zfyrnkp ben wee nin manuel olanlarından kullanıyorum memnunum geceleri sağiyorum gündüz fazla olmuyor posetledim buzluga attım ise başlayınca kullanıcam. bende ağustosta başlıycam o zaman 4 bitiyo mama vermek istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum
ben en fazla 28 i gördüm gece daha serin oluyo o yüzden kısa kolluya cesaret edemiyorum. bende devamlı terini siliyorum
Canim allah seninde yuzunu guldursun insallah.evet sabah aksam ictim ve her defasinda taze hazirliyorsun bide ilikken ic cok sogudugunda icilmiyor.hersey huzurluyken oluyor kendini rahatlat unut bebegi doktorlarin dedigini gecen sene bu zamanlar allaha yalvariyordum bi evladim olsun diye meryem suresinide oku tilavet secdesi yap boll bolll.allah yardimcin olsun su mubarek gunlerin hatrina seninde yuzunu guldursun rabbim.Merhaba :) yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum..pozitif enerjiyle doldum yazinizi okuyunca, Allah sizin de yavrunuzu bağışlasın..Belki de panik oldugum icin gelismiyor bilemiyorum..Sogan kurunu okadar cok soyleyen olduki denemek farz oldu..Ac ya da tok karna farkediyor mu,gunde iki kez mi icmistiniz?
Hic canini sıkma bizimde kalca tip 2a cikmisti cift bezle duzeldi sukurHanimlar moralim bozuldu kalca usg sui
Sol alfa acisi 60 derece beta acisi 60 derece
Sag alfa acisi 62 derece beta acisi 60 derece
....1 ay sonra tekrarlancaz ultrason sizce duzelir mi
Nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum..Allah razi olsun sizden..Yapicam dediklerinizi..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUMCanim allah seninde yuzunu guldursun insallah.evet sabah aksam ictim ve her defasinda taze hazirliyorsun bide ilikken ic cok sogudugunda icilmiyor.hersey huzurluyken oluyor kendini rahatlat unut bebegi doktorlarin dedigini gecen sene bu zamanlar allaha yalvariyordum bi evladim olsun diye meryem suresinide oku tilavet secdesi yap boll bolll.allah yardimcin olsun su mubarek gunlerin hatrina seninde yuzunu guldursun rabbim.
Canim ne kdr surede duzelio,sizdeki derece farki neydi ?Hic canini sıkma bizimde kalca tip 2a cikmisti cift bezle duzeldi sukur
Bebegi kime biraktiniz? Geceleri hic uyanmiyo musunuz? Benim bebegimi birakicak annem var ama sagligi iyi diil o yuzden birakamiyorum. Bir de gece cok fazla ve uzun sureli uyandigi icin cok uykusuz kaliyorum. Nasil calismaya baslicam bilmiyorum.çok zor ama bi şekilde ayrılıyoruz işte bebişlerimizden. benim ki 3.5 aylıktı işe başladım 2 hafta oldu ama çok zor çok özlüyorum. yarım gün gelmeme rağmen.. haftaya tam gün başlayınca napıcam bilmiyorum. bu yüzden süt iznimi öğlen kullanayım dedim. ama karar veremiyorum bende. akşam erken çıksam daha mı iyi olur. öğlen işe git gel mi yapsam hem sütüm azalmaz. çalışan annenin kaderi birde süt azalıyormuş.
Iki kalcanin acilari esitti ama alfa acisi normalden yedi derece kucuktuCanim ne kdr surede duzelio,sizdeki derece farki neydi ?
bizde pazartesi çektirecez bakalım nasıl çıkıcak.Iki kalcanin acilari esitti ama alfa acisi normalden yedi derece kucuktu
Canim ben buradayim hamile kaldiginda bizede haber verirsen sevunirim.dua edicem senin icin.Nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum..Allah razi olsun sizden..Yapicam dediklerinizi..HAYIRLI RAMAZANLAR DİLİYORUM
Ben lansinoh elektrikli kullanıyorum doğumdan 2 ay önce almıştım ve iyiki almışım.en çok işime yarayan o oldu. Bende temmuz 20 se başlayacağım kızımı cook özlerim ben yaaaakızlar be işe başladım şimdilik yarım günle ama haftaya tam gün başalayacağım.. süt iznimi ne zzman kullanmalıyım bilemiyorum. evim ile yakın minibüsle 5 dakika yürüme mesafesi var 6-7 dakika. yani 15 dakikada evde olabilirim. eşim öğlen kullan diyor ama ben akşam erken mi çıksam diyorum. kararsız kaldım.
birde süt sağma makinası almam lazım iş yerinde sağmak için siz ne tavsiye edersiniz? ne kullanıyorsunuz?
Çok teşekkürlerCanim ben buradayim hamile kaldiginda bizede haber verirsen sevunirim.dua edicem senin icin.
Gun icinde karin ustu yatiriyor musun? Boyun kaslarinin guclenmesi icin gerekli.Selam herkese
Ben 7 nisanda dogum yaptim 2,5 aylik oldu oglum nerdeyse ama kucagima alinca kafasini dik tutamiyor normal mi sizinkiler kafalarini dik tutabiliyor mu? Hamur gibi benim kinin
Evet yatiriyorum ama kucagima alinca dik tutamiyor kafayi.Gun icinde karin ustu yatiriyor musun? Boyun kaslarinin guclenmesi icin gerekli.
Selam kızlar Öncelikle Bebişleriniz Hayırlı olsun Saglıkla sıhaatle büyüsünler inşallah darısı başımıza Diyelim :)
Size Sorum Doğum Sata Göre mi oldu ultrasondaki Gelişimine Göre mi?
Benim Ultrasonda 3 hafta önde Bebeğimin Gelişimi
şimdi Sata göre mi Beklemeli Ultrasona Göre mi Aklım karma karışık?
Bilgisi olan beni Aydınlatamazmı_?
Doğum normal Gözüküyor şuanlık bir aksilik çıkmazsa :)
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunar İyi hafta sonları Dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?