Canım ben yatak odasına beşik aldım. Birde salona ucuz bir beşik aldım 6aya kadar yatabileceği. Eve gelince salondaki besikte yattı bizde cekyatta. 5 gün sonra yatak odasında normal besiginde yatmaya başladı.Sevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Bebeklerinizle eve geldikten kaç gün sonra ayrı yatakta yatırdınız? Bir müddet sizlerle mi yattılar? Ona göre hemen yatak alıp almamak konusunda bir karara varmak istiyorum. Yatak alanlar hemen ayrı mı yatırdınız? Oda yapmayacağım şimdilik, yatak odasına koyacağım bebek yatağını da hemen yatırılmıyorsa doğumdan sonra mı alsam diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda ki deneyimleriniz nelerdir? Bilgilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
Sevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Bebeklerinizle eve geldikten kaç gün sonra ayrı yatakta yatırdınız? Bir müddet sizlerle mi yattılar? Ona göre hemen yatak alıp almamak konusunda bir karara varmak istiyorum. Yatak alanlar hemen ayrı mı yatırdınız? Oda yapmayacağım şimdilik, yatak odasına koyacağım bebek yatağını da hemen yatırılmıyorsa doğumdan sonra mı alsam diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda ki deneyimleriniz nelerdir? Bilgilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
Babasling bendede var ama bir türlü beceremedim kullanmayıBen babasling kullaniyorum ama uzun zamanda yoruyor. Belden baglamali olanlar var bjorn fln onlari kullananlar tavsiye ediyor.
Hemen bakıyorum Sağol cnmBEN kraft domino kanguru kullanıyorum g ayette rahat ve memnunum tavsiye ederim ☺
Koala sarilmasi mi ne deniyor ben o sekilde kullaniyorum.Babasling bendede var ama bir türlü beceremedim kullanmayı
Merhaba cnm rabbim sagligiyla kucagina almayi nasip etsin bebisini soruna gelirsek Kesinlikle bir yatağı olmalı bebeğin neden yanında yatsın ki gerek yok böyle birşeye yatağının yanına koyarsin sende tedirgin yatmazsin uyku hali Allah göstermesin ne yapacağın belli olmaz 2 çocuğumuda yataklarinda yatirdim büyük yatağından başka yerde yatmaz. Sen yatak bakmaya başla bence:)Sevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Yarın bunu deneyim ama oturamadiklari için yine bizim tutmamiz gerekecek sanırımKoala sarilmasi mi ne deniyor ben o sekilde kullaniyorum.
Merhaba; ben yatak odasina koydum kizimin besigini, hastaneden gelince de orada yatti ama sonraki 1 hafta nedense araba koltugunda uyumak istedi (sanirim daha sıkısık bir alan oldugu icin).
Simdi geceleri kendi besiginde uyuyor bizim odamizda. Salonda da 4 Moms Mamaroo anakucaginda yatiyor (tabi bazen de ayakta sallaniyor).
Mumkunse sizin yataginiza alip, birlikte uyumayin bebisinizle (arada istisnalar bizde de oluyor ama ödum patliyor) cunku hem sizin yataginizdaki yastik ve nevresimler onun icin cok tehlikeli hem de Allah korusun gece uykunuzda ona zarar verebilirsiniz.
İlla yanyana olmayi isterseniz tek bir tarafi cikan besikler var, boylece yatakta senin tarafina birlestirirsin besigi; birlikte yatmis gibi olursunuz.
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Çok teşekkür ederim canım.Merhaba cnm rabbim sagligiyla kucagina almayi nasip etsin bebisini soruna gelirsek Kesinlikle bir yatağı olmalı bebeğin neden yanında yatsın ki gerek yok böyle birşeye yatağının yanına koyarsin sende tedirgin yatmazsin uyku hali Allah göstermesin ne yapacağın belli olmaz 2 çocuğumuda yataklarinda yatirdim büyük yatağından başka yerde yatmaz. Sen yatak bakmaya başla bence:)
Çok teşekkür ederim.Canım ben yatak odasına beşik aldım. Birde salona ucuz bir beşik aldım 6aya kadar yatabileceği. Eve gelince salondaki besikte yattı bizde cekyatta. 5 gün sonra yatak odasında normal besiginde yatmaya başladı.
Kızım da öyle Kayahan nın annesinin kuzusu Ninni si ile uyuyoKizim illa ki ninniyle uyumak istiyor; artik ninni repertuarim inanilmaz gelisti kizlar :)
Canim bence dogumdan once al yatagini.basta den cikinca bebek yaninda yatmiyor besigine koyarsin.korkuyor insan kucucuk bisey uyursun filan mazallah yaninda yatirmayi dusunme besigini odana koyarsin.ben bebegime oda yaptim cok pismanim keske yapmasaydimSevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Sağol canım cevabın için. Yatak alınacak şart olduCanim bence dogumdan once al yatagini.basta den cikinca bebek yaninda yatmiyor besigine koyarsin.korkuyor insan kucucuk bisey uyursun filan mazallah yaninda yatirmayi dusunme besigini odana koyarsin.ben bebegime oda yaptim cok pismanim keske yapmasaydim
Yukarıda alıntı yapmamisim sana cvpim cnmSevgili anneler gunaydin bende 45 gunluk bir erkek bebek annesiyim simdilik hersey yolunda gibi ancak bebegim sabah ilk uyandigi yarim saat disinda hic mutlu bir bebek degil surekli mizmizlaniyor agliyor sizde durumlar nasil 45 gunluk bir bebegin kendi kendine veya bizimle oynamamasi normal mi ben mi cok sey bekliyorum bebegim
Cok tesekkur ederim cevap icin bi 45 gun daha lazim galiba sonra bebegim annesiyle oynamaya baslicak insllahAllah bağışlasın cnm
Tabiki normal bunlar onların şuanki derdi karnı doysun uyusun altı temiz olsun
En az 3 ayını bekle annesi daha çok küçükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?