Canım ben ilk Doğduğu hafta vermeye başladım ve nuk almıştım.slm kizlar, bebeginize yalanci meme veren var mi? ben bir turlu bebegime kabul ettiremedim memeyi. elini emiyor ama memeyi almak istemiyor. veren varsa nasil basardilar yada ne marka verdiler. Birde kac aylikken badladilar tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.... magduruuuuuum.....!!!!!!
kızlar cumartesi minigin mevlütü var ne gibi ikramlarda bulundunuz sizler
slm kizlar, bebeginize yalanci meme veren var mi? ben bir turlu bebegime kabul ettiremedim memeyi. elini emiyor ama memeyi almak istemiyor. veren varsa nasil basardilar yada ne marka verdiler. Birde kac aylikken badladilar tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.... magduruuuuuum.....!!!!!!
slm kizlar, bebeginize yalanci meme veren var mi? ben bir turlu bebegime kabul ettiremedim memeyi. elini emiyor ama memeyi almak istemiyor. veren varsa nasil basardilar yada ne marka verdiler. Birde kac aylikken badladilar tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.... magduruuuuuum.....!!!!!!
Allah kabul etsin tatlım bende pilav tavuk tatlı ayran düşünüyrm çikolata hediye magnet ve tesbihCnm biz onden lohusa serbeti verdik, pesinden gullu lokum dagittik, sonrasinda da pilav, tavuk, tatli ve ayran ikram ettik. Gelenlere bir de ozel yaptirdigimiz minik Kuran ve inci tespihlerimizi verdik hediye olarak.
Benim aklima bunlar geldi, ben Tr'de degilim ancak bu kadar oldu. Sen eminim daha guzel seyler bulursun. Allah kabul etsin.
CNm biz mevlüttede lohusa şerbeti verdik önden.et pilav ikram ettik Yanında 2 çeşit poğaça mercimek Köftesi ayran.ardından da baklava Çay ikram ettik birde bizim dua kandil günüydü helvada ikram ettik.duadan sonra ikramlardan önce gülsuyuyla lokum dağıttık,birde hediye olarakta minik şişelerde duş jeli hazırlamştm ve su ikramımızda şişeleri kendimiz hazırlamıştık fotoları yükledim,şimdiden Allah kabul etsin CNm,kızlar cumartesi minigin mevlütü var ne gibi ikramlarda bulundunuz sizler
Canim benim kizimda bugun asilarini olduKızlar yarın oğlumun 2.y aşıları var 3 tane aşı olacakmış yaptıran varmı çok zorumu oldu çok üzülüyorum canı yanacak diye.soktor gitmeden calpol şurup ver Demişti.
Canim bebegin kac kilo dogdu suan kac kilo .benimkide 1 aya jadar iyi kilo aldi ama suan pek almiyo sanirimMerhaba arkadaşlar oğlum43 günlük oldu.ilk haftalar güzel geçti fakat son 2-3 haftadır kolikle uğraşıyoruz internetten bakmadığım şey kalmadı damla falan aldık yarım saatte bir emmek istiyor uyku yok zombi gibi oldum yıpratıcı geçiyor günler kilo alımı da maşallah gayet güzel 10 günde700 gr almış. Eşim dedi güzel bir çocuk Dr buldum götürelim bir sıkıntısı var çocuğun çözemiyoruz bugün gittik ve iyi ki gittik Dr çok memnun kaldım ben sormadan bütün sıkıntılarımı çözdü baştan aşağıya bir güzel muayene etti. Gazı çok fazla dedi bir gaz masajı yaptı oğlum nasıl gaz çıkarıyor kesinlikle gaz ilacı kullanmıyoruz hemen kes dedi çocuğun zekasını etkiliyor bağırsaklarının işlevini azaltıyor 3 ayda vücudun kendiliğinden çözeceği sıkıntıyı daha da uzatıyor zaten bir işe de yaramıyor dedi. Gelişimi çok iyi ve iştahlı bir bebek bu korkma mama da var hem sen rahat et dinlen geç çocuk dedi emzirme arası en az2 saat olması lazım.sütünün kalitesi güzel ama çocuk iştahlı anlıyormusun dedi. Tosun olmuş bu maşallah dedi sizlerin bu ayda boy kilo ne allahım nazarlardan saklasın hepimizin meleklerini. Bir de mamalara çok para vermeyin bebelac gayet iyi bir mama dedi
Canım benim oğlumun yarın olacak aşısı ve çok korkuyorum ateşlenecek diye.çok ateşleniyor mu?ilaç vermeyide düşünmüyorumCanim benim kizimda bugun asilarini oldu. Cani yaniyor agliyor baya. Biz gitmeden ates dusurucu vermedik cunku bazen asilarin etkisini azaltiyormus. Ama istersen yika da gotur bebegi cunku bir gun yikanmamasi gerekiyormus. Simdiden gecmis olsun. Yarin insallah rahat gecer. iyi haberlerini bekliyoruz.
