2015 Nisan Anneleri

Sadece anne sutu aliyorsa sutun cok guzel yaramis canim.kac saatte bir emziriyordun ji
Sadece anne sütü veriyorum canım.ilk 1,5 ay her istediğinde emzirdim,helak oldum.sarılık olmasın diye ztn sağıp sağıp zorla ağzına koyuyordum.sarılığı atlattıktan snra sürekli emiyodu.emmediği zmnlarda ben üzülüyordum aç diye.uyandırıp emziriyordum:)snra baktık olmucak 2 saatte bir vermeye çalıştım,çoğu zmn uyamıyordum çünkü ağlıyorlu.oyalıyorum,gezdiriyorum,oynatıyorum vakit dolsun diye.şuan 3 saat dayanıyor.bende rahatladım.uykusuda düzene girdi bu sayede.

Benim kızım 3kilo 49 cm dogdu. Şimdi iki aylık 4900 gr 54.5 cm olmuş. Sadece anne sütü ile besleniyor

Dogum yapali tam 2 ay oldu ve benim disardaki dikisin oldugu yerde kucuk bir beze var. İltihap enfeksiyon falan mi yoksa normal mi acaba? Bir de hala sari akinti yogun geliyo. Bu akinti ne zaman geciyo?

Normal doğum yaptın dimi, bnm durumumda ayni. Ama bende dışta ki 2 dikiş açılmıştı, beze ondan oldu galiba. Ve akintim hala açık sari ve yoğun, uzuyor. 2ay oldu doğum yapali.

Bir de kızlar adet görene kadar korunmaya gerek var mı? Hamile kalma riski oluyor mu yine ?

benim 3 ay bitti adet olmadım dr gittim sütten kesene kadar olmazsın rahim duvarın çok ince dedi korunmama gerek varmı dedim tabiki hemen hamile kalirsin dedi

kızlar spral hakkında ne düşünüyorsunuz? ben geçen kontrole gittiğim de kan verdim öğle sonu takalim dedi doktorum ama korktum gitmedim adetliyken takılıyomuş rahim aşağıda oluyomuş o yüzden zor olmuyomuş ben adet olmadım ondan çok korkuyorum normalde muayene de bile canım çok yanıyo spral herkese yaramiyomuş o yüzden taktırmamak daha mantıklı galiba. aranızda taktıranınız var mi?

Slmlar.. Benim kızımda 16 Mart doğumlu 2,800 Doğdu ..22 haziranda kontrolde 5,480 gr boy 56 geldi ...
Ne kadar süre ile emziriyorsun, ? Bu ay 700 gr almışız bana göre az Dr a göre normal...

Kizlar sutunuzun kalitesini arttirmak icin yaptiginiz bisey var mi.
Gazli bi oglum var ama ben gaz yapar diye yememezlik yapmiyorum hic birseyi hepsinden yiyorum.

Nerde korunurken hamile kalan gorsem spiral diyor. Ben guvenemiyorum

Canim ben de avent pompa aldim. Cok memnunum hem masaj gibi yapiyor hemde cok rahat. Yalniz pille uzun sure calismiyor. Umarim sen de memnun kalirsin. Gule gule kullan canim.
canım benim pompa yeni geldi bugün kullandım ilk defa ama biberon kısmı pompa başlığına tam oturmuyor sanki. sıkıca kapatıyorum bi bakıyorum gevşemiş .. pompayı elimde tutarken fark etmesem biberon açılıp dökülecek... bide sessiz çalışıyo diye aldım ama sesli çalışıyor anlamadım seninde öyle mi?
birde masaj yaptığını falan hissetmiyorum ben :S iade mi etsem n11 den almıştım

Ben taktirdim, dogumdan sonra takilmasi daha kolay oluyormus. Takilirken agri ya da aci hissetmedim. Tek sorunum lohusa kanamam bitmisti ama spiralden sonra tekrar kanamam oldu epey yogun, simdiyse sadece 1-2 damla oluyor. Onun disinda eksisi yok diyebilirim. Bu arada takilirken adetli filan degildim, ebe muayene etti, rahim uygun dedi ve takti.

Merhaba güzel anneler oğlum 66 günlük oldu 6 kilo 59 cm boy. Benim sorum makatta çatlak maalesef oğlumda var gazdan olmuş geçmek bilmiyor

Slmlar.. Benim kızımda 16 Mart doğumlu 2,800 Doğdu ..22 haziranda kontrolde 5,480 gr boy 56 geldi ...
Ne kadar süre ile emziriyorsun, ? Bu ay 700 gr almışız bana göre az Dr a göre normal...
canim emzirme konusunda süre tutmuyorum ne zaman isterse o zaman emzirıyorum ama kısa süreli ve sık emzirıyorum. ağustos gibi ise başlıycam bana çok bağımlı nasıl ayrılcaz onu düşünüyorum

canim emzirme konusunda süre tutmuyorum ne zaman isterse o zaman emzirıyorum ama kısa süreli ve sık emzirıyorum. ağustos gibi ise başlıycam bana çok bağımlı nasıl ayrılcaz onu düşünüyorum
Canim bebegin emzirirken iki memede toplam ne kadar kaliyor ortalama olarak?
Her emzirmede iki memeyi birden veriyor musun?
Ben sanirim bir seyleri yanlis yapiyorum ama neyi!

Oncelikle hayirli olsun canim gule gule kullan. Benim biberonda bir seninki gibi bir sorun yok canim. Sesi konusunda haklisin biraz sesli calisiyor benimki de. Daha once baska marka kullanan bir arkadasim demisti ki sut sagdiktan sonra memem kizariyor ve aciyor. Bende aventi kullandiktan sonra hic boyle birsey hissetmedim cok rahat geldi bana. Sen memnun olmadiysan degistir bence de, oncelik senin rahatin canim.

Canim bebegin emzirirken iki memede toplam ne kadar kaliyor ortalama olarak?
Her emzirmede iki memeyi birden veriyor musun?
Ben sanirim bir seyleri yanlis yapiyorum ama neyi!
en fazla 10 dakika emzirıyorum her defasında ikisini de vermiyorum ilk başlarda bir memeyi iki defa veriyordum o zaman az emiyodu tek emmede süt bitmiyodu özü kalıyodu o yüzden iki defa veriyodum ama şimdi tek emmede bitiriyo o yüzden tek tek saatte bir emzirıyorum

Anneler bişe sorucam bebeğimin sol kolunda verem aşısına dair hiç sivilce,iz fln oluşmadı.şuan hiç bişe yok aşı vurulduğu yerde.normal mi acaba?sizinkilerin

61.gun kontrolumuzde kilomuz 7500 gr boy 64 cm sadece anne sutu veriyorum(masaAllah subhanAllah)

Kizlar bebekleriniz kac dakika emiyor. Benim kizim artik 15dakika ile 10dakika arasi emiyor. Eskiden yarim saat 45dk emerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…