2015 Nisan Anneleri

çok zor ama bi şekilde ayrılıyoruz işte bebişlerimizden. benim ki 3.5 aylıktı işe başladım 2 hafta oldu ama çok zor çok özlüyorum. yarım gün gelmeme rağmen.. haftaya tam gün başlayınca napıcam bilmiyorum. bu yüzden süt iznimi öğlen kullanayım dedim. ama karar veremiyorum bende. akşam erken çıksam daha mı iyi olur. öğlen işe git gel mi yapsam hem sütüm azalmaz. çalışan annenin kaderi birde süt azalıyormuş.

Canim allah seninde yuzunu guldursun insallah.evet sabah aksam ictim ve her defasinda taze hazirliyorsun bide ilikken ic cok sogudugunda icilmiyor.hersey huzurluyken oluyor kendini rahatlat unut bebegi doktorlarin dedigini gecen sene bu zamanlar allaha yalvariyordum bi evladim olsun diye meryem suresinide oku tilavet secdesi yap boll bolll.allah yardimcin olsun su mubarek gunlerin hatrina seninde yuzunu guldursun rabbim.

Hanimlar moralim bozuldu kalca usg sui
Sol alfa acisi 60 derece beta acisi 60 derece
Sag alfa acisi 62 derece beta acisi 60 derece
....1 ay sonra tekrarlancaz ultrason sizce duzelir mi

Nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum..Allah razi olsun sizden..Yapicam dediklerinizi..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM

Kızlar merhaba oglusum ara ara öksürüyor kusmuguda biraz balgamlı gibi göğsünde hırıltı yok ama dün cok kustu sizce ne yapmalıyım dr götürsemmi

Bebegi kime biraktiniz? Geceleri hic uyanmiyo musunuz? Benim bebegimi birakicak annem var ama sagligi iyi diil o yuzden birakamiyorum. Bir de gece cok fazla ve uzun sureli uyandigi icin cok uykusuz kaliyorum. Nasil calismaya baslicam bilmiyorum.

Ben lansinoh elektrikli kullanıyorum doğumdan 2 ay önce almıştım ve iyiki almışım.en çok işime yarayan o oldu. Bende temmuz 20 se başlayacağım kızımı cook özlerim ben yaaaa

Selam herkese
Ben 7 nisanda dogum yaptim 2,5 aylik oldu oglum nerdeyse ama kucagima alinca kafasini dik tutamiyor normal mi sizinkiler kafalarini dik tutabiliyor mu? Hamur gibi benim kinin

Selam herkese
Ben 7 nisanda dogum yaptim 2,5 aylik oldu oglum nerdeyse ama kucagima alinca kafasini dik tutamiyor normal mi sizinkiler kafalarini dik tutabiliyor mu? Hamur gibi benim kinin
Gun icinde karin ustu yatiriyor musun? Boyun kaslarinin guclenmesi icin gerekli.

kızlar benim minigin kakasindan kıl çıkıyo dört beş defa gördüm saçları dökülüyo devamlı da elini emiyo yutuyo demekki çokta dikkat ediyorum ama yine de oluyo çok korkuyorum bişey olur diye

Selam kızlar Öncelikle Bebişleriniz Hayırlı olsun Saglıkla sıhaatle büyüsünler inşallah darısı başımıza Diyelim :)
Size Sorum Doğum Sata Göre mi oldu ultrasondaki Gelişimine Göre mi?
Benim Ultrasonda 3 hafta önde Bebeğimin Gelişimi
şimdi Sata göre mi Beklemeli Ultrasona Göre mi Aklım karma karışık?
Bilgisi olan beni Aydınlatamazmı_?
Doğum normal Gözüküyor şuanlık bir aksilik çıkmazsa :)
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunar İyi hafta sonları Dilerim...

Dr'lar genelde ilk basta sat'i baz alsalar da onlar icin onemli olan ultrason diye biliyorum tabi eger sezeryan olacaksan.

Ben normal dogum yaptim, ultrasonda verdikleri tarih daha onceydi ama o tarihi gectim, sat daha gecti ama o tarihi de gectim; artik beklemekten cildirmak uzereydim ki ansizin geldi :)

Kisacasi eger normal dogum yapicaksan kendi istediginde geliyor :) Eger ufaklik kendi kendine gelmez de suni sanci filan verilmesi gerekirse sanirim ultrasonu dikkate alirlar. Mesela benim mudahale etmek icin 2 hafta gecmesini bekleyeceklerdi; bu iki haftayi ultrasondaki tarihe gore dikkate alacaklardi ama gerek kalmadi.

Allah bir avazda saglikla kurtarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…