Kac gunde iyilesti canim
Akıntı var mı canım varsa doktora götürün bi ilaç uyguluyorlar geçiyor akıntı yoksa sorun yok düzelirEki Görüntüle 1551433 Kızlar sizde bebislerinizde iyisinizdir inşallah biz 47 günlük olduk ve 1 hafta önce bebegimin göbek deliğinden şişlik farkettim bi bakın kızlar ya
Ürolog yaptı bizimkini 7 günlüktten 3 aya kadar yenidogan sünneti oluyormuş geç değil yaniBEnim bebeğim 55 günlük oldu teyzesi bende yaptirmayi düşünüyorum ama farkindaligi artiyor Yenidoğan sunnetine gec kalmis sayilir miyim acaba cani yanar die cok korkuyorum
Akıntı yok canım para koy falan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumhAkıntı var mı canım varsa doktora götürün bi ilaç uyguluyorlar geçiyor akıntı yoksa sorun yok düzelir
Bebegimin ilk yilinda kitabinin fiyati nedir canim.birde hangi sehirdesinkızlar Elimde çocuk bakım ve gelişimi ile ilgili kitaplar var artık benim ihtiyacım kalmadığı için satmak istiyorum.
Canim ben dedim para koy diye abikin ikizlwri vardi onlarinkide boyle oldu doktora goturduler ameliyat olacak iceri alalim demis doktor.annem kizdi 1 tl bi mendile sardi gobegine bastirdi etrafinida turbentle sardi 1 haftaya kadar icine girdi.doktora kalsa cocuklari ameliyata alacakti.Akıntı yok canım para koy falan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumh
Canım ben aşıya gitmeden önce çok stresliydim.çünkü bu zmna kdr ilaç vermedim hiç.calpolde vermek istemedim.çok gereksiz stres yapmışım.ateşi fln olmadı hiç.sürekli kontrol ettim.ağrısıda olmadı.arada bi huzursuzlanıyordu fakat kısa sürüyordu.bence ilaç fln kullanmayın.bide burda bi arkdş calpolün aşının etkisini azalttığını söylemişti.kasmaya gerek yok rahat ol.bol bol emzir aşıdan sonra.idrarla atsın ateşi fln olmaz.Bayanlar bebeginizi asiya goturmedenn once calpol verdinizmi?
Cvp icin tskr eferim canim.dedigin gibi yaparim.insallah bizimde olmaz atesimiz.Canım ben aşıya gitmeden önce çok stresliydim.çünkü bu zmna kdr ilaç vermedim hiç.calpolde vermek istemedim.çok gereksiz stres yapmışım.ateşi fln olmadı hiç.sürekli kontrol ettim.ağrısıda olmadı.arada bi huzursuzlanıyordu fakat kısa sürüyordu.bence ilaç fln kullanmayın.bide burda bi arkdş calpolün aşının etkisini azalttığını söylemişti.kasmaya gerek yok rahat ol.bol bol emzir aşıdan sonra.idrarla atsın ateşi fln olmaz.
Bebegini sünnet ettiren anneler hastanedr nsrkoz veriyorlarmis gece boyuncada emzirmiyormussun nasil susturdunuz emzirmeden bide ne kadara mal oldu?
Hormonal degisiklik gösterebilir vücudun canım ama sen doktorunu Bır ara sor için rahatlasinKizlar dogum yapali 53 gun oldu ameliyattan sonra 5 gun kanamam oldu cok az sonra azar azar oldu bitti sonra 33 gunumde kanamam basladi 7 gun surdu adet oldum sandim.neyse bitti 52 gunumdevtekrar basladi ilk basta kahve rengi leke geldi simdide kanamam tekrar basladi cok akiyor kanim korkuyorum.bugun 4 pet degistirdim hepside doluydu benim gibi olan varmi?sag bacagimda agriyor
Muhakkak dra gorun, adet degilse trhlikeli olabilir. 4 ped az degil.Kizlar dogum yapali 53 gun oldu ameliyattan sonra 5 gun kanamam oldu cok az sonra azar azar oldu bitti sonra 33 gunumde kanamam basladi 7 gun surdu adet oldum sandim.neyse bitti 52 gunumdevtekrar basladi ilk basta kahve rengi leke geldi simdide kanamam tekrar basladi cok akiyor kanim korkuyorum.bugun 4 pet degistirdim hepside doluydu benim gibi olan varmi?sag bacagimda agriyor
Ben babasling kullaniyorum ama uzun zamanda yoruyor. Belden baglamali olanlar var bjorn fln onlari kullananlar tavsiye ediyor.Arkadaşlar kullanipta memnun kaldığınız kanguru varmı 4 yaşındaki oğlumun canı çok sıkılıyor evde kanguru alırsam en azından bebisimiz kanguruda bir yürüyüş yapabiliriz gibi geliyor
BEN kraft domino kanguru kullanıyorum g ayette rahat ve memnunum tavsiye ederim ☺Arkadaşlar kullanipta memnun kaldığınız kanguru varmı 4 yaşındaki oğlumun canı çok sıkılıyor evde kanguru alırsam en azından bebisimiz kanguruda bir yürüyüş yapabiliriz gibi geliyor
Canim doktorum cok uzak oldugum yere yakin olsa birdakika durmuycam.valla bende korkuyorum ama bi halsizlik filan yok kendimi iyi hissediyorum.Muhakkak dra gorun, adet degilse trhlikeli olabilir. 4 ped az degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?