2015 Nisan Anneleri

13 kilo verdim, 4 kilom kaldi ama gobegim malesef aynen senin bahsettigin gibi! İlk zamanlar korse giymeyi denedim ama korse giydigim gunlerde gaz sancilarim oluyordu; su an korse de giyemiyorum o yuzden.
Ben korseyle indirdim gobegin sisligini ama simdide sıkılaştırmam lazım malum yaz geldi

Ben normal dogum yaptim ama ayni sorun bendede var bel agrisi. Agrida diyemiyorum acı veriyo sanki sag tarafima dönemiyorum bıcak gibi saplaniyor. Gece bebegimi emzirmeye zor kalkiyorum acılar icinde. Gün icinde hareket ettikce biraz biraz iyi oluyo gibi ama sag tarafima dönmede cok zorluk cekiyorum.

Merhaba bende 28 nisanda 41+2 de sezeryanla doğum yaptım allaha şükür bi sağlık problemimiz yok ama bu doğum kiloları ne olcak sıcaklarda başladı çok feci terletiyo beni bi çözüm bulan diyete başlayan sezeryan olupta spora başlayanlar var mı

Canim ben rezene iciyorum hem sut yapiyor hemde sisligi aliyor.ben boyle 12 kilo verdim 4 kilom kaldi.bide hic birseyi soguk ucmiyorum.sabahlari ac karna sicak su iciyorum.gobek bendede var biraz daha zaman gecsin spora basliycam.

Moraliniz duzelsin biraz:))
46,5 ile hamile kaldim 70le doguma gittim.dogumdan sonra 61 dim.hala 61 im)
Sknti yapmiyorum tabi.tosuncuk iyi olsun:))

Bende 51.5 la hamile kaldım. 61.5 la doguma girdim. Dogumdan sonra 56.5 oldum. Ama şimdi kilo aldım 58 oldum. Vermek bir yana ben kilo alıyorum.

Kızlar merhaba. Nisan annesiyim ben de. Bebişlerinize neler giydiriyorsunuz şu sıralar? Evim 27 derece benim. 2 gündür sadece çıtçıtlı badi ve ince çorap giydiriyorum. Üşütürüm diye de korkuyorum. İnce mi acaba? Zaten burnumuz akıyor biraz 1 haftadır

Dt bana 24 derece nin ustu icin tek bady yeter demişti. Ama uyurkn üstünü ört bence.
kızlar ben çok giydiriyorum galiba ev 26 derece kızımda çitli atlet üstünde tulum ve ince yelek var hatta tulumun alt kisminda birde ayaklı pijama var hatta birde çorap var :) zaten benim kız alıştı sıcağa benim işim çok zor

Sicaklara aldanip bende kısa kollu giydirdim minigin hemen burnu aktı kendimiz gibi bakmamak gerek sanırım biz sürekli hareket halindeyiz Oysaki onlar daha dönemiyor bile İnce bir tutum giydiyorum

Arkadaslar kuzulari her zaman bizim giyindigimizin 1 kat fazlasi giydirmemiz gerekiyormus; cok kalini da iyi degil cok incesi de.. Ayrica usuyup usumedigine bakarken eller ve ayaklar degil; ense baz alinirmis. Kan dolasimlari tam oturmadigi icin el, ayak, burun gibi yerler genelde soguk olurmus.

Kızlar ben artık üstüne yarım kollu çıtçıtlı body altına çoraplaa bırakıyorum.akşamüstü serinleyince ve yatarken altına patikli alt giydiriyorum.basından. Beri çok kalın giydirmedim oğluşumda çok şükür sorun olmadı

Isilik olmuyor mu bu kadar giydirince

Ustune sadece citcitli badi altinada patikli alt. corap giydirmiyorum. Ptesi nden beri boyle ondan once serindi artik iyice isindi istanbul. Hergun sabah yikiyorum oglene kirleniyor boynu pisik oldu. her banyodan sonra bebe yagi suruyorum ama yarik yarik olmus boyun bogumlari. Sizinkiler ne durumda

Benim oğluşumda boynu kızardı hergün yıkıyorum bende doktor trosyd krem verdi ama ben daha sürmeye başlamadım çok kötü değil şuan ben altı için mustela kullanıyorum pişik için doktor boynunuzda mustela trosyd ikisin,de kullanırsın demişti

Reactions: nix

Canım çok fazla degil mi ? Dr sen nasil duruyorsan bebekte o sekilde idare eder demisti. Yani sen tişört giyinmissen bebege detl tk badi giydir diye. Bn kisa kollu badi, ustune ince tulum yada kisa kollu badi altina patikli alt giydiriyodum ist.da. gece olunca uzun kollu badi giydiriyodum ek olarak. simdi.izmirde sadece badiyle gezdiriyorum.

Benim yasadigim ulkeye hala yaz gelmedi, gelecege de pek benzemiyor :) ama ben 10 gundur sadece citcitli body ve tayt giydiriyorum, bir de corap. Oncesinde de cok kalin giydirmiyordum. Benim kizim soguga alismak zorunda, o yuzden nasil baslarsak oyle gidecegine inaniyorum. Buradakilerin cocuklari lapa lapa kar yagarken incecik bodylerle gezer, biraz gunes gorseler hepsi soyunur cimlere atar kendilerini, hasta filan da olmazlar. Biz Turk anneleri cok pipirikliyiz sanirim bu usume konusunda.

Mrblar genel olarak profilinizden anladığım kadarıyla siz de polikistikover hastasıyken,yumurtalarınız tedaviye cevap vermezken sonra bebek sahibi olmuşssunuz,Allahım size bağışlasın. Ben de aynı durumdayım ve yumurtalarım amh yüksek olmasına rağmen büyümüyor,bunu nasıl başardınız?

canım amin cok sagol aynen öyleydi. insallah sende en yakın zamanda kavusursun yavruna sogan kürü ve ovulasyon testi yaptım vede meryem suresi okudum.sende dene mutlaka hatta gecen yıl tam ramazanda sogan kürü ovulasyon testi ve meryem suresine basladım ve ramazan bayramı dönüsü gebe oldugumu ögrendim.bide orucumu bir bardak suya ya Halik Ya Bari Ya Musavvir okudum 21 kez ve onla actım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…