- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 103
- 44
Benim bacaklarim cok agriyor, ozellikle oturdugum yerden kalktigimda ilk bikac adim zor atiyorumSol bacakta çekme; diz ve kemik ağrısı yaşayan var mı doğumdan sonra
herkese iyi akşamlar ben oğluma nerdeyse 10 çeşit emzik aldım ama hiçbirini almadı ben de inat ettim sürekli uykuya daldıktan sonra verdim istemesede ağzında tuttum 5. ayda alıştı bence pes etmeyin anne için çok rahatlıkCevapları merak ediyorum çünkü bende bir türlü alistiramadm
Canım ilk günden bebeği kendi yatağında yatırdım. Yanında yatırmak biraz tehlikeli.Sevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Bebeklerinizle eve geldikten kaç gün sonra ayrı yatakta yatırdınız? Bir müddet sizlerle mi yattılar? Ona göre hemen yatak alıp almamak konusunda bir karara varmak istiyorum. Yatak alanlar hemen ayrı mı yatırdınız? Oda yapmayacağım şimdilik, yatak odasına koyacağım bebek yatağını da hemen yatırılmıyorsa doğumdan sonra mı alsam diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda ki deneyimleriniz nelerdir? Bilgilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
Ayyyy cok tatli oluyorlar darisi bizim basimiza bizde 55 gunluk olduk aguluyor gozleriyle takip ediyor beni guluyor ama kahkaha duymadik dahaSlm kizlar...!!!!
Nasil gidiyor annelik. Bebislerimiz alistilar mi yeni hayatlarina. Kizim 62 günlük ve ilk kahkahasini atti . Ben cooooook mutluyum. Gülücüklerini hic esirgemiyor masallah bizden ama kahkaha baska biseymis yaaaaa. kuzum benim....!!!!!
Aynen bende oyleyim kitleniyor resmen bide agri oluyor.ben adet oldum ondan oluyor sanmistim ama doktora sordum normal dedi sut yogurt et v.s tuket dedi.bende kemik aldim kaynatip suyunu dokmeden yahni yaptim oyle et suyu tukettim cok iyi geliyor kizlar bence sizde tuketin.Benim bacaklarim cok agriyor, ozellikle oturdugum yerden kalktigimda ilk bikac adim zor atiyorum
bizde 81 günlük olduk bizde bayağdir etrafa gülücükler saçıyoruz kahkahaya da bikaç kez denk geldim :) rabbim yavrularımizin yüzünü her daim güldürsûn.Slm kizlar...!!!!
Nasil gidiyor annelik. Bebislerimiz alistilar mi yeni hayatlarina. Kizim 62 günlük ve ilk kahkahasini atti . Ben cooooook mutluyum. Gülücüklerini hic esirgemiyor masallah bizden ama kahkaha baska biseymis yaaaaa. kuzum benim....!!!!!
Canim masallah ne guzel vermissin kilolari, bende hem 7 kilo hem de gobek kaldi.Yavrucaklar sağlıcakla büyüsünler...Kızım bugün 2 aylık oldu. sezeryan olmustum kilolar gitti ama sarkık bir gobek kaldı cıvık cıvık nasil toparliycam...sizlerin durumu nasıl arkadaşlar. .
bende 3 kilo kaldı göbekde var ama çok aşırı durmuyo 10ay önce doğum yapan arkadaşım var dün onun göbeğine bakınca şükrettim benim hiç kalmamış yani:) eski pantolonlrimn düğmelri kapanmıyo kemikler açıldı galibaYavrucaklar sağlıcakla büyüsünler...Kızım bugün 2 aylık oldu. sezeryan olmustum kilolar gitti ama sarkık bir gobek kaldı cıvık cıvık nasil toparliycam...sizlerin durumu nasıl arkadaşlar. .
