2015 Nisan Anneleri

Sağol canım inş.süt sağıp buzluğa attım.ağladıkça emziricem artık.çbk iyileşsin.bu zmna kdr ilaç kullanmadım.inş kullanmak zorundada kalmam

Benim kizim da ayni sekilde cok gaz sorunu yasiyordu. Elektrik supurgesi sesiyle susturabiliyorduk sadece. Rezene filan denedim bana misin demedi.

Simdi cekilmemis kimyonu kaynatiyorum, suyunu hem ben iciyorum hem de ilikken kizima veriyorum 2-3 damla emzirmeden once. Kizimda ise yaradigini dusunuyorum, umarim sana da fayda eder.

Bir de mama verdigin biberonu ozel secmeni tavsiye ederim; kolik biberonlari varmis bebeklerin gaz yutmasini engellemek icin. Ben mama vermiyorum ama veren arkadaslardan duydum.

Son olarak bebegini emzirirken dik sekilde emzir, boylece sut midenin altina iniyor, hava yukarida kaliyor; emzirdikten sonra omzuna yaslayip bebegin gazini cikarirken gaz midenin yukarisinda kaldigi icin daha kolay cikiyor.

Benim yaptigim seyler bunlar; kizimi epey rahatlatti, ins sizde de ise yarar.

Reactions: nix
Cwnim benim ablamin ogluda sag gogsunu emdi hep.ilk basta alistirman gerekiyordu.sen yinede emmiyor diye vermemezlik yapma.goguslerinib sekli bozulur.ablamin gogsu sol gogsune gore daha buyuk.

Tecrubeli anne olarak soyliyim ikinci ay asida ilac vermeyin cikarsa verirsiniz cocuk biraz yiprandigi için yorulabilir sizi yorabilir ama benim kiz almadigi emzigi alip iki ay pispis ve emzikle uyumustu asinin artisi olmustu bize.bize.ama tabi tecrube yetmiyor her cocuk baska.bakalim biz napcanapcaz.buarada gaz bizdede oluyor zinco en kalitelisi.eger duzenlesin derseniz bio gaia kullandik ilk kIzimkIzimda.bunda kullanmadim ama rezene veriyorum.uyumakta Orlaniyoruz hamak aldim bakalim ise yarar ins.sunu söyliyim bir çocuk hic cocuk iki cocuk cok çocuk:))

Cwnim benim ablamin ogluda sag gogsunu emdi hep.ilk basta alistirman gerekiyordu.sen yinede emmiyor diye vermemezlik yapma.goguslerinib sekli bozulur.ablamin gogsu sol gogsune gore daha buyuk.
Canim sagol cevabin icin. Ilk basta iki gogsumu de verdim. Ikisini de emiyordu bi ara sag gogsumu almadi sonra iki gogsumu de gayet guzel emiyordu. Simdi iki gundur yine emmiyor basiyor yaygarayi hem de ne yaygara. Sanki bi yeri aciyormus gibi

Canım öncelikle Allah hepimize kolaylık versin. Bizim Dr gazın bir ile üç Arasında zirve yapacağını 3. Aydan sonra azalacağını söyledi 4. Ayda da biter dedi. Yani senin az kaldı, sabır... Rota aşısını bn kızımda yaptırmıştım Oğluma da yaptıracam. Çok Salgın oluyo isal falan en azından önlemimizi almış oluruz

Reactions: nix
Dik nasil emziriliyo?

Dik nasil emziriliyo?

Ben ilk baslarda kizimi kucagima yatay pozisyonda alip emziriyordum klasik sekilde, simdi tek kolumu sirtina destek yapip dik tutuyorum (oturmuyor), benim govdeme yasliyorum ve ayaklari benim iki bacagimin arasinda duruyor.

Bu sekilde gazi gercekten midenin ustunde kaliyor ve eskiden agizdan gaz cikaramayan kizim gaz cikartabiliyor artik. Tabi emmeyi biraktigi anda gogsumu bile kapatmadan omzuma aliyorum hemen gazin bagirsaklara inmemesi icin. Bu da cok onemli bir noktaymis gaz sorununda.

Umarim anlatabilmisimdir nasil yaptigimi.

*Simdi bir foto buldum netten.

