2015 Nisan Anneleri

Merhaba kizlar kiz bebek annesiyim bugun 52. Gunumuzdeyiz ben normal dogum yaptim bisey sorcam ayaklarimdacsoguk cekmesi gibi bisi var yani corapla bile ciplak zemine bastigim zaman soguk cekiyo sizdede varmi bu

Cevapları merak ediyorum çünkü bende bir türlü alistiramadm
herkese iyi akşamlar ben oğluma nerdeyse 10 çeşit emzik aldım ama hiçbirini almadı ben de inat ettim sürekli uykuya daldıktan sonra verdim istemesede ağzında tuttum 5. ayda alıştı bence pes etmeyin anne için çok rahatlık

Canım ilk günden bebeği kendi yatağında yatırdım. Yanında yatırmak biraz tehlikeli.

Slm kizlar...!!!!
Nasil gidiyor annelik. Bebislerimiz alistilar mi yeni hayatlarina. Kizim 62 günlük ve ilk kahkahasini atti . Ben cooooook mutluyum. Gülücüklerini hic esirgemiyor masallah bizden ama kahkaha baska biseymis yaaaaa. kuzum benim....!!!!!

Ayyyy cok tatli oluyorlar darisi bizim basimiza bizde 55 gunluk olduk aguluyor gozleriyle takip ediyor beni guluyor ama kahkaha duymadik daha

Benim bacaklarim cok agriyor, ozellikle oturdugum yerden kalktigimda ilk bikac adim zor atiyorum
Aynen bende oyleyim kitleniyor resmen bide agri oluyor.ben adet oldum ondan oluyor sanmistim ama doktora sordum normal dedi sut yogurt et v.s tuket dedi.bende kemik aldim kaynatip suyunu dokmeden yahni yaptim oyle et suyu tukettim cok iyi geliyor kizlar bence sizde tuketin.

kızlar sezeryandan sonra bel ağrısı yaşayan varmı? ben çok kötü durumdayım ilk doğumda da altı yedi ay çekmiştim şimdi yine aynı özellikle sabahları kalkınca çok feci oluyo doğrulamıyorum adim atamıyorum

bizde 81 günlük olduk bizde bayağdir etrafa gülücükler saçıyoruz kahkahaya da bikaç kez denk geldim :) rabbim yavrularımizin yüzünü her daim güldürsûn.

Yavrucaklar sağlıcakla büyüsünler...Kızım bugün 2 aylık oldu. sezeryan olmustum kilolar gitti ama sarkık bir gobek kaldı cıvık cıvık nasil toparliycam...sizlerin durumu nasıl arkadaşlar. .

Yavrucaklar sağlıcakla büyüsünler...Kızım bugün 2 aylık oldu. sezeryan olmustum kilolar gitti ama sarkık bir gobek kaldı cıvık cıvık nasil toparliycam...sizlerin durumu nasıl arkadaşlar. .
bende 3 kilo kaldı göbekde var ama çok aşırı durmuyo 10ay önce doğum yapan arkadaşım var dün onun göbeğine bakınca şükrettim benim hiç kalmamış yani:) eski pantolonlrimn düğmelri kapanmıyo kemikler açıldı galiba

Uykuda mi versn hep bide BN deneyin inş tutar

Canim benim bebegim 46 gunluk ve 45 gun ayni yatakta yattik. Dun gece ilk deda yataginda yatirdim. Kosullar oyle gerektiriyodu ama bi sikinti yasamadim cok sukur.

Bizimki 1.5 hafta once oldu. Ameliyathaneden sessiz geldi ama kucagima alir almaz katilarak aglamaya basladi hemen emzirdim sustu. O gun saatlerce agladi. Biz aci hissediyo diye dusunmustuk ama meger ameliyathanede sogukta kaldigi icin gazi olmus ondan aglamis o kadar. İkinci gunde hicbisey yoktu. Dr ne merhem verdi ne de sardi orayi. Normal hayatiniza devam edin dedi, biz de oyle yaptik bir sorun da yasamadik.

Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim ara ara takip etmeye calistim. Bizde bugün bebek mevlidi ni yaptik 56 günlük oldu kizim. Ama huyu degisti 15 gun önce hafif nezle olmustu hep burnunu temizledim ama o emen cocuk gitti ne zaman memeye alsam iki çekip uyuyo eskisi gibi emmiyo. Acikinca aglamiyo gece ikide yatiyosak 5-6 saat hic uyanmadan uyuyo. O aglamiyo ben veriyorum memeyi biraz cekip uyuya kaliyo yerine yatirinca biraz sonra uyaniyo. Boyle degildi sagdigim 50 cc sutu icer üstüne beni emerdi. Simdi bobwronda almiyo mamada almiyo. Nolur hir bilgisi olan varsa yardimci olsun...cok üzülüyorumm.

Ayyy sorma ayni bende oyleyim gobek beni oldurecek sabahlari yumurta haslamasi yiyorum eritiyormus bide rezene cayi iciyorum ekmegide kestim.yemekleri ekmeksiz yiyorum.

bayanlar merhaba sizlere 3 sorum olacak :) Ben de nisan annesiyim, 2 hafta sonra ucretli iznim bitecek. hamileyken kontrole gittigim ozel hatanedeki doktor heyet raporu veririm demisti. Heyet raporu ucretsiz mi? Yani sadece muayene ucreti verecegim, ekstra heyet raporu ucreti vermeyecegim değil mi?
Bir de, once yillik izin mi alinmali yoksa once heyet raporu, sonra yillik izin seklinde mi olacak?
Son olarak da devlette calisiyorum, kurumun heyet raporunu kabul etmemesi gibi bir durum var mi?
Tesekkur ederim simdiden

13 kilo verdim, 4 kilom kaldi ama gobegim malesef aynen senin bahsettigin gibi! İlk zamanlar korse giymeyi denedim ama korse giydigim gunlerde gaz sancilarim oluyordu; su an korse de giyemiyorum o yuzden.

Cok tesekkurler..umarim bizimde sorunsuz acisiz gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…