Uykuda mi versn hep bide BN deneyin inş tutarherkese iyi akşamlar ben oğluma nerdeyse 10 çeşit emzik aldım ama hiçbirini almadı ben de inat ettim sürekli uykuya daldıktan sonra verdim istemesede ağzında tuttum 5. ayda alıştı bence pes etmeyin anne için çok rahatlık
Canim benim bebegim 46 gunluk ve 45 gun ayni yatakta yattik. Dun gece ilk deda yataginda yatirdim. Kosullar oyle gerektiriyodu ama bi sikinti yasamadim cok sukur.Sevgili deneyimli anneler merhaba. Öncelikle bebişlerinizi Allah bağışlasın diyorum. Sizlere mühim bir sorum var :)
Bebeklerinizle eve geldikten kaç gün sonra ayrı yatakta yatırdınız? Bir müddet sizlerle mi yattılar? Ona göre hemen yatak alıp almamak konusunda bir karara varmak istiyorum. Yatak alanlar hemen ayrı mı yatırdınız? Oda yapmayacağım şimdilik, yatak odasına koyacağım bebek yatağını da hemen yatırılmıyorsa doğumdan sonra mı alsam diye düşünüyorum. Sizlerin bu konuda ki deneyimleriniz nelerdir? Bilgilerinize ihtiyacım var, şimdiden teşekkürler...
Bizimki 1.5 hafta once oldu. Ameliyathaneden sessiz geldi ama kucagima alir almaz katilarak aglamaya basladi hemen emzirdim sustu. O gun saatlerce agladi. Biz aci hissediyo diye dusunmustuk ama meger ameliyathanede sogukta kaldigi icin gazi olmus ondan aglamis o kadar. İkinci gunde hicbisey yoktu. Dr ne merhem verdi ne de sardi orayi. Normal hayatiniza devam edin dedi, biz de oyle yaptik bir sorun da yasamadik.Selam arkadaslar. Daha once sunnet konusu konusuldu ama net hatirlamiyorum. Oglum 55 gunluk sali gunu sunnet olacak kismetse. Ama cok endiseliyim. Surec nasil oluyor. Islemden sonra bakimi zor mu, agrisi oluyor mu ne zaman geciyor vs. Aydinlatirsaniz cok sevinirim
Ayyy sorma ayni bende oyleyim gobek beni oldurecek sabahlari yumurta haslamasi yiyorum eritiyormus bide rezene cayi iciyorum ekmegide kestim.yemekleri ekmeksiz yiyorum.Yavrucaklar sağlıcakla büyüsünler...Kızım bugün 2 aylık oldu. sezeryan olmustum kilolar gitti ama sarkık bir gobek kaldı cıvık cıvık nasil toparliycam...sizlerin durumu nasıl arkadaşlar. .
11 kilo verdim 5 kilo bi fazlam kaldi.Yavrucaklar sağlıcakla büyüsünler...Kızım bugün 2 aylık oldu. sezeryan olmustum kilolar gitti ama sarkık bir gobek kaldı cıvık cıvık nasil toparliycam...sizlerin durumu nasıl arkadaşlar. .
Yavrucaklar sağlıcakla büyüsünler...Kızım bugün 2 aylık oldu. sezeryan olmustum kilolar gitti ama sarkık bir gobek kaldı cıvık cıvık nasil toparliycam...sizlerin durumu nasıl arkadaşlar. .
Cok tesekkurler..umarim bizimde sorunsuz acisiz gecer..Canim benim bebegim 46 gunluk ve 45 gun ayni yatakta yattik. Dun gece ilk deda yataginda yatirdim. Kosullar oyle gerektiriyodu ama bi sikinti yasamadim cok sukur.
Bizimki 1.5 hafta once oldu. Ameliyathaneden sessiz geldi ama kucagima alir almaz katilarak aglamaya basladi hemen emzirdim sustu. O gun saatlerce agladi. Biz aci hissediyo diye dusunmustuk ama meger ameliyathanede sogukta kaldigi icin gazi olmus ondan aglamis o kadar. İkinci gunde hicbisey yoktu. Dr ne merhem verdi ne de sardi orayi. Normal hayatiniza devam edin dedi, biz de oyle yaptik bir sorun da yasamadik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?