2015 Nisan Anneleri

Cevapları merak ediyorum çünkü bende bir türlü alistiramadm
Canım benimki 20 gün sonra aldı biraz zor oldu ama şuan tutyor biraz sabırlı olmak gerekiyor o attı ben verdim 8 tane emzik denedim en son aventin silikon damlasını aldı ama şimdi hepsini emiyor.açken verince daha güzel alıyordu bşraz emdikten sonra çekip mememi veriyordum sonra sonra alıştı şükür kesinlikle tavsiye ederim beni emzik niyetine kullanıyordu çünkü..

Anladim canim tesekur ederim.

Ben desin 1 haftadir mecburen salliyorum. Onceleri asla sallamica diyip asil ben salliyomusum :)

Doğumdan sonra kanamam 45 gün sürdü tam bitti derken 50. günde yani dün adet oldum emziriyorum da bu kadar erken olması normal midir sizce

Canim ac tok fark etmiyor.iste dedigim gibi cocugun yanlari aciyordur.iye batmasi deniliyor buna.yuz ustu yatir bacaklarini birlestir sirtini ovala 2-3 dakika kadar sonra sag koluyla sol bacagini birlestirmeye calis eger kolay birlesiyorsa sorun yok ama birlesmeyip cocuk kendini kasiyorsa iyesi vardir.zaten agliyor demissin ondan iste.sonra sol koluyla sag bacagini birlestir.rahat birlesene kadar yap.ben hergun yapiyorum.eger yapamazsan resim cekip koyarim.cocuk cok rahatliyor.

Midesi bulaniyo kusacak gbi oluyor ya

Doğumdan sonra kanamam 45 gün sürdü tam bitti derken 50. günde yani dün adet oldum emziriyorum da bu kadar erken olması normal midir sizce
Canim benimde kanamam 5 gun oldu dogumdan sonra tam 34 gun kanamam olmaya basladi 7 gun surdu bitti adet oldum sanirim bu ayda bekliycem.normal yani merak etme.duzensizlikler tabiki olacak vucut kendini duzene sokmaya calisiyor.

40 gun once normal dogum yaptim ve son 1 haftasir vajinada bi agri var, baski var. Anlamiyorum da tam olarak ne oldugunu. Tuvalette otururken sıkıstıgı icin agriyo, ayakta cok durunca ve oturdugumda agriyo. Var mi boyle bisey yasayan?

Cevapları merak ediyorum çünkü bende bir türlü alistiramadm
Yokk yaa ne yaptimsa alistiramadim.parmagini emmesini istemiyorum ilk ogkum emdi parmak be cok zor oldu biraktirmasi. Okula gidiyodu emiyodu geceleri parmagini. Kizimda emecrk diye korkuyorum .

aynı durumdayiz tatlım benim kızda emziğı emmiyo ama elini çok güzel emiyo hatta bazen memeyi bırakıp elini emiyo daha tatlı geliyo galiba :)
Canim yaaa nasilda tatli geliyo anne memesi gibi.Ama henuz gec degil sonuna kadar savasacagim parmak emmesi nedir bilirim cunkü. Oglum okula gidiyodu parmagini emiyodu cok zor biraktirdim.

Kızlar sizde bebislerinizde iyisinizdir inşallah biz 47 günlük olduk ve 1 hafta önce bebegimin göbek deliğinden şişlik farkettim bi bakın kızlar ya

slm kızlar nasılsınız? biz iyiyiz şükürler olsun dün mevlütümüzü de yaptık Allahım kabul etsin hepimizin yavrularını hayırlı kul ve hayırlı evlat etsin :) biz bugün 77 günlük olduk büyüdük artık :) gece eskisi kadar sık uyanmiyor oniki bir gibi emzirıyorum yatıyoruz sabah 5 te 6 da ancak kalkıyo, kendisi uyanmayınca bende uyandırmak istemiyorum doğru mu yapıyorum acaba?

kızlar bende hala adet olmadım 77 gün oldu doğum yapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…