Eklentiler

• image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 191
Canim sagol cevabin icin. Ilk basta iki gogsumu de verdim. Ikisini de emiyordu bi ara sag gogsumu almadi sonra iki gogsumu de gayet guzel emiyordu. Simdi iki gundur yine emmiyor basiyor yaygarayi hem de ne yaygara. Sanki bi yeri aciyormus gibi
Canim kesin cocugun sag tarafi aciyor senin gogsuble alakasi yok.bu iye senilen bisey var cicugun kaburgalari icine batiyormus kotu tutmaktan yuz ustu yatir sirtini ovala sonra elleriyle kollarini capraz yaparak birlestir.bak goreceksin nasil emicek kuzun.muhtemelen yere biraktigindada agliyordur yavrun.

Yani emziriken bebegin basi midesinden yukarda olmali bende iki kolumla tutuyodum mide bas ayni seviyede oluyodu simdi sadece kafasindan tutuyorum. Midesi asagida kaliyo. Ve gerçekten gazini emzirme biter bitmez cikarin yoksa cok zor cikiyor. Bnde mememi bile kapatmadan hmn cikariyorum. Mide gazi cikmazsa bagirsaklara iniyo boylece hem bebek hem bn mahvoluyoruz. Cikardigim halde o kdr cok oluyoki . Neyse uc ayimiz a 19 gun kaldi allahim sabir versin. Gazli bebek anneleri Bebeginiz i sallayin gerçekten ise yariyo. Bnmki sürekli ana kucagnda sallaniyo uyuyo. SAncilarina iyi geliyo. Aksam uykusuna ana kucaginda daldirip goturup besigin e yatiriyorum. Yoksa imkani yok uyumuyor. Ilk bir ay sallamamak icin inat ettim kucagimda pispisla uyuyordu. Ama pes ettim artik uyusundz nasi uyuyosa uyusun cunku delirmemis bi anneye ihtiyaci var bebisimin. Gerçekten annelik cok farkli sallamam tv izletmem diye atip tutmamak gerekiyomus

Benim kızım 50 günlük, emmedigi uyumadigi sürece ağlıyor. Altını değiştireceğim zaman biraz keyifli vakit geçiriyor 10 15 dk sonra yine aglamaya başlıyor. Kucakta gezdirince sakin duruyor. Sırt üstü uzatayim biraz kalsın diyorum, kıyamet kopuyor.

Yüzüstü yatırıp masaj yapayim dedim 1 dk sonra ağlamaya başlıyor.

Sen bu masaji açken mi yaptın, bide nasil yaptığını anlatır mısın? Kac dk sürdü mesela? Hep yapıyor musun,hergün yani ??

Merhaba güzel anneler ve yavrulari ben 12nisan da dogum yaptim o gun bu gundur bebekle ugrasmaktan yazmaya firsat olmadı. 2. çocuğum olmasına ragmen bazi anlarda tecrubesizim..bir sorum olacak ben emziriyorum ama bebegin kaka kivami degiskenlik gösteriyor baxen sulu bazen peynir kesigi gibi bazende sümügümsü normsli nedir yahuuu bilemedim :-(

hanimlar bizde 2 gun sonra tam 2 aylik olucaz bugun oglum hasta oldu burnu tikali ve havlar gibi oksurmeye basladi.dr gittik 3 defa hava verdiler igne yaptilar ve antibiyotik basladik

Kızlar dün oğlum 2. Ay aşılarını oldu 2 bacak 1 kol yapılırken çok ağladı kuzum hemen kaldırıp emzirdim ve çok şükür birdahaki hiç huysuzlanmadı ateşte olmadı çok korkuyodum ama atlattık şükür yarında doktor kontrolümüz var tüm bebişlerii ve sizleri öpüyoruZ

canım benim kide sol göğsüme karşı öyle çok aşırı ağlarsa önden ağzına rezene falan verip arkasından göğsümü tutturuyorum

36 gunluk bebegimi bugun sunnet ettirdim. Ameliyathane cok soguk oldugu icin gaz sancisindan mahvoldu cocuk, titreye titreye agladi. Simdi rahatladi cok sukur. Cani cok acir diye bekliyodum ama acidan hic aglamadi. Yaptirmak isteyen var mi hic?
Bende 20 günlükken yaptırdım çok rahat etmiştik BN yatrmayanlara tavsiye ederim

Cevapları merak ediyorum çünkü bende bir türlü alistiramadm

Canim sagol. Denicem dedigini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…