Icirilmiyor canım. 3-4 damla karnina sürüp masaj yapıyorsun. 2-3 damla da topuklarına sürüp masaj yapıyorsun. Ben evelsi mercimek çorbası içtim. Bebegimda çok gaz oldu çok ağlaďi. Bunu yaptım hemen gaz çıkardı kakasını yaptıZinco denedim 3 gun, 2 gun de sab simplex denedim. Bir de 2 gundur bio gaia veriyorum. Cocugu deneme tahtasi yaptim
Tamam canim cok sagol bu bilgi icin. Yarin deneyeyim.
İcirilmeyen bir ilacsa denerim. Artik vitaminden ve bio gaia dan baska bisey icirmek gelmiyo icimden.
Benim oğlumda da çok sivilce gibi Şeyler vardı Dr protein alerjisi dedi canım.ben süt yumurta süt ürünleri ve bunların içinde olduğu hiçbişey yemiyorum. Bi de krem verdi kullanınca şimdilik geçti. Umarım bi daha çıkmazSlm kizlar. Benim kizimda 7 haftalik oldu.yanaklari alni boynu hep sivilcelerle doldu ve yanaklari kipkirmizi oldu. 2 haftadir boyle, doktora sormustum normal annenin hormonlarindan geciyo demisti , telas yapma gecer dedi ama 2 hafta oldu gecmesi yerine dahada cogaldi. Sirtindanda cikti. Ne yapacagimi bilemedim dogrusu. Bide burnu tıkandı öksürügüde var, doktor burun damlasi verdi atesi olursa diye parcetamol fitilinide verdi, cok sükür atesimiz yok ama burnumuz acilmadi öksürügümüzde gecmedi. Offfffff yaaaaa geldimi üst üste gelir zaten. Yarin tekrar doktora goturecegim kizimi, bakacaz artik.
Yok canim korkulacak bisey degil.ben cok pumpurikliyim bu konularda ama cidden cocuk cok rahatliyor.benim yavrum cok huzursuzlaniyirdu yatirdigimda alamaktan bi hal oldu.anneme gittim bu cocugun iyesi var dedi o ne dedim cocugu kotu tutunca oluyormus.yuz ustu yatirdi sirtinibovaladi eliyle bacagini capraz yapti birlesmiyor annem nasil kizdi bana neyse ovaladi ovaladi tekrar birlestirmeye calisti birlesti inanirmisin cocuk kendine geldi.uzerindeki o huzursuzlugu gitti.ben hwp yapiyorum.sen istersen ailendeki buyuklere bi sor biliyorlardir belki.Arkadaslar bu iye batmasi nedir?
İlk defa boyle bir sey duyuyorum, bebegi rahatlatalim derken yanlis bir sey yapmayalim.
Ben denemekten korktum.
Yok canim korkulacak bisey degil.ben cok pumpurikliyim bu konularda ama cidden cocuk cok rahatliyor.benim yavrum cok huzursuzlaniyirdu yatirdigimda alamaktan bi hal oldu.anneme gittim bu cocugun iyesi var dedi o ne dedim cocugu kotu tutunca oluyormus.yuz ustu yatirdi sirtinibovaladi eliyle bacagini capraz yapti birlesmiyor annem nasil kizdi bana neyse ovaladi ovaladi tekrar birlestirmeye calisti birlesti inanirmisin cocuk kendine geldi.uzerindeki o huzursuzlugu gitti.ben hwp yapiyorum.sen istersen ailendeki buyuklere bi sor biliyorlardir belki.
Canim yukaridan asagi daireler yaparak ovaladi.yap bak bebek cok rahatliyor.Anneme sordum canim, o da bilmiyormus. Annen sirtini nasil ovaladi, daireler yaparak mi? Benim de aklimda bulunsun.
Çok ilginç ya bende ilk defa duydum deneyeyim bende bizimkide bazen gazı olmadığı halde çığlık çığlığa bağırıyor belkşde bundandır teşekkğrler şimdidenonu bende yapıyorum gerçekten ise yarıyo
bildiğim kadarıyla hastalanmadan takmıyorlar hasta olunca gel demişlerdi bizim bir tanıdığaBayanlar bilen varmi yada yaptiran sipral taktirmak istiyorum gitsem taktirabilirmiyimki?bide aciyormu takarken?
Tskr ederim cvp icin.bildiğim kadarıyla hastalanmadan takmıyorlar hasta olunca gel demişlerdi bizim bir tanıdığa
Canim ben kizima ACD3 vitamini gunde 10 damla veriyorum. Diger ilaci bilmiyorum.Kizlar ACD3 vitaminden gunde kac damla veriyorsunuz. Bi de monovit D3 kullanip bebeginde gaz yapan var mi
aynı durumdayiz tatlım benim kızda emziğı emmiyo ama elini çok güzel emiyo hatta bazen memeyi bırakıp elini emiyo daha tatlı geliyo galiba :)slm kizlar, bebeginize yalanci meme veren var mi? ben bir turlu bebegime kabul ettiremedim memeyi. elini emiyor ama memeyi almak istemiyor. veren varsa nasil basardilar yada ne marka verdiler. Birde kac aylikken badladilar tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.... magduruuuuuum.....!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?