Sağol canım inş.süt sağıp buzluğa attım.ağladıkça emziricem artık.çbk iyileşsin.bu zmna kdr ilaç kullanmadım.inş kullanmak zorundada kalmamCanim dun gece hafif bir atesi oldu ama 38 ustunu gormedik o yuzden ilac vermedim. Ama zor bir geceydi uykusu falan bolundu biraz huysuzlandi. Simdi de uyumamakta direniyor. Bilmiyorum napicaz. Bu arada hemen ilac vermeyin dediler saglik ocagindan asinin etkisini azaltiyormus. Bir de biraz ates olmasi normal cunku bagisiklik sistemi mikroplarla savasiyor. Umarim sizde de ates falan yapmaz rahat gecirirsiniz asilari. Simdiden gecmis olsun.
Merhaba arkadaşlar oğlum43 günlük oldu.ilk haftalar güzel geçti fakat son 2-3 haftadır kolikle uğraşıyoruz internetten bakmadığım şey kalmadı damla falan aldık yarım saatte bir emmek istiyor uyku yok zombi gibi oldum yıpratıcı geçiyor günler kilo alımı da maşallah gayet güzel 10 günde700 gr almış. Eşim dedi güzel bir çocuk Dr buldum götürelim bir sıkıntısı var çocuğun çözemiyoruz bugün gittik ve iyi ki gittik Dr çok memnun kaldım ben sormadan bütün sıkıntılarımı çözdü baştan aşağıya bir güzel muayene etti. Gazı çok fazla dedi bir gaz masajı yaptı oğlum nasıl gaz çıkarıyor kesinlikle gaz ilacı kullanmıyoruz hemen kes dedi çocuğun zekasını etkiliyor bağırsaklarının işlevini azaltıyor 3 ayda vücudun kendiliğinden çözeceği sıkıntıyı daha da uzatıyor zaten bir işe de yaramıyor dedi. Gelişimi çok iyi ve iştahlı bir bebek bu korkma mama da var hem sen rahat et dinlen geç çocuk dedi emzirme arası en az2 saat olması lazım.sütünün kalitesi güzel ama çocuk iştahlı anlıyormusun dedi. Tosun olmuş bu maşallah dedi sizlerin bu ayda boy kilo ne allahım nazarlardan saklasın hepimizin meleklerini. Bir de mamalara çok para vermeyin bebelac
Canim dr yaptigi masaji biraz anlatir mısın? Her yerini ovdu mu, yuz ustu mu yapti ?
Ben kizima ilk gece emzik verdim, huysuzdu emzigi verince rahatladi, almadim agzindan bi sure sonra kendisi atip uykuya devam etti. Halada oyle, uyutmaya calisinca mizmizlaniyo, emzigi veriyorum gozler kaymaya basliyo, uyku arasindada atiyo emzigi. Avent in 0+ emzigini almistim, 2li satılıyor.
Kizlar benim bebegim iki bucuk aylik oldu hala bagir cagir agliyo gaz desen azalacagina cogaliyor. Delirmek üzereyim. Allahim bana sabir versin. Evden disari cikamiyorum. Uyudugu zamanlar disinda sustugu bi an yok. Bi saat uyaniksa bes dakika susuyor geri kalan surede ağlıyor. Emiyor ve gunde bi iki kez mama veriyorum. Bu arada rota virüsü aşısı yaptiran var mı yada yaptiracakmsnz iki doz 300 tl civariymis. Ben yaptirmayi düşünüyorum.
Cwnim benim ablamin ogluda sag gogsunu emdi hep.ilk basta alistirman gerekiyordu.sen yinede emmiyor diye vermemezlik yapma.goguslerinib sekli bozulur.ablamin gogsu sol gogsune gore daha buyuk.Merhaba arkadaslar. Oglum sag gogsumu emmiyor bi turlu. Biraz agzinda bekletiyor sonra basliyor aglamaya. Hemen sol gogsumu veriyorum onu emiyor. Bugun emzirmek icin cok ugrastin sag gogsumu ama yok deli etti beni. Boyle biseyle karsilasan var mi ya da duyan?
Anladim canim.bi arayip sorayim bende.Kizimin cocuk dr u soyledi canim. Bende hep oyle verdim. Sen istersen dr una bir sor oyle ver, yanlis bir sey olmasin. Sonucta konusunda uzman dr daha iyi bilir.
Canim sagol cevabin icin. Ilk basta iki gogsumu de verdim. Ikisini de emiyordu bi ara sag gogsumu almadi sonra iki gogsumu de gayet guzel emiyordu. Simdi iki gundur yine emmiyor basiyor yaygarayi hem de ne yaygara. Sanki bi yeri aciyormus gibiCwnim benim ablamin ogluda sag gogsunu emdi hep.ilk basta alistirman gerekiyordu.sen yinede emmiyor diye vermemezlik yapma.goguslerinib sekli bozulur.ablamin gogsu sol gogsune gore daha buyuk.