Bana saglik ocagi gunde 3 damla ver dedi.10 damla vermeni kim soyledi canim?Canim ben kizima ACD3 vitamini gunde 10 damla veriyorum. Diger ilaci bilmiyorum.
Canim benim oglanda cikarmaya basladi korkuyorum emdikten sonra cikariyor.hanimlar bebekleriniz cokelek gibi cikariyorlarmi benimki hic cikarmazdi bi kac gundur cikariyo nefen acaba
Canim dun gece hafif bir atesi oldu ama 38 ustunu gormedik o yuzden ilac vermedim. Ama zor bir geceydi uykusu falan bolundu biraz huysuzlandi. Simdi de uyumamakta direniyor. Bilmiyorum napicaz. Bu arada hemen ilac vermeyin dediler saglik ocagindan asinin etkisini azaltiyormus. Bir de biraz ates olmasi normal cunku bagisiklik sistemi mikroplarla savasiyor. Umarim sizde de ates falan yapmaz rahat gecirirsiniz asilari. Simdiden gecmis olsun.Canım benim oğlumun yarın olacak aşısı ve çok korkuyorum ateşlenecek diye.çok ateşleniyor mu?ilaç vermeyide düşünmüyorum
Kizimin cocuk dr u soyledi canim. Bende hep oyle verdim. Sen istersen dr una bir sor oyle ver, yanlis bir sey olmasin. Sonucta konusunda uzman dr daha iyi bilir.Bana saglik ocagi gunde 3 damla ver dedi.10 damla vermeni kim soyledi canim?
Canim allah sabir versin hepimize bu gaz illetiyle bas etmek cok zor. Kizimda ya agliyor, ya ac yada uyuyor hic sakin bir ani yok ve cok hareketli meme alirken bile surekli hareket ediyor. Ben de cok yoruluyorum ve cok uykusuzum. Dun dr bile bu cocuk cok hareketli allah size kolaylik versin dedi. Umarim durulur ileride yoksa hiperaktif oldugundan supheleniyorum. Bu arada dun biz rota yaptirdik hem asisi varmis hemde agizdan damlasi varmis biz agizdan damla olarak yaptirdik. 2. Ayda bir doz ve 4. Ayda bir dozmus ve fiyati da ayni canim. Bir sıkıntı olmadı bizdeKizlar benim bebegim iki bucuk aylik oldu hala bagir cagir agliyo gaz desen azalacagina cogaliyor. Delirmek üzereyim. Allahim bana sabir versin. Evden disari cikamiyorum. Uyudugu zamanlar disinda sustugu bi an yok. Bi saat uyaniksa bes dakika susuyor geri kalan surede ağlıyor. Emiyor ve gunde bi iki kez mama veriyorum. Bu arada rota virüsü aşısı yaptiran var mı yada yaptiracakmsnz iki doz 300 tl civariymis. Ben yaptirmayi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?