- 2 Şubat 2015
- 41
- 63
- 18
Ben korseyle indirdim gobegin sisligini ama simdide sıkılaştırmam lazım malum yaz geldi13 kilo verdim, 4 kilom kaldi ama gobegim malesef aynen senin bahsettigin gibi! İlk zamanlar korse giymeyi denedim ama korse giydigim gunlerde gaz sancilarim oluyordu; su an korse de giyemiyorum o yuzden.
Ben normal dogum yaptim ama ayni sorun bendede var bel agrisi. Agrida diyemiyorum acı veriyo sanki sag tarafima dönemiyorum bıcak gibi saplaniyor. Gece bebegimi emzirmeye zor kalkiyorum acılar icinde. Gün icinde hareket ettikce biraz biraz iyi oluyo gibi ama sag tarafima dönmede cok zorluk cekiyorum.kızlar sezeryandan sonra bel ağrısı yaşayan varmı? ben çok kötü durumdayım ilk doğumda da altı yedi ay çekmiştim şimdi yine aynı özellikle sabahları kalkınca çok feci oluyo doğrulamıyorum adim atamıyorum
Canim ben rezene iciyorum hem sut yapiyor hemde sisligi aliyor.ben boyle 12 kilo verdim 4 kilom kaldi.bide hic birseyi soguk ucmiyorum.sabahlari ac karna sicak su iciyorum.gobek bendede var biraz daha zaman gecsin spora basliycam.Merhaba bende 28 nisanda 41+2 de sezeryanla doğum yaptım allaha şükür bi sağlık problemimiz yok ama bu doğum kiloları ne olcak sıcaklarda başladı çok feci terletiyo beni bi çözüm bulan diyete başlayan sezeryan olupta spora başlayanlar var mı
Teşekkür ederim canım. Cevap gelmeyince ben de epey araştırdım bir iki yerde dediğin gibi 24 derece üstü badi deniyor. Bu arada ev 29 derece oldu :)Dt bana 24 derece nin ustu icin tek bady yeter demişti. Ama uyurkn üstünü ört bence.
kızlar ben çok giydiriyorum galiba ev 26 derece kızımda çitli atlet üstünde tulum ve ince yelek var hatta tulumun alt kisminda birde ayaklı pijama var hatta birde çorap var :) zaten benim kız alıştı sıcağa benim işim çok zorDt bana 24 derece nin ustu icin tek bady yeter demişti. Ama uyurkn üstünü ört bence.
Sicaklara aldanip bende kısa kollu giydirdim minigin hemen burnu aktı kendimiz gibi bakmamak gerek sanırım biz sürekli hareket halindeyiz Oysaki onlar daha dönemiyor bile İnce bir tutum giydiyorumKızlar merhaba. Nisan annesiyim ben de. Bebişlerinize neler giydiriyorsunuz şu sıralar? Evim 27 derece benim. 2 gündür sadece çıtçıtlı badi ve ince çorap giydiriyorum. Üşütürüm diye de korkuyorum. İnce mi acaba? Zaten burnumuz akıyor biraz 1 haftadır
Isilik olmuyor mu bu kadar giydirincekızlar ben çok giydiriyorum galiba ev 26 derece kızımda çitli atlet üstünde tulum ve ince yelek var hatta tulumun alt kisminda birde ayaklı pijama var hatta birde çorap var :) zaten benim kız alıştı sıcağa benim işim çok zor
Benim oğluşumda boynu kızardı hergün yıkıyorum bende doktor trosyd krem verdi ama ben daha sürmeye başlamadım çok kötü değil şuan ben altı için mustela kullanıyorum pişik için doktor boynunuzda mustela trosyd ikisin,de kullanırsın demiştiUstune sadece citcitli badi altinada patikli alt. corap giydirmiyorum. Ptesi nden beri boyle ondan once serindi artik iyice isindi istanbul. Hergun sabah yikiyorum oglene kirleniyor boynu pisik oldu. her banyodan sonra bebe yagi suruyorum ama yarik yarik olmus boyun bogumlari. Sizinkiler ne durumda
kızlar ben çok giydiriyorum galiba ev 26 derece kızımda çitli atlet üstünde tulum ve ince yelek var hatta tulumun alt kisminda birde ayaklı pijama var hatta birde çorap var :) zaten benim kız alıştı sıcağa benim işim çok zor
Mrblar genel olarak profilinizden anladığım kadarıyla siz de polikistikover hastasıyken,yumurtalarınız tedaviye cevap vermezken sonra bebek sahibi olmuşssunuz,Allahım size bağışlasın. Ben de aynı durumdayım ve yumurtalarım amh yüksek olmasına rağmen büyümüyor,bunu nasıl başardınız?Kizlar nasilsiniz bebekten giremiyorum girmek zor oluyor keske uygulamasi olsa buraninda.dun 40 imizi cikarttik Allaha sukur.Darisi diger bebislere.annem 40 gundur yanimdaydi bugun gitti aglaya aglaya bi hal oldum alismisim baya.cok zor oldu bide iyce duygusallastim.kala kaldik gurbette kizimla.bebegimde gaz sancisindan kaka yapamayinca agliyo kucaktan inmiyo uyumuyo...gecsin diye umut ediyorum.
canım amin cok sagol aynen öyleydi. insallah sende en yakın zamanda kavusursun yavruna sogan kürü ve ovulasyon testi yaptım vede meryem suresi okudum.sende dene mutlaka hatta gecen yıl tam ramazanda sogan kürü ovulasyon testi ve meryem suresine basladım ve ramazan bayramı dönüsü gebe oldugumu ögrendim.bide orucumu bir bardak suya ya Halik Ya Bari Ya Musavvir okudum 21 kez ve onla actım.Mrblar genel olarak profilinizden anladığım kadarıyla siz de polikistikover hastasıyken,yumurtalarınız tedaviye cevap vermezken sonra bebek sahibi olmuşssunuz,Allahım size bağışlasın. Ben de aynı durumdayım ve yumurtalarım amh yüksek olmasına rağmen büyümüyor,bunu nasıl başardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?