- 26 Ocak 2015
- 195
- 470
- 158
- 38
Benim kızım da öyle canım Dr umuz kilo alımı iyi olduğu müddetçe uyandırma Aç olsa o uyanır zaten merak etme dedi.1 haftada 400 gr almış maşallah. O yüzden ben uyandirmiyorum..slm kızlar nasılsınız? biz iyiyiz şükürler olsun dün mevlütümüzü de yaptık Allahım kabul etsin hepimizin yavrularını hayırlı kul ve hayırlı evlat etsin :) biz bugün 77 günlük olduk büyüdük artık :) gece eskisi kadar sık uyanmiyor oniki bir gibi emzirıyorum yatıyoruz sabah 5 te 6 da ancak kalkıyo, kendisi uyanmayınca bende uyandırmak istemiyorum doğru mu yapıyorum acaba?
BEnim bebeğim 55 günlük oldu teyzesi bende yaptirmayi düşünüyorum ama farkindaligi artiyor Yenidoğan sunnetine gec kalmis sayilir miyim acaba cani yanar die cok korkuyorumBiz de 18 günlükken yaptırdık ağlamadı bile iyi ki yaptırmışız tavsiye ederim
slm kızlar nasılsınız? biz iyiyiz şükürler olsun dün mevlütümüzü de yaptık Allahım kabul etsin hepimizin yavrularını hayırlı kul ve hayırlı evlat etsin :) biz bugün 77 günlük olduk büyüdük artık :) gece eskisi kadar sık uyanmiyor oniki bir gibi emzirıyorum yatıyoruz sabah 5 te 6 da ancak kalkıyo, kendisi uyanmayınca bende uyandırmak istemiyorum doğru mu yapıyorum acaba?
Canim benim kizimda da var. Dr gobek fitigi var dedi. Ama meraklanacak bir sey degilmis geciyormus, gecmezse ameliyat ediljyormus ama kac yillik dr um hic ameliyatlik bir fitik olmadi dedi. Gobek deliginin usute para falan koymayin dedi. Istersen sen de dr una sor canim.Eki Görüntüle 1551433 Kızlar sizde bebislerinizde iyisinizdir inşallah biz 47 günlük olduk ve 1 hafta önce bebegimin göbek deliğinden şişlik farkettim bi bakın kızlar ya
Bzmkidde oyle bnde uyandirmiyorum canım. Zaten cok yoruluyorum. Kesintisiz uyumak istiyorum. Artik buyuduler bisey olmaz ama tabi sut cogalmasi acisinda 2-3 saatte bir emzirmek gerek ama bn uyaninca cok zor daliyorum o yuzden uyandrmiyorumslm kızlar nasılsınız? biz iyiyiz şükürler olsun dün mevlütümüzü de yaptık Allahım kabul etsin hepimizin yavrularını hayırlı kul ve hayırlı evlat etsin :) biz bugün 77 günlük olduk büyüdük artık :) gece eskisi kadar sık uyanmiyor oniki bir gibi emzirıyorum yatıyoruz sabah 5 te 6 da ancak kalkıyo, kendisi uyanmayınca bende uyandırmak istemiyorum doğru mu yapıyorum acaba?
Hyr cnm narkoz fln vermiolar yanı bize vermediler hemen emzrdm sünnet olduktan snra çok ağlaması ztnBebegini sünnet ettiren anneler hastanedr nsrkoz veriyorlarmis gece boyuncada emzirmiyormussun nasil susturdunuz emzirmeden bide ne kadara mal oldu?
CNm Allah kabul etsin ben 4-4.5 saat sonra uyandırıyorum.ilk başta 2 saatti 1.aydan sonra 3 saate çıkardık 2.ayda da 4 saat doktor böle Demişti her ay 1 saat arttırabilirsn diye .slm kızlar nasılsınız? biz iyiyiz şükürler olsun dün mevlütümüzü de yaptık Allahım kabul etsin hepimizin yavrularını hayırlı kul ve hayırlı evlat etsin :) biz bugün 77 günlük olduk büyüdük artık :) gece eskisi kadar sık uyanmiyor oniki bir gibi emzirıyorum yatıyoruz sabah 5 te 6 da ancak kalkıyo, kendisi uyanmayınca bende uyandırmak istemiyorum doğru mu yapıyorum acaba?
