Giydirme konusunda insan gerçekten ne yapacağını şaşırıyor. Ben evde askılı badi ve kısacık şortla zor duruyorum. Ayrıca 30 dereceyi gördük tüm odalarda. O yüzden badiyle durabilir bebişlerimiz. Tabii yine herkes kendi bilir.Canım çok fazla degil mi ? Dr sen nasil duruyorsan bebekte o sekilde idare eder demisti. Yani sen tişört giyinmissen bebege detl tk badi giydir diye. Bn kisa kollu badi, ustune ince tulum yada kisa kollu badi altina patikli alt giydiriyodum ist.da. gece olunca uzun kollu badi giydiriyodum ek olarak. simdi.izmirde sadece badiyle gezdiriyorum.
yok şükür öyle bir sıkıntımız olmadı ama ben üşüyorum onu da üşüyo sanıyorumIsilik olmuyor mu bu kadar giydirince
Cok teşekkür ediyorum, inanç en onemli anahtar aslında..Sormak istedigim o kadar cok sey varki ama cocugunuzla gecireceginiz vakitten de calmak istemiyorum..bikac önemli sey sorucam fsh hormonunuz yuksek miydi peki?canım amin cok sagol aynen öyleydi. insallah sende en yakın zamanda kavusursun yavruna sogan kürü ve ovulasyon testi yaptım vede meryem suresi okudum.sende dene mutlaka hatta gecen yıl tam ramazanda sogan kürü ovulasyon testi ve meryem suresine basladım ve ramazan bayramı dönüsü gebe oldugumu ögrendim.bide orucumu bir bardak suya ya Halik Ya Bari Ya Musavvir okudum 21 kez ve onla actım.
tatlım ben seni bilgilendiriyim :) bende tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde 32 lerdeydi 4 ayda normale döndü ve hemen hamile kaldım bu arada bende soğan kürü incir kürü ve ovi testi kullandığım ay hamile kaldım :)Cok teşekkür ediyorum, inanç en onemli anahtar aslında..Sormak istedigim o kadar cok sey varki ama cocugunuzla gecireceginiz vakitten de calmak istemiyorum..bikac önemli sey sorucam fsh hormonunuz yuksek miydi peki?
tatlım ben seni bilgilendiriyim :) bende tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde 32 lerdeydi 4 ayda normale döndü ve hemen hamile kaldım bu arada bende soğan kürü incir kürü ve ovi testi kullandığım ay hamile kaldım :)
Çok sevindim sizin adınıza,tebrik ederim,Allah bağışlasın yavrunuzu :) şuan bana okadar imkansız geliyorki kendi durumum,iki yıllık tedavi sonrası çözüme kavuşamamış biri olarak..Benim sorunum polikistikover ve yüksek fsh! Ayni zamanda yumurta rezervim çok çok iyi,ama yumurtalarım tedaviye inatla cevap vermiyor,büyümüyorlar ne yaptıysak..Benzer durumdakilere ya da tanıdıkları olanlara rastlamak ümidiyle buradayım..siz soğan kürünü kaç ay kullandınız,adet düzensizliğiniz var mıydı?tatlım ben seni bilgilendiriyim :) bende tiroid hastasıyım ilk öğrendiğimde 32 lerdeydi 4 ayda normale döndü ve hemen hamile kaldım bu arada bende soğan kürü incir kürü ve ovi testi kullandığım ay hamile kaldım :)
Canim merhaba doktorum bana polikistikoverin var dedi.Cocugun olmasi zor demisti.valla hic takmadim doktoru gittim eczaneden klomen aldim adetimin 3 gunu icmeye basladim 5 gun bpyunda bide bunun yaninda e vitamini aldim 200 olanindan.o ay bide meryem suresi okudum hergun diger ay hamile kaldim.tabi bunlari yapmadan once 2 ay sogan suyu kullandim kesinlikle sanada oneriyorum mutlaka ic rahmin tertemiz oluyor doktora gittim sen ne yaptin boyle dedi nasil hamile kaldin dedi.kendiside bebek istiyor ve olmuyordu cunku.doktorumada yaptiklarimi anlattim :)kafani rahat tut.unut bebegi boyle yapinca hamile kaliniyor cunku.Mrblar genel olarak profilinizden anladığım kadarıyla siz de polikistikover hastasıyken,yumurtalarınız tedaviye cevap vermezken sonra bebek sahibi olmuşssunuz,Allahım size bağışlasın. Ben de aynı durumdayım ve yumurtalarım amh yüksek olmasına rağmen büyümüyor,bunu nasıl başardınız?
Bide benim adetler cok duzenliydi estradiol yuksekti benimde.adetim 2 gun suruyordu bitiyordu.sen mutlaka sogan suyunu kullan 15 gun kullan 7 gun ara sonra yine 15 gun daha sen 3 ay yap derim.Çok sevindim sizin adınıza,tebrik ederim,Allah bağışlasın yavrunuzu :) şuan bana okadar imkansız geliyorki kendi durumum,iki yıllık tedavi sonrası çözüme kavuşamamış biri olarak..Benim sorunum polikistikover ve yüksek fsh! Ayni zamanda yumurta rezervim çok çok iyi,ama yumurtalarım tedaviye inatla cevap vermiyor,büyümüyorlar ne yaptıysak..Benzer durumdakilere ya da tanıdıkları olanlara rastlamak ümidiyle buradayım..siz soğan kürünü kaç ay kullandınız,adet düzensizliğiniz var mıydı?
Merhaba :) yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum..pozitif enerjiyle doldum yazinizi okuyunca, Allah sizin de yavrunuzu bağışlasın..Belki de panik oldugum icin gelismiyor bilemiyorum..Sogan kurunu okadar cok soyleyen olduki denemek farz oldu..Ac ya da tok karna farkediyor mu,gunde iki kez mi icmistiniz?Canim merhaba doktorum bana polikistikoverin var dedi.Cocugun olmasi zor demisti.valla hic takmadim doktoru gittim eczaneden klomen aldim adetimin 3 gunu icmeye basladim 5 gun bpyunda bide bunun yaninda e vitamini aldim 200 olanindan.o ay bide meryem suresi okudum hergun diger ay hamile kaldim.tabi bunlari yapmadan once 2 ay sogan suyu kullandim kesinlikle sanada oneriyorum mutlaka ic rahmin tertemiz oluyor doktora gittim sen ne yaptin boyle dedi nasil hamile kaldin dedi.kendiside bebek istiyor ve olmuyordu cunku.doktorumada yaptiklarimi anlattim :)kafani rahat tut.unut bebegi boyle yapinca hamile kaliniyor cunku.
zfyrnkp canım benim kızda aynı her sabah burnu tıkalı oluyo arada öksürüyo ve çok terliyo hele emerken suyu çıkıyo bende aynı senin gibi giydiriyorum daha ince giydiremem çünkü üşüyo hemen hapşirmaya başlıyo
ben en fazla 28 i gördüm gece daha serin oluyo o yüzden kısa kolluya cesaret edemiyorum. bende devamlı terini siliyorumhavalar çok sıcak artık, odamızda termometre var 27-28 öğlenleri 30 u gösteriyor sıcaklık. ben 2 gündür kısa kollu zıbınla yatırıyorum gece, terlemiyor artık. ama emerken çok terliyor. bende çok sıcak oluyorum bebeğimde kolumda ben terliyorum o terliyor. yanımda hep bir bez var siliyorum terini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?