2015 Nisan Anneleri

tesekkur ederim birtanem ultrasonda her olcumu 3 hafta onde cok sukur allahimiza sekerimiz tansiyonuz herseyimiz guzel.
insallah amin banada bu mantikli gelio ultrason
olcumu ama her kafadan bir ses cikio kimisi sat dio kimisi ultrason.
sizde benim gibi dusunuyorsunuz ki doktorunuz ultrason tarihini beklemis.
benim normal gozukuyor suanlik bakalim herseyin hayirlisi egerki sorun olmazsa normal olucak :)

Bayanlar tecrübelerinize ihtiyacım var elektrik süpürgem supururken çok toz çıkartıyor çocukların yanında açmak istemiyorum sulu makinaları kullananlar varmı memnunlarmi yardimci olursaniz sevinirim

Bayanlar tecrübelerinize ihtiyacım var elektrik süpürgem supururken çok toz çıkartıyor çocukların yanında açmak istemiyorum sulu makinaları kullananlar varmı memnunlarmi yardimci olursaniz sevinirim
Sakin sulu makine alma cok kotu her supurdugunde temizlemek zorundasin temizlenrsen acaip kotu kokuyor.normal makine al bence yeri geliyor supurup kaldiriyoruz hemen ama sulu makinede bu mumkun degil ben tavsiye etmiyorum.

Sakin sulu makine alma cok kotu her supurdugunde temizlemek zorundasin temizlenrsen acaip kotu kokuyor.normal makine al bence yeri geliyor supurup kaldiriyoruz hemen ama sulu makinede bu mumkun degil ben tavsiye etmiyorum.
Anladım canım teşekkür ederim uyarin için

Hanimlar moralim bozuldu kalca usg sui
Sol alfa acisi 60 derece beta acisi 60 derece
Sag alfa acisi 62 derece beta acisi 60 derece
....1 ay sonra tekrarlancaz ultrason sizce duzelir mi
bizimde sağ kalça alfa 62 beta 48 tip 1Â çıktı sol kalçada 61 e 49 çıktı yine 1Â tipi bunlar normalmiş ama doktor yinede büyük bez bağlama ve tutuş şeklinin nasıl olması gerektiğini söyledi .bende biraz ister istemez kıllandım ne yalan söylüyorum.sende tutarken bebeği bacaklarının arasına ayırarak tut birde asla kundak yapmamak lazım.

Bebegi kime biraktiniz? Geceleri hic uyanmiyo musunuz? Benim bebegimi birakicak annem var ama sagligi iyi diil o yuzden birakamiyorum. Bir de gece cok fazla ve uzun sureli uyandigi icin cok uykusuz kaliyorum. Nasil calismaya baslicam bilmiyorum.

bebeğe annem bakıyor. geceleri uyanıyor emip tekrar uyuyor.. gündüz uyumadığı için gece mecburen uyuyır :) gündüzleri özellikle akşam 7den sonra saat 10-11 e kadar uyutmamaya çalış. o zaman hem gece gündüz uykusu oluşur hemde gece uyanmaz yada sadece acıktğı için uyanıpı geri uyur.
işe başlamak çok zor oldu benim için önce yarım gün başladım alıştırma olsun diye. sende öyle yapabilirsin istersen.

kızlar işe başladığım için artık süt sağmam gerekiyor bende phılıps avent elektrikli olanadan sipariş verdim bügün .. aranızda kullanan var mı? inşallah sorun çıkmaz.. iyi yorumlar yapılmış.. bebeğim küvezdeyken ve çıkıktan sonrada 3 ay hastane tipi kiralayıp kullandım. hastane tipi çok büyük ağır bir makina, avent o makinayı aratmaz inş.

Canim ben de avent pompa aldim. Cok memnunum hem masaj gibi yapiyor hemde cok rahat. Yalniz pille uzun sure calismiyor. Umarim sen de memnun kalirsin. Gule gule kullan canim.

Kızlar bebişiniz kaç aylık oldu kaç kilo? Benim kız 3 aya girdi 6700 gram sadece anne sütü alıyor sizce nasıl sizinkiler ne kadar oldu?

bizde bugün bakıcaz öğrenince yazarız ,benim kızım 2.480 gr doğdu iki aylık iken 5kg olmuştu boyuda 54 cm idi ki doğurduğunda 46 cm di.7nisan doğumlu.

Kızlar bebişiniz kaç aylık oldu kaç kilo? Benim kız 3 aya girdi 6700 gram sadece anne sütü alıyor sizce nasıl sizinkiler ne kadar oldu?
maşallah minige çok güzel almış :) biz 3000 doğduk 2800 e düştük 23 mart doğumluyuz. en son 3. ayımıza girerken 5300g dik şimdi 4. ayımıza girdik 6 yi geçmişizdir yarın kontrol var bakalım belli olacak :) 49 cm doğduk de son 57 cm dik :) sadece anne sütü ile besleniyoruz :)

Sadece anne sutuyle beslenen bebeklerin istahini artirmak icin neler yapabiliriz arkadaslar? Bu konuda bilgisi olan var mi acaba?

Bebegim eskisi gibi guzel emmiyor, son kontrolunde kilo alimi eskisi gibi guzel degildi, eger 2 hafta sonra yine boyle olursa ek mama verebiliriz dedi ebesi. Mama vermek istemiyorum. Bir seyler onerebilecek olan var mi?

Bzmde dun kontrol vardi. 24 mart dogumlu 3270 dogmustu sonra 3100 kg ye dusmustu. uc aylik olduk. Tam 6 kg boyuda 58,5 cm . Ilk iki ay ayda 1 er kg almisti bu ay 800 gr almis.@selale0101 bebegin gayet iyi kilo almis masallah.

maşallah gayet iyi canım boyu kaç oldu birde doğduğunda kaç kilo idi .

Bzmde dun kontrol vardi. 24 mart dogumlu 3270 dogmustu sonra 3100 kg ye dusmustu. uc aylik olduk. Tam 6 kg boyuda 58,5 cm . Ilk iki ay ayda 1 er kg almisti bu ay 800 gr almis.@selale0101 bebegin gayet iyi kilo almis masallah.
kızım 27 martta 3470 gram dogdu 10 gun hastanede yattı kanında iltihap oldugu için 10 gun sonunda 3450 gramla hastaneden cıkardık yani dogduktan sonra sadece 20 gram vermiş ondan sonra hep aldı ilk ay sutum azdı mama yedi sonra sutum arttı simi mama almıyor sadece emiyor 2 aylık asısına gityiğimizde 5700 gramdi cuma gunu 3 ü dolduruyor 6700 olmus cok sukur demekki sutum yetiyor, sizinn bebişlerinde kilosu iyi kızlar dogum kilosuna gore su anki agirlikları normal

Oğlum 28 mart doğumlu.3720 doğdu.3. Ayımız bitecek 7500gr 61 cm.kilo sınırını 200gr aşmış,o yüzden 3 saatte bir emziriyorum.

Dogum yapali tam 2 ay oldu ve benim disardaki dikisin oldugu yerde kucuk bir beze var. İltihap enfeksiyon falan mi yoksa normal mi acaba? Bir de hala sari akinti yogun geliyo. Bu akinti ne zaman geciyo?

Oğlum 28 mart doğumlu.3720 doğdu.3. Ayımız bitecek 7500gr 61 cm.kilo sınırını 200gr aşmış,o yüzden 3 saatte bir emziriyorum.
Sadece anne sutu aliyorsa sutun cok guzel yaramis canim.kac saatte bir emziriyordun ji

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…