- 26 Ocak 2015
- 195
- 470
- 158
- 38
Aminnnn onu böyle görmeye dayanamıyorumGeçmiş olsun canım. Inşallah bir an önce iyileşir kuzucuklar
Gecmis olsun canim. Insallah iyilesir yavrun biran once de, iyi haberlerini aliriz.Kızlarrr kuzum çok öksürüyor . Dr a gittik antibiyotik verdi.içim parçalanıyor onun bu haline
Metsil damla bizimkine iyi geliyor denediniz mi?4 saattir agliyo araliklarla. Gazini cikaramadi bi turlu. Tukendim...tukendik...
Cok haklisin katiliyorum.Dr ların kimisi gayet rahat ilaç verirken kimisi ilaç verme taraftarı değil.bizim drumuzda ilaç vermeyenlerden.şimdiye kadar ilaç kullanmadık.çoook zorda kalmadıkçada kullanmayı düşünmüyorum.bebeklerinize gelişi güzel ilaç kullanmayın lütfen.dr yazabilir.fakat elinizden geleni yapın.sık emzirerek düşürülebilecek bir ateş için gidipte ilaçlarda çare aramayın.anne süttü bebeğimizin her derdine deva zaten.sadece sütümüzü artırıp daha çok emzirmeyi düşünelim.bol bol yememiz gerekecek.kilo alıcaz doğal olarak.buna sakın takılmayın.sonuçta sağlıklı bir bebeğiniz olacak.elinizden geldiğince kendi sütünüzü bol bol verin.ilerde bunun maddi manevi faydalarını çok göreceksiniz.
İlk basta srn bi sakin ol canim.belki gaz degildir sadece skintisi.cocugun iyesine bak bide.sirtini ovala yuzun koyu yatirip kollariyla bacaklarini capraz olarak birlestirmeye calis birlesmezse bilki cocugun kaburgalari agriyor.kotu tutmaktan oluyor cocugu benimkide boyle agliyordu gazi var saniyordum alakasi yokmus bu iye batmasi diyor eskiler ondanmis.annem duzeltti cocuk kendine geldi.4 saattir agliyo araliklarla. Gazini cikaramadi bi turlu. Tukendim...tukendik...
Gulissol gaz yağı denedinmi. Bitkisel. Bebeğin karın ve topuk bölgesine masaj yapılıyor. Kızım dün çok ağlıyordu bizde ilk defa denedik iyi geldi.4 saattir agliyo araliklarla. Gazini cikaramadi bi turlu. Tukendim...tukendik...
onu bende yapıyorum gerçekten ise yarıyoİlk basta srn bi sakin ol canim.belki gaz degildir sadece skintisi.cocugun iyesine bak bide.sirtini ovala yuzun koyu yatirip kollariyla bacaklarini capraz olarak birlestirmeye calis birlesmezse bilki cocugun kaburgalari agriyor.kotu tutmaktan oluyor cocugu benimkide boyle agliyordu gazi var saniyordum alakasi yokmus bu iye batmasi diyor eskiler ondanmis.annem duzeltti cocuk kendine geldi.
Yavrum cpk rahatliyor yaptigimdaonu bende yapıyorum gerçekten ise yarıyo
Kızlar ne olur yardım. Kizim cok gazlı catlıyor artık aglamaktan.tek bakiyorum. Ne yapmalıyım.elma yağı sürdüm.zeytinyağı içti. Kimyon çayı. Masaj yaotirdm.ama yok. Kendini kötü hissediyorum.
32 gunluguz ve kizim 500 gr aldı. Surekli emiyor uyku gunde 8 saat max. Ben nerde hata yapiyorm.ne olur yardım ya ne okur. Yemege vaktim olnuyo.sutum mu kalitesiz
Bence aç kalıyor kilo alımı çok az çünkü. Mama vermek istemiyor insan ama yapacak birşey yok. Mama ver tam doyduğundan emin ol sonra gaz sorununu çözersinKızlar ne olur yardım. Kizim cok gazlı catlıyor artık aglamaktan.tek bakiyorum. Ne yapmalıyım.elma yağı sürdüm.zeytinyağı içti. Kimyon çayı. Masaj yaotirdm.ama yok. Kendini kötü hissediyorum.
32 gunluguz ve kizim 500 gr aldı. Surekli emiyor uyku gunde 8 saat max. Ben nerde hata yapiyorm.ne olur yardım ya ne okur. Yemege vaktim olnuyo.sutum mu kalitesiz
Canim benim kizimin kaslarinda cikmisti ne yaptiysam gecmedi. Ben de en sonunda sutumden surdum, sonuc iyibizdede cok konAk var alnina kadar yayildi zeytin yagi surup tariyorum ama gecmiyor
Zinco denedim 3 gun, 2 gun de sab simplex denedim. Bir de 2 gundur bio gaia veriyorum. Cocugu deneme tahtasi yaptimMetsil damla bizimkine iyi geliyor denediniz mi?
Tamam canim cok sagol bu bilgi icin. Yarin deneyeyim.İlk basta srn bi sakin ol canim.belki gaz degildir sadece skintisi.cocugun iyesine bak bide.sirtini ovala yuzun koyu yatirip kollariyla bacaklarini capraz olarak birlestirmeye calis birlesmezse bilki cocugun kaburgalari agriyor.kotu tutmaktan oluyor cocugu benimkide boyle agliyordu gazi var saniyordum alakasi yokmus bu iye batmasi diyor eskiler ondanmis.annem duzeltti cocuk kendine geldi.
İcirilmeyen bir ilacsa denerim. Artik vitaminden ve bio gaia dan baska bisey icirmek gelmiyo icimden.Gulissol gaz yağı denedinmi. Bitkisel. Bebeğin karın ve topuk bölgesine masaj yapılıyor. Kızım dün çok ağlıyordu bizde ilk defa denedik iyi geldi.
Zinco denedim 3 gun, 2 gun de sab simplex denedim. Bir de 2 gundur bio gaia veriyorum. Cocugu deneme tahtasi yaptim
Tamam canim cok sagol bu bilgi icin. Yarin deneyeyim.
İcirilmeyen bir ilacsa denerim. Artik vitaminden ve bio gaia dan baska bisey icirmek gelmiyo icimden.
Canım benim oğlumda da çok sivilce çıktı ve Dr protein alerjisi dedi. Ben süt ve süt ürünleri bi de yumurta yemiyorum. Dr Yasakladı. Bi de bikaç krem kullandık öyle geçti ama tabi ben yine yemiyorum saydığım şeyleri.Slm kizlar. Benim kizimda 7 haftalik oldu.yanaklari alni boynu hep sivilcelerle doldu ve yanaklari kipkirmizi oldu. 2 haftadir boyle, doktora sormustum normal annenin hormonlarindan geciyo demisti , telas yapma gecer dedi ama 2 hafta oldu gecmesi yerine dahada cogaldi. Sirtindanda cikti. Ne yapacagimi bilemedim dogrusu. Bide burnu tıkandı öksürügüde var, doktor burun damlasi verdi atesi olursa diye parcetamol fitilinide verdi, cok sükür atesimiz yok ama burnumuz acilmadi öksürügümüzde gecmedi. Offfffff yaaaaa geldimi üst üste gelir zaten. Yarin tekrar doktora goturecegim kizimi, bakacaz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?