıma karar veremedim. Sizlerin fikri neler?
Tatlim biz tam iki azlığız ve ben yaklaşık 10 gündür kanguru kullanıyorum ve gayet rahat oluyo yüzü bana dönük şekilde koyuyorum kucağımda tutar gibi bende destekliyorum zaten çok uzun kalmıyo bir yere gidip gelirken sadec

Butun bebeklerde gaz problemi var.ve tabiki kucakta uyuma.tek benimki degilmis boyle olan.burayida ozledim giremiyorum.yavrum herseyimi aldi elimden:)tuvalete bile gidemiyorum.bide kizlar bugun biz 37 gunluk olduk ve benim kanamam 4 gundur cok fzla.ameliyat sonrasi olmayan kanamam simdi cogaldi.bende adet oldum heralde diyorum.benim gibi olan varmi acaba?

Vala canim bende senin gibi dusundum ama bunlara iyilik yaramiyor.cocuk az bi aglasin hemen annesiiiii diye bagriyor uyuz oluyorum.bosver sen nasil uykusuz kaliyorsan oda kalsin hikaye bunlar kimseyi dusunmuycen aslinda.valla yavrum olmasindan okadar memnunumki ama kocama iyice uyuz oluyorum kafayi taktim yani.

Canim gogus ucu yaran icin emzirfikten sonra hemen kapatma kurusun bide gece yatarken treyagi sur cok iyi oluyor.benim yara olmadi dene sende.bide 3 saat cok uzun degilmi saat basi emzir bence rezene cok sut yapiyor tabi helvada.ben saat her agladiginda veriyorum aglamadigi zamanda kaldirip veriyorum.

Devit bizde isal yapti bende acd3 veriyorum iyi geldi.evet mutlaka verilmeli

Sutunu artirmak icin bebegini cok sık emzirmelisin, bebek emmedigi surece sut gelmez. 3 saat aralikli olacak diye bir sart koyma kendine. Bebek gak dese emzir guk dese emzir. Ozellikle geceleri 2 saati sakin asma ki sutun cogalsin.

Sutu artiracak besinler de mutlaka vardir ama ne yersen ye eger bebegini cok emzirmezsen sutun artmasi imkansiz gibi bir sey oluyor malesef. Gogsunu bosaltman lazim ki yerine yenisi gelsin.

İnternette emzirme kampini bir arastirmani tavsiye ederim firsatin olursa; ben de cok ise yaradi. Ben de senin gibiydim, hatta mamaya baslamistim ama simdi sadece anne sutu veriyorum cok sukur.

Yaralar icinde gogsunu islak kapatmaman lazim, bir muddet acik birak ki havayla temas edip kurusun.

İns sutun artar. Saglikli gunler dilerim.

Canim masallah size.bisey sorucam gaz problemi yasiyormusun hala?veya tam olarak nezaman kendisi cikarmaya basliyor gazini bebegin?gece uyumuyoruz biz gazi var surekli emmek istiyor emerkende gaz problemi yasiyor.
canım bizim son 20 gündür yok denecek kadar az gaz problemi ilk başlarda bizde çok çektik ama geçti yine kızım huysuz ama gazdan değil benimkide devamlı emmek istiyo kucağımda kalmak istiyo :) gece uykumuz güzel şükür

slm kızlar ne zamandır yazamıyorum zaten bebişten fırsat bulup yazmak pek kolay değil 21 nisanda sezeryanla Urazımı kucağıma aldım çok şükür mamasız idare ediyoruz tek sıkıntımız herkesde olduğu gibi malesef gaz! bi de önceden memede uyurdu kuzum uyutmada problem yaşamazdık şimdi uykuya dalma sıkıntısı çekiyoruz babamız kucağına alıp evde dolaştırmazsa uykuya dalamıyo ne yapıcam bilemiyorum

Arkadaslar iyi pazarlar cevap verirseniz inanin cok sevinirim. Siz de ara sira ozellikle yuzunuze sicak basmasi, yuzunuzde, yanaklarinizda, kulaklarinizda pembelesme/kizarma ve yanma hissi oluyor mu hic? Simdiden sagolun cevaplariniz icin.

Benimkide memeyi emiyor cik sukur ama gaz mahfediyor yavrumu.insallah gecer Kalca cukikligi filmine goturdunmu peki?yarin goturucem ben

Merhaba herkese ben de Mayıs annesi olacaktım ama 16 Nisan'da sezaryenle doğum yapmak durumunda kaldım. Herkes ssüt çoğaltmak için uğraşıyor biliyorum ama benim sorunum sütümün fazla olması nedeniyle bebeğim sütü bitiremediği için içerde süt kalmış ve sanırım kanallar tıkanmış 10 gündür ne yaptıysam geçmedi öyle ağrıyor ki ağlayarak emziriyorum mahvoldum artık var mı benzer sorun yaşayan?

Cok gecmis olsun ilk baslarda bende de ayni sorun vardi gogsumde kizarma farkettim hemen buz koydum ve her emzirmeden sonra buz koyup bekledim sukur duzeldi bi de surekli emzirdim ama senin emzirme imkanin olmuyorsa sag canim. Bi de atesin cikiyiorsa mutlaka doktora git antibiyotikle duzeliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…