Sadece anne sütü veriyorum canım.ilk 1,5 ay her istediğinde emzirdim,helak oldum.sarılık olmasın diye ztn sağıp sağıp zorla ağzına koyuyordum.sarılığı atlattıktan snra sürekli emiyodu.emmediği zmnlarda ben üzülüyordum aç diye.uyandırıp emziriyordum:)snra baktık olmucak 2 saatte bir vermeye çalıştım,çoğu zmn uyamıyordum çünkü ağlıyorlu.oyalıyorum,gezdiriyorum,oynatıyorum vakit dolsun diye.şuan 3 saat dayanıyor.bende rahatladım.uykusuda düzene girdi bu sayede.Sadece anne sutu aliyorsa sutun cok guzel yaramis canim.kac saatte bir emziriyordun ji
Dogum yapali tam 2 ay oldu ve benim disardaki dikisin oldugu yerde kucuk bir beze var. İltihap enfeksiyon falan mi yoksa normal mi acaba? Bir de hala sari akinti yogun geliyo. Bu akinti ne zaman geciyo?
benim 3 ay bitti adet olmadım dr gittim sütten kesene kadar olmazsın rahim duvarın çok ince dedi korunmama gerek varmı dedim tabiki hemen hamile kalirsin dediNormal doğum yaptın dimi, bnm durumumda ayni. Ama bende dışta ki 2 dikiş açılmıştı, beze ondan oldu galiba. Ve akintim hala açık sari ve yoğun, uzuyor. 2ay oldu doğum yapali.
Bir de kızlar adet görene kadar korunmaya gerek var mı? Hamile kalma riski oluyor mu yine ?
Slmlar.. Benim kızımda 16 Mart doğumlu 2,800 Doğdu ..22 haziranda kontrolde 5,480 gr boy 56 geldi ...maşallah minige çok güzel almış :) biz 3000 doğduk 2800 e düştük 23 mart doğumluyuz. en son 3. ayımıza girerken 5300g dik şimdi 4. ayımıza girdik 6 yi geçmişizdir yarın kontrol var bakalım belli olacak :) 49 cm doğduk de son 57 cm dik :) sadece anne sütü ile besleniyoruz :)
Nerde korunurken hamile kalan gorsem spiral diyor. Ben guvenemiyorumkızlar spral hakkında ne düşünüyorsunuz? ben geçen kontrole gittiğim de kan verdim öğle sonu takalim dedi doktorum ama korktum gitmedimadetliyken takılıyomuş rahim aşağıda oluyomuş o yüzden zor olmuyomuş ben adet olmadım ondan çok korkuyorum normalde muayene de bile canım çok yanıyo spral herkese yaramiyomuş o yüzden taktırmamak daha mantıklı galiba. aranızda taktıranınız var mi?
canım benim pompa yeni geldi bugün kullandım ilk defa ama biberon kısmı pompa başlığına tam oturmuyor sanki. sıkıca kapatıyorum bi bakıyorum gevşemiş .. pompayı elimde tutarken fark etmesem biberon açılıp dökülecek... bide sessiz çalışıyo diye aldım ama sesli çalışıyor anlamadım seninde öyle mi?Canim ben de avent pompa aldim. Cok memnunum hem masaj gibi yapiyor hemde cok rahat. Yalniz pille uzun sure calismiyor. Umarim sen de memnun kalirsin. Gule gule kullan canim.
kızlar spral hakkında ne düşünüyorsunuz? ben geçen kontrole gittiğim de kan verdim öğle sonu takalim dedi doktorum ama korktum gitmedimadetliyken takılıyomuş rahim aşağıda oluyomuş o yüzden zor olmuyomuş ben adet olmadım ondan çok korkuyorum normalde muayene de bile canım çok yanıyo spral herkese yaramiyomuş o yüzden taktırmamak daha mantıklı galiba. aranızda taktıranınız var mi?
canim emzirme konusunda süre tutmuyorum ne zaman isterse o zaman emzirıyorum ama kısa süreli ve sık emzirıyorum. ağustos gibi ise başlıycam bana çok bağımlı nasıl ayrılcaz onu düşünüyorumSlmlar.. Benim kızımda 16 Mart doğumlu 2,800 Doğdu ..22 haziranda kontrolde 5,480 gr boy 56 geldi ...
Ne kadar süre ile emziriyorsun, ? Bu ay 700 gr almışız bana göre az Dr a göre normal...
Canim bebegin emzirirken iki memede toplam ne kadar kaliyor ortalama olarak?canim emzirme konusunda süre tutmuyorum ne zaman isterse o zaman emzirıyorum ama kısa süreli ve sık emzirıyorum. ağustos gibi ise başlıycam bana çok bağımlı nasıl ayrılcaz onu düşünüyorum
Oncelikle hayirli olsun canim gule gule kullan. Benim biberonda bir seninki gibi bir sorun yok canim. Sesi konusunda haklisin biraz sesli calisiyor benimki de. Daha once baska marka kullanan bir arkadasim demisti ki sut sagdiktan sonra memem kizariyor ve aciyor. Bende aventi kullandiktan sonra hic boyle birsey hissetmedim cok rahat geldi bana. Sen memnun olmadiysan degistir bence de, oncelik senin rahatin canim.canım benim pompa yeni geldi bugün kullandım ilk defa ama biberon kısmı pompa başlığına tam oturmuyor sanki. sıkıca kapatıyorum bi bakıyorum gevşemiş .. pompayı elimde tutarken fark etmesem biberon açılıp dökülecek... bide sessiz çalışıyo diye aldım ama sesli çalışıyor anlamadım seninde öyle mi?
birde masaj yaptığını falan hissetmiyorum ben :S iade mi etsem n11 den almıştım
en fazla 10 dakika emzirıyorum her defasında ikisini de vermiyorum ilk başlarda bir memeyi iki defa veriyordum o zaman az emiyodu tek emmede süt bitmiyodu özü kalıyodu o yüzden iki defa veriyodum ama şimdi tek emmede bitiriyo o yüzden tek tek saatte bir emzirıyorumCanim bebegin emzirirken iki memede toplam ne kadar kaliyor ortalama olarak?
Her emzirmede iki memeyi birden veriyor musun?
Ben sanirim bir seyleri yanlis yapiyorum ama neyi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?