2015 Nisan Anneleri

Benim kızım da öyle canım Dr umuz kilo alımı iyi olduğu müddetçe uyandırma Aç olsa o uyanır zaten merak etme dedi.1 haftada 400 gr almış maşallah. O yüzden ben uyandirmiyorum..

Canim burada 3 farkli ebeye israrla ben de bu soruyu sordum; benim kizim henuz 45 gunluk ve ben de gece nasil beslemeyelim dedim; 6 saati asmadigin surece sorun yok dedi, hatta israrla birak uyusun dinlensin, uyku da besin kadar onemli, sen uyandirma dedi.

Reactions: nix
Bebegini sünnet ettiren anneler hastanedr nsrkoz veriyorlarmis gece boyuncada emzirmiyormussun nasil susturdunuz emzirmeden bide ne kadara mal oldu?

Eki Görüntüle 1551433 Kızlar sizde bebislerinizde iyisinizdir inşallah biz 47 günlük olduk ve 1 hafta önce bebegimin göbek deliğinden şişlik farkettim bi bakın kızlar ya
Canim benim kizimda da var. Dr gobek fitigi var dedi. Ama meraklanacak bir sey degilmis geciyormus, gecmezse ameliyat ediljyormus ama kac yillik dr um hic ameliyatlik bir fitik olmadi dedi. Gobek deliginin usute para falan koymayin dedi. Istersen sen de dr una sor canim.

Canım allah kabul etsin mevlidinizi bizde tam 50 günlükken yaptık şuan 63 gunluguz ve geceyi gündüzü ayiriyoruz iyice. Gece bende o saatlerde emziriyorum çok emmeZ uyursa 2 buçuk gibi düzgün emerse 4 5 gibi uyaniyoruz ama ben çoğu zaman 3 saati gecirmemeye çalışıyorum senin ki de biraz fazla gibi. Allah bagislasin kuzucugunu

Bzmkidde oyle bnde uyandirmiyorum canım. Zaten cok yoruluyorum. Kesintisiz uyumak istiyorum. Artik buyuduler bisey olmaz ama tabi sut cogalmasi acisinda 2-3 saatte bir emzirmek gerek ama bn uyaninca cok zor daliyorum o yuzden uyandrmiyorum

Yatmasina yakin mama veriyorum ben. Tok tutuyo. Zaten aciksa uyanir ortaligi yıkar.

Bebegini sünnet ettiren anneler hastanedr nsrkoz veriyorlarmis gece boyuncada emzirmiyormussun nasil susturdunuz emzirmeden bide ne kadara mal oldu?
Hyr cnm narkoz fln vermiolar yanı bize vermediler hemen emzrdm sünnet olduktan snra çok ağlaması ztn

Selam güzel anneler ve Kuzucuklar . Dün doktor Kontrolü vardı oğlumun 1150 gr almış bir ayda doktor çok ii dedi 3 cm de boyu uzamış bir ay sonra boyu daha hızlı uzar dedi hiç bir sorunumuz yok maşallah öbür ay rota aşısı olucak.herşey yolunda çok şükür bu ayki aşılarında hiç sıkıntı yapmadı.Tüm Kuzucuklar iyidir inş

CNm Allah kabul etsin ben 4-4.5 saat sonra uyandırıyorum.ilk başta 2 saatti 1.aydan sonra 3 saate çıkardık 2.ayda da 4 saat doktor böle Demişti her ay 1 saat arttırabilirsn diye .

BEnim bebeğim 55 günlük oldu teyzesi bende yaptirmayi düşünüyorum ama farkindaligi artiyor Yenidoğan sunnetine gec kalmis sayilir miyim acaba cani yanar die cok korkuyorum
CNm bnm oğlumda yaklaşık 50 günlükte yaptırdık 2 aydan önce yaptırırsanız lokal anestezi olur Demişti doktor sizinle daha büyük değil bebiş bence yaptırın çok rahat oluyo 1 gün sonra bir huzursuzluğu kalmadı çabuk iyileşiyor
Narkoz vermiyorlar CNm ben girmeden önce ve çıkar çıkmaz emzirdim.biz 900 TL ye yaptırdık

Eki Görüntüle 1551433 Kızlar sizde bebislerinizde iyisinizdir inşallah biz 47 günlük olduk ve 1 hafta önce bebegimin göbek deliğinden şişlik farkettim bi bakın kızlar ya
Canum cocugun gobegi cok disarda bi beze 1 tl sar koy bagla bir haftaya icine girer.abimin ikizleri boyle olmustu annem 1 tl bi mndile sardi bastirdi turbentle etragini sardi sende dene bak goreceksin icine cekildigini.

çok şükür kilo alımı iyi ikinci ayda 1200 almış doktor çok iyi dedi :) o zaman sorun etmeyim sağol tatlım :)

sağol tatlım bunu duyduğum iyi oldu uyandırmak istemiyorum çünkü :)

sağol canım hepimizin yavrusunu Rabbim korusun :)

Normal canim olmaman sirun yapma kendine bazilari 9 ay olmuyormus.hormonlarla alakali bisey yani.
ilk hamileliğim de kırkım çıktı hemen başlamıştı bu defa neden böyle oldu bilemedim kontrole de gitmedim

Kac gunde iyilesti canim

kızlar Elimde çocuk bakım ve gelişimi ile ilgili kitaplar var artık benim ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_20150530_223044.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_20150530_222929.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20150530_223003.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 85
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…