2015 Nisan Anneleri

Emzik tutmayan bebekler icin avent soothe diye bir emzik varmis. Biraz pahali ama interntten bi arastirin isterseniz. Bu emzigi tutuyorlarmis. Ben kizima ilk gece verdim emzigi, tuttu simdide emiyor. Kurtaricim oldu, huysuzlaninca veriyorum sakinlesiyor. Ben avent 2li olandan almistim.

Kac gunde iyilesti canim

CNm 3. Gün biz kontrole gittik bir problem yoktu 1 hafta içinde de tamamen kendine geldi.bebişin acısıda ilk günü atlatınız rahatlıyor 2 gün Ağrı kesici fitil verdik rahat geçirdi

Akıntı yok canım para koy falan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorumh
Canim ben dedim para koy diye abikin ikizlwri vardi onlarinkide boyle oldu doktora goturduler ameliyat olacak iceri alalim demis doktor.annem kizdi 1 tl bi mendile sardi gobegine bastirdi etrafinida turbentle sardi 1 haftaya kadar icine girdi.doktora kalsa cocuklari ameliyata alacakti.

Bayanlar bebeginizi asiya goturmedenn once calpol verdinizmi?
Canım ben aşıya gitmeden önce çok stresliydim.çünkü bu zmna kdr ilaç vermedim hiç.calpolde vermek istemedim.çok gereksiz stres yapmışım.ateşi fln olmadı hiç.sürekli kontrol ettim.ağrısıda olmadı.arada bi huzursuzlanıyordu fakat kısa sürüyordu.bence ilaç fln kullanmayın.bide burda bi arkdş calpolün aşının etkisini azalttığını söylemişti.kasmaya gerek yok rahat ol.bol bol emzir aşıdan sonra.idrarla atsın ateşi fln olmaz.

Cvp icin tskr eferim canim.dedigin gibi yaparim.insallah bizimde olmaz atesimiz.

Kizlar dogum yapali 53 gun oldu ameliyattan sonra 5 gun kanamam oldu cok az sonra azar azar oldu bitti sonra 33 gunumde kanamam basladi 7 gun surdu adet oldum sandim.neyse bitti 52 gunumdevtekrar basladi ilk basta kahve rengi leke geldi simdide kanamam tekrar basladi cok akiyor kanim korkuyorum.bugun 4 pet degistirdim hepside doluydu benim gibi olan varmi?sag bacagimda agriyor

Bebegini sünnet ettiren anneler hastanedr nsrkoz veriyorlarmis gece boyuncada emzirmiyormussun nasil susturdunuz emzirmeden bide ne kadara mal oldu?

Merhaba canım. Ben bir aylikken sünnet yaptırdım. Narkoz verilmiyor lokal anestezi yapıyorlar.
İki gün pansuman felan sıkıntılı ama sonra uzerindeki bandaj dusunce rahatliyorsun.dikislerde kendi atıyor simdi maşallah çok iyi. Çakmak erdem hastanesinde yaptirdim 250 TL ye

Arkadaşlar kullanipta memnun kaldığınız kanguru varmı 4 yaşındaki oğlumun canı çok sıkılıyor evde kanguru alırsam en azından bebisimiz kanguruda bir yürüyüş yapabiliriz gibi geliyor

Hormonal degisiklik gösterebilir vücudun canım ama sen doktorunu Bır ara sor için rahatlasin

Muhakkak dra gorun, adet degilse trhlikeli olabilir. 4 ped az degil.

Arkadaşlar kullanipta memnun kaldığınız kanguru varmı 4 yaşındaki oğlumun canı çok sıkılıyor evde kanguru alırsam en azından bebisimiz kanguruda bir yürüyüş yapabiliriz gibi geliyor
Ben babasling kullaniyorum ama uzun zamanda yoruyor. Belden baglamali olanlar var bjorn fln onlari kullananlar tavsiye ediyor.

Sevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Bebeklerinizle eve geldikten kaç gün sonra ayrı yatakta yatırdınız? Bir müddet sizlerle mi yattılar? Ona göre hemen yatak alıp almamak konusunda bir karara varmak istiyorum. Yatak alanlar hemen ayrı mı yatırdınız? Oda yapmayacağım şimdilik, yatak odasına koyacağım bebek yatağını da hemen yatırılmıyorsa doğumdan sonra mı alsam diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda ki deneyimleriniz nelerdir? Bilgilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…