CNm bnm oğlumda yaklaşık 50 günlükte yaptırdık 2 aydan önce yaptırırsanız lokal anestezi olur Demişti doktor sizinle daha büyük değil bebiş bence yaptırın çok rahat oluyo 1 gün sonra bir huzursuzluğu kalmadı çabuk iyileşiyorBEnim bebeğim 55 günlük oldu teyzesi bende yaptirmayi düşünüyorum ama farkindaligi artiyor Yenidoğan sunnetine gec kalmis sayilir miyim acaba cani yanar die cok korkuyorum
Narkoz vermiyorlar CNm ben girmeden önce ve çıkar çıkmaz emzirdim.biz 900 TL ye yaptırdıkBebegini sünnet ettiren anneler hastanedr nsrkoz veriyorlarmis gece boyuncada emzirmiyormussun nasil susturdunuz emzirmeden bide ne kadara mal oldu?
Canum cocugun gobegi cok disarda bi beze 1 tl sar koy bagla bir haftaya icine girer.abimin ikizleri boyle olmustu annem 1 tl bi mndile sardi bastirdi turbentle etragini sardi sende dene bak goreceksin icine cekildigini.Eki Görüntüle 1551433 Kızlar sizde bebislerinizde iyisinizdir inşallah biz 47 günlük olduk ve 1 hafta önce bebegimin göbek deliğinden şişlik farkettim bi bakın kızlar ya
Normal canim olmaman sirun yapma kendine bazilari 9 ay olmuyormus.hormonlarla alakali bisey yani.kızlar bende hala adet olmadım 77 gün oldu doğum yapalı
sağol tatlım bunu duyduğum iyi oldu uyandırmak istemiyorum çünkü :)Canim burada 3 farkli ebeye israrla ben de bu soruyu sordum; benim kizim henuz 45 gunluk ve ben de gece nasil beslemeyelim dedim; 6 saati asmadigin surece sorun yok dedi, hatta israrla birak uyusun dinlensin, uyku da besin kadar onemli, sen uyandirma dedi.
sağol canım hepimizin yavrusunu Rabbim korusun :)Canım allah kabul etsin mevlidinizi bizde tam 50 günlükken yaptık şuan 63 gunluguz ve geceyi gündüzü ayiriyoruz iyice. Gece bende o saatlerde emziriyorum çok emmeZ uyursa 2 buçuk gibi düzgün emerse 4 5 gibi uyaniyoruz ama ben çoğu zaman 3 saati gecirmemeye çalışıyorum senin ki de biraz fazla gibi. Allah bagislasin kuzucugunu
ilk hamileliğim de kırkım çıktı hemen başlamıştı bu defa neden böyle oldu bilemedim kontrole de gitmedimNormal canim olmaman sirun yapma kendine bazilari 9 ay olmuyormus.hormonlarla alakali bisey yani.
Kac gunde iyilesti canimCNm Allah kabul etsin ben 4-4.5 saat sonra uyandırıyorum.ilk başta 2 saatti 1.aydan sonra 3 saate çıkardık 2.ayda da 4 saat doktor böle Demişti her ay 1 saat arttırabilirsn diye .
CNm bnm oğlumda yaklaşık 50 günlükte yaptırdık 2 aydan önce yaptırırsanız lokal anestezi olur Demişti doktor sizinle daha büyük değil bebiş bence yaptırın çok rahat oluyo 1 gün sonra bir huzursuzluğu kalmadı çabuk iyileşiyor
Narkoz vermiyorlar CNm ben girmeden önce ve çıkar çıkmaz emzirdim.biz 900 TL ye yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?