2015 Nisan Anneleri

Arkadaslar bu iye batmasi nedir?
İlk defa boyle bir sey duyuyorum, bebegi rahatlatalim derken yanlis bir sey yapmayalim.
Ben denemekten korktum.

Icirilmiyor canım. 3-4 damla karnina sürüp masaj yapıyorsun. 2-3 damla da topuklarına sürüp masaj yapıyorsun. Ben evelsi mercimek çorbası içtim. Bebegimda çok gaz oldu çok ağlaďi. Bunu yaptım hemen gaz çıkardı kakasını yaptı

Kizlar bebegi kabiz olanlar 48 gunluk bebegim var ceyrek elmayi rendeledim elekten gecirip suyundan 3-4 cay kasigi verdim ustunede emzirdim 1-2cay kasigi su verdim sonuc iyi kakasini rahatlikla yapti bide elma suyu uyku yapiyo simdi uyuyo doktor tavsiye etmisti bilginize :)

Benim oğlumda da çok sivilce gibi Şeyler vardı Dr protein alerjisi dedi canım.ben süt yumurta süt ürünleri ve bunların içinde olduğu hiçbişey yemiyorum. Bi de krem verdi kullanınca şimdilik geçti. Umarım bi daha çıkmaz

Dereotlu yoğurt,marul,incir,kayısıve siyah üzüm karışımı hoşaf,bol su kaç gündür bunları bol bol tüketiyorum.doymayan oğlum doymaya başladı sütüm arttı çünkü.özellikle uyumadan önce tüketiyorum.sbh 10 a kdr sütüm oluyor.snra kahvaltı yapıyorum.

Arkadaslar bu iye batmasi nedir?
İlk defa boyle bir sey duyuyorum, bebegi rahatlatalim derken yanlis bir sey yapmayalim.
Ben denemekten korktum.
Yok canim korkulacak bisey degil.ben cok pumpurikliyim bu konularda ama cidden cocuk cok rahatliyor.benim yavrum cok huzursuzlaniyirdu yatirdigimda alamaktan bi hal oldu.anneme gittim bu cocugun iyesi var dedi o ne dedim cocugu kotu tutunca oluyormus.yuz ustu yatirdi sirtinibovaladi eliyle bacagini capraz yapti birlesmiyor annem nasil kizdi bana neyse ovaladi ovaladi tekrar birlestirmeye calisti birlesti inanirmisin cocuk kendine geldi.uzerindeki o huzursuzlugu gitti.ben hwp yapiyorum.sen istersen ailendeki buyuklere bi sor biliyorlardir belki.

Anneme sordum canim, o da bilmiyormus. Annen sirtini nasil ovaladi, daireler yaparak mi? Benim de aklimda bulunsun.

Selam kızlar benIm oğluş çok Gazlı bebe ama maşallah güzelde çıkarıyor gazInı ama Akşamlar zor geçiyo sancısından dolayı saatlerce memede kalmak istiyor bugün tam 2 aylık oldu şimdiye kadar hiç ilaç vermemiştim doğduğunda hastaneden çıkarken doktorun reçeteye yazdığı ilaçları almıştık gaz ilacını hiç kullanmamıştım bugün ilk defa verdim çok rahatladı akşam ilk defa bu kadar sakin geçti.daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama net baby gripe mixture doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz Oğlumu çok rahatlattı paylaşmak istedim ii geceler herkese

Yanlış yazmışım net değil neo baby gripe mixture

Bayanlar bilen varmi yada yaptiran sipral taktirmak istiyorum gitsem taktirabilirmiyimki?bide aciyormu takarken?

36 gunluk bebegimi bugun sunnet ettirdim. Ameliyathane cok soguk oldugu icin gaz sancisindan mahvoldu cocuk, titreye titreye agladi. Simdi rahatladi cok sukur. Cani cok acir diye bekliyodum ama acidan hic aglamadi. Yaptirmak isteyen var mi hic?

Kizlar ACD3 vitaminden gunde kac damla veriyorsunuz. Bi de monovit D3 kullanip bebeginde gaz yapan var mi

slm kizlar, bebeginize yalanci meme veren var mi? ben bir turlu bebegime kabul ettiremedim memeyi. elini emiyor ama memeyi almak istemiyor. veren varsa nasil basardilar yada ne marka verdiler. Birde kac aylikken badladilar tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.... magduruuuuuum.....!!!!!!

aynı durumdayiz tatlım benim kızda emziğı emmiyo ama elini çok güzel emiyo hatta bazen memeyi bırakıp elini emiyo daha tatlı geliyo galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…