Canım öncelikle Allah hepimize kolaylık versin. Bizim Dr gazın bir ile üç Arasında zirve yapacağını 3. Aydan sonra azalacağını söyledi 4. Ayda da biter dedi. Yani senin az kaldı, sabır... Rota aşısını bn kızımda yaptırmıştım Oğluma da yaptıracam. Çok Salgın oluyo isal falan en azından önlemimizi almış oluruzKizlar benim bebegim iki bucuk aylik oldu hala bagir cagir agliyo gaz desen azalacagina cogaliyor. Delirmek üzereyim. Allahim bana sabir versin. Evden disari cikamiyorum. Uyudugu zamanlar disinda sustugu bi an yok. Bi saat uyaniksa bes dakika susuyor geri kalan surede ağlıyor. Emiyor ve gunde bi iki kez mama veriyorum. Bu arada rota virüsü aşısı yaptiran var mı yada yaptiracakmsnz iki doz 300 tl civariymis. Ben yaptirmayi düşünüyorum.
Dik nasil emziriliyo?Benim kizim da ayni sekilde cok gaz sorunu yasiyordu. Elektrik supurgesi sesiyle susturabiliyorduk sadece. Rezene filan denedim bana misin demedi.
Simdi cekilmemis kimyonu kaynatiyorum, suyunu hem ben iciyorum hem de ilikken kizima veriyorum 2-3 damla emzirmeden once. Kizimda ise yaradigini dusunuyorum, umarim sana da fayda eder.
Bir de mama verdigin biberonu ozel secmeni tavsiye ederim; kolik biberonlari varmis bebeklerin gaz yutmasini engellemek icin. Ben mama vermiyorum ama veren arkadaslardan duydum.
Son olarak bebegini emzirirken dik sekilde emzir, boylece sut midenin altina iniyor, hava yukarida kaliyor; emzirdikten sonra omzuna yaslayip bebegin gazini cikarirken gaz midenin yukarisinda kaldigi icin daha kolay cikiyor.
Benim yaptigim seyler bunlar; kizimi epey rahatlatti, ins sizde de ise yarar.
Dik nasil emziriliyo?
Canim kesin cocugun sag tarafi aciyor senin gogsuble alakasi yok.bu iye senilen bisey var cicugun kaburgalari icine batiyormus kotu tutmaktan yuz ustu yatir sirtini ovala sonra elleriyle kollarini capraz yaparak birlestir.bak goreceksin nasil emicek kuzun.muhtemelen yere biraktigindada agliyordur yavrun.Canim sagol cevabin icin. Ilk basta iki gogsumu de verdim. Ikisini de emiyordu bi ara sag gogsumu almadi sonra iki gogsumu de gayet guzel emiyordu. Simdi iki gundur yine emmiyor basiyor yaygarayi hem de ne yaygara. Sanki bi yeri aciyormus gibi
Canim kesin cocugun sag tarafi aciyor senin gogsuble alakasi yok.bu iye senilen bisey var cicugun kaburgalari icine batiyormus kotu tutmaktan yuz ustu yatir sirtini ovala sonra elleriyle kollarini capraz yaparak birlestir.bak goreceksin nasil emicek kuzun.muhtemelen yere biraktigindada agliyordur yavrun.
canım benim kide sol göğsüme karşı öyle çok aşırı ağlarsa önden ağzına rezene falan verip arkasından göğsümü tutturuyorumCanim sagol cevabin icin. Ilk basta iki gogsumu de verdim. Ikisini de emiyordu bi ara sag gogsumu almadi sonra iki gogsumu de gayet guzel emiyordu. Simdi iki gundur yine emmiyor basiyor yaygarayi hem de ne yaygara. Sanki bi yeri aciyormus gibi
Bende 20 günlükken yaptırdım çok rahat etmiştik BN yatrmayanlara tavsiye ederim36 gunluk bebegimi bugun sunnet ettirdim. Ameliyathane cok soguk oldugu icin gaz sancisindan mahvoldu cocuk, titreye titreye agladi. Simdi rahatladi cok sukur. Cani cok acir diye bekliyodum ama acidan hic aglamadi. Yaptirmak isteyen var mi hic?
Cevapları merak ediyorum çünkü bende bir türlü alistiramadmslm kizlar, bebeginize yalanci meme veren var mi? ben bir turlu bebegime kabul ettiremedim memeyi. elini emiyor ama memeyi almak istemiyor. veren varsa nasil basardilar yada ne marka verdiler. Birde kac aylikken badladilar tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.... magduruuuuuum.....!!!!!!
Canim sagol. Denicem dedigini..Canim kesin cocugun sag tarafi aciyor senin gogsuble alakasi yok.bu iye senilen bisey var cicugun kaburgalari icine batiyormus kotu tutmaktan yuz ustu yatir sirtini ovala sonra elleriyle kollarini capraz yaparak birlestir.bak goreceksin nasil emicek kuzun.muhtemelen yere biraktigindada agliyordur yavrun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?