2015 Nisan Anneleri

Canım ben yatak odasına beşik aldım. Birde salona ucuz bir beşik aldım 6aya kadar yatabileceği. Eve gelince salondaki besikte yattı bizde cekyatta. 5 gün sonra yatak odasında normal besiginde yatmaya başladı.

Merhaba; ben yatak odasina koydum kizimin besigini, hastaneden gelince de orada yatti ama sonraki 1 hafta nedense araba koltugunda uyumak istedi (sanirim daha sıkısık bir alan oldugu icin).

Simdi geceleri kendi besiginde uyuyor bizim odamizda. Salonda da 4 Moms Mamaroo anakucaginda yatiyor (tabi bazen de ayakta sallaniyor).

Mumkunse sizin yataginiza alip, birlikte uyumayin bebisinizle (arada istisnalar bizde de oluyor ama ödum patliyor) cunku hem sizin yataginizdaki yastik ve nevresimler onun icin cok tehlikeli hem de Allah korusun gece uykunuzda ona zarar verebilirsiniz.

İlla yanyana olmayi isterseniz tek bir tarafi cikan besikler var, boylece yatakta senin tarafina birlestirirsin besigi; birlikte yatmis gibi olursunuz.

Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Kizim illa ki ninniyle uyumak istiyor; artik ninni repertuarim inanilmaz gelisti kizlar :)

Merhaba cnm rabbim sagligiyla kucagina almayi nasip etsin bebisini soruna gelirsek Kesinlikle bir yatağı olmalı bebeğin neden yanında yatsın ki gerek yok böyle birşeye yatağının yanına koyarsin sende tedirgin yatmazsin uyku hali Allah göstermesin ne yapacağın belli olmaz 2 çocuğumuda yataklarinda yatirdim büyük yatağından başka yerde yatmaz. Sen yatak bakmaya başla bence:)

Sevgili anneler gunaydin bende 45 gunluk bir erkek bebek annesiyim simdilik hersey yolunda gibi ancak bebegim sabah ilk uyandigi yarim saat disinda hic mutlu bir bebek degil surekli mizmizlaniyor agliyor sizde durumlar nasil 45 gunluk bir bebegin kendi kendine veya bizimle oynamamasi normal mi ben mi cok sey bekliyorum bebegim

Çok teşekkür ederim. Ayrı yatak almalı doğru.. Allah korusun bi hareketle yanlış şeyler yapabiliriz

Çok teşekkür ederim canım.

Canim bence dogumdan once al yatagini.basta den cikinca bebek yaninda yatmiyor besigine koyarsin.korkuyor insan kucucuk bisey uyursun filan mazallah yaninda yatirmayi dusunme besigini odana koyarsin.ben bebegime oda yaptim cok pismanim keske yapmasaydim

Sağol canım cevabın için. Yatak alınacak şart oldu

Allah bağışlasın cnm
Tabiki normal bunlar onların şuanki derdi karnı doysun uyusun altı temiz olsun
En az 3 ayını bekle annesi daha çok küçükler

Yukarıda alıntı yapmamisim sana cvpim cnm

Selam arkadaslar. Daha once sunnet konusu konusuldu ama net hatirlamiyorum. Oglum 55 gunluk sali gunu sunnet olacak kismetse. Ama cok endiseliyim. Surec nasil oluyor. Islemden sonra bakimi zor mu, agrisi oluyor mu ne zaman geciyor vs. Aydinlatirsaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…